en iyi yazılım kursu ekşi / ekşi duyuru - udemy kursları cidden işe yarıyor mu?

En Iyi Yazılım Kursu Ekşi

en iyi yazılım kursu ekşi

Java kursu temelleri öğrenmek için çok faydalıydı.


  • farabi  (03.10.18 12:13:40) 

Alana göre değişiyor. Kurs sahibine göre değişiyor. Sadece para kazanmak için yapan adamlar çoğunlukta ama arada gerçekten çok güzel şeyler denk geliyor.

Sen ne hakkında kurslar aradığını söylersen hem tavsiye gelir biliyorsak hem de iyidir kötüdür diyebiliriz. Mesela dil konusunda hiç güzel kursa denk gelemedim. Belki ben bilmiyorumdur ama sanki dil geliştirmek için kullanılmaz gibi geliyor bana. Ama yazılım için çok ciddi şeyler var.
Web geliştirme konusunda merakın varsa veriyim şifremi bir bak istersen.

  • Giovanni Pipitto  (03.10.18 12:18:08) 

@Giovanni Pipitto, çok teşekkür ederim. yazılım dili veya web ile alakam yok, hevesim de yok; ben daha çok casual kullanabileceğim, genel kültür veya hobi amaçlı kurslarını düşünmüştüm ama soruyu bilerek genel sordum herkesin işine yarasın diye. belki photoshop, after effects, lightroom gibi görsel konularda ya da dac veya başka müzik yazılımlarıyla ilgili hevesim var diyebilirim.

kursa sahibini isabetli seçmenin bir yolu, bir guide'ı var mıdır peki? direkt isim yapmış, referansları kuvvetlileri mi seçmek lazım?

  • Bruce  (03.10.18 12:31:53 ~ 12:32:20) 

udemy kursunun youtube vb.nden en temel farkı düzenli, daha "structured" olması. Youtube'da aradığın her şeyi sırasıyla bulamayabilirsin. Bunda kursu oluşturan kişi bir müfredat oluşturup önüne koyuyor. Yeri geliyor ödev yapmanı istiyor vs.

Ayrıca udemy'de hocaya soru sorma şansın var. Beğenmezsen iade şansın var. Gibi gibi.

Ben de geçen yıl denemek için bedava bir kurs oluşturup yayınlamıştım, geri dönüşler güzel şimdi paralı bir kurs hazırlıyorum hem biraz para kazanalım hem daha detaylı bir iş yapmış olayım :)

ortam güzel yani bence. Ama eğer İngilizce kurs bakıyorsan deneme videolarına bak bazen çok aksanlı tipler olabiliyor. (Türkçe bakıyorsan da bak tabii)

Yorumları oku, millet ne soru sormuş kursu oluşturan nasıl yardımcı olmuş vs. göz atarsın bir.

  • nhk ni youkosu  (03.10.18 13:36:07 ~ 13:36:42) 

benim eğitim aldıgım bransta daha once turkiye piyasasında duymadıgım seyler duydum bu uygulama ile ve mobilden kursu dinlerken yuzlerde ekran goruntusu alıp not etmiştim. fiyatına kıyasla bence cok avantajlı udemy kursları


  • ihtimaller haricinde  (03.10.18 15:52:40) 

Biraz geç cevap verebildim pardon.
o konularda da çok güzel eğitimler olabilir ya her konuda olabilir aslında bakmak lazım aramak lazım.

diğerlerine nasıl yapılır bilmiyorum ama Web için nasıl kurs seçtiğimi anlatıyım.
ne öğrenmek istiyorsam yazıyorum veya direkt kategori var Web development diye girip popülerliğe göre sıralıyorum.

Sonra kurs başlıklarına göre bakıyorum istediğim şeyleri içeren kursları açıyorum diğer sekmelerde.

Açtığım kursların tarihine son güncelleme tarihine bakıyorum çok eski olmasını istemiyorum çok şey değişebiliyor çünkü web için.

Promo videolar oluyor onları izleyip bilgi alıyorum nelerden bahsedecek ne gibi projeler yapacak.

Nedir onun adına bilmiyorum syllabus mu ne diyorlar ya işte alt alta yazmış adam şu konuyu şu kadar anlattım falan diye. İçerik işte. Ona bakıyorum. Konuya göre yeterli şekilde anlatmış mı ona bakıyorum falan.

Sonra yorumları kötüden iyiye doğru okuyorum. Orda yıldızlar var seçiyorsun mesela bir yıldız veren niye vermiş falan bakıyorum. Bazısı diyor ki adama soru sordum cevap vermedi. Şimdi bu benim için çok önemli bir şey değil mesela o yüzden geçiyorum o yorumu dikkate almıyorum gibi.

Böyle işte. Her aşamada azalıyor kurslar en son üç beş tane kalıyor o zaman da adamları Googleda arıyorum kursların YouTube da redditte vs konusu videosu bir şeyi var mı bakıyorum ordaki yorumlara bakıyorum.

Çok şey yapıyormuşum gibi oldu böyle yazınca ama öyle değil aslında mutlaka bir problem oluyor pas geçiyorsun o kursu anlatım şekli hoşuna gitmiyor isteklerine uymuyor gereksiz uzun vs. Sonra alıyorum. Bazen almadan malum ortamları bir geziyorum emeğe saygı ama dolar da 6 lira. O kurstan öğrendiklerimi paraya çevirdiğimde alıyorum öyle bir durum olursa.

Her konuda bir şey bulabilirsin bence bas çalmayı öğrenmek istiyorum mesela başka hiçbir yerde olmayan çok güzel bir tekniği anlatmış adam. Aradığın konularda bir gez bence en kötü bir on doları en içine sinen kurs için riske et.

Çok şahane ortam udemy ama Türkçe içerik istiyorsan tavsiye etmiyorum gerçekten hiç düzgün Türkçe içeriğe denk gelmedim velk ben bulamadım ama kötü yani bizim eğitmenler.

Öyle işte başka soracağın bir şey olursa buralardayım.

  • Giovanni Pipitto  (03.10.18 18:40:53) 
Bilgi Teknolojileri Akademisi">

Eğitim Fırsatlarını Kaçırmayın

HEMEN BÄ°LGÄ° ALIN

Python Ä°le Veri Bilimi ve ChatGPT Projeleri GeliÅŸtirme EÄŸitimi

Bu eğitimimizde sıfırdan python programlama dilini öğrenip sonrasında yapay zeka, makine öğrenmesi gibi veri bilimi konularına geçip, uygulama tarafında ise ChatGPT ile Sesli Asistan, Web Clone vb. projeler gerçekleştirmiş olacağız.

Proje Geliştirme Eğitimlerimiz Başladı

Bu eğitimlerimizde, sıfırdan bir web projesini, best-practice yönemler ile .net core mvc alt yapısında nasıl geliştirebileceğinizi öğrenmiş olacaksınız, aynı zamanda kariyer noktasında da, CV'nizde Proje Geliştirme veya Tecrübe alanında yer alması açısından sizlere faydalı olacaktır.

Kariyerinize Bilişim Uzmanı Olarak Yön Verin!

Bilişim sektöründe yer almak için Bilgisayar Mühendisi olmanız şart değil. Eğitim içeriklerimiz en temelden, ileri seviyeye kadar detaylı ve uygulamaya yönelik olarak hazırlanmıştır.

Artık Her İşin Temelinde YAZILIM Var

Yazılımlar tarafından yönetilen bir dünyada yaşıyoruz. Telefon konuşmalarımızdan izlediğimiz televizyon kanallarına kadar her şey yazılımların kontrolünde. Artık teknolojiyi sadece kullanan değil aynı zamanda üreten tarafta olabilmek için doğru yerdesiniz.

Kariyeriniz İçin Gerekli Eğitimler Infotech Academy'de

Hızla değişen teknoloji dünyasında, en güncel programlarla ve uzman eğitmen kadromuzla birlikte bilişim ve eğitim sektöründe bireysel ve kurumsal çözümler sunmaktayız.

Şirketlerin İhtiyaçlarına Yönelik Hazırlanan Eğitim Müfredatı

Infotech Academy'de yer alan bilişim eğitimlerine ek olarak, bilişim sektörünün farklı alanlarında yatay olarak gelişmenizi sağlayacak, sertifikalı bir çok eğitim paketi de yer almaktadır.

Ä°ÅŸe YerleÅŸme ve Staj Yeri DesteÄŸi

Alanında uzman, kariyer eğitmenlerimizin rehberlikleri ve uygulamalı aktiviteleri ile öğrencilerimize işe yerleşme süreçlerinde destek olup, iş ağımızda yer alan kurumsal firmalara yönlendirme hizmeti sunmaktayız.

Kurumsal Satış Nasıl Gerçekleştirilir?

Infotech Academy’nin profesyonel eÄŸitmenleri tarafından sunulan Uygulamalı Satış ve Pazarlama EÄŸitimleri, katılımcıların, satış, iletiÅŸim ve danışmanlık becerilerini geliÅŸtirmeye yöneliktir.

Kariyerini Planlamaya Henüz Başlamadın mı?

Infotech Academy, kaliteden ödün vermeyen eÄŸitim anlayışı ve öğrencilerine sunmuÅŸ olduÄŸu kariyer hizmetleriyle Türkiye’nin dijital geleceÄŸini ÅŸekillendiren önemli kurumlar arasındadır.

BİREYSEL EĞİTİMLER

EÄŸitim standartlarına uygun konforlu sınıfları ve tecrübeli eÄŸitmenlerimizle, öÄŸrencilerimize sertifikalı ve kaliteli eÄŸitim hizmeti sunmaktayız.
  • Uygulamaya Yönelik EÄŸitim Modeli
  • Aktif Saha Tecrübesine Sahip EÄŸitmenler
  • Ä°ÅŸ Bulma veya Staj Yapma Ä°mkanı
DETAYLI BÄ°LGÄ°

KURUMSAL EĞİTİMLER

Infotech Academy, büyük ve orta ölçekli firmalara, hedefleri ve ihtiyaçları doÄŸrultusunda düzenlenen kurumsal eÄŸitimlerle, verimlilik artışı saÄŸlar.
  • Yüzlerce Kurumsal MüÅŸteri Referansı
  • MüÅŸteri Odaklı EÄŸitim Ä°çerikleri
  • Proje ve Danışmanlık Hizmetleri
DETAYLI BÄ°LGÄ°

PROJE GELİŞTİRME ve DANIŞMANLIK

BiliÅŸim sektöründeki bilgi birikimi, tecrübe ve hazır altyapılarımız ile müÅŸterilerimize kurumsal danışmanlık hizmeti vermekteyiz.
  • Uzman Kadrosu Ä°le Proje Ä°htiyaç ve Süreç Analizi
  • Teknik Danışmanlık ve Sürdürülebilir Proje Yönetimi
  • Mobil Cihazlar ve Web GeliÅŸtirme, Dış Kaynak Yazılım Hizmeti
DETAYLI BÄ°LGÄ°

Bilişim ve Eğitim sektöründeki köklü geçmişimiz, kurslarını başarıyla tamamlamış yüzlerce öğrenci ve danışmanlık hizmeti sunduğumuz, onlarca kurumsal firma ile eğitim kalitemizi arttırmaya devam ediyoruz.

Yazılım Uzmanlığı Eğitimi (MCSD)
YAZILIM

Yazılım Uzmanlığı Eğitimi (MCSD)

Yazılım Uzmanlığı, bilişim sektöründe yer almayı hedefleyen öğrenci, mezun veya yazılım alanında kendisini geliştirip uzmanlaşmak isteyenler için...
(77) Yorum

Detaylı Bilgi

Python İle Veri Bilimi ve Yapay Zeka Eğitimi (İleri Düzey)
YAZILIM

Python İle Veri Bilimi ve Yapay Zeka Eğitimi (İleri Düzey)

Bu eğitimimiz verileri analiz etme, görselleştirme, makine öğrenmesi, veri işleme gibi veriye dair önemli yetenekler kazandırmaktadır.
Python Eğitimi (Uygulamalı Programlama Kursu)
YAZILIM

Python Eğitimi (Uygulamalı Programlama Kursu)

En popüler ilk dört programlama dili arasında olan Python ile web uygulamalarından bilimsel uygulamalara kadar her alanda yazılım geliştirebilirsiniz.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Mobil Oyun GeliÅŸtirme (Unity) EÄŸitimi

Mobil Oyun GeliÅŸtirme (Unity) EÄŸitimi

Mobil + PC Oyun Geliştirme Eğitimi geleceğin en çok kazandıran mesleği, Unity 3D ile yazılım sektöründe siz de yerinizi alın!
Flutter Kursu-EÄŸitimi ile Mobil Uygulama GeliÅŸtirme
MOBÄ°L UYGULAMA

Flutter Kursu-EÄŸitimi ile Mobil Uygulama GeliÅŸtirme

Dart programlama dilini kullanarak Flutter Eğitiminde, IOS ve Android platformlara tek bir yazılım dili ile Native uygulamalar geliştirebilirsiniz.
Sistem Uzmanlığı Eğitimi (MCSE)
SÄ°STEM, NETWORK

Sistem Uzmanlığı Eğitimi (MCSE)

Sistem, Bulut ve Network Sertifikasyon Programı; günümüz IT sektörünün ihtiyacı olan bilişim uzmanlarını yetiştirmek için hazırlanmış bir eğitimdir.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Artırılmış Gerçeklik Eğitimi (AR)
YAZILIM, MOBÄ°L UYGULAMA, ANÄ°MASYON

Artırılmış Gerçeklik Eğitimi (AR)

Günümüz teknolojilerinin popüler konularından biri olan Artırılmış Gerçeklik, dünyada var olan nesnel gerçekliği zenginleştiren bir deneyim türüdür.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Veritabanı ve Raporlama Uzmanlığı Eğitimi
YAZILIM, SÄ°STEM

Veritabanı ve Raporlama Uzmanlığı Eğitimi

Bu eğitim dünyada en çok kullanılan veritabanı sistemlerinden olan Microsoft SQL Server üzerinde programlama ve geliştirme konularını içermektedir.
Java Android Geliştirme Uzmanlığı Eğitimi
YAZILIM, MOBÄ°L UYGULAMA

Java Android Geliştirme Uzmanlığı Eğitimi

Dünyanın en popüler ve en güçlü programlama dilleri arasında yer alan Java ile programlamanın detayları en temelden ve uygulamalı olarak işlenecektir.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Kurumsal Asp .Net Core Mvc Web Tasarım/Yazılım Eğitimleri
YAZILIM

Kurumsal Asp .Net Core Mvc Web Tasarım/Yazılım Eğitimleri

Günümüzde en çok talep edilen programlama frameworklerden birisi olan .NET Core kütüphanesi, birçok projeyi başarılı bir şekilde geliştirmeyi sağlar.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Kurumsal TypeScript Programlama EÄŸitimi
YAZILIM

Kurumsal TypeScript Programlama EÄŸitimi

Bu eÄŸitimimizde javascript’in daha güvenilir ve OOP yapısına uygun hali olan TypeScript’i en temelden, en ileri düzeye kadar incelemiÅŸ olacağız.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Kurumsal Angular Eğitimi Başlangıç ve İleri Seviye
YAZILIM

Kurumsal Angular Eğitimi Başlangıç ve İleri Seviye

Angular, HTML elementlerine çift yönlü veri bağlama , Google tarafından geliştirilmesi ve desteklenmesi gibi özellikleriyle ön plana çıkmaktadır.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Kurumsal Vue.Js EÄŸitimi
YAZILIM

Kurumsal Vue.Js EÄŸitimi

Vue.JS, Front-End geliştiricileri için Tek Sayfa Uygulamaları - SPA(Single Page Application) geliştirmede popüler, önemli ve faydalı bir kütüphanedir.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Mikroservis (Microservices) Mimarisi EÄŸitimi ile Uygulama GeliÅŸtirme Kursu
YAZILIM

Mikroservis (Microservices) Mimarisi EÄŸitimi ile Uygulama GeliÅŸtirme Kursu

Monolitik mimarilerde, uygulamanın içeriği büyüdükçe, yazılım geliştirme, test işlemleri, kurulum ve ölçeklendirme süreçleri de giderek zorlaşmaktadır
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Red Hat Linux Diagnostics & Troubleshooting EÄŸitimi
SÄ°STEM, NETWORK, GÃœVENLÄ°K

Red Hat Linux Diagnostics & Troubleshooting EÄŸitimi

Bu eğitim, Red Hat Enterprise Linux için temel sorun giderme tekniklerini ve araçlarını öğretmeyi hedeflemektedir.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Autocad ve Solidworks Eğitimi Uygulamalı Kurs
TEKNİK ÇİZİM

Autocad ve Solidworks Eğitimi Uygulamalı Kurs

Makine, İnşaat, Harita, Elektrik, Elektronik, Tekstil Mühendisleri ve Teknikerleri, İç Mimarlar, Peyzaj Mimarları, Teknik çizim işi yapan herkes için.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

İleri Excel Eğitimi - Uygulamalı Programlama Kursu
OFÄ°S

İleri Excel Eğitimi - Uygulamalı Programlama Kursu

Microsoft Excel ile yönetimsel formülleri öğrenip çok daha pratik hesaplamaları ve raporlamaları özel ve iş hayatınız için kullanabilirsiniz.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

React Native Kursu-EÄŸitimi Ä°le Mobil Uygulama GeliÅŸtirme
YAZILIM, MOBÄ°L UYGULAMA

React Native Kursu-EÄŸitimi Ä°le Mobil Uygulama GeliÅŸtirme

Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

İşe Alım Süreçlerinde BT Eğitimi (IT for IT Recruitments)
YAZILIM, KARİYER, İŞE ALIM

İşe Alım Süreçlerinde BT Eğitimi (IT for IT Recruitments)

Bilgi Teknolojileri alanında, işe alım süreçlerinde bu farklılıkları yakalamak ve yönetebilmek için ilk kural: aday ile aynı dilde konuşabilmektir.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Delphi İle Yazılım Geliştirme Eğitimi
YAZILIM

Delphi İle Yazılım Geliştirme Eğitimi

Günümüzde birçok şirket tarafından aktif şekilde kullanılan Delphi, sıklıkla web, mobil, masaüstü veya veritabanı çözümleri alanında tercih ediliyor.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya İçin Grafik Tasarım Eğitimi
TASARIM, ANÄ°MASYON, SOSYAL MEDYA, KARÄ°YER

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya İçin Grafik Tasarım Eğitimi

Dijital pazarlama ve sosyal medya uzmanı olmak için gerekli olan grafik, video araçlarını ve güncel konuları pratikler yaparak öğrenmiş olacaksınız.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Net Core Ä°le E-Ticaret Projesi GeliÅŸtirme EÄŸitimi
YAZILIM, KARÄ°YER

Net Core Ä°le E-Ticaret Projesi GeliÅŸtirme EÄŸitimi

Bu eğitimde, sıfırdan bir e-ticaret projesini, best-practice yönemler ile .net core mvc alt yapısında nasıl geliştirebileceğinizi öğrenmiş olacaksınız
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

React JS ile Front-End Web Uygulamaları Geliştirme Eğitimi
YAZILIM

React JS ile Front-End Web Uygulamaları Geliştirme Eğitimi

Bu eğitimin amacı React JS ile Web Geliştirmeyi sıfırdan ileri seviyeye gelecek şekilde öğretmektir.
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Online/Canlı Yazılım Uzmanlığı Eğitimi (MCSD)
YAZILIM

Online/Canlı Yazılım Uzmanlığı Eğitimi (MCSD)

Online/Canlı Yazılım Uzmanlığı, bilişim sektöründe yer almayı hedefleyen ve yazılım alanında kendisini geliştirip uzmanlaşmak isteyenler için...
Hemen Bilgi Al

Detaylı Bilgi

Infotech Academy Video

Neden Infotech Academy?

BİLİŞİM EĞİTİMLERİNİN DOĞRU ADRESİ

Ä°ÅŸ hayatında aktif olarak kullanılan yazılım araçları ve teknolojiler üzerine eÄŸitimler sunan Infotech Academy, sadece teorik deÄŸil uygulamaya yönelik güncel eÄŸitimler vermektedir. Ayrıca öÄŸrenci, yeni mezun ve kariyerini geliÅŸtirmek isteyen personellerin en çok ihtiyaç duyduÄŸu bazı sosyal meslek eÄŸitimlerini de gerçekleÅŸtiren Infotech Academy, uygulama yönü ile farklılaÅŸmıştır.Detaylı Bilgi

INFOTECH ACADEMY BLOG

Yazılıma Başlarken Sıkça Sorulan Sorular

Yazılıma Başlarken Sıkça Sorulan Sorular

Günümüzde hemen hemen her evde bilgisayarın olduğu ve hayatımızda vazgeçemeyeceğimiz bir parçamız olduğunu söyleyebiliriz. Pek çok işimizi yaparken teknolojik aletlerden yaralanıyoruz..

Detaylı Bilgi

Infotech Academy16 Ocak 2023

BT İşe Alım Eğitimi Nedir IT For IT Recruitment

BT İşe Alım Eğitimi Nedir IT For IT Recruitment

Bilgi Teknolojileri sektöründe işe alım süreçlerinde en önemli konuların başında, görüşülen aday ile aynı dilde konuşabilmek ve aynı zamanda en güncel yazılım (web, mobil, masaüstü) geliştirme, sistem ve ağ teknolojileri gibi IT terminolojisine hakim olmak gelmektedir.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy30 Ocak 2022

Yazılım Kursu Kadıköy Fiyat ve Eğitim Süreci Sıfırdan İleriye

Yazılım Kursu Kadıköy Fiyat ve Eğitim Süreci Sıfırdan İleriye

Yazılım öğrenmek, tıpkı yeni bir dil öğrenmek gibidir ve yukarıdaki soruların/endişelerin olması çok normal karşılanmaktadır çünkü zor gibi görünmektedir :) Sıfırdan başlayan arkadaşlarımız için sabır ister ve zaman alır, çünkü öğrenilecek bir kaç aşama vardır. En başta tüm bu öğrenme sürecine zihnen hazır olmanız gerekmektedir.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy10 Ekim 2021

En Ä°yi Python Kursu ve Python Dili Nasıl Öğrenilir 

En Ä°yi Python Kursu ve Python Dili Nasıl Öğrenilir 

Pyhton programlama diline yeni baÅŸlayanlar ya da bu alanda uzmanlaÅŸmak isteyenler için avantajlı bir konumdadır. Python’un günümüzde bu denli popüler oluÅŸunun ve küçük büyük fark etmeksizin birçok firma tarafından kullanılışının asıl sebebi, geliÅŸmiÅŸ teknolojisi olsa da arka planda kolaylığı da yer alıyor. Bu dili öğrenmek, kullanmak ve kendini geliÅŸtirmek diÄŸer yazılım dilleriyle kıyaslandığında daha kolaydır. Python, sözdizimi hem okunabilir hem de ileriye dönüktür. 

Detaylı Bilgi

Proje GeliÅŸtirme Birimi08 AÄŸustos 2021

Flutter Kursu/Eğitiminin Önemi ve Mobil Uygulama Geliştirme

Flutter Kursu/Eğitiminin Önemi ve Mobil Uygulama Geliştirme

Flutter, genel olarak iki farklı unsurdan oluÅŸmaktadır; bunlardan ilki yazılım GeliÅŸtirme Kiti, SDK olarak da bilinmektedir. Mobil uygulamalarınızı pratik bir ÅŸekilde geliÅŸtirebilmeniz için farklı araçları kullanıma sunmaktadır. Yazdığınız kodlar hem IOS hem de Android için uygun hale getirebilirsiniz. DiÄŸeri ise Framework’tur (birçok UI ve kütüphaneler).

Detaylı Bilgi

Proje GeliÅŸtirme Birimi08 AÄŸustos 2021

Yazılım Kursu Tavsiye ve Yazılım Mesleği Tercihi, Önemi

Yazılım Kursu Tavsiye ve Yazılım Mesleği Tercihi, Önemi

Teknolojinin her geçen gün kendini yenileyen ve güncelleyen bir hale gelmesiyle birlikte, bilişim alanı da bununla beraber büyümektedir. Yazılım ise, bilişim alanının dinamiğini oluşturması nedeniyle bu alanda duyulan personel arayışı her geçen gün artmaktadır.

Detaylı Bilgi

Proje GeliÅŸtirme Birimi03 AÄŸustos 2021

Flutter Ä°le Mobil Uygulama GeliÅŸtirme Uzaktan EÄŸitim Kursu

Flutter Ä°le Mobil Uygulama GeliÅŸtirme Uzaktan EÄŸitim Kursu

Mobil uygulama geliştirme tarafındaki rakiplerine göre popüleritesi günden güne artan Flutter ile hem Android hem de IOS gibi platformlar için native uygulamaları kolayca geliştirebilmekteyiz. Açık kaynak kodlu bir SDK olmasından ötürü, bu mükemmel aracı mobil tasarımcı ve geliştiriciler olarak herhangi bir ücret ödemeden kullanabilmekteyiz.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy18 Haziran 2021

Yazılım Mühendisliği Nedir - Yazılım Mühendisliği Maaşları

Yazılım Mühendisliği Nedir - Yazılım Mühendisliği Maaşları

İnternet kullanımının tüm hayatımızı kapsaması ve artık her işimizi gerek bilgisayarlarımız gerek mobil cihazlarımız üzerinden yapmamız sonucunda, yazılım mühendisliği, günümüzün en revaçta olan mesleklerinden biri haline geldi. Peki yazılım mühendisliği nedir?

Detaylı Bilgi

Proje GeliÅŸtirme Birimi26 Temmuz 2020

Sıfırdan Yazılım Uzmanlığı Kursu-Eğitimi Tavsiyeler ve Yorumlar

Sıfırdan Yazılım Uzmanlığı Kursu-Eğitimi Tavsiyeler ve Yorumlar

Bilgi Teknolojileri Sektörünün, ülkelerin gelişmesinde, işsizlik sorununun çözülmesi ve dünya pazarlarındaki rekabet gücünün artmasında çok önemli bir yere sahip olması, özellikle de gelişmekte olan ülkeler arasında olan ülkemiz için de üretim/ihracat konularında hayati öneme sahip olması bilişimde kariyerin önemini açıkça göstermektedir. Bu nedenle, günümüz elektronik çağında sıfırdan yazılım öğrenmek, öğrendiği ile de ortaya bir ürün çıkarabilmek, yazılım uzmanlığı kursu/eğitimi veya bilişim..

Detaylı Bilgi

Infotech Academy15 Ocak 2020

En iyi Sistem-Ağ Kursu-Eğitimini Nereden Alabilirim? Fiyatları ve Sertifikaları

En iyi Sistem-Ağ Kursu-Eğitimini Nereden Alabilirim? Fiyatları ve Sertifikaları

Sistem Uzmanlığı Kursu/Eğitim programı (MCSE) bilişim sektörünün hızla gelişen ve değişen teknolojilerine hakim olmak isteyen kişilere mesleki yeterlilik kazandırmak ve kamu, özel sektörde bilgi işlem departmanında, sistem ve ağ alanlarında uzmanlaşacak duruma gelmesi amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy18 Kasım 2019

En İyi Web Tasarım-Yazılım Kursu/Eğitimi Alırsam İşe Yarar Mı?

En İyi Web Tasarım-Yazılım Kursu/Eğitimi Alırsam İşe Yarar Mı?

Kurumsal firmalar, dijital ajanslar veya bilgi teknolojileri alanında faaliyet gösteren tüm kurumlar genelde en az bir web tasarım/yazılım uzmanı ile çalışmaktadırlar. Bu alanda ilerleyebilmeniz için görsel tasarıma ilgi duymanız ve hayal gücünüzün geniş olması son derece önemlidir. Kurumsal firmalara veya ajanslarda çalışmanız için sadece program yetisine sahip olmanız yetmemektedir. Front-End diye adlandırılan, bir web projesinin görünen ön taraf çalışmasını yapabilmeniz için HTML, CSS, Jav...

Detaylı Bilgi

Infotech Academy15 Kasım 2019

Yazılım Kursu-Eğitimi Fiyatları Sıfırdan Başlayanlar İçin

Yazılım Kursu-Eğitimi Fiyatları Sıfırdan Başlayanlar İçin

Sıfırdan yazılıma başlayacaklar için tavsiyemiz ilk etap için uzman bir eğitmen ile çalışmaları ve karşılaşabilecek sorunlara anında müdahale ederek sorunun giderilmesi ile bir sonraki konuya geçilmesi olacaktır. Yazılım öğrenmede en önemli konu Proje Geliştirme olmaktadır. Bir kursta sadece konular anlatılıyor ve hiç uygulama yapılmıyor ise yanlış bir kursa/eğitime gitmiş olmalısınız. Çünkü çeşitli hata ve problemler ile karşılaşmanız, öğrendiklerinizi tam anlamı ile anlayabilmeniz için basit..

Detaylı Bilgi

Infotech Academy15 Kasım 2019

Dijital Pazarlama ve Uygulamalı Sosyal Medya Eğitimi Sertifikalı Kurs Fiyatları Hakkında

Dijital Pazarlama ve Uygulamalı Sosyal Medya Eğitimi Sertifikalı Kurs Fiyatları Hakkında

GeçmiÅŸten günümüze, reklam alanında basılı olarak baÅŸlayıp dijitalleÅŸmeye doÄŸru giden bir sürece tanık olurken firmaların ve markaların Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya alanına ihtiyacın artmış olduÄŸunu görmekteyiz. Bu sebeple Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya’nın paralel ÅŸekilde ilerlediÄŸini görebiliriz. 

Detaylı Bilgi

Infotech Academy12 Kasım 2019

Sistem, Ağ, Siber Güvenlik Uzmanı Maaşları ve Sertifikaları Hakkında

Sistem, Ağ, Siber Güvenlik Uzmanı Maaşları ve Sertifikaları Hakkında

Sistem, AÄŸ ve Siber Güvenlik Uzmanlığı alanlarında aktif olarak çalışanların, kariyerlerinde ilerledikçe, aldıkları maaÅŸlar da geliÅŸen yeni teknolojileri öğrenebilme ve çalıştığı kuruma bu teknolojileri uyarlayabilme becerisinden ötürü artmaktadır.  Günümüzde (2019 yılı) sistem uzmanları maaÅŸ ortalaması ÅŸu ÅŸekilde olmaktadır

Detaylı Bilgi

Infotech Academy07 Kasım 2019

Typescript Nedir? Kurumsal Typescript Eğitimi Nasıl Alabiliriz? Fiyatları Hakkında Bilgi

Typescript Nedir? Kurumsal Typescript Eğitimi Nasıl Alabiliriz? Fiyatları Hakkında Bilgi

TypeScript, bir Microsoft çalışanı olan Anders Hejlsberg (kendisi aynı zaman da C# developer) tarafından geliştirilmiş open-source (açık kaynak kodlu) programlama dilidir. TypeScript dil yapısının yanında aynı zamanda bir araçlar kümesidir. TypeScript dilini, dilerseniz istemci tarafında (client-side) veya sunucu tarafında (server-side) çalışabilen JavaScript uygulamaları geliştirmek için kullanılabilirsiniz.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy16 Ekim 2019

Kendi Kendime (Evde) Yazılım Öğrenebilir miyim veya Yazılım Öğrenmeye Nereden Başlayabilirim?

Kendi Kendime (Evde) Yazılım Öğrenebilir miyim veya Yazılım Öğrenmeye Nereden Başlayabilirim?

Yazılım sektöründe iyi bir donanıma sahip olmak için evde kısıtlı imkanlar ile bunları sağlamamız ilk etap için bir hayli zor olacaktır. Yazılım dünyasında iyi bir konuma/tecrübeye sahip olmak için geri dönüşüm sağlanabilecek, sorularınıza anında cevap bulabileceğiniz bir uzmanı bünyesinde bulunduran bir kursa gitmemiz daha doğru olacaktır. Online eğitimlerin faydası tekrar tekrar izleme açısından avantaj fakat bir yerde takılıp çözüm bulamayınca yüzlere kez izlenmesinin de bir anlamı olmayacak.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy04 Ekim 2019

Sistem ve Ağ (Network) Uzmanlığı Eğitimi/Kursu Nedir? İş İmkanları ve Maaşları Nasıldır?

Sistem ve Ağ (Network) Uzmanlığı Eğitimi/Kursu Nedir? İş İmkanları ve Maaşları Nasıldır?

GeleceÄŸin meslekleri arasında yer alan ve popülerliÄŸi gün geçtikçe artan sistem ve aÄŸ (network) uzmanlığı mesleÄŸi, günümüzde önemli bir konuma sahiptir. Bu alana yönelmek geleceÄŸimiz için ciddi anlamda, iyi bir seçim olacaktır. EÄŸitim kursumuzun amacı temelden baÅŸlayıp, uzmanlık seviyesine kadar ilerleyip sistem ve aÄŸ yönetimi konularında önemli bilgiler kazanmanıza yardımcı olmak ve bu alanda kariyer fırsatları oluÅŸturmaktır. 

Detaylı Bilgi

Infotech Academy03 Ekim 2019

Yazılım Kurslarında İş Bulmak Gerçekten Garantili Midir?

Yazılım Kurslarında İş Bulmak Gerçekten Garantili Midir?

Günümüzde yazılım ve bilişim kurslarının önemi günden güne artmaktadır. Artmasının sebebi de teknolojinin gelişmesi ile beraber sektörlerin dijitalleşmesi ve bu doğrultuda da iş olanaklarının artmasıdır. Bu alana yönelmeyi ve yazılım kurslarında eğitim almak isteyen toplumların çoğalması da kaçınılmazdır. Geleceğin dijitalleşmesi insanları farklı mesleklere ve alanlara yöneltmektedir. Bu mesleklerin başında da hiç şüphesiz yazılım kursları gelmektedir.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy01 Ekim 2019

En İyi Yazılım Kursu/Eğitimini Nereden Alabilirim?

En İyi Yazılım Kursu/Eğitimini Nereden Alabilirim?

İş olanakları açısından bakıldığında yazılım uzmanlığı (MCSD) en popüler meslekler arasında yer almaktadır. Yazılım Uzmanlığı Eğitimi (MCSD) detaylarına tıklayarak "Çalışma Alanları ve Kariyer" bölümünden daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Yazılım Uzmanlığı Kursu, Microsoft sınavlarının içeriği incelenerek en güncel konu başlıkları ile ve alanında uzman ve aktif saha tecrübesi bulunan en iyi eğitmenlerle En İyi Yazılım Uzmanlığı Kursu Infotech Academy'de.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy04 Eylül 2019

Mobil Oyun GeliÅŸtiricisi Olmak Ä°steyenlere

Mobil Oyun GeliÅŸtiricisi Olmak Ä°steyenlere

Günümüzün en popüler mesleklerinden biri de hiç şüphesiz Oyun geliÅŸtiriciliÄŸi. Bu meslek çoÄŸu oyun severin de hayalidir aynı zamanda. Kimilerimiz bu hayali öyle büyütmüştür ki buna ancak hayal olarak bakar çünkü oyun geliÅŸtiriciliÄŸi denince ilk etapta akla devasa oyun ÅŸirketlerinin geliÅŸtirdiÄŸi oyunlar geliyor; The Witcher, World of Warcraft, Final Fantasy… 

Detaylı Bilgi

Infotech Academy02 Eylül 2019

Ben Yazılımcı Olabilir miyim ve Kodlamaya Nasıl, Nereden Başlayabilirim?

Ben Yazılımcı Olabilir miyim ve Kodlamaya Nasıl, Nereden Başlayabilirim?

Infotech Academy olarak, bizleri arayan yazılımcı adaylarının en çok sorduğu soruların başında ben yazılımcı olabilir miyim, 18 yaşından küçüğüm veya 40 yaşından büyüğüm yazılım öğrenmek için erken mi/geç mi, hangi programlama dilini öğrenmeliyim, ingilizce bilmeden de öğrenebilir miyim veya da yazılım öğrenmeye hangi kaynaklarla giriş yapabilirim? Öncelikle bu gibi soruların cevabı için kısaca yazılım/kodlama nedir veya ne değildir ona değinelim.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy30 AÄŸustos 2019

Asp.Net Core MVC Nedir? EÄŸitimi Nereden Alabilirim?

Asp.Net Core MVC Nedir? EÄŸitimi Nereden Alabilirim?

.Net Core Microsoft’un son teknolojisi olan ve açık kaynak kodlu (open-source) olarak geliÅŸtirilmesi devam eden, cross platform(windows, macos, linux iÅŸletim sistemlerinde çalışabilen) olarak çalışan, esnek ve modern geliÅŸtirme platformudur. .Net Core ile beraber yazılımcılar dilerse macos, linux veya android platformlarına uygulamalarını yazabileceklerdir.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy26 AÄŸustos 2019

Stack Overflow 2019 Yılının En Popüler Programlama Dilleri

Stack Overflow 2019 Yılının En Popüler Programlama Dilleri

Stack Overflow sitesinin bu yılki anketine dünya genelinden 90 bine yakın geliÅŸtirici katıldı. Türkiye’den katılan geliÅŸtiricilerin sayısı ise 1000 idi. Listede Stack Overflow geliÅŸtirici anketinin 2019 sonuçlarına göre, 13.den geriye sıralamayı verirken aynı zamanda yeni baÅŸlayanlar için programlama dillerinin bilgilendirmesi yapacağız.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy23 AÄŸustos 2019

Kariyer Planlama Nasıl Yapılır?

Kariyer Planlama Nasıl Yapılır?

İlk aşamada sizin için anlamlı olan bir süre içinde ulaşmak istediğiniz hedef ile ilgili kararlarınızı vermelisiniz. Nereye ve ne zaman ulaşmak istiyorum konusunda çok net ve kararlı olmalısınız. Her an bu planlamalarınızın önüne engeller çıkabilir. Bu çalıştığınız firmanın iflas etmesinden, eşinizin başka bir şehirde iş bulmasına kadar her şey olabilir. Bunlar için her zaman hazırlıklı olmak gerekir. Her zaman ikinci bir ( B ) planı bulundurmanızda fayda var.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy22 AÄŸustos 2019

Bir Tasarımcının Logo Tasarlarken Dikkat Etmesi Gerekenler

Bir Tasarımcının Logo Tasarlarken Dikkat Etmesi Gerekenler

Bir grafik tasarımcı adayı iseniz bu yazı mutlaka ilginizi çekecektir. Öyle ki grafik tasarımcının başlıca alanlarından biri logo tasarımıdır. Logo tasarımı yapabilmek için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır ki bunlar logoyu iyi bir logo yapan ayrıntılardır. Bu yazımızda maddelerde birlikte bu can alıcı noktalara değineceğiz.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy21 AÄŸustos 2019

Front-End ve Back-End Nedir?

Front-End ve Back-End Nedir?

Günümüzde web teknolojilerinin çok hızlı bir şekilde gelişiyor olması ve bu teknolojilere büyük oranda talebin artması sonucu sektörde yeni sınıflandırmalar ve tanımlamalar ortaya çıkmıştır.

Detaylı Bilgi

Infotech Academy20 AÄŸustos 2019

Infotech Academy EÄŸitim BaÅŸvuru Formu

Avantajlı eğitim firsatlarından faydalanmak içinhemen iletişime geçin.

Digiclick, Dijital Reklam Ajansı

© Tüm Hakları Saklıdır. Infotech Academy

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır