mesajla paket yapma vodafone / Vodafone ek paket internet SMS ile nasıl alınır?

Mesajla Paket Yapma Vodafone

mesajla paket yapma vodafone

Vodafone her yöne paketleri ile bulunduğunuz GSM hattı ve diğer GSM operatörlerini kullanan tüm sevdikleriniz ile doyasıya konuşabilirsiniz. Vodafone faturalı ve faturasız hat sahipleri için sunduğu her yöne sms ve dakika paketleri ile çeşitli fırsatlar sunuyor. Hat sahipleri Vodafone’un sunduğu fırsat paketleri ile tüm operatörler ile özgürce konuşup mesajlaşabiliyor.

Vodafone Her Yöne Dakika

Vodafone her yöne dakika fırsatı sunan paket ve tarifeleri ile bol konuşma avantajı sunuyor. Vodafone her yöne dakika sunan paket ve tarifeleri şunlardır;

  • Vodafone Gani DK tarifesi: Her yöne dakika konuşma ve sms aylık 26 TL fiyat ile sunuluyor. Üstelik sınırsız WhatsApp ücretsiz kullanım hakkı hediye ediliyor.
  • Dönüşen tarifesi: Her yöne dakika konuşma ek paket olarak 5 TL’ye hattınıza yüklenir.
  • Red 20 tarifesi: Her yöne dakika, sms ve 20 GB internet online özel ilk 3 ay 50 TL sonraki aylarda 59 TL’dir.
  • Redli genç oyun tarifesi: 26 yaş altı Vodafone’lulara özel her yöne dakika, sms, 24 GB internet ve sınırsız WhatsApp kullanımı online özel ilk 3 ay 50 TL sonraki aylar 59 TL’dir.

Vodafone Her Yöne Faturasız Paketleri

Vodafone her yöne faturasız paketleri, faturasız hatlar için sunulan avantajlı her yöne paketleridir. Bu paketler ile faturasız Vodafone’lular her yöne konuşma ve sms fırsatından faydalanırlar. Vodafone her yöne faturasız paketleri şunlardır;

Paket AdıHer Yöne DkHer Yöne SmsİnternetFiyatı
Süper Kolay 77 GB29 TL
Süper Kolay 88 GB30 TL
Süper Kolay 1010 GB35 TL
Süper Kolay 1414 GB40 TL
Süper Kolay 1717 GB49 TL
Süper Kolay 2525 GB55 TL
Süper Kolay MB27 TL

Hoşgeldin kolay paketi: Her yöne dakika, sms ve 25 GB internet imkânı sunar. Vodafone yeni hat alanlara ilk ay ücretsiz olup diğer aylar için 30 TL’dir.

Genç kolay paketi 26 yaş altı genç Vodafone’lular için her yöne dakika, sms ve 5 GB uygulamalarda geçerli olan 12 GB internet 28 gün geçerli 35 TL’dir.

Genç kolay paket 6: 26 yaş altı için her yöne dakika, sms ve 2 GB uygulamalarda geçerli olmak üzere 6 GB internet 28 gün geçerli 27 TL’dir.

Genç kolay 8 paketi: 26 yaş altı gençler için her yöne dakika, sms ve 3 GB uygulamalarda geçerli 8 GB internet 28 gün için 30 TL’dir.

Genç kolay paket oyun: 26 yaş altı genç Vodafone’lulara özel her yöne dakika, sms ve 7 GB uygulamalarda geçerli 16 GB internet 28 gün için 44 TL’dir. Sınırsız WhatsApp ve sınırsız oyun hediyesi vardır.

Genç kolay paket Her yöne dakika, sms ve 5 GB uygulamalarda geçerli 30 GB internet 28 gün geçerli 35 TL’dir. 26 yaş altı gençlere özel bir pakettir.

Not: Her yöne paketlerinde belirtilen uygulamalar şunlardır; Facebook, Youtube, Instagram, Twitter, Spotify’dır.

Vodafone Her Yöne Faturalı Paketleri

Vodafone her yöne faturalı paketleri ile faturalı hat kullanıcılarına tüm operatörler ile özgürce konuşma ve mesajlaşma olanağı sunuluyor. Vodafone her yöne faturalı paketleri şunlardır;

  • Uyumlu bol dakika paketi: Her yöne dakika, sms ve 1 GB internet 12 ay taahhüt için özel 25 TL’dir.
  • Red 20 paketi: Her yöne dakika, sms ve 25 GB internet online özel ilk 3 ay 50 TL sonraki aylar 59 TL’dir.
  • Süper uyumlu paket: Her yöne dakika, sms ve 10 GB internet online özel ilk 3 ay 35 TL sonraki aylar 39 TL’dir.

Vodafone Her Yöne Dakika Paketleri

Vodafone her yöne dakika paketleri ile tüm GSM operatörleri ile özgürce konuşma imkânınız olur. Tarifenizde bulunan her yöne dakikanız bittiğinde alabileceğiniz paketler şunlardır;

Ek dakika konuşma paketi: Her yöne dakika konuşmayı 7TL’ye almanızı sağlar. Bunun için telefonunuzun mesaj kısmına EKDK yazıp ’e kısa mesaj göndermeniz yeterli olur.

Aylık her yöne dakika paketi: 4,9 TL olup 1 ay boyunca her yöne dakika konuşma imkanı sunar. Bu paketi almak için Vodafone Yanımda uygulamasının tarifem ve paketlerim bölümünden talepte bulunmalısınız. İptal etmezseniz her ay yenilenir.

Aylık her yöne dakika: Konuşma 9,9 TL’ye sunulur ve müşteri hizmetlerinden ya da Vodafone Yanımda uygulamasından paketi satın alabilirsiniz.

Ek dakika paketi: Yurt içinde kullanılmak üzere her yöne dakika konuşmayı 7,9 TL’ye aşabilirsiniz. Bir ay için geçerli olup tekrar etmez.

Vodafone Her Yöne SMS Paketleri

Avantaj sms paketi her yöne Vodafone’lular ile sms kullanımını 12 TL’ye sunar. İptal etmezseniz her ay tekrar eden bir ek pakettir. Vodafone her yöne sms paketleri ile tüm operatörler ile özgürce mesajlaşın. Vodafone her yöne sms paketleri şunlardır;

  • Aylık her yöne sms 7 TL olup bir ay için geçerlidir. Paket tekrar etmez, ihtiyacınız olduğunda tekrar yüklemelisiniz.
  • Aylık her yöne sms 4,9 TL olup iptal etmezseniz her ay tekrar eder.
  • Ek sms paketi bir ay boyunca her yöne sms hakkı 7,9 TL olup yenilemezseniz tekrar etmeyecektir.

Vodafone Her Yöne Yurtdışı Paketleri

Vodafone her yöne yurtdışı paketleri ile yurt dışı için tüm GSM operatörleri ile özgürce konuşabilirsiniz. Vodafone faturalı RED tarife kullanan Vodafone’lulara özel olarak tarifeye ek olarak yurt dışı ile her yöne dakika konuşma 20 TL’dir. İlk aya özel 60 TL değerinde her yöne DK konuşma hediye edilir. Vodafone kapsamında olan 23 ülke ile her yöne konuşma olanağı tanır.

Vodafone Her Yöne Bedava Paketler

Vodafone her yöne bedava paketler ile hiçbir ücret ödemeden konuşma yapabilirsiniz. Vodafone her yöne bedava paketleri şunlardır;

  • BANAOZELDK yazıp ’e mesaj göndererek her yöne bedava konuşma kazanabilirsiniz.
  • KAZAN yazıp ’e mesaj gönderdiğinizde dakika konuşma kazanırsınız.
  • yazıp ’e mesaj göndererek her yöne bedava dakikalar müşteri hizmetleri tarafından hediye edilir.
  • SURPRIZ yazıp ’ya mesaj göndererek de her yöne bedava dakikalar elde edebilirsiniz.
  • FATURASIZBEDAVADK yazıp ’e kısa mesaj göndererek her yöne bedava dakikalar alabilirsiniz.

Vodafone&#;dan 9 TL&#;ye SMS!

&#;a ONIKIBIN yaz gönder, binlerce SMS senin olsun!

Eğer, Vodafone abonesi değilseniz, size en yakın Vodafone Cep Merkezi&#;ne uğrayarak hemen abone olabilirsiniz.

sms paketi için &#;, ONIKIBIN, HYMAKSI&#; yazıp &#;a kısa mesaj gönderebilirsiniz.
Size en yakın Vodafone Cep Merkezi&#;ne uğrayabilirsiniz.
Vodafone Müşteri Hizmetleri 0 &#;yi arayabilirsiniz.
Online Self Servis&#;ten &#;Mesaj Paketleri&#; adımından hemen tarife değişikliği yapabilirsiniz.
Online Self Servis üyesi değilseniz hemen üye olmak için tıklayın.

Hasan Fehmi

seafoodplus.info

Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir