akrep ve haşere ilaçları / Akrep İlaçlama | Yaşam Alanlarınızdaki Akreplerden Hızlıca Kurtulun

Akrep Ve Haşere Ilaçları

akrep ve haşere ilaçları

Akrep İlaçlama

Akrep ilaçlama, ev veya iş yerinizdeki akrep infestasyonlarını kontrol etmek ve önlemek için kullanılan bir yöntemdir. Akrepler, insanlar ve evcil hayvanlar için zehirli olabilir ve infestasyonları tehlikeli hale getirebilir. Akrep ilaçlaması, akreplerin bulunduğu alanların tedavisi için kullanılan ilaçların uygulanmasını içerir. Bu ilaçlar, doğal veya kimyasal olabilir ve uzmanlar tarafından uygulanır. Akrep ilaçlaması, ev veya iş yerinin güvenliğini ve hijyenini koruyabilir ve insanlar ve evcil hayvanlar için zararlı olmayan etkili bir yoldur. Akrep ilaçlama için profesyonel bir hizmet sağlayıcı seçmeniz, en etkili sonuçları garanti edebilir. Sürüngenler, kemirgenler, böcekler ve haşereler gibi hayatımızı zorlayan ve doğada varlığı devam ettiren pek çok canlı vardır. Pek çok sebep ile doğal yaşamlarından uzaklaşıp insan hayatına müdahil olan bu canlılar, insanlar tarafından çok istenmemekte ve yaşam alanları içerisinde olmalarına katlanılamamaktadır. Özellikle de her koşulda kendilerine yaşayacak bir imkan bulan akrepler gibi canlılar, ölümcül riskler taşıyan ve insanlar için tehlike arz eden, karşılaşıldığında da panik ve korkuya sebep olan hayvanlardır. Akrepler daha çok bodrum katlarında, bahçe katında, giriş katında, kısacası yere yakın olan alanlarda daha kolay yaşayabilirler ve bu tür alanlarda akrep ile karşılaşmak daha çok olasıdır.

Bu tür sebepler nedeniyle, akrepler ile karşılaşmamak, varlığı fark edildiğinde herhangi bir tehlikeye maruz kalmamak için profesyonel ekipler tarafından akrep ilaçlama konusunda yardım alınması gerekir. Çünkü evdeki imkanlar ile bu kadar güçlü canlılar ile mücadele etmek oldukça zor olacaktır.

Akrepler İle Mücadelede Çözüm Önerileri

• Evde, iş yerinde, bağ bahçede, kısaca yaşam alanlarımız içerisinde bir yerde akrep ile karşılaşma ihtimalini ortadan kaldırmak, akrep ile mücadele etmek için yapılması gerekenlerin başında içinde yaşamaları olası olan taş duvarlar ile saksılar kesinlikle kontrol edilmeli ve akreplerin yaşamasına ikan vermeyecek şekilde düzenlenmelidir.

• Nemli bölgelerde yaşamayı çok sevdiklerinden, nemli yerler mümkün mertebe kuru tutulmalı ve evde dağınık eşyalar, gözle akrebin seçilmesini zorlaştıracak kadar kalabalık ve dağınık eşyalar düzenlenmelidir.

• Evde önlem olarak yapılabilecek bu basamakların haricinde, akreplerin her koşulda çıkabileceği unutulmamalı ve dolayısıyla akrep ilaçlama firmalarıaracılığı ile ilaçlama yaptırılması kesinlikle gerekli şarttır. Düzenli olarak yapılan ilaçlamalar sayesinde ölüme bile sebebiyet veren mikrop ve zehre sahip akreplere savaş açmak mümkündür. Özellikle de bu noktada en iyi şekilde hizmet vermeyi kendine ilke edinmiş ve müşterileri ile güven ilişkisi kurmaya gayret gösteren firmamız Makropest sayesinde, siz akreplerden değil akrepler sizden korkacaktır.

Akrepleri Öldürdüğünüzü Zannedebilirsiniz, Ancak Ölmemiş Olabilirler Kesinlikle Dokunmayın!

Akrep ile karşı karşıya gelinmişse, oldukça seri şekilde müdahale etmek önemlidir. Kendisi pek hızlı hareket etmese de, akreplerle mücadele etmek zordur. Akrep ile nerede karşılaşmış olursanız olun, onu öldürebilmek için ağır cisimler ile baş kısmını ezmek adına hamle yaparak öldürmeye çalışmalısınız. Bunun için akrebin kafasını ezebilecek kadar büyüklükte ve ağırlıkta bir cismin olması yeterlidir. Ancak, akreplere vurulduğunda hareketsiz kalmışsa dahi, kesinlikle çıplak elle akrebe dokunmayın. Kabukları son derece sert olan akrepler vurma kuvvetinize karşın ölmemiş olabilir. Bu noktada, mümkün mertebe bu tür sorunlar ile karşılaşmamak adına düzenli ilaçlama yaptırılmalı, en güvenilir akrep ilaçlama şirketleri tarafından yardım alınmalıdır.

Akrepler ile karşılaşmışsanız bilin ki onlar yalnız değil. Bir akrebi gördünüz, kendi imkanlarınız ile öldürdünüz. Ancak unutmayın ki, o akrepten başkası da var ve akrebi yakaladığınız yerde kim bilir nerede saklanıyor? İşte bu tür riskleri ortadan kaldırmak adına akrep ilaçlama İstanbul firmalarından olan şirketimiz ile iletişime geçmeniz sağlığınız açısından hayati bir önem taşıyacaktır.

Ve yine aklınızdan çıkmamalıdır ki, akrepler ölümcül hayvanlardır. Bu nedenle bu canlılar ile mücadelede profesyonel, işinde deneyimli ve uzman kişilerden yardım alınması gereklidir. Bu konuda, sektörde kendine iyi bir yer edinerek müşterilerinin güvenini kazanan akrep ilaçlama firması şirketimiz, her an her yerde hizmetinizdedir.

Uygun fiyatları ve üstün hizmet garantisi ile çalışmalarını sürdüren firmamız, akreplerin kökünü kurutmak için en doğru ilaçları ve ilaçlama tekniklerini uygulamaktadır. Siz de, size pek çok rahatsızlık veren akreplerden kurtulmak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Akrep

AKREP

Yeryüzünün en zehirli canlıları olan akreplerin kendine has birçok özelliği bulunmaktadır. Nemi ve aşırı sıcağı seven akrepler, eklembacaklı familyasının bir üyesidir. Kendilerini korumak için kuyruklarında bulunan zehirli bir iğneleri vardır.

MORFOLOJİLERİ(YAPILARI)

 Boyları 1-20 cm arasında değişmektedir. Sıcak bölgelerde yaşarlar. Taş, yaprak altlarına, ağaç kovuklarına veya duvar yarıklarına saklanırlar. Çölde kuma gömülürler. Kurak bölgelerde yaşarlar. Gece aktiftirler.nYürürken kuyruklarını yukarı doğru kaldırır ve sokmaya hazır beklerler. Avını pedipalpleri ile yakalarlar. Cheliceraları ile parçalar ve sindirim kanalına sevk ederler.

BİYOLOJİLERİ

  Akrepler normal zamanlarda, erkekle dişi bir araya gelmezler. Bunlar ayrı yaşamaktadırlar ve birbirlerine düşman gözüyle bakarlar. İlkbaharda erkekte sperma torbası teşekkül edince, kıskacı ile tutar ve hediye edecek dişi arar. İlk fırsatta rastladığı bir dişinin genital deliğine bırakır. Oradan süratle uzaklaşır. Kaçamadığı takdirde, dişinin kurbanı olur. Dişi onu sokar ve parçalamakla vakit kaybetmez. Bu şekilde döllenen dişiler yumurtlamazlar. Yumurtaları karında açılır ve yumurtadan çıkan yavruları doğururlar. Yavrularına özen gösterir onları beslerler. Hatta bir süre sırtında taşımak suretiyle gezdirdiği görülmektedir. İnsanları ancak sıkıştırılırsa sokarlar. İnsanları soktuğu yerde şiddetli bir acı duyulur. Orası kızarır, şişer, kırmızılaşır. Bazen soktuğu yerin koyu bir renk aldığı görülür. Kaslarda bir titreme ve bir üşüme duyulur. Ateş yükselir. Tükürük artar ve bu hal 24 saate kadar devam eder.
Akrebin soktuğu yerin yukarısı bağlamalı, dolaşıma engel olunmalıdır. Ağız veya bir çekmenle zehiri emilmelidir.

YAYILMA ALANLARI

 - Çok iyi gizlenebilirler. Yuva yaptıkları alanlar ise daha çok taş altları, ağaç kenarları ve duvar aralıklarıdır. Akrepler aile halinde yaşayan canlılar türündendir. Her ne kadar ağır hareket etseler de iyi gizlenebildiklerinden dolayı, çok geç fark edilirler. Akreplerin bulunabileceği yerlerde çok dikkatli olunmalıdır. Elbise ve ayakkabılar silkelenmelidir.

AKREPLER İLE MÜCADELE

Eğer bulunduğunuz ortamda akrep olduğunu düşünüyor ve etkili bir mücadele istiyorsanız 0216 493 82 01 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. 

Tuzla üre gübre,tuzla 20-20-0  taban gübresi,tuzla şeker gübre,tuzla 15-15-15 gübre,tuzla sıvı gübre, tuzla organik gübre, tuzla solucan gübresi, pendik gübre, pendik solucan gübresi,Tuzla gübre çeşitleri,çim gübresi,bahçe bakım gübresi, demir sülfat, kükürt,çinko,fosfor, potasyum,kalsiyum, hümik asit,amino asit,Kırmızı-Kızıl Palmiye böceği ilacı- Confidor Sl 200 Tuzla İstanbul,fare yem istasyonu, fare gözlem istasyonu ,Fare gözlem monitörü, çimde yosun önleyici, çimde yosun engelleyici,yosunlaşma,demir sülfat,mavi gübre,yosun çözücü,yosun sökücü,yosun engelleyici,yosun kurutucu,yosun bitirici,yasunlaşma sebebi  yüksek nem,pendik yosun engelleyici ,tuzla yosun sökücü,çekmeköy yosun engelleyici,kartal yosun bitirici, Beykoz yosun sökücü,Kadıköy yosun engelleyici, Maltepe yosun sökücü,Küçükçekmece yosun engelleyici,Tuzla yosun kurutucu,Tuzla,Pendik,Maltepe,Kartal,Kadıköy,Samansıra,Sultanbeyli,Beykoz,Çekmeköy,Ümraniye,Küçükçekmece,Büyükçekmece,Maslak,4.levent,Boğaziçi,Beşiktaş ,Eminönü,Beyazıt, Fatih , Bağcılar,Bahçelievler,Esenyurt,Şile,Esenler,Üsküdar,Arnavutköy,Ataşehir,Gaziosmanpaşa,Kağıthane, Beyoğlu,Zeytinburnu,Bayrampaşa Güngören ,Sultangazi ,Kükürt,sıvı kükürt, toz kükürt,sürüngen kovucu,böcek kovucu,yılan kovucu,kertenkele kovucu

Akrep İlaçlama Hizmeti, akreplerin ister kentsel ister kırsal alanda olsun, bulunduğu her yerde çabuk yayılma ve zehirli olma özelliği nedeniyle insan sağlığı için hayati önemdedir.

Akrepler, kesinlikle ciddiye alınması gereken haşere türlerinden bir tanesidir. Eğer iş yerinizde, apartmanınızda, evinizde ya da dükkanınızda bir akrep ile karşılaşırsanız, Ankara akrep ilaçlama şirketleri ile temasa geçmeniz büyük önem taşır.

İnsan hayatına yabana atılmayacak derecede tehlike arz eden akrepler ve akrep ilaçlama prosedürleri ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi sizin için derledik.

Akrep Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Akrep, eklem bacaklı hayvanlar grubuna girer. Akreplerin diğer haşere ve hayvanlara kıyasla en ayırt edici özelliği, öldürücü bir üstünlüğe sahip olmasıdır.

Bedeninde toplamda dört ayağı ve ön tarafında iki adet kıskacı bulunan akrep, avını bu kıskacı ile yakalayarak zehri sayesinde onu etkisiz hale getirir.

Akrepler, diğer haşere türleri gibi yumurtlayarak çoğalırlar. Dünyanın her yerinde, her ikliminde ve her bölgesinde bulunabilme potansiyeline sahip akreplerinden bine yakın cinsi bulunur ve bunların çok büyük bir kısmı zehirlidir.

Unutmamak gerekir ki yaşadığınız ya da çalıştığınız alanda bir akrep gördüğünüzde aynı alanda çok daha fazla akrep olma ihtimali çok yüksektir.

Bu korkutucu gerçek, akrep ilaçlama hizmetinin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serer niteliktedir.

Akreplerin diğer özelliklerine baktığımız zaman yalnız yaşamayı sevdiklerini söylemek mümkün olur.

Toplu halde görülmeyen akrepler diğer hayvanlar gibi antenlere sahip değillerdir. bunun yerine ayakları üzerindeki özel algısal duyulardan yararlanan akrepler, bu sayede çevrelerinden haberdar olurlar.

Besin olarak diğer haşere türleri ile beslenen bu canlı, ülkemizde de ne yazık ki sık sık görülmektedir.

Akrep Çeşitleri Nelerdir?

Akrep çeşitlerini pek çok farklı sınıfta bir arada toplamak mümkün. Temel olarak baktığımız zaman toprak üstü ve toprak altı akrepleri olarak inceleyebileceğimiz bu haşere türü, hayatının tehlikede olduğunu sezdiği anlarda savunma ve saldırı durumuna geçer.

Aksi halde saldırgan olmayan bu hayvanların içerisinde barındırdıkları zehir seviyesi de yine türüne göre değişkenlik gösterebilir. Taş altı akrepleri, ağaç akrepleri, kazıcı akrepler ve kumcul akrepler gibi pek çok akrep türü ile beklenmedik anlarda karşılaşmanız ve hayatınızdaki en tatsız deneyimlerden birini yaşamanız maalesef mümkün.

Bu tip sorunlarla karşılaşmamak adına size en yakın Ankara akrep ilaçlama firması ile iletişime geçmeniz ve bulunduğunuz alanın özelliğine göre iş yeri ilaçlama, ev ilaçlama ya da apartman ilaçlama hizmeti almanız büyük önem taşır.

Akrep Sokmasından Sonra Ne Olur?

Her şeyden önce vurgulamak gerekir ki akrep sokması çok ciddi bir sorun teşkil eder. Kesinlikle hafife alınmaması gereken bu ciddi sorun, derhal tıbbi müdahale gerektiren bir sorundur.

Akrep sokmasının sonucunda insanlarda kısmi felç, sancı, kapanmayan bir yara, kısmi yaralanma ve hatta ölüm bile gerçekleşebilir.

Akrebin türüne ve zehirli olup olmadığına göre değişebilen bu yan etkiler, bazen kendilerini anında belli edebileceği gibi bazen günler, hatta haftalar sonra ortaya çıkabilmektedir.

Bu nedenden dolayıdır ki akrep sokması durumunda ilk yapılması gereken şey vakit kaybeden bir doktora veya hastaneye başvurmaktır. Akrep sokmasından sonra görülebilecek diğer yan etkileri baktığımız zaman iğnelenme, üşüme, yutkunma, nabız yükselmesi, yutkunma sıkıntısı, aşırı duyarlılık, titreme ve halsizlik gibi etkilerin olduğunu söylemek mümkün.

Akrep sokmasının felç ve ölüm gibi geri dönülemez sebeplere yol açabileceğini tekrar belirtelim.

Akrep İlaçlama Nasıl Yapılır?

Akrep ile bir kişinin tek başına kendi çabalarıyla mücadele etmesi mümkün değildir. Her ne kadar piyasada pek çok akrep ilacıve önleyici ilaçlar bulunsa da hiçbiri, akrebin bulunduğu ortamın tamamen temizlenmesini sağlamaz.

Bu yüzdendir ki akrep ile mücadelede kesinlikle akrep ilaçlama şirketlerine başvurulması ve profesyonel hizmet alınmalıdır.

Akrep ilaçlama, ilaçlama türleri arasında en ciddi ve en özen gösterilmesi gereken uygulamaların başında gelir. Her şeyden önce bilmek gerekir ki sadece ülkemizde yüzlerce farklı akrep türü bulunabilmektedir; kalın makaslı akrepler, İtalyan akrebi, kalın kuyruklu akrep ve Karpat akrebi gibi pek çok farklı akrep türü ile karşılaşmak maalesef mümkün.

Dolayısıyla bu da akrep ilaçlama sırasında kullanılan ilaç ve tekniklerin değişmesine sebep olur. Profesyonel akrep ilaçlama firmaları, Sağlık Bakanlığı onaylı ilaç ve yöntemler eşliğine en iyi akrep ilaçlama servisini sunmayı amaçlar.

Bu firmalardan bir tanesi olan Pesco Haşere Kontrol Merkezi, akrep ilaçlama konusunda uzman kadrosu ile en iyi akrep ilaçlama hizmetini vermeyi amaçlamaktadır.

Kokulu ya da kokusuz akrep ilaçlama teknikleri kullanılarak gerçekleştirilen bu mücadele, özel teknisyen ekipler tarafından yapılmaktadır. Garantili akrep ilaçlama hizmeti de sunan Pesco, aynı zamanda ilaçlanan alan içerisinde akreplerin bırakmış olabilecekleri yuvaları da tespit ederek hepsinin elimine edilmesini sağlar.

Akrep ilaçlama fiyatları hakkında bilgi almak, Ankara akrep ilaçlama şirketleri arasında öncü konumda bulunan Pesco ile iletişime geçmek ve akrep ilaçlama hizmetinden faydalanmak için doğru adrestesiniz.

Pesco İlaçlama ve Dezenfeksiyon2021-01-13T01:29:45+03:00

DRAKER 10.2 CS KOKUSUZ GENEL HAŞERE İLACI 5LT 1-) DRAKER 10.2 CS GENEL HAŞERE İLACI kokusuz,lekesiz insan sağlığına zararsız bir üründür. 2-) Sıkılan yüzeyde minimum 4 ay kalıcı sağlamaktadır. 3-) Yürüyen ve uçan tüm haşerelere etkilidir(Karınca,Hamam böceği,Bit,pire,örümcek,tahtakurusu,akrep,gümüş böceği, kalorifer böceği,Sivrisinek,Karasinek)  4-)Açık ve Kapalı alanlarınızın tamamında kullanabilirsiniz. 5-) İlaçlama yapılırken yerler nemlenecek biçimde ilaçlama yapınız. Haşereler ve böcekler temas yoluyla yok olurlar. 6-) Ürünü su ile iyice çözünüz ve bir pompa yoluyla uygulama yapınız.  7-) 15 Gün sonra muhakkak tekrar yapınız. Böceklerin bırakmış oldukları yumurtları ve larvaları yok etmek amacıyla.    Kullanıldığı yerler : Belediyeler tarafından cadde ve sokaklar, çöplük alanları, pazar yerleri, mezbahalar, tatil yöreleri gibi açık alanlarda ve hastaneler, yatakhaneler, yemekhaneler, pastaneler, fırınlar, oteller, vb. yerler gibi kapalı alanlarda kullanılmaktadır. DRAKER 10.2 CS düşük dozlarda etki gösterir, dolayısıyla yüksek maliyet avantajı sağlar.     Yürüyen Haşereler Karıncalar, Kınkanatlılar: Draker, doğrudan etki göstermesinin yanı sıra, mikrokapsüllerin böcekler tarafından yuvalara ve saklanma alanlarına taşınması sonucunda, dolaylı etki de sergilemektedir. Pireler, Keneler ve Tahtakuruları: İstilacı böceklerin dolaşabileceği evler, köpek kulübeleri, ahırlar, bahçeler ve diğer alanlarda uygulanabilmektedir. Örümcekler: İşlem gören alanlarda uzun süre örümcek ağlarına rastlanmayacaktır. Gümüş Böceği, Toz Akarları ve Diğer Haşereler: Bu böcekler, mikrokapsüllerle karışmış tozu ve organik içerikli diğer maddeleri yiyerek, beslenme yoluyla etkilenmektedir. Uçan Haşereler Sivrisinekler, Keneler: Fitotoksik içeriğe sahip olmayan Draker, sivrisineklerin,Kenelerin barındığı çimenlik alanların, normal korunma alanlarının, konma yüzeylerinin işleme tabi tutulmasında son derece etkilidir. Sinekler: Konma yüzeylerinin isleme tabi tutulması için uygun bir üründür. Yaban Arıları: Yuvaların işleme tabi tutulması için mükemmel bir üründür. Yiyeceklere Gelen Böcekler: Depolardaki konma ve saklanma alanlarının işleme tabi tutulması için uygun bir üründür.   Uzun Süreli Etki Ortamda uzun süre kalarak etki gösteren normal böcek ilaçları, işlem gören alandaki böcekleri öldürmek için gerekli asgari miktarda etken madde salmalıdır. Şartlara göre, en az bir hafta ve mümkünse daha uzun süreyle etki göstermelidir. Cypermethrin gibi pirethroidler, normal koşullarda ışık, sıcaklık ve nem nedeniyle bir kaç günde veya bir haftada etkinligini yitirmektedir. Draker® ürününde ise Cypermetrin mikrokapsüller içine alınmakta ve böylece maddenin etkinlik süresi uzatılmakta, etken maddelerin salımı kontrol altında tutulmaktadır. Bunun yanında, mikrokapsülleme islemi ile böcekleri ilaçtan uzaklaştırma etkisi de azaltılmakta veya tamamen ortadan kaldırılmakta, böylece hedef böceklerle ( Kene,Pire, Hamamböceği,Karınca vb.) ilacın temas olasılığı yükseltilmektedir. Kapalı alanda minimum 90 gün kalıcı etkilidir. Draker® diger ilaçlarda olmayan, AÇIK ALANLARDA 21 gün minimum etkisini (Yağmur Dışında) sürdürür. 20 micron çapından büyük damlacık oluşturacak şekilde motorlu sırt atomizörü, Blower makineleri, ULV cihazları veya sırt pompaları ile 10 litre su için 300 ml Draker® 5.000 m2 alanda uygulanır. Draker 10.2 kokusuz genel haşere ilacı bit, pire hamam böceği, tahta kurusu, akrep, karınca, sivrisinek , karasinek, kene ,gümüş böceği gibi haşerelerde son derece etkilidir. ürünü açık ve kapalı alanlarda kullanımı mümkündür. mikrokapsül ürün yapısı sayesinde sıkılan yüzeyde 4 ay kalıcı etki sağlamaktadır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır