clindoxyl ekşi / clindoxyl - ekşi sözlük

Clindoxyl Ekşi

clindoxyl ekşi

clindoxyl

  • benim bünyemde alerji yapmış ve suratımı şişirip kıp kırmızı yapmış ilaçtır temkinli olun

  • sivilcelerle savaşta en büyük silahtır. maksimum 2 haftada cildi hem beyazlatıyor hem de sivilcelerden arındırıyor. yalnız bıraktıktan sonra ciltte tekrar sivilcelerin çıkması çok kötü oluyor.

  • bugün kullanmaya başladım. 25 yaşında bir kişi olarak yıllardır sürekli ertelediğim dermatolog randevuma bugün gittim. (korona bile engel olamazdı artık yani.) psikolojim feci şekilde bozulmaya başlamıştı zira. neyse şimdilik bunu verdi, 1 ay sonra duruma göre düşük dozda roaccutune (böyle mi yazılıyordu bu?) kullanmaya başlayacağım. hadi bakalım. biraz geciktim ama umarım toparlarım..

    ilk izlenim olarak; sanki yüzümde soyulabilir maskeler vardır ya ondan var. gerginlik yani.

    not 1:bunun yanında bioderma sensibio global jel verdi.

    not 2: hiç bir yere değdirmeyin, çamaşır suyu gibi renk açarmış kumaşlarda falan. ayrıca buzdolabında saklanmalı imiş.

    3.gün editi: tövbe bismillah bu kadar etki etmesi hayra alamet mi? :d

    7.gün editi: muhteşem ya, bunca yıl neredeydin sen?

    gün editi: 17 günlük kullanımda maksimum 2 adet sivilce çıktı onuda hemen kuruttu. yani gerçekten muhteşem.

    gün editi: artık sadece clindoxy ile devam edecekmişim, roacctune kullanmama gerek olmadığını söyledi doktorum. 2 ay daha clindoxyl devam.. (1 ayda maksimum 4 tane sivilcem çıkmıştır.)

    gün editi: artık sivilcem çıkmıyor 3 kutu daha aldım..

  • yıllardır sivilce cikartan bunyeme sifa olma umuduyla tetradox ve bir adet alkollu karışımla tedaviye başlamış bulundugum ilaçtır.

    daha once aknetrend tedavisine başladım fakat yan etkiler sebebi ile gözüm yemeyerek bırakmıştımonash.pwox + clindoxyl çare olmassa tekrar aknetrend tedavisine başlıyacağım.

    kullandığım süre boyunca editleyerek entrym 1 ay sonra tamamlanacaktır..

    15 haziran itibari ile 2 3 iltihapli akne bulunan sıfatımla başlamış bulunduk hadi bakalım.

    edit: sahane yuzum ile bu editi giriyorum. 1 ay kullanıldı ve 15 20 gun oldu monash.pw daha 1 sivilce çıkarmadım.ızmir sicagi gibi bi yerde normalde bu sıcaklarda günde en az 1 sivilcem var idi ama artik yok

  • bu gece itibariyle kullanmaya basladigim. burun cevrem acayip kasiniyor. umarim bir ise yarar.

  • henüz monash.pwımda sivilce izlerinin olduğu bölgeyi balık pulu gibi soyup dökmeyi başardı. bu yönüyle oldukça etkili ve hızlı sonuç verdiğini söyleyebilirim. şu an aktif bir sivilce olmadığı için, sivilceleri söndürme konusunda da aynı şekilde etkili midir bilemiyorum.

    edit: 3 haftalık düzenli kullanım sonucu gözlemim, bu arkadaşın mevcut sivilceleri söndürmekten ziyade, patlamış sivilceler veya sivilce izleri konusunda daha başarılı olduğu yönünde.

  • suratımı pancar gibi kızartıp cayır cayır yakan krem. ilk kullanmaya başladığımda sadece hafif kızarıklık olup geçiyordu, düzenli kullandıkça bu etkisi arttı, mecburen bıraktım. 1 akşam clindoxyl sürüp yattığım suratımı eski haline getirmek için 1 haftadır bepanthene+silverdin kullanıyorum. resmen yandım yahu!

  • bayaa iyi bi ilaç. yaşım 25, ergenlikten beri geçmeyen sivilce sorunum var. son yıldır daha da artmıştı. bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri sivilce sorunum kalmadı. bir kötü yanı, 15 gün civarında etki göstermeye başlıyor fakat bıraktığınız günün ertesi gün tekrar sivilce çıkarıyorsunuz. bir de çabuk bitiyor, dermatoloğunuzdan iki tane isteyin.

    bunun dışında kremi ya gece sürün yada sürdüğünüzde güneşe çıkmamaya özen gösterin çünkü ciltte kızarıklık yapabiliyor. bende sadece bir defa kızarıklık yaptı o da kremi sürüp 45 derece diyarbakır sıcağına çıktığımda.

    bu arada uzun süre kullanımında bir sakınca var mıdır deneyimli arkadaşlar bilgisini paylaşırsa sevinirim.

  • bugün doktorumun yazdığı ilaç. bu gece itibari ile kullanmaya başlayacağım. update ile geleceğim bekleyin beniii

    edit1: yüzümü inanılmaz kurutmaya başladı ki yağlı karma bir cildim vardı. ilk kez böylesine kuruyor.

  • dermatolog "her akşam yatmadan önce sür, iki saat bekle ve yıka." dedi ve o şekilde kullanmaya başladım. 13 gündür kullanıyorum. bazen bazı bölgeler kızarıp kaşınıyor. makyaj yapınca pul pul bir görüntü olabiliyor maalesef. bu süreçte olabildiğince makyajdan kaçmak iyi olabilir. bugün de eczaneye gidip durumu anlattım, kızarıklıkları yatıştırmak için la roche posay 'nin yatıştırıcı kremini tavsiye etti. cildimi yavaş yavaş pürüzsüzleştirdiğini ve birkaç tane kahverengi noktanın renginin açıldığını kesinlikle söyleyebilirim. çok etkili bir krem.

    ekleme: arkadaşlar lütfen çok çok ince bir tabaka halinde sürün. fazlası faydadan çok zarar veriyor.

  • En etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler

    En etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler

    Günlük hayatta yediğiniz bazı yiyecekler cildin alt yapısını bozarak sivilce oluşmasına neden olabilir. Zamanla çoğalan bu durum ergenlik dönemlerinde daha da artıyor. Çoğaldıkça mutsuz eden sivilcelerinizden kısa sürede kurtulmak isterseniz eczanedeki kremlerden faydalanabilirsiniz. Peki sivilcelere iyi gelen en etkili eczanedeki kremler hangisi? Gelin birlikte inceleyelim:

    Sivilcelere tıp dilinde verilen isim aknedir. Cilt üzerindeki gözeneklerin tıkanması sonucunda yağ bezlerinin oluşmasıyla kendini gösteren sivilceler, çoğunlukla ergenlik döneminde görülür. Uzman doktor kontrolünde ve doğru bir şekilde beslenme ile kısa sürede sivilcelerinizden kurtulabilirsiniz. Her yaştan kişilerde özellikle gençler ve genç erişkinlerde daha sık görülen sivilce bazen can sıkıcı bir boyuta ulaşabilir. Bu adımda bir dermatologdan destek alarak eczanedeki kremleri kullanabilirsiniz. Unutmayınız ki bilinçsiz kullanımda ciddi sağlık sorunlara yol açabilir. Bu yüzden doktor kontrolünde belirli dozda alınması gerekiyor. Sizlerde eczanede satılan en etkili sivilce kremini arıyorsanız hazırladığımız yazıyı inceleyebilirsiniz.

    En etkili ve en iyi leke giderici eczanedeki kremler İLİŞKİLİ HABEREn etkili ve en iyi leke giderici eczanedeki kremler

    SİVİLCELERE İYİ GELEN EN ETKİLİ ECZANEDEKİ KREMLER

    • 1- BENZAMYCİN TOPİKAL JEL /  TL

    Benzamycin topikal jel, sivilce ve aknelerinden şikayetçi olanlar sık sık doktor kontrolünde kullandıkları kremleri arasında. Çok güçlü bir etkiye sahip olan bu krem düzenli kullanımda uzun vadeli etki edecek kadar başarılıdır. Kullananların %95 oranına olumlu yorum alan Benzamycin topikal jel, hakkında detaylı bir bilgi almak istiyorsanız linke tıklayabilirsiniz: BENZAMYCİN TOPİKAL JEL

    Benzamycin Topikal Jel sivilce kremi ne işe yarar? Benzamycin krem nasıl kullanılır, fiyatı?İLİŞKİLİ HABERBenzamycin Topikal Jel sivilce kremi ne işe yarar? Benzamycin krem nasıl kullanılır, fiyatı?

    Tüm eczanelerde kolaylıkla bulunabilen ve cilt üzerine sürülen bir tür antibiyotik olan İmex, kullananlara göre sivilceleri en fazla 2 günde kurutuyor. Kısa sürede sivilcelerin köküne nüfus ederek kurumasını sağlayan bu kremin etkisi çok hızlıdır. İltihapsız sivilcelerin tedavi edilmesinde kullanılan bu krem hakkında detaylı bir şekilde öğrenmek için linke tıklayabilirsiniz: İMEX KREM

    İmex sivilce kremi ne işe yarar? İmex nasıl kullanılır? İmex işe yarıyor mu?İLİŞKİLİ HABERİmex sivilce kremi ne işe yarar? İmex nasıl kullanılır? İmex işe yarıyor mu?

    • 3- NADİXA KREM / ,00 TL

    Çoğunlukla ergenlik dönemindeki gençlerde görülen sivilceler (akneler), alna ya da enseye yakın kıl köklerinde, genital bölge, sırt gibi kir ve yağın yoğun olduğu yerlerdeki bakterilerin etkinliği belirgin sivilcelerin giderilmesinde etkili olan bu krem hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız linke tıklayabilirsiniz: NADİXA KREM

    Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı İLİŞKİLİ HABERNadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı

    • 4- ACNELYSE KREM / ,06 TL

    Sadece eczanelerde 20 gramlık tüplerde satılan bu krem, çok etkili bir sivilce ilacıdır. Kullanıldığı bölgede derinin üst tabakasını ve alt tabakasını uyararak yenilenmesini sağlayan bu ilaç, içerisinde A vitamini bulundurduğundan egzama sorunlarını da ortadan kaldırıyor. Bu kremle ilgili detaylı bir bilgi arıyorsanız linke tıklayabilirsiniz: ACNELYSE KREM

    Acnelyse krem ne işe yarar ve Acnelyse krem nasıl kullanılır? Acnelyse krem ne kadar?İLİŞKİLİ HABERAcnelyse krem ne işe yarar ve Acnelyse krem nasıl kullanılır? Acnelyse krem ne kadar?

    • 5- CLİNDOXYL KREM /  , 39 TL

    Daha yeni çıkmaya başlayan sivilceleri hemen söndüren, çıkmış sivilcelerin ise yok olmasını sağlayan bu krem, hemen sonuç vermesiyle uzmanların da tavsiye ettiği üründür. Uzman doktorunuza danışarak bilinçli bir şekilde kullanmalısınız.  Bu krem hakkında detaylı bir araştırma yapmak isterseniz linke tıklayın: CLİNDOXYL KREM

    Clindoxyl Jel krem ne işe yarıyor? Clindoxyl krem nasıl kullanılır? Clindoxyl Jel krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERClindoxyl Jel krem ne işe yarıyor? Clindoxyl krem nasıl kullanılır? Clindoxyl Jel krem fiyatı

    monash.pw ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır