yamaha ybr esd 2014 / YAMAHA YBR 125 ESD 2010 2017 YEDEK PARÇALARI

Yamaha Ybr Esd 2014

yamaha ybr esd 2014

kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir

Yamaha YBR 125

YBR125
Yamaha YBR125

Yamaha YBR125

Genel Bakış
ÜreticiYamaha Motor Company
Üretim yıl(lar)ı 2000–Günümüz
Tasarımcı(lar) Yamaha
Gövde ve Şasi
Sınıf Standart Naked
Şasi Elmas-tip çelik boru
Teknik Özellikler
Motor Tek silindir, 124 cc (7,6 cu in),
hava soğutmalı, 4-zamanlı, SOHC
Güç çıkışı 7,3 kW (9,8 hp) 7.800 dev/dk.
9,5 Nm @ 6.000 dev/dk.
Şanzıman 5 vites (1 aşağı, 5 yukarı)
Sıkıştırma oranı 10,0 : 1
Yakıt sistemi Mikuni BS25 Karbüratör
Depo hacmi 13 litre
Rekabet Tarihi

Yamaha YBR 125, Yamaha Motor Company Ltd'in hafif sınıf kategorisindeki motosikletidir.

YBR125, ilk olarak 2000 yılı mart ayında Brezilya'da pazara çıkmıştır. Model adı olan YBR; Yamaha BRasil kısaltmasından gelmektedir.[1] YBR125, Çin'de üretilmesiyle beraber YBR125'in yeni kimliği ve sloganı: Yamaha Brillant Riding şeklinde değişmiştir. Brezilya'nın ardından Ekvator, Peru, Venezuela, Arjantin, İtalya ve Türkiye'de satışa sunulmuştur.

Yamaha, Brezilya'daki başarısının ardından bu kez Kasım 2002'de Çin'deki partneri Jianshe ile üretim hazırlıklarına başladı. Jianshe Motor Co., Ltd ile Yamaha Motor Company 'nin geçmişi, 1982 yılına kadar uzanmaktadır.[2]

2003-2005 yılları arasında Yamaha'nın Çin'deki üretimi ciddi satış rakamlarına ulaşınca, 2005 yılında Avrupa emisyon standartlarına uyumlu modelini satışa sunarak YBR'nin Avrupa pazarını da genişletmiştir.

YBR125, 2007 yılı ve sonrasında çeşitli ülkelerde karbüratör yerine enjeksiyonlu yakıt sistemiyle pazara çıkmıştır.

Yamaha YBR125; 124cc hacminde, tek silindir, 4 zamanlı, hava soğutmalı, 2 sübaplı, yandan egzantirik zincirli, elektrik marşlı ve CDI ateşlemeye sahip bir motosiklettir. Gürültü seviyesi düşük, ekonomik ve dayanıklı bu motorun titreşimini en aza indirgeyen, krankşaft dengeleyici mevcuttur. Şasesi, MBK sanayi tarafından Elmas-Tip denilen Bükülmeyen-Çelik borundan üretilmiştir. Ön freni disk, arka fren kampana olup, Türkiye'de satışa sunulan modeller Mikuni karbüratörlü yakıt sistemine sahiptir.

YBR125 Teknik Veriler[değiştir

Yamaha Ybr 125 Esd Yedek Parçaları

Motosikletten alınan keyfin artmasına yardımcı olacak Yamaha’nın bu modeli spor motosiklet modelleri arasında sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle estetik tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle ön plana çıkan bu model yol boyunca aranılan her türlü detaya doğrudan erişmenize olanak sağlayacaktır. Uzun yıllar boyunca severek tercih edebileceğiniz bu model kaliteli bir seçim yapmak isteyenlerin yönelmesi gereken bir seçenektir.

 

124 cc silindir hacmine sahip olan ilgili modelin 10.0 beygir gücü bulunuyor. Azami torku 9.6 olup, elektrikli bir çalışma sistemi bulunur. Manuel vitesli olan bu modelin vites sayısı ise beştir. Yakıt tüketimi konusunda da memnun edici bir yapıya sahip olan ilgili modelin yakıt kapasitesi ise 13 litre olmaktadır. İlgili modelin sahip olduğu avantajlar yalnızca bunlarla sınırlı değildir. Küçük boyutlara sahip olduğundan dolayı trafikte rahatlıkla kullanılabilir bir yapıya sahiptir. Bu bakımdan trafikte kolay bir şekilde kullanılabilecek bir motosiklet seçimi yapmak isteyenler için ideal olacaktır. Modelde aynı zamanda analog gösterge, yakıt devir ve hız göstergesi de yer alıyor. Her açıdan beğenilen özelliklere sahip olan bu model uygun fiyatlı bir ulaşım yolu belirlemek isteyenlerin doğrudan incelemesi gereken seçenekler arasında bulunur.

Yamaha Ybr 125 Esd Yedek Parçaları

Motosiklet modellerinde bazı dönemlerde yedek parçalara ihtiyaç duyulabilmektedir. Yedek parçalar performansa doğrudan etki ederken, motosikletten alınan verimin yükselmesine yardımcı olur. Aynı zamanda mevsime hazırlık sırasında mutlaka yedek parça konusuna ağırlık verilmesi gerekecektir. Bu sayede mevsimin zorlu şartlarına karşılık en iyi şekilde hazırlık yapılabilir. Yamaha YBR 125 Esd yedek parçaları zamanla modeli kullanan sürücüler tarafından ihtiyaç duyulabilen konular arasında bulunur. Özellikle bu tarz avantajlar yaratabilmek adına sürücülerin yedek parça arayışına girmeleri söz konusu olabilir. Motosikletler için yedek parça normal şartlarda zor bulunabilmektedir. Bu konuda uzun zaman süren bir arayış ortaya çıkabilirken, sürücülerin gereksiz yere zaman kaybı içinde olmaları sürpriz olmaz. Ancak internetin varlığı sayesinde artık motosikletlere yedek parça almak çok daha kolay bir konu haline gelmiştir.

 

Artık internetin her şeyi kolaylaştıran yönü sayesinde motosikletlere yedek parça almakta çok daha kolay bir hale geldi. Bizimmotor.com farkıyla başta Yamaha YBR 125 Esd modeli olmak üzere her türlü motosiklet modeline özel olan yedek parçalara çok daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Sitemiz uygun fiyat aralığı üzerinden devamlı olarak orijinal yedek parçalara erişmenize neden olacak özel bir seçenektir. Yedek parça teminine getirmiş olduğu kolaylıklarla tanınan sitemiz bugüne kadar yedek parça alışverişi konusunda çekilen tüm sıkıntının geride kalmasına neden olacaktır. Üstelik piyasa fiyatlarının altında yedek parça alabileceğiniz bir adres olarak karşınıza çıkar. Bu sayede bütçenizi yormaya gerek kalmadan yedek parça alabilir, uygun ödeme koşulları üzerinden alışverişi tamamlama şansı elde edebilirsiniz.

 

Sitemizde havale veya kredi kartı yolu üzerinden ödeme yapma şansınız bulunur. Kredi kartını ödeme yolu olarak belirlediğinizde ise alışverişinizi küçük taksitler eşliğinde ödemeniz söz konusu olacaktır. Her açıdan bütçenizi düşünen adresimizde aradığınız her türlü yedek parçayı çok daha uygun bir fiyat tarifesi üzerinden bulabilmeniz mümkün olacaktır.

 

Yamaha Ybr 125 Esd Yedek Parçalarını Sitemizde Bulabilirsiniz!

 

Motosikletler avantajlı ulaşım tipleri arasında olduğundan dolayı sıklıkla tercih ediliyor. Ulaşımın çok daha kolay bir şekilde devam etmesine yardımcı olacak motosikletler aynı zamanda yedek parça temini konusunda da avantajlıdır. Zira diğer ulaşım tiplerine nazaran yedek parçalarına çok daha uygun fiyatlar üzerinden erişim sağlamak mümkün olur. Sitemiz bu konuda daha memnun edici sonuçlarla karşı karşıya kalmanıza neden olurken, piyasanın çok daha altına istediğiniz yedek parçayı getirebilmenize imkan sağlar. Sitemizden alışveriş yapmaya başlamak için tek yapmanız gereken şey ise sisteme üye olmaktır. Saniyelerinizi alacak bu işlem sonrasında ilk siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz. Her ürünün sayfasında ürüne dair ayrıntılı detaylar yer almaktadır. Bu sayede ürün hakkında geniş çaplı olarak bilgi sahibi olduktan sonra ürünü alabilirsiniz. Tek tıkla sipariş oluşturmanıza yardımcı olacak sitemiz konu hakkında zaman kaybının en iyi şekilde önüne geçecektir. Özellikle motosiklet için yedek parça temini konusunda geçmiş dönemlerde yaşadığınız sıkıntıları geride bırakmak isterseniz farklı bir arayışa girmeden sitemize yönelmeniz doğru bir karar olacaktır. Burada her türlü bütçeye uygun olmak üzere farklı bir ürün seçeneğinin bulunması mümkündür. Yamaha YBR 125 modelinin performansının yükselmesine imkan sağlayacak ve mevsimsel şartlara uygun gelmesine neden olacak çok sayıda yedek parçayı bu adreste bulabilirsiniz. Üstelik görsel açıdan daha iyi bir görüntüye sahip olması içinde bu adres doğru bir seçim olacaktır. Motosikleti uzun yıllar boyunca kullanmaya devam edebilmek için yedek parça teminine önem vermeniz lazımdır. Aksi halde performans bakımından sorunlar ortaya çıkabilir. Bu durum uzun vadede can sıkıcı sonuçların ortaya çıkmasına zemin hazırlayacaktır. Bu nedenle parça değişiminin zamanında ve özenli bir şekilde yapılması gerekir. Sitemiz orijinal yedek parçalara zamanında ve uygun fiyatlar üzerinden erişmenize imkan sağlar. Aynı zamanda sınırsız müşteri desteği sağlayan sitemiz alışverişlerin çok daha güvenilir bir şekilde tamamlanmanıza yardımcı olacak özel bir yapıya sahiptir. Uzun yılların deneyimiyle taleplerinize her daim doğru çözüm yolları getirmeye devam etmektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.