boğa ile boğa aşk uyumu / Boğa Burcu Özellikleri: Boğa burcu kadını ve erkeğinin tüm özellikleri | Uplifers

Boğa Ile Boğa Aşk Uyumu

boğa ile boğa aşk uyumu

Koç ve Boğa'nın birlikteliği Boğa'dan gelen aşk ve Koç'tan gelen tutkunun doğal bir bütünlüğüdür. Bu ilişki tamamen denge ile ilgilidir. Koç, derhal harekete geçmeyi isterken; Boğa, çok daha yavaş gitmeyi tercih eder. Boğa birliktelik ve romantizm ister – açık sözlü ve atılgan Koç'a tamamen yabancı olan iki konsept Boğa-Koç eşleşmesi, her iki burç için de çok etkili bir öğrenme deneyimi olabilir. Boğa, Koç'a gereksiz dürtülerinden vazgeçmesine; Koç da Boğa'nın daha maceracı olabilmesine yardımcı olur.


Boğa duygusal, sabırlı ve naziktir. Koç, Boğa'yı sonsuza dek sadık bir ilişki olarak görür. Boğa, Koç'ta kendisinde olmasını istediği özelliklerden görür; hayatın getirdiği fırsatları nasıl değerlendireceğini bilmek gibi.


Bu burçlar birbirleri için iyi bir denge sağlar. Koç ara sıra Boğa'yla oyun oynamayı deneyebilir; ancak Boğa, Koç'u biraz yavaşlaması için ikna eder. Koç ilişkiye heyecan getirir, Boğa ise güven ve romantizm Koç anlık tatmin isteğindedir, Boğa ona incelikli ve yavaş hareketlerin de ne kadar seksi ve şehvetli olabileceğini gösterir.


Koç, Mars gezegeni tarafından, Boğa ise Venüs gezegeni tarafından yönetilir. Venüs ve Mars iyi anlaşır. Bu gezegenler evrensel olarak maskülen ve feminen olarak kabul edilirler. Dolayısıyla bu eşleşmede enerjiler dengededir.


Koç, kendi kaderi üzerinde hakimiyet kurmak ister; Boğa ise güven ve istikrar konularında emin olmak için uğraşır. Boğa zaman zaman sahiplenici bir tavra bürünebilir – ki durum özgür Koç tarafından hoş görülmez. Koç, Boğa'yı ilişkilerinin güçlü olduğu yönünde ikna edebilirse eğer Boğa, yeterli derecede esnek ve hoşgörülü olabilir.


Boğa-Koç ilişkisinin en iyi yönü tutkulu birliktelikleridir. Maskülen ve feminen, fevri ve ölçülü arasındaki kusursuz dengedir. Çelişen karakterleri ve birbirlerinden öğrenebilme becerileri, ilişkilerinin karşılıklı olarak faydalı ve tatminkar olmasını sağlar.

Boğa Erkeği Boğa Kadını Aşk Uyumu Analizi

Boğa Erkeği

%90

Boğa Kadını

"Çok uyumlu bir ilişki"

Boğa erkeği ile boğa kadını arasında yaşanacak ilişki son derece heyecanlı olacaktır. Sevgili olma aşaması ve sonra için mükemmel bir uyum yakalarlar. Daha da ciddi bir boyuta geçtiklerinde ise bazı sorunlarla karşılaşabilirler. Ancak önemli olan kısım boğa kadını da boğa erkeği de birbirlerinin nazını çeker. Güç gösterisi yapmazlar. Bu da mutlu ve huzurlu yaşayacaklarının bir göstergesidir. İksi de oldukça sahiplenici özellikler barındırır. Bu durum zaman zaman sorunlar yaratabilir. Kendilerinden çok dış etkenler onları olumsuz etkiler. Boğa burcu toprak grubudur. Toprak grubu iki burç çok iyi anlaşır. Boğa kadını da boğa erkeği de sadık, evine düşkün çalışkan karakterde olur. Boğa erkeği ne istediğini bilir. Hedefleri doğrultusunda ilerler. Boğa kadını ise böyle bir erkek ister ve ona olabildiğince destek olur. Bu sebeple bu ikili beraber iş konusunda da başarı gösterir. İkisinin de egosu yüksektir. Bu konuda da küçük çatışmalar mutlaka yaşanacaktır. Cinsellik boğa kadını ve boğa erkeği için vazgeçilmez bir zevktir. Boğa burcu Venüs gezegeni tarafından yönetildiği için hazlara ve güzelliklere düşkündür. Onlar için güzel olan her şey kıymetlidir.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği Uyumu

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği Uyumu

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği

Toprak grubuna mensup bu iki burç oldukça çalışkandır. Sadık, evine bağlı, inatçı bir o kadar da tutkulu olduğu söylenir. Boğa burcunun genel özelliği tüm toprak burçları ile iyi anlaşmasıdır. Ne istediğini bilen beklentileri yüksek ve benzer karaktere sahip olmaları nedeniyle romantik ve harika bir ilişki yaşayabilirler.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği Uyumu

Sosyalleşmek yerine evde kalmayı tercih ederlerse kilo almaları kaçınılmazdır. Yüksek egoları kavga nedeni olabilir. Tutkulu, aşk ve sevgi dolu evlilik hayatında her iki tarafında inatçı olması olayları bazen içinden çıkılmaz bir hale getirir bu açıdan dikkatli olmalarında yarar vardır.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği Aşk Uyumu

Kusursuza yakın bir güzellikte aşk uyumu olacağını söylemek yanlış olmaz. Sevgili olduklarında hemen hiçbir sorun yaşamazlar. Boğa kadını sakin ve sessiz özelliği ile hakimiyet kurmayı seven erkeği memnun eder. Evlilik aşamasında inatçılıklarından dolayı çıkan sorunları yenmek için beraber çaba sarf etmeleri gerekecektir. Eğer boğa burcu kadını ve erkeği söz konusu ise heyecan ve tutkuyu gözlemlemek kaçınılmaz olacaktır.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği Sevgi Uyumu

Her ikisi de çok kıskanç olduğundan birbirlerinin özgürlüklerini kısıtlamak isteyeceklerdir. Bu da çiftlerin birbirlerine vereceği güvenle aşılabilecek bir duygudur. Tutkulu bir sevgiyi gözlemlerken sakinlik ve huzur da evliliklerinde başrolü oynayacaktır. Romantizmi uzun süreli sevgiye çevirebilir uzun süreli ilişkilerde sevgi sorunu yaşamazlar. Her iki burcunda özelliği olan anlayış sevginin derinleşmesine olanak tanıyacaktır.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği Cinsellik ve Cinsel Uyumu

Dış görünüş ve cinsellik boğa burcu erkeği için oldukça önemlidir. Kendini ispatlama yolu olarak gördüğü seks yaşantısı bakım ve temizliğe önem veren boğa kadını için yatak uyumu açısından etkili olacaktır. Tutkulu bir ten uyumu ile uzun yıllar boyunca heyecanı koruyabilme özelliği olan nadir burçlar arasındadır.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği Evliliği ve Evlilik Uyumu

Yaşam zevki ve rahatlarına çok fazla düşkün olmaları iki burcun da ortak özelliğidir. Ev konforunu önemser ve ev hayatına düşkündürler. Ev yaşantısına düşkünlük sayesinde keyifli bir birliktelik yaşayabilirler bu nedenle ikilinin yine de sosyal yaşamdan kaçınmamaları gerekir. Böylelikle ev hayatı sıkıcı bir hal almaz. Birbirlerine duygularını açık dille belirtebilir ve bu sayede sıkı dostluk kurabilirler. Birbirlerinin hem iyi hem kötü yönlerini bildiklerinden birbirlerini etkilemeleri de zor olmaz.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği Arkadaşlığı ve Arkadaşlık Uyumu

Duygusal ve romantik olan boğa burcu erkek ve kadını birbirini tanımaya yönelecektir. Bu sayede kolaylıkla birbirini etkileyebilir. Konuşacak pek çok şey bulabilirler. Her ikisi de açık sözlü olduğundan birbirleriyle ilişki kurmakta zorluk çekmezler. Aynı zamanda iyi birer arkadaş olabilme özellikleri sayesinde birbirlerini etkilerler.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği Anlaşabilir mi?

Her ikisi de tutkulu olduklarından aşk, sevgi ve huzur kaçınılmaz olacaktır. Arkadaş canlısı, açık sözlü olmaları birbirlerini iyi tanımalarına olanak tanıyacaktır. İnat ve gurur aralarında sorunlara neden olsa da dostlarına düşkün ve sadık olduklarından bir noktada buluşmaları zor olmayacaktır. Bir tarafın fedakarlık yapması ile kavgayı aşarak anlaşma yolu bulabilirler. Değişik fikirlere sahip olan boğa erkeğine hayranlığı her geçen gün artan boğa kadını yaşam tecrübesi açısından boğa erkeklerinden pek çok şey öğrenebilir.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği İletişim Uyumu

Boğa erkeği zor durumda olan insanlara yardım etmekten haz duymaktadır. Boğa kadınları ise yaşam tecrübesine önem verirler. Her iki tarafta açık sözlüdür. Birbirlerinin gururuna ve inadına dokunmadan ilişkiyi geliştirebilirlerse iletişimleri çok kuvvetli olacaktır.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği İlişkisi ve İlişki Uyumu

Evcimen olan boğa burçları sadıktır. Aşkları bir ömür sürer. Eşlerini sahiplenir ve güven verirler. Güvendikleri insan ile baş başa romantizm yaşamak onlar için ayrıca bir tutkudur. Kaliteyi, sanatsal faaliyetleri, lezzetli yemekleri severler.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği Birbirlerini Nasıl Etkiler?

Bakımlı ve gösterişli kadınlardan etkilenen boğa burcu erkeğini bir boğa burcu kadınının etkilemesi hiç zor olmayacaktır.

Boğa Burcu Kadını Boğa Burcu Erkeği Birbirlerine Nasıl Davranmalı?

Birbirlerinin gurur ve inadını tetikleyici davranışlardan uzak durmaları uzun süreli romantik bir ilişki yaşamaları için yeterli olacaktır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır