kahverengi gözlere hangi far renkleri uygun / Kahverengi Göze Hangi Renk Makyaj Yapmalısınız? | Saç Bakım Güzellik

Kahverengi Gözlere Hangi Far Renkleri Uygun

kahverengi gözlere hangi far renkleri uygun

Kahverengi Göze Hangi Renk Makyaj Yapmalısınız?

Bonus: Göz makyajınızı tamamlayacak detaylar

  • Göz makyajını netleştiren ve bakışlarınızı bile etkileyen en önemli detaylardan birinin da kaşlar olduğunu söylemeden geçmeyelim. Kendi kaş renginize uygun tonlarda bir kaş kalemi ve kaş sabitleyici jel işinizi kolaylaştıracak. Kaşlarınız arasında boşluklar varsa, kaş kalemini ince çizgiler halinde uygulayarak kaşlarınızı şekillendirin.
  • Göz makyajınızı göz renginize göre seçtiniz, ten makyajınızı da cilt tonunuza göre seçmeniz makyajın kusursuz görünmesi için son derece önemli. Ten renginizden daha koyu ya da daha açık renkte kapatıcı ve fondötenler seçmediğinizden emin olun.
  • Yüzünüzü şekillendirmek için kontürden yardım alabilirsiniz. Ten makyajının ardından saç diplerinize, çene kemiklerine ve elmacık kemiklerinizin üzerine bronzer ile şekil verebilirsiniz.
  • Burnunuzun daha küçük görünmesi için burun kemerinin sağ ve sol yanından bronzer ile ince birer çizgi geçin ve iyice yedirin. Tam ucuna da biraz uygulayın ve son adım olarak burnunuzun ucuna biraz parlatıcı ekleyin.
  • Aydınlık ve canlı bir görünüm için allık ve highligter adımlarını atlamayın. Kaşınızın altına, elmacık kemiklerinin üstüne ve dudağınızın üstüne biraz aydınlatıcı uygulayın. Yanaklarınıza da cilt tonunuza uyum sağlayacak şeftali ya da pembe tonlarda allık uygulayın.
  • Rujunuzun göz makyajınız ile uyum sağlaması için aynı tonlar yerine kullandığınız far renginden farklı tonlar tercih edin. Örneğin daha açık tonlarda bir makyaj yaptıysanız açık renk rujlar yerine daha canlı tonlar tercih edin.

Önemli Not: Sağlıklı bir cilt için gün sonunda makyajınızı temizlemeyi ihmal etmeyin. Simple Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi iki fazdan oluşur; B5 vitaminli saflaştırılmış su ve vitamin E'li özel yağ. Çalkalandığında bu fazlar karışarak suya dayanıklı makyajı bile çözer ve cildinizi nemlendirir. Ayrıca kirpiklerinizin daha sağlıklı görünmesine de yardımcı olur.

Ayrıca mavi göz makyajı yazımız da ilginizi çekebilir.

0

Göz Renginize Göre Hangi Renk Far Kullanmalısınız?

Makyajın en can alıcı kısmı gözlerdir. Pürüzsüz bir ten makyajından sonra sıra gözlerinizi renklendirmeye gelir. Göz makyajında kullanılan farlar renk konusunda çok fazla çeşit içerdiği için kafa karıştırıcı olabilir. Göz makyajında göz renginize göre far seçmeniz daha etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlar. Toprak tonları, bakır, mavi ve yeşil gibi farklı birçok rengi bir arada bulunduran paletler makyajlarınızın konseptine uygun seçenekleri içerir. Revolution, Pastel, L&#;Oréal Paris, Maybelline, Max Factor, Rimmel London, NYX, New Well gibi farklı markaların en kaliteli far paletleri ürünlerini Watsons satış noktalarında bulabilirsiniz.

Kahverengi Gözler İçin Far Paleti Seçimi

Gözlerinizin rengini ortaya çıkaran, sıradan olduğu düşünülen kahverengi gözleri etkileyici gösteren nokta, göz makyajınızın kusursuzluğudur. Gözlerinizin şekline ve rengine göre uyguladığınız far, makyajınızdaki odak noktasını gözler olarak belirler. Çekici bakışlar için gözlerinizi doğru renkler ile belirginleştirebilirsiniz. Gizemli bakışlar için dumanlı göz makyajını tercih edebilirsiniz. Kahverengi gözlere sahip kişiler toprak tonlarını, yeşil ve mavinin koyu renklerini göz makyajlarında tercih edebilirler. Gözlerin iç bölgesinde açık tonları kuyruk kısımlarda ise daha koyu tonları kullanarak dumanlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kahverengi gözlerin daha belirgin ve etkileyici görünmesi için farların karıştırma fırçası ile homojen şekilde birbirine geçişi sağlanmalıdır. Kahverengi göz kalemi ile gözünüze çerçeve çizip dağıtabilirsiniz. Max Factor far paletlerinden kahve tonlarını barındıran seçenekleri dumanlı göz makyajınızda tercih edebilirsiniz. Tozutmayan ve kolay dağılan bu palet seçenekleri göz makyajınızı sorunsuz tamamlamanızı sağlar.

Renkli Gözlerin Çekiciliği

Mavi gözlü kişiler daha çok turuncu ve bakır tonlarını tercih edebilirler. Mavi ve lacivert tonları gözleri çok yoğun gösterirken gümüş, şeftali, kızıl toprak renkleri göz rengini ortaya çıkarır. Hacimli bir görünüm sunan maskara ile belirginleştirilen kirpikleriniz arasında mavi gözleriniz son derece çekici görünür. Revolution markasının far paletleri geniş renk seçenekleri ile size göz makyajlarınızda yardımcı olur. Tek bir far paletinde hem geçiş renklerini hem mat ve metalik renkleri barındıran Revolution farlar ile göz makyajınızı tamamlamanız çok daha kolay.

Yeşil gözler için en uygun far renkleri, kırmızının tonları ve pembedir. Mavi ve yeşil tonların hoş görünmediği yeşil gözlerde, kırmızı tonları veya bakırlar çekici bir etki yaratır. Doğal bir görünüm yaratan şeftali tonlarını tüm göz kapağınıza dağıtarak göz çevrenizi renklendirebilirsiniz. Hacim veren bir maskara ile kirpiklerinizi belirginleştirdiğinizde ön plana çıkan detay yeşil gözleriniz olur. NYX Professional Makeup far paletleri içerdiği kızıl tonlar ile yeşil gözler için göz makyajında etkili sonuçlar ortaya çıkarır. L&#;Oréal Paris Eye Go Wild far paleti de kırmızıdan turuncuya uzanan 16 farklı tonuyla renkli gözlülerin tercih edebileceği ürünler arasında yer alır.

Kullanım Alışkanlıklarına Göre Farlar 

Kremsi, toz veya kalem formunda farklı birçok far çeşidi ile göz makyajlarınızda istediğiniz etkiyi yaratmanız mümkün. Kalem farları çantanıza atıp aracınızda ya da ofisinizde rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Kolay sürülüp dağıtılabilen yapısı sayesinde uzun süre uğraşılmış etkisi yaratan kalem formundaki farları farklı markalarda bulabilirsiniz. Özellikle dikkat çeken Maybelline tekli metalik farları, parmaklarınızla uygulayarak gözlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Ekstra fırçaya ihtiyaç duymadan parmak uçlarınızla kremsi farları göz çevrenize uygulamanız mümkün. Farları ıslak ve kuru olarak uyguladığınızda kalıcılığını arttırabilirsiniz.

Kozmetik sektörünün önde gelen markalarının kaliteli ve trend ürünlerini, uygun fiyat avantajı ile bulabileceğiniz Watsons satış noktaları, far paletlerinde de geniş alternatifler sunar. Her kullanım alışkanlığına ve her göz rengine uygun seçenekleri Watsons&#;ta bulabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir