dacia sandero sıfır taksitli fiyatları / Dacia Fiyat Listesi, Sıfır Dacia Otomobil Fiyatları - seafoodplus.info

Dacia Sandero Sıfır Taksitli Fiyatları

dacia sandero sıfır taksitli fiyatları

İlk olarak yılında kurulan Dacia, uzun yıllar boyunca kompakt otomobilller üretmiş bir markadır. Güçlü ve yakıt verimli motor seçenekleri sunan Dacia, ekonomik ve güvenilir otomobilleriyle biliniyor. Orta sınıfta bir çok başarıya imza atan Dacia, fiyat performans olarak da kullanıcıları memnun edecek gibi duruyor. Haziran ayı Yeni Dacia fiyat listesi nasıl? Fiyatlarda değişiklik oldu mu? Piyasalardan ne kadar etkilendi? Tüm bu soruların cevabı yazımızda.

Yeni Dacia Sandero Stepway Fiyat Listesi Haziran

Yeni Dacia Sandero Stepway

Yeni Dacia Sandero Stepway, Dacia&#;nın hatchback modeli Sandero&#;nun yükseltilmiş yeni bir versiyonudur. Standart Sandero modeline kıyasla dış görünümü daha sportif ve maceracı olan model, büyük jantlara ve özel tasarım tamponlara sahiptir. Sandero Stepway, hem şehir içi kullanıma uygun hem de  hafif off-road özelliği ile dayanıklılık sunar. Yeni jant modelleri ve yerden yüksekliği ile SUV duruşuna sahip Yeni Dacia Sandero Stepway fiyat listesi için sizin için hazırladığımız tabloya göz atabilirsiniz.

MODELMayıs FiyatHaziran Fiyat
Dacia Yeni Sandero Stepway Essential Stepway Tce 90 bg
Dacia Yeni Sandero Essential Stepway Eco-G bg
Dacia Yeni Sandero Stepway Essential Stepway Tce 90 bg CVT
Dacia Yeni Sandero Stepway Expression Stepway Tce 90 bg CVT

İkinci El Dacia Sandero Fiyatları

Dacia Yeni Sandero Fiyat Listesi Haziran

Dacia Yeni Sandero/ dacia fiyat listesi

Geniş hacme sahip Yeni Dacia Sandero, sağlam yapısı ile göz dolduruyor. Segmentinde dinamik bir şehir otomobili olarak görünen Dacia Sandero, geniş yapısı bile ekstra eşya kapakları ile yolculuklarınızda kolaylık sağlar. Modern iç tasarıma sahip otomobil, elektrikli direksiyonu ve eller serbest Dacia Kart sistemi ile de teknolojik özelliklerini ön plana çıkarıyor. Dacia Yeni Sandero fiyat listesi için aşağıdaki tabloya bakabilirsiniz.

MODELMayıs FiyatHaziran Fiyat
Dacia Yeni Sandero Essential Tce 90 bg CVT

 

seafoodplus.info Dacia Yeni Sandero Fiyatları

Dacia Duster Fiyat Listesi Haziran

Dacia Duster/dacia fiyat listesi

SUV kategorisinde ülkemizde çok satan modellerden Duster&#;ın fiyatları genel piyasaya göre uygun duruyor. Hem arazi yollarda hem de şehirdeki maceralarınıza eşlik edecek olan SUV model Duster, oldukça güvenli bir Dacia otomobili. Apple CarPlay ve Media Nav sistemleri ile de son derece teknolojik olan otomobilde ° kamera, telefon yansıtma ve eller serbest Dacia Kart gibi özellikler bulunur. mm yerden yüksekliği ile konfor sağlayan ve kendini kanıtlamış DCI motor ile birlikte iyi bir uyum sağlayan Dacia Duster&#;ın fiyatları aşağıdaki şekilde.

MODELMayıs FiyatHaziran Fiyat
Dacia Essential TCe 90 bg
Dacia Essential ECO-G bg&#;
Dacia Expression ECO- G bg
Dacia Essential Blue dCi bg 4&#;2
Dacia Essential TCe bg EDC
Dacia Essential TCe bg 4&#;4
Dacia Journey TCe bg EDC
Dacia Essential Blue dCi bg 4&#;4
Dacia Extreme TCe bg EDC&#;

Yeni Dacia JoggerFiyat Listesi Mayıs

Aileler ve uzun yolculuklarda ihtiyaçlarınız için 7 kişilik Yeni Dacia Jogger. Sürücüler tarafından oldukça tercih edilen Yeni Dacia Jogger, oldukça geniş iç hacmi ve 7 koltuklu olması sebebiyle hem ticari amaçlı hem de ailelerin kullanımı için oldukça uygundur. MPV genişliğinde SUV karakterine sahip Yeni Dacia Jogger ile hepsi bir arada. Yeni Dacia Jogger fiyatları listesine aşağıdaki tablodan erişebilirsiniz.

MODELMayıs FiyatHaziran Fiyat
Dacia Essential Turbo bg 7 koltuklu
Dacia Essential Turbo ECO-G bg 7 koltuklu
Dacia Expression Turbo bg 7 koltuklu
Dacia Expression Turbo ECO-G bg 7 koltuklu
Dacia Seri Limite Extreme Turbo bg 7 koltuklu&#;
Dacia Seri Limite Extreme Turbo ECO-G bg 7 koltuklu&#;
Dacia Extreme Turbo bg 7 koltuklu
Dacia Extreme Turbo ECO-G bg 7 koltuklu

 

İkinci El Dacia Duster Fiyatları

2. El Dacia Fiyatları

Büşra Dilara Karababa

Merhaba, otomobillerin hobi olarak görülmesinin yanında tasarımını, teknik detaylarını ve sanatsal yönlerini ele alarak sizlere anlatmaktan mutluluk duyuyorum. Keyifli okumalar dilerim.

Mayıs itibarıyla 3 yıl üretici garantisine ek olarak, +2 yıl** uzatılmış garanti kapsamında tam 5 yıl* boyunca, garanti kapsamında yer alan arızalar için ücretsiz orijinal Dacia yedek parçaları ile onarım ve 7x24 Dacia yol yardımı hizmeti  avantajı sunuluyor. 

 

Dacia Yetkili Satıcıları, 3 yıl üretici garantisi kapsamında üretim ve montaj ile ilgili tüm sorunlar için ücretsiz olarak servis hizmeti sunuyor ve kullanıcılar orijinal parçalarla yüksek kaliteli onarım avantajından yararlanılabiliyor.


Üretici garantisine ek olarak Dacia, kullanıcıların araçlarını yıllar boyunca güvenle kullanmalarını sağlayacak +2 yıl** uzatılmış garanti hizmeti de sunuyor. Bu hizmet sayesinde toplamda 5 yıl* boyunca, üretici garantisi kapsamında yer alan arızalar için, aracın  mekanik, elektronik ve elektrikli parçalarının değişim ve onarım avantajından yararlanılabiliyor. Ayrıca bu durumlarda gün 24 saat çekici hizmeti de alınabiliyor. Uzatılmış garantiyle birlikte, tüm Türkiye'de Dacia profesyonellerinden garanti  hizmeti alma imkânı sunuluyor.


Tüm fırsatların yanında, +2 yıl** uzatılmış garanti sigorta poliçesi, aracın satılması durumunda yeni sahibine devredilebiliyor. Bu uygulama sayesinde aracın 2. el değeri de artıyor.


Üretici garantisine ek olarak sunulan +2 yıl Uzatılmış Garanti sigorta ürünü, uzatılmış garanti sigorta poliçesi ile BNP Paribas Cardif Sigorta A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. ( km sınırı içinde kalması durumunda). Uzatılmış garantiden yararlanmak için 0 km araç satışından itibaren periyodik olan/olmayan tüm bakım ve onarım hizmetlerinin Dacia Yetkili Servisleri tarafından verilmiş olması gerekir. İlgili kampanya katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir.


*(3 yıl/ km üretici + 2 yıl** uzatılmış garanti sigorta poliçesi ile BNP Paribas Cardif Sigorta A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.)


**Toplam 5 Yıl / km sınırı içinde kalması durumunda

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir