danilo neden ayrıldı / Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek neden boşanıyor? İlk açıklama geldi

Danilo Neden Ayrıldı

danilo neden ayrıldı

Danilo Şef neden ayrıldı ve programdan neden gitti? Danilo Şef neden yok, MasterChef'i bırakıyor mu?

DANİLO ŞEF AYRILDI MI?

Danilo Şef'in yemek tadımı yapmasının hemen ardından ekipten bir kişinin yanına gelerek bir haber verdiği dikkat çekmişti. Yayın esnasında kameralara yansıyan bu durumun ardından Danilo Şef apar topar yayından ayrıldı. Mehmet Şef'in de yaşanan durumun hemen ardından yaptığı açıklama dikkat çekti. Mehmet Şef: 'Danilo Şef çok çok özel bir durum nedeniyle aramızdan ayrıldı' diyerek hem izleyicilere hem de yarışmacılara bilgi verdi.

MasterChef'te yaşanan bu durumun ardından alınan bilgilere göre Danilo Şef'e gelen haber annesinin rahatsızlandığı yönündeydi. Danilo Şef'in annesinin ani bilinç kaybı yaşamasından dolayı çevresindekilerin panik olduğu ve şefe durumu hemen bildirdikleri gelen ilk bilgiler arasında. Yaşanan bu durumun ardından edinilen bilgilere göre Danilo Şef'in annesinin durumu şu anda iyi.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında da Danilo Şef'in tekrar yarışmaya döndüğü görülürken bir başka tahlisiz olay yaşadığı ekranlara yansıdı. Danilo Şef'in, Mehmet Şef'ten rica ederek 'sağlıkçı çağırır mısın' dediği görülüyor. İleri ki sahnelerden anlaşıldığı kadarı ile Danilo Şef'in sırtına yağ sıçrıyor.

Masterchef Danilo Zanna ve Yeni Aşkı Ayrıldı! Kriz Sebebi Belli Oldu; Danilo Zanna Resti Çekti! Eski Eşiyle Benzerliği Kan Dondurmuştu…

Geçtiğimiz aylarda 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’le ayrılma kararı alan Danilo Zanna, milyonları şok içerisinde bırakmıştı. Danilo Zanna’yla tüm bağlarını koparan Tuğçe Demirbilek ise sık sık sosyal medya üzerinden göndermelerde bulunuyordu. Kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açtığı görülen Danilo Zanna’nın ayrılık kararı alması ise yürekleri sızım sızım sızlattı. İşte merak edilen tüm detaylar…

Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz!

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

#danilo zanna boşanma, danilo zanna, danilo zanna kimdir, danilo zanna masterchef ayrıldı mı, danilo zanna eşi, Danilo Zanna kaç yaşında, danilo zanna tuğçe demirbilek, danilo zanna sevgilisi, danilo zanna oğlu, danilo zanna eda ece, danilo zanna masterchef





Danilo şefin eski eşi Tuğçe Demirbilek&#;ten olay paylaşım! Ayrılığın yükü ağır geldi

Masterchef Türkiye programının en sevilen şeflerinden olan İtalyan asıllı Danilo Zanna, Türkiye'de hayatını birleştirdiği 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandırdı. Zeno Zanna isimli çocuklarının velayeti için ortak karar çıkarken çiftin tek celsede boşanması hayranlarını üzdü. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Tuğçe Demirbilek'in eski bir paylaşımını yeniden paylaşması, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Danilo şefin eski eşi Tuğçe Demirbilek'ten olay paylaşım! Ayrılığın yükü ağır geldi
yılında hayatlarını birleştiren çiftin çocukları yılında dünyaya geldi.

"ÜZÜLDÜM, HER ŞEY YOLUNDA"

9 yıl evli kalan çift, fikir ayrılıkları nedeniyle boşandıklarını açıklamalarının ardından bu süreçte, çift hakkında çeşitli söylentiler de ortaya atıldı. Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorusu üzerine Danilo Zanna, "Üzüldüm. Her şey yolunda" dedi. Zanna'ın avukatı Altın Mimir ise "Tanıkların müşterek çocukları var, anlaşmalı olarak boşandılar. Dostlukları arkadaşlıkları devam edecek, oğulları için her zaman bir arada olacaklar" dedi.

Danilo şefin eski eşi Tuğçe Demirbilek'ten olay paylaşım! Ayrılığın yükü ağır geldi
İtalyan şef tarafından açılan boşanma davasının yaklaşık 20 dakika süren duruşması sonucunda taraflar tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

İMALI PAYLAŞIMI DANİLO'YA MI?

Aldatma iddialarının ardından boşanma süreci boyunca sessiz kalmayı tercih eden Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek ikilisinin sosyal medya paylaşımları sık sık gündeme geliyor. Tuğçe Demirbilek’in yıllar önce paylaştığı bir şiiri yeniden sosyal medya hesabından paylaşması, takipçilerinin aklına "Bu sözler acaba Danilo Zanna’ya mı?" sorusunu getirdi.

Danilo şefin eski eşi Tuğçe Demirbilek'ten olay paylaşım! Ayrılığın yükü ağır geldi

Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek neden boşanıyor? İlk açıklama geldi

y&#;l&#;nda dünyaevine giren &#;talyan &#;ef Danilo Zanna ve Tu&#;çe Demirbilek'in bo&#;anaca&#;&#; iddias&#;, ünlü &#;efin sevenlerini hayrete dü&#;ürdü. MasterChef Türkiye ile y&#;ld&#;z&#; parlayan Danilo Zanna ve e&#;i Tu&#;çe Demirbilek'in neden bo&#;anmak istedi&#;i merak edilmeye ba&#;land&#;. Ünlü &#;ef Danilo Zanna ve e&#;i Tu&#;çe Demirbilek, sessizli&#;ini bozdu. Peki Danilo Zanna ve e&#;i Tu&#;çe Demirbilek neden bo&#;an&#;yor? &#;&#;te yan&#;t&#;

DAN&#;LO ZANNA VE TU&#;ÇE DEM&#;RB&#;LEK NEDEN BO&#;ANIYOR?

Seyahat amaçl&#; geldi&#;i Türkiye'de e&#;i Tu&#;çe Demirbilek ile tan&#;&#;t&#;ktan sonra &#;stanbul'da kalmaya karar veren &#;talyan &#;ef Danilo Zanna, bu defa sempatik tav&#;rlar&#; ve ba&#;ar&#;lar&#;yla de&#;il, ayr&#;l&#;k iddias&#;yla gündeme geldi.

Danilo Zanna ve e&#;i Tu&#;çe Demirbilek neden bo&#;an&#;yor?

9 y&#;l önce evlenen Danilo Zanna ve Tu&#;çe Demirbilek'in bo&#;anaca&#;&#; haberi magazin dünyas&#;nda bomba etkisi yaratt&#;. Geçti&#;imiz Temmuz ay&#;nda birlikte tatil yapan Danilo Zanna ve Tu&#;çe Demirbilek çifti, iddiaya göre &#;iddetli geçimsizlik nedeniyle ayr&#;l&#;k karar&#; ald&#;.

Danilo Zanna ve e&#;i Tu&#;çe Demirbilek neden bo&#;an&#;yor?

Danilo Zanna, ailesiyle birlikte ya&#;ad&#;&#;&#; Etiler'deki evini terk etti ve kendisine yine ayn&#; semtten bir ev tuttu. Danilo Zanna'n&#;n o&#;luna yak&#;n olmak için Etiler'de kald&#;&#;&#; öne sürüldü.

Danilo Zanna ve e&#;i Tu&#;çe Demirbilek neden bo&#;an&#;yor?

Danilo Zanna ve e&#;i Tu&#;çe Demirbilek, Instagram hesaplar&#;ndan bo&#;anma haberleriyle ilgili ortak bir aç&#;klama yay&#;nlad&#;lar. &#;&#;te o aç&#;klama:

Danilo Zanna ve e&#;i Tu&#;çe Demirbilek neden bo&#;an&#;yor? Danilo &#;ef aç&#;klad&#;

DAN&#;LO ZANNA VE E&#;&#; TU&#;ÇE DEM&#;RB&#;LEK NASIL TANI&#;TI?

Danilo Zanna, Giresunlu e&#;i Tu&#;çe Demirbilek ile tan&#;&#;ma hikayesini &#;u sözlerle anlatm&#;&#;t&#;:

Bir gün benim bir Türk arkada&#;&#;m beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldi&#;imde biriyle tan&#;&#;t&#;m ve a&#;&#;k oldum. Bugün kendisi e&#;im Evlendikten sonra burada ya&#;amaya karar verdik. Asl&#;nda ben &#;angay’a gitmek istiyordum ama bunlar&#; dü&#;ünürken e&#;im bana hamile oldu&#;unu söyledi ve Çin’in ya&#;am tarz&#;na uyum sa&#;layamayaca&#;&#;n&#; söyledi. &#;stanbul’da ya&#;amaya devam ettik.

Danilo Zanna ve e&#;i Tu&#;çe Demirbilek neden bo&#;an&#;yor?

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir