samsung j7 telefonu tv ye yansıtma / Samsung Galaxy Cihazlarda Ekran Yansıtma Nasıl Etkinleştirilir?

Samsung J7 Telefonu Tv Ye Yansıtma

samsung j7 telefonu tv ye yansıtma

Samsung Galaxy J7'mizde giderek daha fazla video veya fotoğraf içeriği tüketiyoruz, bu durumda, eğilim giderek daha büyük telefon ekranlarına doğru olsa da, dizi veya film izlemek için hala çok pratik değiller. Gittikçe daha fazla insan artık Samsung Galaxy J7 ile bir bilgisayara sahip olma konusunda endişelenmek ve internette yapmaları gereken her şeyi gerçekleştirmek zorunda değil. Her şeye rağmen video izlemek, büyük bir ekrana sahip olmak hala çok daha kayda değer. Bu kılavuzda size göstereceğiz Samsung Galaxy J7'de Ekran Yansıtma nasıl yapılır? Bunun için, başlamak için, bu fonksiyonun nelerden oluştuğunu keşfedeceğiz ve bir saniye içinde, Samsung Galaxy J7'nizde Ekran Yansıtma nasıl kullanılır .

do-screen-mirroringsamsung-galaxy-j7

Samsung Galaxy J7'de Ekran Yansıtma işlevi nedir?

mutlaka duymuşsunuzdur ekran paylaşımı , ekran paylaşımı yapmanın birkaç yolu vardır. Ekran Yansıtma, bu işlevin yönlerinden biridir. Diğer bazı modlardan farklı olarak, Samsung Galaxy J7'deki Ekran Yansıtma, adından da anlaşılacağı gibi, bir telefon ekranını yansıtma televizyonda . Bu nedenle, Samsung Galaxy J7'nizin ekranında görüntülenenle tamamen aynı içerikten yararlanacaksınız. aniden yapmak zorunda kalacaksın içerik seçmek için cep telefonunuzla gezinin paylaşmak. Sadece video gönderdiğiniz ve Samsung Galaxy J7'nizi kullanmaya devam edebileceğiniz YouTube gibi seçilebilecek diğer ekran paylaşımı türleri ile fark bu kriterde yapılıyor. Tüm teknikleri keşfetmek istiyorsanız, Samsung Galaxy J7'de ekran paylaşımları yapın, yazımızı okumaktan çekinmeyin. Bunu başarmanın birkaç yolu vardır, yeni teknolojiler sayesinde WIFI bağlantısı görüntüyü kablosuz olarak aktarmak için veya bir HDMI kablosu.

Samsung Galaxy J7'te Ekran Yansıtma nasıl kullanılır?

Şimdi pratik kısmı ele alıyoruz, Samsung Galaxy J7 ile Ekran Yansıtma gerçekleştirmenin farklı yolları. Bu, sahip olduğunuz televizyonun türüne ve sahip olduğunuz bağlı ekipmana bağlı olacaktır.

Bir Chromecast aracılığıyla Samsung Galaxy J7'inizle Ekran Yansıtma'yı kullanın

Chromecast, Google tarafından geliştirilmiş, televizyonunuza / ekranınıza HDMI aracılığıyla bağlanan ve daha sonra ikamet ettiğiniz Wi-Fi'ye bağlanması gerekecek küçük bir kutudur. İçin Chromecast ile Samsung Galaxy J7'de Ekran Yansıtma gerçekleştirin, bu nedenle bu kutuya sahip olmanız, televizyonunuza takmanız ve Wi-Fi ağına bağlamanız gerekecek, geri kalanı için aşağıdaki talimatları izleyin:

  • Uygulamayı indirin ve yükleyin Google Ana Sayfası Samsung Galaxy J7'nizde
  • Talimatları izleyin ve TV'nizin Chromecast'ini kurun
  • Şimdi ekranın sağ üst köşesindeki üç küçük dikey noktaya tıklamanız gerekecek.
  • sonra tıklayın "Tekerlek" , televizyonunuzu seçin ve birkaç dakika sonra televizyonunuzda Samsung Galaxy J7'inizin ekranının göründüğünü göreceksiniz.

Bir HDMI adaptörü kullanarak Samsung Galaxy J7'de Ekran Yansıtma gerçekleştirin

Samsung Galaxy J7'nizle Ekran Yansıtma yapmak için ikinci alternatif, bu seçenek özellikle Evlerinde, SmartTV'de veya Chromecast'te Wi-Fi yok. Bu nedenle, eski moda, ancak aynı zamanda genellikle iyi çalışan kablolu bağlantıdır. Ekranınızda bazı en boy oranı sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz ancak bu oldukça nadirdir. Bunu yapmak için ihtiyacınız olacak:

  • satın almak için USB'den HDMI'ya dişi adaptör , bu küçük kutular internette her yerde yaklaşık 15 € karşılığında bulunabilir.
  • Bu adaptörü Samsung Galaxy J7'nize bağlayın
  • Şimdi adaptöre TV'nize bir HDMI kablosu bağlayın
  • Samsung Galaxy J7'nızda Ekran Yansıtma özelliğinden yararlanmak için televizyonunuzu açın ve bağlı olduğunuz HDMI bağlantı noktasının kanalına geçin.

SmartThings ile Samsung Galaxy J7'nizin Ekran Yansıtma özelliğini kullanın

Eğer varsa bir son Samsung TV SmartThings uygulamasından yararlanabileceksiniz. Ayrıca bir Evinizde Wi-Fi ağı. Bu iki kriteri karşılamanız durumunda, özellikle keyifli ve sezgisel olan bu hizmetten yararlanabileceksiniz:

  • SmartTV'nizi ve Samsung Galaxy J7'nizi Wi-Fi ağına bağlayın
  • SmartThings uygulamasını Samsung Galaxy J7'nize indirin ve yükleyin
  • Televizyonunuzu açın, SmartThings uygulamasını açın ve » Cihaz ekle ", Artık TV'nizi seçebilecek ve cihazları Ekran Yansıtma için hazırlamayı tamamlamak için televizyondaki işlemi onaylayabileceksiniz.
  • Cihaz listesinden televizyonunuzu seçin ve » Daha fazla seçenek  "Seç  » Ekranı çoğalt  » . İşte bu, şimdi Samsung Galaxy J7'inizde Ekran Yansıtmanın keyfini çıkarıyorsunuz

Samsung Galaxy J7'nin kralı olmak için mümkün olduğunca çok eğitim istiyorsanız, sizi kategorideki diğer eğitimleri izlemeye davet ediyoruz: Samsung Galaxy J7.

Uzmanlar ayrıca doğrudan size yardımcı olmak için oradalar.

Samsung Galaxy J7'ü TV 1'e bağlayın

ile ilgili tüm haberleri bulun Samsung Galaxy J7 makalelerimizde. Vous pouvez aussi size yardımcı olmaları için uzman ekibini arayın.

Bugün, Samsung Galaxy J7'nızla hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz: film oynatın, market alışverişlerini yaptırın, birine güvenli bir şekilde para aktarın, vb. Doğal olarak, DVD oynatıcılar ve diğer terminaller gibi eski elektronik cihazları Samsung Galaxy J7'nızla değiştirme arzumuz var. Telefonunuzu televizyonunuza bağlamanın yollarını mı arıyorsunuz? Akıllı telefonunuzu TV'nize bağlamanın tüm yöntemlerini anlatacağız.

Bu, kullanımı en kolay olanı seçmenize izin verecektir.

Samsung Galaxy J7'nızı TV'nize bağlamak için bir uygulama kullanın

Birçok uygulama bağlanmanıza izin verir Samsung Galaxy J7'inizi TV'nize

Durumunuza en uygun olanı seçmek için yorumlara göre bunları seçmekten çekinmeyin. Bu işe yaramazsa, Samsung Galaxy J7'nızdan içerik akışı yapmanın ana yöntemlerini göreceğiz.

Samsung Galaxy J7'ü TV 2'e bağlayın
  • kullanım chromecast
  • Giriş Yapın USB ile
  • bir bağla Adaptörlü HDMI kablosu

Chromecast ile

Bu çalışma modu, içeriği telif hakkıyla korunan uygulamalar için idealdir.

Bunun nedeni, bu uygulamaların genellikle geleneksel ekran yansıtmayı engellemesidir.

Samsung Galaxy J7'ü TV 3'e bağlayın

adresindeki diğer sayfalarımız Samsung Galaxy J7 belki sana yardım edebilir.

Örneğin Netflix, videoyu kaldıracak ve yalnızca Samsung Galaxy J7'nızdan bir şey ekran görüntüsü almaya çalıştığınızda sesi çalacaktır. yapılacak en iyi şey TV'de izlemek istediğiniz uygulamanın yayınlamayı destekleyip desteklemediğini kontrol edin. Bu durumda, içeriğin Samsung Galaxy J7'nızdan TV'ye aktarımı birkaç tıklamayla yapılır.

Bazı uyumlu uygulamalar arasında Netflix, Hulu, HBO Now, Disney + ve Google Fotoğraflar bulunur.

Samsung Galaxy J7'nızın Chromecast / akıllı TV'nizle aynı Wi-Fi ağında olduğundan emin olun.

Ardından uygulamadaki yayın simgesine dokunarak bu yayın moduna uyumlu cihazınızı seçebilirsiniz.

Chromecast nasıl çalışır?

Hayatınızı kolaylaştırmak için, Google özel bir uygulama "Google Home" yayınladı, kullanmanızı tavsiye ederiz.

Chromecast, içerik akışı için iki yöntem sunar: ilki, Google Cast teknolojisini destekleyen mobil ve web uygulamalarını kullanır; ikincisi, kişisel bir bilgisayarda veya TV'de çalışan Google Chrome web tarayıcısının içeriğinin yanı sıra belirli Android cihazlarda görüntülenen içeriğin yansıtılmasına izin verir. Her iki durumda da, oynatma, Samsung Galaxy J7'nızdan görüntülenen "yayınla" düğmesiyle başlatılır.

Hiçbir içerik akışı olmadığında, Video Chromecast'ler, fotoğraflar, çizimler, hava durumu, uydu görüntüleri, hava durumu tahminleri ve daha fazlasını içerebilen "Arka Plan" adı verilen, kullanıcı tarafından özelleştirilebilen bir içerik akışı görüntüler.

TV'nizin HDMI bağlantı noktaları Tüketici Elektroniği Kontrolünü (CEC) destekliyorsa, Samsung Galaxy J7'nızdaki "Yayınla" düğmesine basmak da TV'yi otomatik olarak açar ve ses / video girişini değiştirir. CEC “Tek Dokunuşla Oynatma” kullanarak TV'yi etkinleştirir emretmek.

USB ile TV'ye bağlanın

Turta kadar kolay mı? Samsung Galaxy J7'nızın şarj kablosunda bir USB konektörü bulunur. Bu nedenle bir dizüstü bilgisayara veya televizyona kolayca bağlanabilir.

Yeni başlayanlar için, bir USB iletim uygulaması kullanabilirsiniz.

Bir dizüstü bilgisayarda veya masaüstünde olduğu gibi doğrudan menülerden geçerek, akıllı televizyonunuzdan "Kaynak" menüsüne erişinve “USB”yi seçin. Samsung Galaxy J7'nızın ekranında, cihazı TV'nizde aramak zorunda kalmadan dosya aktarmanıza izin veren bir mesaj görünmelidir.

Teknik olarak, dosya aktarımı Samsung Galaxy J7'nızın ekranında değil, TV'de gerçekleşir. Telif hakkı nedeniyle, başka bir şey yerine kendi fotoğraflarınızı ve filmlerinizi izlemek daha iyidir.

HDMI aracılığıyla TV'nize bağlanın

Samsung Galaxy J7'nızda HDMI bağlantı noktası olmasa bile, HDMI bağlantı noktalarınızı Samsung Galaxy J7'nızın USB Type-C veya mikro USB bağlantı noktalarına bağlamanıza izin veren çok pratik konektörler var..

HDMI kablosu, TV'nizi Samsung Galaxy J7'nıza bağlamanın en hızlı ve en güvenilir yoludur. Ses ve video içeriğini tek bir kaynaktan aktarmak için kullanılan her TV'de neredeyse bir HDMI bağlantı noktası vardır.

Bazı televizyonlar, yalnızca 2.1K formatını kullanmak istiyorsanız gerekli olan HDMI 8 standardını almaya başlıyor.

Mini HDMI bağlantı noktaları veya mikro HDMI bağlantı noktaları, örneğin Samsung Galaxy J7'nızdaki gibi bazı Android cihazlarda bulunur. Bunlar tek bir kabloyla doğrudan HDMI bağlantı noktasına bağlanabilir: kablonuzun bağlanmak istediğiniz bağlantı noktasıyla uyumlu olduğundan emin olun.

çekinmeyin özel bir HDMI uygulaması kullanın Bu işlemi yapmakta zorluk çekiyorsanız.

Samsung Galaxy J7'nızı TV'nize bağlamanız için size mümkün olan en iyi şekilde yardımcı olmayı umuyoruz.

Paylaş:

Bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Daha fazla yardıma veya başka bilgiye mi ihtiyacınız var? çekinmeyin iletişim formu aracılığıyla uzman ekibimizle iletişime geçin veya modelinizle ilgili diğer makalelerimizi okuyun Samsung Galaxy J7.

Modelinizle ilgili diğer yazılarımız Samsung Galaxy J7 size de yardımcı olabilir. Ayrıca, birçok uzman sizin için orada Eğer gerekliyse. Son olarak, hiçbir şey işe yaramazsa garantiyi kullanmaktan çekinmeyin Samsung Galaxy J7'nizin.

Samsung Telefonlarda Ekran Yansıtma

Telefonumuzu eğlence amaçlı daha fazla kullanmaya başladık. Her geçen gün daha fazla video ya da fotoğraf içerikleri tüketiyoruz. Çoğu zaman bu içerikleri kendimiz de üretiyoruz. Dijital video ve film platformları yaygınlaşmaya başladıktan sonra sosyal medya hesaplarından sonra bu platformlarda da geçirdiğimiz süreler artmaya devam ediyor. Boş zamanlarımızın büyük çoğunluğunu bu platformlarda geçiriyoruz. Akıllı telefon üreticileri de kullanıcıların bu yöneliminin farkında oluyor. Piyasaya sürdükleri her yeni modelde daha büyük ve daha kaliteli ekranlar üretmeye çalışıyor. Eskiden sadece tek elimizle kullanabildiğimiz akıllı telefonları artık iki elimizle ancak kontrol edebiliyoruz. Her ne kadar ekran boyutları ve kalitesi büyümüş olsa da akıllı telefonlar cep telefonu olarak üretiliyor ve film keyfi yaşayabileceğimiz kadar büyüme potansiyeli bulunmuyor. Evde video ve film izleme keyfini en iyi büyük ekran televizyonlarımızda yaşayabiliyoruz. Sırf bunun için görüntü kalitesi son teknoloji olan ve boyutları en büyük olan televizyonları tercih ediyoruz. Son yıllarda televizyon kanallarını izleme alışkanlığı giderek azalıyor. Üretilen akıllı televizyonlar sayesinde hem sosyal medya hem de dijital video platformlarına televizyonlarımızdan giriş yapıyor ve izlediğimiz her şeyi büyük ekranda keyfini çıkararak izliyoruz. Samsung telefonları ve akıllı televizyonu olan kullanıcılar, telefonlarındaki ekranı televizyona yansıtarak bu keyfi kolaylıkla yaşayabiliyor. Eğer Samsung telefonunuz varsa ve telefonunuzun ekranını büyük ekran televizyonunuzda görüp işlerinizi daha rahat halletmek ya da keyifle video izlemek istiyorsanız bunu birkaç basit adımda halledebiliyorsunuz. Hadi gelin Samsung telefonlarda ekran yansıtma nasıl yapılır anlatalım.

Samsung Modellerinde Ekran Yansıtma Nasıl Yapılır?

Samsung telefonlarda ekran yansıtma için öncelikle ya Samsung’un akıllı televizyonlardan birine ya da Samsung All-Share Cast yayın istasyonuna sahip olmanız gerekiyor. All-Share Cast bir akıllı telefon uygulaması olarak uygulama marketlerinde bulunuyor. Bu uygulamayı akıllı telefonunuza indirdikten sonra telefonunuzun ekranını televizyonunuza rahatlıkla yansıtabiliyorsunuz.

Sonrasında yapacağınız işlem sahip olduğunuz televizyonun türüne göre biraz değişiklik gösteriyor ancak temelde yapmanız gereken şeyler aynı oluyor. Akıllı televizyonunuzun uzaktan kumandasındaki “Giriş” tuşuna basıyorsunuz. Bazı kumandalarda bu “Source” (Kaynak) olarak da yer alabiliyor. Sizde bulunan kumandaya göre uygun olan düğmeye basarak işlemlere başlıyorsunuz.

Daha sonra gelen akıllı televizyon ekranında “Ekran Yansıtma” bölümüne giriş yapıyorsunuz. Samsung akıllı televizyonunuz artık ekranınızı paylaşmak için hazır oluyor. Bunun sonrasında Samsung akıllı telefonunuzun “Ayarlar” uygulamasını açıyorsunuz ve burada “Ekran Yansıtma” seçeneğine tıklıyorsunuz. Daha sonra açılan ekranda, ekran yansıtma özelliğini kullanabilen cihazlar telefonunuzda listeleniyor. Bu listeyi kontrol ederek akıllı televizyonunuzun ismini bulup onu seçiyorsunuz.

Samsung akıllı telefonunuzun “Ayarlar” uygulamasını açmadan da ekran yansıtma işlemi tamamlayabiliyorsunuz. Bunun için önce iki parmağınızı kullanarak ekranı aşağı doğru kaydırıyorsunuz. Açılan ekranda sağ üst köşede üst üste üç nokta bulunuyor. Buraya tıkladığınızda açılan ekranda “Ekran Yansıtma” seçeneğini görüyorsunuz. Bu seçeneğe dokunduğunuzda ekran yansıtmayı etkinleştirebiliyorsunuz. Bu seçenek ilk ekranda karşınıza çıkmıyorsa ekranı sağa ve sola kaydırmanız gerekebiliyor. Bazı telefonlarda “Ekran Yansıtma” yerine “Smart View” olarak da yer alabiliyor. Bu seçeneği tıkladığınızda yine karşınıza telefon ekranınızı yansıtabileceğiniz uygun akıllı televizyon isim listesi geliyor. Televizyonunuzun ismine tıkladığınızda ekran yansıtma işlemini tamamlamış oluyorsunuz.

Samsung telefonlar ekran yansitma teknosa

Samsung All-Share Uygulaması Kullanılarak Telefon Ekranı Televizyona Nasıl Yansıtılır?

Eğer akıllı televizyonunuz yoksa Samsung telefonunuzun ekranını yine televizyonunuza yansıtabiliyorsunuz. Bunun için telefonunuza All-Share uygulamasını indirmeniz ve telefonunuzu televizyona bağlayabilmeniz gerekiyor.

Google PlayStore üzerinden All-Share uygulamasını öncelikle telefonunuza indiriyorsunuz. Daha sonra telefonunuzu televizyona bağlayabilmek için bir HDMI kablosuna ihtiyacınız oluyor. Telefonunuzda bulunan giriş ve çıkışlar bazı HDMI kablolar için uygun olmayabiliyor. Böyle durumlarda dönüştürücüler kullanabiliyorsunuz. Dönüştürücüyü televizyonunuzun HDMI çıkışına takıyorsunuz. Diğer ucunda telefonunuza giriş için uygun bir uç bulunuyor. Bunu da telefonunuza taktığınızda televizyon ile bağlantıyı sağlamış oluyorsunuz.

Bağlantıyı sağladıktan sonra telefonunuzda uygulamayı açıyorsunuz ve cihazınızda mavi ışık yanmasını bekliyorsunuz. Mavi ışık yandığında bağlantının tam olarak sağlandığını anlamış oluyorsunuz. Daha sonra yine aynı şekilde telefonunuzun “Ayarlar” uygulamasını açıyorsunuz ve “Ekran Yansıtma” seçeneğine tıklıyorsunuz.

Ekran yansıtmayı bu şekilde etkinleştirdikten sonra ekranda telefonunuzun yakınlarındaki bağlantı kurabileceğiniz televizyonların listesi açılıyor. Kendi televiyon ismini bulup seçiyorsunuz.

Burada güvenlik için telefon uygulamanızda şifre giriş ekranı açılıyor. Genellikle böyle şifre sorulan ekranlarda telefonumuzun ya da sim kartımızın güvenlik şifresini kullanıyoruz. Ancak burada telefonu televizyona yansıtacağımız için telefonla ilgili bir şifre sorulmuyor. Burada bağlantı kurulmak istenen televizyonun güvenliğinden emin olunmak isteniyor. Bu nedenle televizyon ekranınızda bir şifre çıkıyor ve telefonunuzdaki ilgili alana girilmesi isteniyor.

Samsung Telefonunuzu Televizyona Yansıtırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Eğer telefonunuz Samsung’un çok eski versiyonu olan 4.1.12 sürümünden daha güncel değilse ekran yansıtma özelliğini kullanamıyor. Uygulamalarda ve telefon kullanımlarınızda sorun yaşamamak için yazılım güncellemesini sıklıkla kontrol etmeniz gerekiyor.

Ekran yansıtmanın kusursuz olması için telefonunuzu televizyona oldukça yakın tutmanız gerekiyor. Kullanım sırasında da bağlantı ile ilgili bir sorun yaşadığınızda ilk yapmanız gereken şeylerin başında telefonunuzu televizyona yaklaştırmak geliyor.

All-Share uygulaması Samsung’un orijinal uygulamaları arasında bulunuyor. Bu nedenle ekran yansıtma işlemi için bu uygulamayı kullanmak işimizi çok kolaylaştırıyor ve oldukça fayda sağlıyor. Bu konuda üçüncü parti uygulamalar da bulunuyor. Ancak Samsung’un resmi uygulamasının dışında kalanları kullandığınızda sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz.

Son olarak, ekran yansıtmanın şarjı çok çabuk bitirdiği biliniyor. Bu nedenle televizyona ekranınızı yansıtmadan önce pil seviyenizi kontrol etmeniz ve gerekirse telefonunuzu şarja takmanız gerekiyor.

Bu yazımızda Samsung telefonlarda ekran yansıtma nasıl yapılır anlattık.

Siz de en iyi Samsung telefonları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir