panoramik albüm programı / Profesyonel Panoramik Albüm Tasarımı

Panoramik Albüm Programı

panoramik albüm programı

Facebook

PhotoASIST Otomatik AlbümSayfa Tasarım ve Fotoğraf İşleme Program by PhotoAsist
Sizde yüzlerce meslektasimiz gibi, fotoğraf işleme ve panoramik albüm sayfa tasarım işlemlerini PHOTOASIST ile otomatik olarak yapın, dakikalar içinde panoramik albüm yapmanın keyfine varın

PHOTOASIST programı ile yapmanız gereken tek şey, fotoğraflarınızı seçmek, rutuş stilini,efekti ve sayaç tasarım kalıbını seçmek ve işlemi başlatmak.

Sizin isteğinize göre fotoğraflarınız otomatik olarak PHOTOASIST tarafından hazırlanıp, hem Psd hemde jpg formatında tüm işlemleri hazır bir şekilde kayıt alabilirsiniz.

Siz de sezon sonu kampanyası fiyatından PHOTOASIST &#; lı olun, zamanınız size kalsın.

Aşağıdaki linkten tanıtım videosunu inceleyebilirsiniz.

seafoodplus.info

Detaylı bilgi ve sunum demosu için,

83 81 

2 Likes

Fotoğraf albümü hazırlama için program indirmeye son!

Bastır gelsin online fotoğraf albümü hazırlama uygulaması ile, herhangi bir program indirmeden kendi tasarımınızı yapabilir, projeniz yarım kalırsa kaydedip daha sonra devam edebilirsiniz.

Online fotoğraf albümü hazırlamak için öncelikle zengin temalarımızdan birini seçerek başlıyoruz. Eğer bir tema kullanmak istemiyorsanız ‘baştan yarat’ ı seçerek devam edebilirsiniz. 7 farklı boyut albüm seçeneği mevcuttur. Bastırgelsin fotoğraf albümleri mat ve parlak seçiminizle fotoğraf kağıdına basılmaktadır.

Temanızı, boyut ve kağıt özelliğini seçtikten sonra ‘tasarıma başla’ butonuna basıp online editöre giriş yapabilirsiniz.

Sayfa düzeni ve uygulama ekranı karşınıza çıkacaktır. Fotoğraflarınızı istediğiniz alandan yükleyip Bastır gelsin online foto kitap tasarımının keyifli sürecine başlayabilirsiniz.


Fotoğraf küçültme, fotoğraf aydınlatma, fotoğraf boyutlandırma, küçük resim ekleme ve boyutlandırma, fotoğraf kırpma, çerçeve ekleme, maske ekleme, fotoğraflara efekt verme, arka plan seçme, metin yazma ve daha birçok tasarlama imkanı ile tamamen size özel kişisel fotoğraf albümünüzü tasarlayabilirsiniz.

Tasarım sizden, baskı ve ulaştırma bizden. Fotoğraf albümü tasarlamak için lütfen tıklayın

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir