krem şantili 1 yaş pastası / 1 Yaş Doğum Günü Pastası için Lezzetli 10 Pasta Tarifi | Hediye Sepeti Blog

Krem Şantili 1 Yaş Pastası

krem şantili 1 yaş pastası

Çocuğunuzun her doğum günü çok önemlidir ama 1 yaş doğum günü ve 1 yaş doğum günü pastası çok daha önemlidir. Ona vereceğiniz en güzel hediye ise el yapımı güzel bir pastadır. Her anne çocuğunun ilk yaş günü partisinin kusursuz ve güzel geçmesini bekler ve bunun için elinden gelen her şeyi yapar. Buna doğum günü pastası da dâhildir.

1 yaş doğum günü pasta modelleri arasından seçeceğiniz güzel bir pastayı evde kendiniz de uygulayabilir ve doğum günü misafirlerine el yapımı yaş pasta ikram edebilirsiniz. Doğum günü partisine gelen herkes birbirinden farklı doğum günü hediyeleri getirirken siz de muhteşem el yapımı pastanız ile o önemli günü taçlandırabilirsiniz.

1 Yaş Bebek Hediyeleri için Harika Öneriler

Bebek Hediyeleri

1 yaş doğum günü pastası erkek çocuk için tasarlanıyorsa ona kral taçlı bir pasta yapabilirsiniz. Erkek çocuğunuzun birinci yaşını kutlarken onun seveceği renkler bebeğinizin dikkatini çekecektir… 1 yaş doğum günü pastası fiyatları istediğinizden daha yüksekse siz kendi ellerinizle güzel bir pasta hazırlamayı denemelisiniz. Böylece el yapımı pasta ile hünerlerinizi de gösterebilirsiniz. 1 yaş doğum günü pastası resimli olarak internette arattıktan sonra tariflerine bakarak siz de evde aynısını uygulayabilir ve güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendi el emeğinizle yaptığınız bu lezzetli pasta çocuğunuzun en önemli günlerinden bir tanesine daha da renk katacaktır.

Şimdilerde herkes şeker hamurlu doğum günü pastaları yapmaya ve almaya başlasa da o tat sizin damak tadınıza göre değilse 1 yaş doğum günü pastaları şeker hamursuz olarak da hazırlayabilirsiniz. Birbirinden farklı meyve şekerlemelerle de süsleyebilir ve sunumunuzu zenginleştirebilirsiniz. Doğum günü pasta yazıları ile destekleyerek de doğum günü pastanızı özelleştirebilirsiniz.

1 yaş erkek doğum günü pastası ve 1 yaş kız doğum günü pastası çok özel ve güzeldir. Bebeğinizin fotoğraflarından oluşan güzel bir pasta hayal edin… Ne kadar da güzel bir tablo olmaz mıydı? 1 yaş erkek bebek doğum günü pastaları güzel bir kral tacı ile 1 yaş kız bebek doğum günü pastaları da güzel bir prenses tacı ile tasarlanabilir. Böylece 1 yaş doğum günü pastası nasıl yapılır derdinden de kurtulmuş olursunuz çünkü fikriniz de tarifiniz de hazır. Şimdi sırada işe koyulmak var…

[quote_box_center]

Dikkatinizi Çekebilir >> Doğum Günü Pastası
Dikkatinizi Çekebilir >> 1 Yaş Bebek Hediyeleri

[/quote_box_center]

İlişkinizin en başlarına dönün, bir bebeğinizin olma hayalinin bile uzak olduğu zamanlara… O zamanlarda erkek arkadaşa doğum günü hediyesi olarak bir pasta hazırlamak ne kadar da heyecanlıydı değil mi? Şimdi de onunla birlikte sahip olduğunuz dünyanın en güzel çocuğuna hazırlayacaksınız bu güzel doğum günü pastasını… Hamaratlığınızı konuşturup, yıllar içinde aşçılığınızın üstüne ne kadar koyduğunuzu göstereceksiniz… Şimdi hazırsanız sizin için hazırladığımız tariflere göz atmalı ve sizin için en uygun olan pastayı yapmaya başlamalısınız… Haydi bakalım herkes mutfaklarına…

Beyaz Çikolatalı Doğum Günü Pastası Tarifi

Malzemeler:
Kek İçin: 4 adet yumurta, 1 su bardağı un, 1 su bardağı toz şeker, 4 yemek kaşığı su, 1/2 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya.
Krema İçin: 3 yemek kaşığı un,  7 yemek kaşığı tozşeker, 1 yumurta, 2 buçuk su bardağı süt (ml.), 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 paket vanilya.
Üzeri İçin: 1 buçuk su bardağı soğuk süt, 2 paket krem şanti, gr beyaz çikolata.

1 Yaş doğum günü pastası

1 Yaş doğum günü pastası

Hazırlanışı: Öncelikle pandispanya için oda ısısındaki yumurtaları toz şekerle birlikte, kabarıp krema gibi olana kadar (yaklaşık 5 dakika boyunca) yüksek hızda çırpın. Daha sonra suyu ilave edip karıştırın. Üzerine unu, vanilyayı ve kabartma tozunu da ekleyerek düşük devirde, tüm malzemeler homojen olana kadar karıştırın. Kelepçeli yuvarlak bir pasta kalıbını yağlayıp unladıktan sonra hamuru koyup °C ısıtılmış fırında kabarıp kızarana kadar pişirin. Daha sonra keki dakika bekletip kalıptan ayırarak soğumaya bırakın. Bu arada kreması için yumurta ve şekeri bir tencerede tel çırpıcı ile çırpın. Unu ilave edip karıştırdıktan sonra sütünü de ilave ettikten sonra orta ateşte koyulaşıp kabarcıklar çıkarmaya başlayana kadar karıştırarak pişirin. Sonrasında altını kapatıp tereyağı ve vanilyayı da ekleyerek kremayı soğumaya bırakın. Üstünde kullanacağınız krem şantisini de soğuk sütle hazırlayıp dolapta dinlendirin. Krem şantinin üçte birini, soğumuş iç kremaya ekleyip tel çırpıcı ile çırpın. Pastayı tırtıllı büyük bir bıçak yardımı ile enlemesine üç parçaya bölün.  İlk katını pasta servis tabağına alıp kremanın yarısı dökün. İkinci katını yerleştirip tekrar kremasını yayın ve üçüncü parçayı da üstüne ekleyin. Krem şanti ile pastanın her yerini kaplayın. Beyaz çikolatayı da üzerine rendeledikten sonra pastanın her tarafını beyaz çikolata parçaları ile kaplayın. Buzdolabında saat soğuması için dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

1 Yaş Doğum Günü Hediyesi Kumpara

1 Yaş Doğum Günü Hediyesi Kumpara

1 Yaş Doğum Günü Hediyesi Kumpara

Çocuğunuz için Vosvos fotoğraf çerçevesi kumbara çok eğlenceli ve ölümsüz bir hediye seçeneği olacaktır. Çocuğunuzun bu güzel hediyeyi odasının en güzel yerinde muhafaza edeceğinden emin olabilirisiniz. Onun en güzel karesinden oluşan bir fotoğraf ile hediyeye ruh katmak ise sizin elinizde. Daha sonra çocuğunuzun tüm yıl boyunca bu kumbarada para biriktirmesine de yardımcı olabilir ve tutumlu olmanın güzel yanlarını ona öğretebilirsiniz.

1 Yaş Doğum Günü Hediyesi Kumpara
 

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Kahve Porselen Kahve Seti

Renk Renk Doğum Günü Pastası Tarifi

Malzemeler:  5 yumurta sarısı, 2/3 su bardağı şeker, 1 çay kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı limon rendesi, 5 yumurta akı, 1 buçuk su bardağı un, ¼ çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı, 6 farklı gıda boyası, 1 paket krem peynir, 1 paket sıvı krema, 1 çay kaşığı vanilya.
Üzeri İçin: 1 paket krem şanti, rengârenk şekerleme ya da çikolata.

1 Yaş Doğum Günü Pastası

1 Yaş Doğum Günü Pastası

Hazırlanışı: İlk önce geniş bir kâseye 5 yumurta sarısını alın. Daha sonra yumurtaları mikser ile yaklaşık dakika kadar çırptıktan sonra üzeri köpüren yumurtaların içerisine yarım su bardağı kadar şekeri yavaş yavaş ilave edin. Ardından harcın içerisine 2 yemek kaşığı rendelenmiş limonu ve 1 çay kaşığı limon suyunu da ilave ettikten sonra kaşık ile karıştırın. Sonrasında geniş bir kabın içerisine yumurta aklarını alın ve mikser ile üzeri kar beyaz oluncaya kadar çırpın. Kar gibi olan yumurta aklarının içerisine 4 -5 yemek kaşığı kadar şeker ilave edin ve mikser ile çırpmaya devam edin. Çırpmış olduğumuz yumurta aklarının içerisine daha önce hazırlamış olduğunuz sarı yumurta harcını ilave edin ve kaşık ile güzelce karıştırın. Sonrasında da 3- 1 buçuk su bardağı kadar unu süzgeçten süzerek harcımızın içerisine alın. Oda sıcaklığında erittiğimiz 3 yemek kaşığı tereyağını ilave edip bütün harcı karıştırın. Sonra harcı 6 ayrı kâseye ayırın. Ayırdığımız harçların her birinin içerisine 1’er çay kaşığı kadar gıda boyası dökün ve gıda boyasını kek harcı ile güzelce karıştırın. Hazırladığımız renkli kek harcını kat kat dökerek derece fırında dakika kadar pişirin. Pişen kekin her renkli katını keserek diğerlerinden ayırın. Daha sonra bir kâseye 1 paket krem peyniri alın ve içerisine 1 çay bardağı kadar toz şeker ve 1 çay kaşığı vanilya ilave edin. Krema harcını yaklaşık dakika kadar mikser yardımı ile çırpın. Daha sonra sıvı kremayı ayrı bir kasede katılaşıncaya kadar mikser ile çırpın ve diğer krema harcının içerisine alıp kaşık ile güzelce karıştırıp kremayı elde edin. Sonrasında her katın arasına bu kremayı sürün. En üste de kremşantiyi hazırlayıp döktükten sonra şekerlemelerle süsleyin. Afiyet olsun.

Çocuğa Doğum Günü Hediyesi Duvar Saati

Çocuğa Doğum Günü Hediyesi Duvar Saati

Çocuğa Doğum Günü Hediyesi Duvar Saati

Çocuklar denizci tasarımlı eşyalara bayılırlar. Özellikle erkek çocukları odalarını denizci dekorasyonu ürünleriyle tasarlamayı çok severler. Bu çapa tasarımlı hediye duvar saati de çocuğunuzun odasında severek kullanacağı güzel bir hediye olacak. Duvarında her gördüğünde sizin kulaklarınızı çınlatacağı kesin. Bu saat yardımı ile derslerini zamanında bitirebilecek ve yatağına tam zamanında girebilecek. Siz de çocuğunuz için bu hediyenin iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorsanız zaman kaybetmeden siparişinizi vermeyi unutmayın.

Çocuğa Doğum Günü Hediyesi Duvar Saati
 

Çocuğa Doğum Günü Hediyesi Duvar Saati

Kral Tacı Doğum Günü Pastası Tarifi

Malzemeler:
Pandispanya Hamuru İçin: 3 adet yumurta, 3 fincan şeker ve un, 1’er paket vanilya ve kabartma tozu, 3 yemek kaşığı kadar sıvı yağ.
Kreması İçin: 1 Adet yumurta sarısı, 7 yemek kaşık şeker, 2 yemek kaşık un, 2 yemek kaşık buğday ya da mısır nişastası, 2 su bardak süt, 1 paket vanilya, 1 yemek kaşık margarin.

Bir yaş doğum günü pastası

Bir yaş doğum günü pastası

Hazırlanışı: Öncelikle yumurtaları ve şekeri karıştırıp iyice çırpın. Sonra sıvıyağı ve yemek kaşığı sıcak suyu ekleyip karıştırmaya devam edin. Daha sonra da unu, kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyip tekrar karıştırın. Hazırladığımız karışımı yağladığınız fırın kabına döküp derecede pişirin. Daha sonra kremasını hazırlamaya başlayın. Yumurtanın sarısı ve şekeri bir tencereye koyup karıştırın. Un ile nişastayı da ekledikten sonra soğuk sütü de ilave ederek iyice karıştırın. Orta ateşte koyulaşana kadar pişirdikten sonra kremanın kaynamaya başladığını göreceksiniz. 1 dakika sonra altını kapatıp vanilyayı, yağını da ekleyip soğumaya bırakın. Daha sonra soğuyan pandispanyayı bıçak yardımı ile iki parçaya bölün. Pastayı koyacağınız yuvarlak tepsiye önce pandispanya parçasını koyup üzerine kremanın yarısını dökün. Sonra diğer katı da koyup aynı işlemi tekrarlayın. En üst parçayı yerleştirip isterseniz hazır krem şantiyi paket tarifine göre hazırlayıp üstünü kaplayın. Ya da şimdilerde moda olan şeker hamurunu hazır olarak alıp ona şekil verebilir ve üzerine şeker hamurundan yaptığınız küçük figürler ve kral tacını da yerleştirerek pastanızı süsleyebilirsiniz. Afiyetler olsun…

1 Yaş Hediyesi Sevimli Peluş Yastık

1 Yaş Hediyesi Sevimli Peluş Yastık

1 Yaş Hediyesi Sevimli Peluş Yastık

Tam da kız çocuklarının bayılacağı bir hediye; sevimli peluş yastık… Rengârenk peluş yastıklar ile odalarını renklendirmeye bayılan çocuklar, arkadaşlarının da odalarını beğenmelerini ve odalarında severek ders çalışmayı isterler. Bu dekoratif olduğu kadar sevimli peluş yastıklar ile odalarını renklendirmelerine yardım etmek isterseniz bu hediye tam da çocuğunuza göre olacaktır. Zaman kaybetmeden sevimli peluş yastıklardan sipariş vermeyi unutmayın.

1 Yaş Hediyesi Sevimli Peluş Yastık
 

1 Yaş Hediyesi Sevimli Peluş Yastık

Vişneli Doğum Günü Pastası Tarifi

Malzemeler:
Kek İçin:
4 yumurta, 1 bardak şeker, 1 bardak süt, 1 bardak sıvıyağ, 1/2 bardak kakao, 1 kabartma tozu, 1 vanilya şekeri, 3 bardak un.
Üzeri İçin: 2 paket kremşanti, 2 bardak süt, 1 bardak vişne kompostosu, bardak kompostodan geri kalan vişne suyu, 1 paket vişneli jöle.

1Yaş doğum günü pastası

1Yaş doğum günü pastası

Hazırlanışı: Öncelikle pandispanya için 4 yumurtayı ve şekeri bir kaba koyup, köpürene dek, 5 dakika boyunca çırpın. Sütü, sıvıyağı, kakaoyu, kabartma tozunu, vanilyayı da ekleyin ve çırpmaya devam edin. Son olarak da unu ekleyin ve tekrar çırpın. Kekin yapışmaması ve kolay çıkması için kek kabınızı önce tereyağı ile yağlayın daha sonra da üzerine un serperek daha kolay çıkacak hale gelmesine yardımcı olun. Çırptığınız karışımı kek kalıbına aktarın. Önceden ısıtılmış ° &#; ° C fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişirin. Kek pişerken krem şantiyi hazırlamaya başlayabilirsiniz. Derin bir kaba 2 paket krem şantiyi hazırlayın. Daha sonra krem şantiyi buzdolabına koyun ve biraz soğutun. Bu arada soğuyan keki kabından çıkarın ve keki ikiye bölün. İlk katına kremşantinin yarısını dökün. Kekin ikinci katını yerleştirin. Üzerine ve kenarlarına geride kalan kremşantiyi ekledikten sonra her yerini kapayın. Vişne kompostosundan çıkardığınız vişneleri pastanın üzerine yerleştirin. Üst süslemesi için de bir tencereye vişne kompostosundan kalan vişne suyunu koyun. Jöle biraz katılaşmaya başlayıp, göz göz pişince tencereyi ocaktan alin. Pastanın en üstüne son olarak hazırladığınız jöleyi de yavaş yavaş gezdirin ve daha sonra pastayı soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

1 Yaş Doğum Günü Posteri

1 Yaş Doğum Günü Posteri

1 Yaş Doğum Günü Posteri

Bu poster çocuğunuz ile anılarınızın daha sağlam olmasını sağlayacak çünkü üzerinden çok zaman geçse de o güne ait elinizde çok güzel anılarınız kalacak ve bu poster de onların en önemlilerinden birisi olacak. O güne ait çekilmiş yüzlerce fotoğraf ile birlikte bu poster çok önemli bir yere sahip olacak çünkü çocuğunuz büyüyüp de bir yetişkin olduğu zaman da bu posteri severek saklamak isteyecek. 1 yaş doğum günü posteri ile çocuğunuzun ilk yaş gününü renklendirmeyi istiyorsanız siz de siparişinizi bir an önce vermelisiniz.

1 Yaş Doğum Günü Posteri
 

1 Yaş Doğum Günü Posteri

Çilekli Doğum Günü Pastası

Malzemeler:
Kek İçin: 4 adet yumurta, 1 yemek kaşık tereyağı, 1 su bardak toz şeker, 1 çorba kaşık toz şeker, 1 paket vanilya, 1 tutam tuz, 4 çorba kaşık sıcak su, 3/4 su bardak un, gram buğday nişastası, yarım çay kaşık kabartma tozu.
Krema İçin: 1 paket pasta kreması, yarım paket margarin, bir buçuk su bardak süt, 1 paket vanilya.

1 Yaş doğum günü pastası

1 Yaş doğum günü pastası

Hazırlanışı: Öncelikle tereyağını eritip soğumaya bırakın. Yumurtaların sarı ve aklarını ayırdıktan sonra yumurta sarılarını 4 çorba kaşığı sıcak su, toz şeker ve vanilya ile kıvam alıncaya kadar çırpın. Erimiş tereyağını da ekleyin. Diğer tarafta da yumurta aklarını tuz ile birlikte sertleşip, kar haline gelene kadar çırpın. Yumurta aklarını diğer karışıma ekleyerek yavaşça karıştırın. Kar haline gelen yumurtaların sönmemesine dikkat edin. Son olarak un, nişasta ve kabartma tozunu karışımın üzerine eleyip yine yavaşça karıştırın. Hamuru yağlanmış kalıba dökün. Önceden ısıtılmış derece fırında 55 dakika pişirin. Sonra keki kalıptan çıkartıp enlemesine 3 parçaya bölün. Çileklerin gramını ayıklayıp çatalla ezerek püre haline getirdikten sonra püreyi keklerin üzerlerine sürün. Krema için margarini mikserle çırpın. Pasta kremasını, vanilyayı ve sütü ekleyip tekrar çırpın. Kekin alt parçasını servis tabağına alıp üzerine kremayı sürün. Çilekleri dizip üzerine diğer kek dilimini yerleştirin. Tekrar krema sürüp çilek dizme işlemini yapın. Son kek dilimini de yerleştirdikten sonra üzerini krema ile sıvayın. Kalan çilekleri dilimleyip pastanın üzerini dizin. Buzdolabında bir saat bekletip dilimleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Pasta Siparişi seafoodplus.info Adresinden Verilir!

İstediğiniz değişiklikleri yaparak sevdiğiniz kişiye ve özel güne uygun hale getirebileceğiniz butik pasta modellerinin yanı sıra hazır pasta modelleri, cupcake, ekler, macaron gibi farklı ürünlerin yer aldığı ve sayıları yüzlerle ifade edilen ürün yelpazemiz; özel günleriniz veya önemli kutlamalar-toplantılar için yaptığınız organizasyonların kusursuz hale gelmesine yardımcı olacaktır.

Pastamburada ve Pasta Siparişi

Sitemiz, yılından bu yana size en kaliteli hizmeti sunan Bekiroğulları Pastanelerinin İnternet üzerinden pasta siparişi ve satış sitesidir. 25 yaşındaki genç girişimci Burak Ekinci tarafından kurulan seafoodplus.info, modern üretim ve işletme tesisleriyle birlikte müşterilerine en iyi hizmeti sunan Bekiroğulları Pastanelerinin adını, markasını ve hizmet kalitesini internet ortamına taşımak amacıyla kurulmuştur.

Bekiroğulları Pastanelerinin hizmet kalitesini ve ürün çeşitliliğini İnternet ortamına taşıyan Burak Ekinci, işletmeciliği ve insanları mutlu etmeyi çok seven bir insan olarak dikkat çekiyor. Markayı ve ürünleri şu anda İstanbul’un her yerine yani Avrupa ve Anadolu yakasındaki tüm ilçelere taşıyan Pastamburada ve Burak Ekinci, yeni projeler ve yatırımlar sayesinde söz konusu lezzetleri dünyanın farklı ülkelerine götürmeyi planlıyor.

Şu anda sadece İstanbul Anadolu ve Avrupa yakalarında hizmet veren sitemiz, yakın zamanda tüm Türkiye’ye ve ilerleyen dönemlerde yabancı ülkelere uzanmayı hedefliyor.

Online Pasta Siparişi

Butik Pasta olarak isimlendirilen ve pasta modelinde dilediğiniz değişiklikleri yapmanızı sağlayan pasta modelleri ağırlıkta olmak üzere hazır pasta modelleri, cupcake ve kurabiyeler gibi lezzetli ürünleri de sunduğumuz sitemiz üzerinden seçeceğiniz modelleri online sipariş ve ücretsiz kargo avantajlarından faydalanarak sipariş verebilirsiniz.

Yapmanız gereken sevdiğiniz kişilerin özel günlerinde mutlu olmalarını sağlayacağını düşündüğünüz modeli tespit etmek ve ürünü onlara özel hale getirmek için yapmak istediğiniz değişiklikleri bize bildirmek. Online olarak sipariş edebildiğiniz ürünler, ürün sayfasında yer alan sipariş formunda belirttiğiniz adrese, belirttiğiniz gün ve saatte, ücretsiz kargo avantajıyla teslim edilecektir.

Butik pastalarda yapılmasını istediğiniz değişiklikleri sipariş formunu kullanarak ve gerekliyse bizimle temasa geçerek bildirebilirsiniz. Ürünün teslim edilmesini istediğiniz günün sabahında istediğiniz değişikliklere ve dilediğiniz içeriğe göre özel olarak hazırlanan pasta, en taze ve lezzetli haliyle size teslim edilecektir.

Pasta Siparişi Ver

Online pasta siparişi vermenizin en büyük avantajı, pastaneleri gezmeye veya özel sipariş vermek için uygun işletmeyi arama zahmetine girmeden istediğiniz pasta modeline ulaşmanızı kolaylaştırması şeklinde gösterilebilir.

Tabi sitemizde sunulan online pasta siparişi imkanının yanı sıra ve hazır yaş pasta seçeneklerinden ötede butik pasta alternatiflerinin de sunulması yine büyük avantajlardan birisi olarak gösterilebilir.

Sevdiklerinizin özel günlerinden herhangi birisinde sitemizde yer alan çok farklı konseptlerle hazırlanan butik pasta modellerinden birisini sipariş edebilirsiniz.

Butik pasta modellerimizin büyüklüklerinde, şekillerinde ve üzerindeki figürlerde, içeriklerinde değişiklikler yapılmasını talep edebilirsiniz. Bu özel pastalar üzerine yazılan mesajlar da eklendiğinde, tamamen kişiye özel ve misafirlerinizin beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak hale gelmiş olacaktır.

Özel pasta sipariş etmek için herhangi bir özel günü beklemenize de gerek yok. Sitemizdeki pasta modelleri arasında farklı konseptlerle tasarlanan ve hazırlanan doğum günü pastaları, kadınlar günü için tercih edebileceğiniz modeller, nişan pastası olarak faydalanabileceğiniz pasta modelleri bulunmaktadır. Bütün özel günler için tasarlanan farklı butik pasta modellerimizden birini seçerek ve vereceğiniz talimatlar sayesinde daha da özelleşmesini sağlayarak, online sipariş ve ücretsiz kargo gibi avantajlardan faydalanmak şartıyla pasta siparişinizi verebilirsiniz.

Tabi bahsettiğimiz pasta modellerinin farklı tasarımları ve farklı seçenekleri olduğunu da unutmamalısınız. Örneğin doğum günü pastası olarak sunduğumuz butik pasta modelleri içinde makyaj seti pasta, unicorn pasta, hayvanlar alemi pasta, dolar pasta, çizgi film karakterleriyle süslenmiş olan pastalar gibi farklı seçenekler bulunduğunu da unutmamalısınız.

Pasta siparişinizi verirken önce ihtiyacınız olan ürünü tespit etmeli ve ürün sayfasına gitmelisiniz. Sayfada bulunan ürün hakkında daha ayrıntılı bilgiler almak için WhatsApp seçeneğini kullanabilirsiniz. Ürün sayfalarında bulunan sipariş formunu hatasız ve eksiksiz biçimde doldurarak online pasta siparişinizi verebilirsiniz.

Sipariş formunda yapabileceğiniz değişiklikler ve farklı seçenekler şu şekilde sıralanabilir: ürünün kaç kişilik olacağını, farklı ürün içeriği seçeneklerini ve ürünün üzerine yazılmasını istediğiniz yazıyı bu formda belirtebilirsiniz. Sipariş formuna ürünün hangi adrese teslim edilmesini istediğinizi, teslim tarihini ve teslim saatini de girmelisiniz. Bu bilgilerin eksiksiz ve hatasız olmasına dikkat ediniz.

Sipariş formunun dışında kalan konularda ve ürün hakkında bilgi edinmek ya da değişiklikler yapmak isterseniz, iletişim sayfamızda bulunan formu ve iletişim bilgilerimizi kullanabilirsiniz. İletişim sayfamızda yer alan formu doldurarak istediğiniz konularda bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak ya da ürünlerde yapacağınız değişiklikler veya vereceğiniz sipariş hakkında bilgi vermek isterseniz, yine iletişim sayfamızda yer alan e-mail adresimizi ya da telefon numaramızı kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Pasta Siparişi İstanbul Avrupa Yakası ve İstanbul Anadolu Yakası

Sitemizden online olarak verebileceğiniz butik pasta modellerini, hazır pasta modellerini, cupcake veya kurabiye gibi ürünleri İstanbul ilinin her iki yakasına da ücretsiz olarak teslim ediyoruz.

İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden müşterilerimiz veya İstanbul Anadolu yakasında oturan ya da iş yeri vb. yerlere pasta siparişi vermek isteyen müşterilerimiz sitemizde sunulan avantajlardan faydalanabilirler.

İstanbul’da oturan müşterilerimiz semt ya da ilçe fark etmeden online pasta siparişi verebilirler. Anlattığımız şekilde ve koşullarda vereceğiniz siparişler, ücretsiz kargo ile İstanbul’un tüm bölgelerine ulaştırılacaktır. Yani İstanbul’un Anadolu yakası veya Avrupa yakası fark etmeden, teslimatı istediğiniz adrese, teslimat gününde ve teslimat saatinde muhteşem lezzetleri ulaştırmayı garanti ediyoruz.

Pasta Siparişi Verebileceğiniz Modeller ve Özellikleri

Sitemizde yer alan Butik Pastalar, Hazır Pastalar, Cupcake ve Kurabiyeler kategorileri altında yer alan yüzlerce farklı lezzet arasında seçim yaparak, online sipariş ve ücretsiz kargo avantajlarından faydalanarak pasta siparişi verebilirsiniz.

Butik Pastalar

Butik Pasta kategorisinde bebek pastaları, çizgi film karakter pastaları, diş buğdayı pastası, doğum günü pastaları, erkek çocuk pastaları, kız çocuk pastaları, gençlik pastaları, sevgili pastaları, söz nişan pastaları, taraftar pastaları, yetişkin pastaları, yılbaşı pastaları gibi alt kategoriler yer almaktadır.

Tabi bu alt kategorilerin altında yer alan ürünlerin sayısı da bir hayli fazladır. Örneğin çizgi film karakter pastaları alt kategorisinde bulunan Superman Pasta, Şirinler Pasta, Mickey Mouse Pasta, Hayvanlar Alemi Pasta, Beyblade Pasta gibi birbirinden çok farklı butik pasta modelleri bulunmaktadır.

Taraftar Pastaları alt kategorisinde ise Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe temalı olarak hazırladığımız farklı butik pasta modellerimize ulaşabilirsiniz. Bahsettiğimiz kategorilerde ve alt kategorilerde yer alan çok sayıdaki butik pasta modeli içinden uygun olanı seçmek ve istediğiniz değişiklikleri bize iletmek şartıyla dilediğiniz ve ihtiyacınız olan pasta modeline kolay şekilde kavuşabilirsiniz. Yani yapmanız gereken yüzlerce farklı pasta modeli arasında seçim yapmak ve online pasta siparişi vermek.

Hazır Pastalar

Hazır pastalarımız ürünün modeli ve içeriği belirlenmiş olan, değişiklik yapılmasını isteyemediğiniz pasta modelleri olarak gösterilebilirler. Özel konsept taşıyan bir pasta istemezseniz ya da ihtiyacınız yoksa, hazır pasta modellerimizden birisini yine online sipariş ve ücretsiz kargo avantajlarıyla alabilirsiniz.

Bu kategoride yer alan pastalarımız arasında Fıstık Çikolatalı Pasta, Muzlu Fındıklı Pasta, Soslu Kalp Pasta, Profiterollü Fıstıklı Pasta, Fıstıklı Çikolatalı Pasta, Fındık Çikolatalı Pasta, Çikolatalı Pasta, Krokantlı Fıstıklı Pasta, Muz Krokantlı Pasta, Oreolu Pasta, Ganaj Pasta, Karışık Meyveli Pasta ve bunlara benzeyen birçok farklı hazır pasta çeşidimiz bulunmaktadır.

Hazır pasta modellerini de kategoriyi seçerek ulaşacağınız sayfada ve beğendiğiniz ürünün üzerine tıklayarak gideceğiniz ürün sayfalarında inceleyebilirsiniz. Pasta modelini beğenirseniz ve satın almak isterseniz, ürün sayfasındaki sipariş formunu doldurarak ve yine online pasta siparişi, ücretsiz kargo avantajlarını kullanarak sipariş verebilirsiniz.

Cupcake ve Kurabiye

Özel günlerinizde veya düzenlediğiniz organizasyonlarda pastalarımızın dışında kalan lezzetlerden faydalanmak isterseniz, cupcake ve kurabiye başlığı altında sergilediğimiz ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Pasta siparişi seçeneğinde olduğu gibi bu ürünlerimizi de online sipariş ve ücretsiz kargo imkanlarıyla satın alabilirsiniz.

Cupcake ve Kurabiye kategorisinde farklı renklerde ve lezzetlerle hazırladığımız cupcake seçeneklerini, cakepops, ekler pasta ve macaron gibi atıştırmalık farklı lezzet seçeneklerini bulabilirsiniz. Ürüne göre adet veya kilogram bazında sipariş edebildiğiniz bu ürünler hakkındaki ayrıntılı bilgileri yine ürün sayfalarında ve o sayfadan ulaşabileceğiniz WhatsApp seçeneğinden alabilirsiniz.

Kremalı cupcake, çikolatalı cupcake, farklı renklerdeki macaronlar veya ekler pasta gibi sevilen ürünlerimiz, özel günlerinizde veya iş-aile gibi farklı nedenlerle düzenlediğiniz organizasyonlarda misafirlerinize ikram edebileceğiniz mükemmel lezzetler olabilirler. Bu kategorideki ürünlerimizden almak istediğinizde de yapmanız gereken düzenlediğiniz organizasyona en uygun olan seçeneği belirlemek ve online sipariş seçeneğini kullanmak.

Sitemizde yer alan tüm ürünleri online pasta siparişi seçeneğini kullanarak sipariş edebilir, ücretsiz kargo ile kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. İstanbul’un Avrupa yakasında veya Anadolu yakasında bulunduğunuz yer fark etmeden online sipariş verebilir, ücretsiz kargo avantajıyla istediğiniz gün ve saatte adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Daha fazlası..

Merhabalar Sevgili Dostlar,

Anneliğimin ve 3 kişilik yeni hayatımızın ilk yılını geride bırakırken minnoş Nehir’imizin 1. yaş gününü ailemiz ve arkadaşlarımızla kutladık. Bu yazıya başlamanın bu kadar zor olacağını inanın tahmin etmemiştim. Hamilelik başlı başına bir süreçti ama doğum sonrası bambaşkaydı. Son 6 ay kesinlile doğum günü yapmayacağım derken geçtiğimiz Pazar 30 kişi oluvermiştik :)

Doğuma giderken kendi ikramlıklarımı hazırlamıştım. Bu sefer de pasta, kurabiyeler, cupcakeler ve bezeleri bizzat hazırladım. Kız uyuduktan sonra her gün 1 tanesiyle uğraşınca çok zorlanmadan bitirebildim. Hatta profesyonel 1 yaş ve pasta patlatma çekimleri için de 1 pasta yapınca toplam 2 pasta yapmış oldum :) Bu nedenle de ikisini de ekledim.

Misafirlerimizi anadolu yakası favori kahvaltı mekanlarımızdan biri olan Cafe Nar’da ağırladık. Onların nefis anne kahvaltısı ve samimiyeti sayesinde kendimizi evimizde gibi rahat hissettik. Biz kışçıyız ama yaz bebeleri için harika bir bahçeleri var. Ailecek toplanıp eğlenceli bir doğum günü planlayabilirsiniz. Buradan da intagram hesaplarını takibe alabilirsiniz.

Doğum günümüzde gelen misafirlerimize bazı minik sürprizlerimiz oldu. Bunlardan Nehir’in ismine özel cici mi cici bal kavanozlarını ve lavanta keselerini Zep Atölye hazırladı. Aklınızda bu tip minik hatıralar hazırlatmak varsa kesinlikle tavsiye ederim. Instagram hesaplarına ve farklı örneklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ben pastamın yanında 24 adet de cupcake yaptım. 30 kişi olunca pasta ile tam geldi. Buradan tarifine ulaşabilirsiniz.

Pasta için ayrı ayrı 2 adet pandispanya hazırladım, aşağıdaki ölçüler 1 adet için. Videosunu izlemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Tarifimi denediğinizde benimle instagram da paylaşmayı unutmayın :)

Sizin uyguladığınız tariflerimi hikayemde sizin fotoğraflarınızla paylaşmayı çok isterim :) Instagram hesabım: @mutfaksirlari 

Unicorn kurabiye ve beze tariflerine linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sevgiler…

Unicorn Pasta – 1 Yaş Pastası Tarifi İçin Malzemeler

  • 6 adet orta boy yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı un + 3 yemek kaşığı un
  • damla vanilya aroması
  • yarım paket kabartma tozu
  • 1 çimdik tuz
  • kalıbın tabanını yağlamak için tereyağı

Unicorn Pasta – 1 Yaş Pastası Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın.
  2. Yumurta sarılarına toz şekerin yarısını ve vanilya aromasını ilave edin. Toz şeker eriyip sarılar beyazlaşıncaya kadar çırpın.
  3. Yumurta aklarına kalan toz şekeri ve bir tutam kadar tuz ekleyerek kar gibi oluncaya kadar çırpın.
  4. Kabarttığınız yumurta aklarını seferde spatula ile alttan yukarıya doğru karıştırarak yumurta sarılarına yedirin.
  5. Un ve kabartma tozunu yumurta karışımına eleyerek seferde ekleyin.
  6. Çember kalıbın altına yağlı kağıt serin ve hamurun akmaması için kenarlarını katlayarak sıkıştırın.
  7. Yağlı kağıdı tereyağı ile yağlayın pandispanya hamurunu kalıba dökün.
  8. derece önceden ısıttığınız fırında dakika pişirin.
  9. Pişen pandispanyayı bir tel üstünde en az 1 saat kadar soğumaya bırakın.
  10. Kalıbın kenarından bir bıçak sokarak keki kalıptan dikkatlice ayırın.
  11. Pandispanyayı enine 2 parçaya ayırıp pastalarınızda kullanabilirsiniz.

Kreması için:

  • gr beyaz küvertür çikolata
  • gr krema (kutu süt kreması)
  • gr taze peynir

Unicorn Pasta – 1 Yaş Pastası Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Küvertür çikolatayı mikrodalga da ya da benmari de eritin. Kremayı içine ekleyerek karıştırın ve ara ara karıştırarak soğumaya bırakın.
  2. Soğuyup yoğunlaşmaya başlayan çikolataya taze peyniri ekleyin ve krema kıvam alıp kabarıncaya kadar çırpın.
  3. Hazırladığınız kremayı soğuması için 1 saat kadar buzdolabında dinlendirin.

Süslemesi için:

  • 4 Paket krem şanti
  • 1 su bardağı +1 çay bardağı soğuk süt 
  • pembe, mavi, sarı gıda boyası
  • şeker hamuru

Unicorn Pasta – 1 Yaş Pastası Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Krem şantiyi süt ile çırpın renklendireceğiniz sayıda kaba ayırın, renklendirin ve farklı duylar taktığınız sıkma torbalarına doldurun.

Pastanın Montajı:

  • Enine 2 parçaya böldüğünüz pandispanyanın ilk katına kremanın dörtte birini yayın ve küp küp doğradığınız çileklerin üçte birini yayın.
  • Diğer 3 kata da aynı işlemi uygulayın.
  • Ayırdığınız son krema ile pastanın üstünü sıvayın.
  • Şeker hamurundan boynuz ve kulakları kürdan yardımıyla pandispanyaya tutturun.
  • Renklendirdiğiniz şantileri sıkarak pastanın yelesini oluşturun.
  • Hazırladığınız pastayı servis yapıncaya kadar buzdolabında saklayın.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir