evi terkeden kadın nasıl geri döner / Terk Eden Sevgili Geri Döner Mi: Yaşanmış Hikayeler | Binkelam

Evi Terkeden Kadın Nasıl Geri Döner

evi terkeden kadın nasıl geri döner

Evini Terk Etmiş Kadını Geri Getirme Pişman Etme Ritüeli

Evini terk etmiş kadını geri getirmek için yapılan ritüelde dikkat edilmesi gereken konulardan birisi, eşinizin sizi bırakıp gitmesinin üzerinden çok fazla sürenin geçmemiş olmaması gerekir. Bununla birlikte yapılan ritüeli bir başka insanla paylaşmamanız gerekir.

Evini Terk Etmiş Kadını Döndüren Ritüellerde Önemli Noktalar

Aşağıda evini terk etmiş giden kadını geri döndüren ritüelin yapılmasında dikkat edilmesi gereken hususlar yer almaktadır:

  • Öncelikle eşinizle hangi boyutta ayrılık meydana geldiğini net bir şekilde bilmek gerekir.
  • Eşinizin sizi bırakıp gittiği zamana dikkat etmek de yarar vardır.
  • Eşinizin ne amaçla sizi bırakıp gittiğini de iyice netleştirmek gerekir.

Evini Terk Eden Kadını Döndüren Ritüellerin Etkileri

Evini terk edip giden kadının geri gelmesinde etkili olan ritüelin doğru malzemelerle ve adımlarla yapılmasından sonra çiftler arasında yaşanan sorunlar tamamen ortadan kalkar ve çiftler eskisinden daha çok birbirlerine sevgi göstermeye başlar. Geri getirme ritüeli sayesinde aynı zamanda çiftler arasında eskisinden daha çok bağlılık meydana gelir. Bununla birlikte bu ritüel sayesinde kadınlar bir daha evini terk edip gitmeyerek çocuklarına sahip çıkmaktadır.

Evini Bırakan Kadınlar İçin Dua Ritüeli

Aşağıda evini ve eşini bırakıp giden kadınların geri dönmesi için yapılması gereken dua ritüeli ile ilgili verilmektedir:

  • İlk olarak abdest almanız gerekir.
  • Daha sonra 2 rekat namaz kılın.
  • 21 defa “Estağfirullahel aziyme ve etübü ileyh” demeniz gerekir.
  • Hemen ardından 21 defa salavat getirmelisiniz.
  • Daha sonra 3 kez İhlas, 1 defa Fatiha ve 1 defa Ayetel Kürsi okuyunuz.
  • İstenilen surelerin okunmasından hemen sonra 40 kez “Bismillahirrahmanirrahim. Elif lam mim.zalikel kitab, la raybe fiyh, hüden lil müttekıyn elleziyne yü’minüne bilğaybi, ve yukiymünes salate ve mimma razaknahüm yünfikuun velleziyne yüminüne bima ünzile ileyke ve ma ünzile min kablik, ve bil’ahireti hüm yükınün ülaike ala hüden min rabbihim, ve ülaike hümülmüflihün.” duasını okuyun.
  • Bu adımların 40 gün boyunca yapılması durumunda sizi bırakıp giden eşiniz size hemen geri dönecektir.

Evini Terk Eden Kadın İçin Büyü Ritüeli

Evini terk edip giden kadının geri evine dönmesi için medyumlara gidilerek vefk hazırlatılabilir. Bu vefkin hazırlanmasında eşinizin kişisel bilgileri talep edilmektedir. Yani eşinizin ve annesinin adı, eşinizin doğum tarihi ve yaşı gibi bilgiler doğru bir şekilde medyuma iletilmelidir. Medyum bu bilgiler doğrultusunda Kuran’ı Kerim’de de yer alan geri getirme dualarını yazarak vefk oluşturur. Bu vefkin evde veya kıyafetlerde saklanması sonucunda eşiniz size annesinin evinden geri dönecektir.

Vefkin hazırlanmasında yazılması gereken dua aşağıda verilmektedir:

  • Bismillahirrahmanirrahîm.

Evini Terk Etmiş Kadına Yapılan Ritüeller Ne Zaman Etki Eder?

Evini bırakıp giden kadınlara yapılan ritüellerin etki etme süresi aynı değildir. Her ritüelin türüne ve ritüelin uygulanacağı kişiye göre süreler farklılık içerisinde olur. Örneğin, sabunla yapılan geri getirme ritüeli 4 günde etki ederken, mumla yapılan ritüel ise 6 günde etkilerini ortaya koyabilir. Genel olarak yapılan ritüeller 4-6 gün arasında tamamlanmaktadır. Bu süreçten sonra ise 15 gün içerisinde etkiler ortaya çıkmaktadır. Bu süre 40 güne kadar da uzayabilir. Bu yüzden ritüelde kullanılan malzemeler etki etme süresinde oldukça etkilidir.

Evini terk eden adamı geri getirme pişman etme ritüeli bilgilerine de bakabilirsiniz.

Evini Terk Eden Kadınları Döndüren Dua

Evini terk edip giden kadınların geri dönmesinde etkili olan duanın Pazar geceleri yatsı namazından hemen sonra 3 gece boyunca toplamda 141 defa okunması gerekir. Okunacak dua aşağıda yer almaktadır:

  • Kul in-küntüm tühibbunellahe fettebiuni yuhbibkümüllah.
  • Felemma raeynehu ekbernehu ve kata’ne eydiyehünne, haşa lillahi ma-haza beşaran inne haza illa melikün kerîm. Yühibbunehüm kehubbîllah. Vellezine amenu eşeddü hubben lillah. Velev yerallezîne zalemu iz yeravnel azabe ennel kuvvete lillahi cemia.
  • Kad şeğafeha hubban.
  • Ve elgaytü aleyke mehabbeten mini. Ve litüsnea ala ayni.

Yukarıda verilen duanın hemen ardından aşağıda verilen surenin de okunması gerekir:

  • Allhumme ya mevdiü küllü şekva veya şahidü küllü necva veya alimü küllü hifyetin veya kaşifü küllü beliyyetin ya münci Musa ve Muhammed ve İbrahim-ül Halil salavatü-llahi ve selamühü ve daüfet kuvvetehü ve kallet hiletühü duael garikul melhuf elleti la yecidü li keşfi ma bihi illa ente ya errahmerahimin . Ekşif anna nezile bina min aduvvina ve adüvvike eşşeytan-irrecim. Ya Rabbel Alemin inneke ala küllü şey’in kadir,ve egusai ,Ya Allah,Ya Allah,Allahümme ya Badiü la bidayete leke,ya daimü la nifade leke,Ya Hay,Ya Mühyil mevta ya kaimen ala küllü nefsin bima kesebet,ilahi ente Allah-ül azizül Cebbar. La ilahe İlla Ente ilahen vahiden. Es’elüke bil kelimatil tamat el emnü vel afvü vel afiyete vel müafat el daimetü fiddini veddünya vel ahireti vel ehel,vel cesed vel mal ,vel veled,vel müslimine ecmain. Ya Rabbel Alemin,inneke ala küllü şey’in kadir. Verhamni birahmetike ya erhamürrahimin. Vekşif anni ma nezile bi min dıykün ve küllema eredtü. ve hallisni halasan cemilen ya Rabbül Alemin. Ve hassın zannüke vallahül muvaffak.

Evini Terk Eden Kadını Bağlamak İçin Ritüel

Aşağıda evini terk eden kadını kocasına yeniden bağlamak için yapılması gereken ritüelin hazırlanma aşamaları tek tek anlatılmaktadır:

  • İlk olarak Pazar gününün tercih edilmesi gerekir.
  • Daha sonra yatsı namazının abdestli bir şekilde kılınması gerekir.
  • Yatsı namazının kılınmasından hemen sonra 141 defa “Akşin-3 Akşelûşin-3 Eşnûşin Erkeşlehın, Leşkeylehın, ecib yâ ebâ nûhın, ve tevekkel ve eclibû ileyye fülân binti fülân ev fülân ibni fülân.” azimet okunmalıdır.
  • Azimetin okunmasının ardından eşinizin dönmesi için iyi niyetlerde bulunun. Niyetinizi ederken eve dönmesini istediğiniz eşinizin adını da zikretmeniz gerekir.
  • Bu işlemin 3 gece boyunca yapılmasından sonra eşiniz hemen size geri dönecektir.

Evini Terk Eden Kadın İçin Rahmani Ritüeli

Evini terk eden kadınlar için uygulanan rahmani ritüeli her zaman evin içerisinde huzuru ve mutluluğu sağlamaktadır. Bu ritüelin yapılması için sizi bırakıp giden eşinizin fotoğrafını veya saç telini almanız gerekir. İstenilen malzemelerin temin edilmesinden sonra fotoğrafın veya saç telinin üzerine tılsımlı sözcükler ve dualar okunmalıdır. Okuma işlemi sırasında sizi bırakıp giden eşinizin adını ve annesinin adını da zikretmeniz de yarar vardır. Okunmuş fotoğrafı 1 hafta boyunca yatak odanızın duvarında asmanız durumunda eşiniz pişman olmuş bir şekilde size geri dönecektir. Okunmuş saç telini ise bir beyaz beze sararak evde kimsenin görmeyeceği bir yerde saklayabilirsiniz. Bu sayede de eşiniz eskisinden daha çok size bağlanacaktır.

Saç teline veya fotoğrafa okunması gereken dua aşağıda ayrıntılarıyla birlikte verilmektedir:

  • Er rahman. Alleme lkur’ane. Halekal insane. Allemehul beyan. Eş şemsu vel kameru bi husban. Ven necmu veş şeceru yescudan. Ves semae rafeaha ve vedaal mizan. Ella tatğav fil mizan. Ve ekıymul vezne bil kıstı ve la tuhsirul mizan. Vel erda vedaaha lil enam. Fiha fakihetuv ven nahlu zatul ekmani. Vel habbu zul asfi ver rayhan. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. Halekal’insane min salsalin kelfahhari. Ve hale kalcanne min maricin min narin. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. Rabbulmeşrikayni ve rabbulmağribeyni. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. Mereclbahreyni yeltekıyani. Beynehuma berzahun la yebğıyani. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. Yahrucu minhumellu’lu velmercanu. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. Ve lehulcevarilmunşeatu fiylbahri kela’lami. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. Kullu men ‘aleyha famin. Ve yebka vechu rabbike zulcelali vel’ikrami. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. Yes’eluhu men fiyssemavati vel’ardı kulle yevmin huve fiy şe’nin. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. Senefruğu lekum eyyuhessekaleni.Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. Ya ma’şerelcinni vel’insi inisteta’tum en tenfusu min aktarissemavati vel’ardı fenfuzu la tenfizune illa bisultanin. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. Yurselu ‘aleykuma şuvazun min narin ve nuhasun fela tentesırani. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. Feizenşakkatesissemau fekanet verdeten keddihani. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani.

Sicim Ritüeli İle Evini Terk Eden Kadını Döndürme

Sicim ritüeli ile evini terk edip giden kadını geri döndürmek mümkündür. Bunun için aşağıda verilen adımların sırasıyla takip edilmesi gerekir:

  • Ritüelin yapımına geçmeden önce sicim ipinin alınması gerekir. Bu ip ipek veya koton dokulu olabilir.
  • İpin temin edilmesinden sonra ipe 7 kez düğüm atılır. Düğümler atılırken eşinizin adını da zikrederek size geri dönmesi için niyetinizi ve dileklerinizi söyleyin.
  • Bu aşamadan sonra bir taşın altına okunmuş ipi koyun.
  • Bu işlemin sonucunda bir hafta sonra eşiniz evine geri dönmüş olacaktır.

Geri Döndürme Ritüelinin Etkileri

Aşağıda yapılan geri döndürme ritüellerinin belirtileri hakkında detaylar sırasıyla açıklanmaktadır:

  • Evini terk etmiş giden kadınlara uygulanan geri döndürme ritüelinin sonucunda kadınlar yaptıkları eylemin yanlış olduğunu anlamaya başlar.
  • Bu ritüel ile kadınlar sakinleşir ve kocalarına eskisinden daha sakin bir şekilde adım atmaya başlar.
  • Yaptığı hatayı kabul eden kadınlar kocalarından özür dileyerek onlara olan sevgisini gösterir.
  • Geri döndürme ritüeli sayesinde kadınlar kocalarına eskisinden daha sıkı bir şekilde bağlanır ve bir daha asla kocalarını bırakıp geri gitmez.
  • Kadınlar eşlerine ve çocuklarına daha sadık olur.
  • Geri döndürme ritüeli ile kadınlar çocuklarına ve eşlerine daha çok zaman ayırır. Hep birlikte hareket edilmeye başlanır.
  • Aynı zamanda geri döndürme ritüeli tüm negatiflikleri ve olumsuz düşünceleri de tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Evi Terk Eden Kadını Geri Getirme Ritüeli

admin / 10 Haziran 2021 / 3.487 / yorumsuz

Evi Terk Eden Kadını Geri Getirme Ritüeli

Evi Terk Eden Kadını Geri Getirme Ritüeli hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Her insan, mutlu olmak iyi bir yuva kurmak ve baht açıklığı ister. Bazı durumlarda aile birlikteliği tehlike altına girebilir ve yuva dağılma noktasına gelebilir. Çeşitli nedenlerle bazen erkek bazen kadın evi terk edebilir. Bu makale evi terk eden kadını geri getirmek için uygulanan ritüeller ve okunacak dualar hakkındadır.

Evi Terk Eden Kadın Nasıl Geri Döner?

Evi terk eden kadın nasıl geri döner, sıkça sorulan önemli bir sorudur. Aile saadeti kişinin ailenin, çocukların ve toplumun da saadetini zincirleme olarak etkiler. Kadın, aslında çok dayanıklı bir bireydir. Fakat, kocası tarafından anlaşılamamak ve kendini yeteri derecede ifade edememek, kadını buhrana sürükleyebilir. Kadın, kendi kabuğuna çekilmek ve yalnız kalmak ister. Bu aslında oldukça doğal bir ihtiyaçtır. Örneğin 3 gün süren bir hava değişimi olumlu olabilir. Ancak süre uzuyor ve düzelme olmuyorsa başka yöntemlere ve çarelere başvurulur.

Bu yöntemlerden en etkili olanı uzman bir medyum tarafından yardım alarak büyüsel işlemler uygulamaktır. Medyum telepatik olarak kadının üzerine etki eder kadının tekrar kocasına ve evine geri dönmesi yönünde telkinler vermektedir. Bu yöntemde zihinsel olarak kadın beynine etki edilir. Beyindeki nöronların sinapslar aracılığı ile olumlu anılar eklenerek olumsuz anılar yok edilir. Kadın beyninde üzücü ve olumsuz olaylar giderek silikleşir, aşk ve sevgi ile çağrıştıracak olan olumlu anılar güçlenir. Özlem duygusu duymaya başlar. Medyumun yaptığı bu yöntem fotonların etkileşimi  ve eterik beden üzerine etkilidir.

Evi Terk Eden Kadını Geri Getirme Ritüeli Nedir?

Hayat inişli çıkışlıdır. Doğru düzgün giden düzen, bir anda bozulabilir. Üzüntü veren hadiseler, kayıplar, hastalıklar insanın dayanma gücünü zayıflatabilir. Böyle durumlarda karı koca birbirine destek olup, psikolojik olarak birbirini rahatlatmalıdır. Zorluklar beraber aşılır. Ancak bazen o kadar büyük ve beklenmedik olaylar olur ki, kadın bir anda her şeyi bırakabilir. Erkek için çok sıradan gibi görünen bir durum, kadının bilinçaltında bazı olayları tetiklediği için olağan üstü tepkilere neden olabilir. Nedeninin ne olduğu önemli değildir.

Önemli olan kadının üzüntüsünü fark etmektir. Erkek bakış açısı bu tarz hadiseleri kadın gözüyle değerlendiremez. Dolayısıyla, bunda üzülecek ne var, diye düşünmek yanlış olur. Bir kadın, kolay kolay evi terk etmez. Demek ki, hislerinde derin bir yaralanma yaşamıştır. Belki kendi bile bunu ifade edemez. Bu yüzden, nedenini sorgulamak yerine, geçecek bu kara günler, tarzında yaklaşmak daha yararlı olur. Tüm bunlar faydalı olmadıysa, evi terk eden kadını geri getirmek için bazı büyüsel işlemler uygulanır.

Annesinin Evine Giden Kadın Nasıl Geri Getirilir?

Evini terk eden ve annesinin evine giden kadını geri getirmek için yazılı, sözel birtakım işlemler yapılır. Bunun yanı sıra güzel kokulardan da faydalanılır. İçinde sevgi ve aşk barındıran aile birlikteliğini koruyan ve özellikle evi terk eden kadını geri getirme ritüeli esnasında güzel kokulara başvurulur. Bu kokuların en başında misk yer alır. Misk kokusu olan odada okunmuş olan dualar, kağıt ve kalem ile mühürlenerek muska oluşturulur. Uzman bir medyum bunun tam zamanını içeriğini kişiye özel olarak oluşturur. Çünkü her kadının evi terk etme nedeni farklıdır. Evliliğin veya ilişkinin süresi ve yaşanan bir takım mihenk taşı niteliğinde olan olayları değerlendirir. Olaylar her evlilikte ve her kişide farklıdır. Dolayısıyla medyum tüm bu süreleri sayıları ve olayları değerlendirerek en etkili büyüsel işlemleri gerçekleştirir.

Evi Terk Eden Kadını Geri Getirme Ritüeli Nasıl Yapılır?

Evini terk eden kadın için yapılan vefkler ve muskalar bulunur. Bunun dışında yapılan ritüellerin en başında ateşe atılan nar gelmektedir. Tarihte pek çok defa kanıtlanmıştır ki nar ve ateş, aşk ateşini tekrar canlandırmak için oldukça etkili bir yöntemdir. Buradaki kırmızı renkleri önemlidir. Kırmızı aşkın rengidir. Nar meyvesi kırmızı bereket çoğalma ve bunların temeli olan aşkı sembolize eder. Ateş ise kıvılcım içinde bulundurduğu sarı turuncu ve kırmızı renkleri ile aşk ateşini alevlendirir. Nar ve ateşin buluşması giden kadının içinde kaybolan aşkın tekrardan ortaya çıkması için ilk kıvılcımı açığa çıkartır. Kadın her neye canı sıkıldıysa ve her ne yaşandıysa yaşansın gönlü kalbi aşk ateşiyle dolar ve terk ettiği evine koşa koşa geri döner.

Evi Terk Eden Kadını Döndüren Ritüelin Sonuçları

Evi terk eden kadını geri getirme ritüeli o kadar güçlü bir ritüeldir ki kadın sanki hiçbir şey yaşanmamışçasına kaldığı yerden o eski güzel günlerden devam eder. Terk ettiği evine geri döner ve yaşanmış olan kötü olayları hatırlasa bile artık olumsuz bir duygusu kalmamıştır. Sanki baştan aşağı huzurlu bir enerji saçar ve bu dalga dalga eve, evin ahalisine ve evde yaşayan bireylere olumlu bir şekilde yansır.

Giden sevgiliye veya evi terk eden eşi geri getirmek ve onun kalbini kazanmak için yapılan başka bir uygulama ise havas okumaktır. Nüsha, vefk ve muska kalıcı çözümler getirmektedir. Güzel kokulardan yararlanılarak yapılan büyüsel işlemler aşk sevgi ve kadınların hassas ruhuna hitap ettiği için kısa sürede sonuç vermektedir. Kadınları ilgilendiren kadınların hayatını etkileyen ve kadını saflığı temizliği simgeleyen güzel kokulardan misk amber ve gül kokularından faydalanılır. Bu kokular ateş üzerindeki buhurdanlık benzeri kabın içindeki suya eklenerek kadının ruhu ile özdeşleştirilir. Su ve ateşin etkisi ile ortama yayılan dalgalar halinde büyüyen kokunun yarattığı havaya okunan dualarla birlikte kadının ruhuna üflenir.

Evi Terk Eden Kadın İçin Dua Hangisidir?

Evi terk eden kadın için dua Hasbiyallahu duasıdır. Bu dua aşağıda belirtilmiştir.

Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm.

1 adet Fatiha 3 İhlas ve yukarıda yer alan hasbiyallahu duası 7 gün boyunca 7’şer defa sabah ve akşam okunur. Bu yedi günün sonunda veya yedi gün dolmadan kadın evine geri döner. Neticenin daha çabuk ve hızlı sonuç alınmasını isteyenler uzman bir medyum yardımı ile gidişatı hızlandırabilir.

Evi terk eden kadını geri getirme duası, farklı duaların birleşiminden oluşmaktadır. Tefriciyye duası okunur, aşağıdaki gibidir.

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”

Evini Bırakıp Giden Kadını Geri Döndürme Ritüellerinde Okunacak Dualar

Dualar, Kur’an-ı Kerim’deki ayetler olumsuz enerjiyi yok ederek olumlu enerjileri çekmektedir. Bu yüzden mekanın temizliği kişinin araması ve bulunan ortamın arındırılması oldukça önemlidir. Büyüsel işlemler ve bu tip ritüeller uygulanmadan önce ve mekanın enerjisel temizliği yapılmalıdır.  Bunun için hem seslerden titreşimden kokulardan havadan ve sudan ateşten faydalanılır.

Evini bırakıp giden kadını geri döndürme duaları çeşitlidir. Yukarıdaki maddede yer alan duaların yanı sıra farklı dualarda okunarak desteklenir. Bunlardan biri Ayetel Kürsi’dir. Bu dua 7 gün boyunca günde 44 kez okunur.

“Bismillahirrahmânirrahîm.

Allahû lâ ilâhe illâ hûvel hayyûl kâyyum,

lâ te’huzûhu sinetûv velâ nevm,

lehu mâ fis semâvati ve mâ fil ârd,

men zellezi yeşfeu indehu illâ bi iznih,

ya’lemû mâ beyne eydihim ve mâ halfehûm,

ve lâ yûhiytune bi şey’im min ilmihi illâ bi mâ şa’,

vesiâ kûrsiyyûhûs semavati vel ârd,

ve lâ yeudûhu hifzuhûma ve hûvel aliyyûl azim.”

Giden kadının sevgisini tekrardan kazanmak için muhabbet efradı ve muhabbet büyüsü yaptırılması uygun olur. Muhabbet büyüsü helali olan nikahlı eşinin kendisine ilk günkü gibi aşık olmasını sağlar. Kocasına bu kadar büyük sevgi ve aşk duymaya başlayan kadın her şeyi unutarak evine geri dönmektedir.

Evi terk eden kadın psikolojisi, çok büyük ihtimalle yıpranmış haldedir. Etraftan ona bazı dedikodular gitmiş olabilir. Erkeğin yaptığı ve kadının hoşlanmadığı bazen gizli görüntülere şahit olmuş olabilir. Veya çok farklı Bir nedenden dolayı evi terk etmiş olabilir. Nedeni ne olursa olsun yuvanın dağılmaması için bir kadının gönlünü almak faydalı olacaktır. Erkek haklı bile olsa bazı durumlarda uygun olarak alttan almalı ve kadından özür dilemelidir. Böyle bir durumda kadının tek istediğin şey erkeği tarafından sevildiğini ve onaylandığını bilmektir. Bir şey söylemezse bile onu sarıp sarmalamak büyük kadın için mutluluk kaynağıdır.

Sürekli Evi Terk Eden Kadın İçin Edilecek Dualar

Sürekli evi terk eden kadın ile bir sefer evi terk etmiş kadın arasında bazı farklılıklar vardır. Bir kadın sürekli olarak evi terk ediyorsa onun psikolojik alt nedenleri araştırılmalıdır. Buradaki nedenler giderilerek mutsuz eden, üzüntü verici olayları ve engelleri yok ederek kadının tekrar eve dönmesi ve kalıcı biçimde mutlu olması sağlanabilir. Esasında yaşanan olumlu olaylar daha fazladır. Olumsuz olaylar ise daha azdır fakat etkileri çok fazladır. Beyin sıklıkla olumluyu değil olumsuzu hatırlama üzerine programlanmıştır. Kişinin suçu değildir, sadece beynin kendini koruması için yaptığı bir savunma mekanizmasıdır. Bir ritüel sayesinde olumsuz anıları canlandıran beyine giden beyin hücrelerindeki ve bağlantılar kesilerek olumlu anılara yönlendirilir.

Kişi özellikle kendisini çok fazla incitmiş olan olayları daha güçlükle hazırlayacak bu olumsuz hatıralar zamanla silinecek ve hatta ileriki yıllarda yok olacaktır. Dolayısıyla evini terk eden kadın yoğun olarak olumsuzu değil olumlu hatıraları düşünür. Evi ile ve eşiyle yaşadığı güzel anıları hatırlar. İçerisinde sevgi ve aşk duygusu çoğalmaktadır. Doğal olarak evine geri dönme isteği ve eşine özlem duygusu ayrıca arama isteği belirmektedir. İlk zamanlarda da bunu ifade edemeyebilir. Büyünün etkisiyle biraz sessiz ve sakin kaç gün geçirebilir. Birkaç gün içerisinde pek fazla konuşmayabilir. Ancak sessiz olsa bile huzurlu bir kalp ve ruh içerisindedir. Erkeğin de desteğiyle evde daha önceki gibi bile olmayan çok mutlu huzurlu coşkulu neşeli ve güzel bir birliktelik başlar. Bu birliktelik kalıcı mutluluğa dönüşmektedir.

Sebepsiz yere evi terk eden kadın, aslında erkeğin tam olarak çözemediği mutlaka derinde yatan bir sebebi vardır. Bu makalede yazılan tüm büyüsel işlemler uygulanınca kadın helaline geri dönmektedir. Burada kritik nokta kadın ve erkeğin nikahlı karı koca olmasıdır. Arada nikah yoksa bir sevgililik söz konusu ise uygulanacak yöntemler okunacak dualar ve yapılacak olan büyüler sayıca iki kat arttırılmalıdır. Evi terk eden kadını geri getirme ritüeli uygulanmasının yanı sıra aşk ve muhabbet büyüsü de yapılmalıdır.

Ayrılmış yada terk etmiş olan birinin geri dönmesi için “Süre ve Dua”

Ayrılmış yada yuvasını terk etmiş olan birinin yuvasına  geri dönmesi için etkili bir dua.

Evini,yuvasını,çoluk çocuğunu yüzüstü bırakıp giden bir eşin,yada her hangi bir nedenden dolayı sözden,nişandan dönen bir insanın,hayırlı ise geri dönmesi için aşağıdaki süre ve dua okunursa kısa zamanda geri döner ve barışırlar. Belli bir okuma sayısı yok ama  1-3-5-7-21  veya okuyabildiğiniz kadar okuyun.

Duaya  başlamadan  en az 7 istiğfar 7 salavat 7 elhamdülillah  okunur. Ve niyet edilir. “Rabbim eşin şu kulun veya kim için okunacak ise hayırlı ise en kısa zamanda yuvasına veya bana dönmesi  için okuyorum.” Sen en iyisini bilirsin duamı kabul buyur.amin

Vedduha süresi;

Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Vedduha
2- Velleyli iza seca
3- Ma vedde’ake rabbüke ve ma kala
4- Ve lel’ahıretü hayrün leke minel’ula
5- Ve lesevfe yu’tıyke rabbüke feterda
6- Elem yecidke yetiymen feava
7- Ve vecedeke dallen feheda
8- Ve vecedeke ‘ailen feağna
9- Femmel yetiyme fela takher
10- Ve emmessaile fela tenher
11- Ve emma binı’meti rabbike fehaddis

Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle.
1- Andolsun kuşluk vaktine
2- ve dindiği zaman o geceye ki,
3- Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı!
4- Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır.
5- ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın!
6- O, seni bir yetim iken barındırmadı mı?
7- Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı?
8- Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi?
9- Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)!
10- El açıp isteyeni de azarlama!
11- Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!

Daha  sonra okunacak Dua:

” Yâ câmiun-nasi li yevmil la raybe fih,ürdüd fülan ibni fila,ala hubbi ve la mekani fülan binti fülan.”

Bu duayıda okuduktan sonra en az 7 salavat okuyun. 1 Fatiha süresi  amin deyin duanıza.

Allah kabul etsin inşallah Amin.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir