fifa 16 mobil / FIFA 16 Futbol Hileli apk indir - FIFA 16 Futbol Mod Apk [yamalı] Android için ücretsiz.

Fifa 16 Mobil

fifa 16 mobil

Fifa 16 Mobile 2

FIFA 16 Futbol v MOD APK, futbol oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını dünyaca ünlü ELECTRONIC ARTS yani EA Games stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız, sahibi olduğunuz futbol takımı ile maçlara katılarak rakiplerinizi yenmek ve dünya sıralamasında yere sahip olmaktır. FIFA 16 Futbol her ne kadar ücretsiz olarak sunulsa da birçok cihaz için uyumsuzdu bu yüzden MOD APK yani neredeyse tüm Android cihazlar için uyumlu olarak sunuyorum, bu sayede direk indirerek global FIFA evrenine dalabilirsiniz. Bitmek bilmeyen maçlar, güçlü rakipler, dünyanın farklı bölgelerinden insanların oluşturduğu UT yani Ultimate Team oyuncu pazarları ve dahası sizleri bekliyor&#; FIFA 16 Futbol v sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. FIFA 16 Futbol Play Store&#;da &#;den fazla indirilmiştir.

«Oyuna Devam»

FIFA 16 Futbol

FIFA Ultimate Team oyuncunun bir futbol takımını menajer olarak yönettiği, oyuncuları antrenör olarak geliştirdiği ve futbolcu olarak futbol oynadığı bir futbol simülasyon oyunudur.

Entegre yapay zekaya sahip yeni motor, oyuncunun süreci her zamankinden daha doğru ve dinamik bir şekilde kontrol etmesini ve yönetmesini sağlıyor. Saldırın, golleri unutun ve zaferleri kutlayın!

Oyunun süreci Oyunun başında, oyuncu bir takım kurar. Tercihine göre futbolcu, futbol tarihindeki lisanslı futbol takımından gerçek hayattaki oyunculardıseafoodplus.info takım kurduktan sonra, oyuncu dünya şampiyonalarına ve kapalı hazırlık maçlarına katılır. Futbol başarısı, oyuncuyu yeni oyuncular satın aldığı sanal para birimiyle ödüllendirir. Oyuncu, oyun içi para birimini kullanarak ekipman, antrenman ekipmanı, oyun ve diğer statü öğelerini de satın alabilir &#; futbol takımınızı kişiselleştirmek ve futbolcuların profesyonel becerilerini geliştirmek için ihtiyacınız olan her şey.

Geliştirme sürecini hızlandırmak için oyuncu günlük testlere katılır &#; oyuncuları topu geçme, penaltı atma, gölgelik geçme, top sürme doğruluğu açısından test edilir. Oyuncu, diğerlerinden daha iyi olan oyuncuları, görevi tamamlayabilecekleri teste tabi tutar &#; oyun içi para birimi ve ödüller kazanmak için.

Simülatör FIFA UT &#; özellikler:

  • Kontrol &#; karma: dokunmatik ekranda hareketler ve sanal düğmelere basma.
  • Donanım gereksinimi: 1,4 GB boş bellek.
  • Uygulama, üçüncü taraf İnternet kaynaklarına &#; sosyal ağlara &#; reklam blokları ve bağlantılar içerir.

Oyuncu aktif olarak sadece bir oyuncuyu kontrol eder. Yapay zeka ayrıca pasif futbolcuların &#; bunlar mafyadır &#; futbol sahasındaki pozisyonunu izler ve mafyaları hücum sırasında futbolcular ofsayt olmayacak şekilde hareket ettirir.

Not: Oyuncu tarafından atılan her gol kutlanabilir &#; ritüel danslar gerçekleştirin.

Video incelemesi

Rüya Takımınızı Oluşturun

Android için FIFA 16 Ultimate Team sizi nihai futbol takımını oluşturmaya davet ediyor. Çıkartma yapıyormuş gibi al, ticaret yap ya da kazan. Oyun tarzınızı, oluşumunuzu, ekipmanınızı ve hatta ekibinizin kimyasını da seçersiniz.

Emrinde 10 binden fazla gerçek oyuncu ve dünyanın dört bir yanından takım var. Ve stadyumları unutma. Gerçekçilik, bu başlığın büyük silahlarından biridir.

Takım yönetimi her şey değildir: aynı zamanda FIFA destanının muhteşem oynanabilirliğine dayanan maçları da oynayacaksınız.

Muhteşem grafikler

FIFA 16 Ultimate Team'deki grafikler ileriye doğru büyük bir sıçrama yaptı. EA Sports, PS3 ve Xbox sürümleri kadar iyi olan yeni bir motor kullandı. Kötü haber ise, en yeni cihazlardan birine sahip olsanız bile cihazınızı en yüksek seviyeye indirecek!

FIFA 16 Ultimate Team'de oynanabilirlik en büyük hayal kırıklığıdır çünkü önceki oyundan bu yana çok az ilerleme kaydetmiştir. Bazı kullanıcılar, özellikle takım yönetiminde geriye doğru bir adım attığını düşünüyorlar. Sözleşmeler sadeleştirildi, yeni ahlak sistemi yeterince açıklanmadı

FIFA 16 Ultimate Team, microtransactions ile ücretsiz bir oyundur . Her kazanılan maç için bu kez az para kazanıyor olsanız da, ödemeden ilerleyebilirsiniz. Sabrınız olmalı.

Güzel, eksiksiz ve gerçekçi

FIFA 16 güzel, eksiksiz ve gerçekçi : Dışarıda olduğunuzda ve FIFA 16'nın ana versiyonunu kaçırdığınızda mükemmel bir tamamlayıcıdır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir