ininal kart eski / Yenilenen İninal Kart ile Nakit Para Çekmek Artık Mümkün!

Ininal Kart Eski

ininal kart eski


Yenilenen İninal Kartlar&#;daki değişimin tasarım ve Visa ile sınırlı olmadığının altını çizmiştik. Yapısal bir değişim de söz konusu.
Kartını yenilemek istemeyenler için önemli bir duyuru var. Eski İninal Kartlar&#;ın yenileri ile 31 Ağustos tarihine kadar değiştirilmesi gerekiyor. MasterCard logolu eski kartlar bu tarihten sonra kullanıma kapatılacak.

Yeni İninal Kart’ınızı İninal Cüzdan ana sayfasında yer alan Kart Ekle’ye tıklayıp hesabınıza eklemek yeterli. İninal otomatik olarak hesapta tanımlı eski kartı/ kartları kapatıyor ve eski karttaki bakiye anında yeni karta transfer ediliyor. İninal Kart yenileme kampanyası kapsamında 5 TL’lik yeni kart ücreti bakiye olarak kart hesabına ekleniyor.

Ben yaptım ve sorunsuz bir deneyim yaşadım. Fiziksel İninal Kart&#;a ihtiyacı olmayanlar yine İninal Cüzdan mobil uygulaması üzerinden kolayca Visa Sanal Kart oluşturabilirler. Yeni sanal kartı yaratırken de varsa eski kart otomatik olarak kapatılacak. Eski karttaki bakiye anında yeni sanal karta transfer ediliyor.

Benim gibi illa bir fiziksel İninal Kart kullanmak istiyorsanız; satın alabilmek için oluşturulan sanal karta 5 TL hediye ediliyor. Yeni İninal Kart’ta ilk bir ay kullanım ücreti yine iade ediliyor.

Yenileme sürecinde kart numaraları tamamen değişeceğinden eski İninal Kartı&#;n tanımlı olduğu Spotify, Netflix, Apple Store veya Google Play gibi hizmetlerde ve aboneliklerde kesinti yaşamamak için yeni kart bilgileriyle güncellemek gerekiyor.

BU YAZILAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Kategoriler Kredi kartıEtiketler ininal Kart, Kredi kartı, Ön ödemeli kart

Yenilenen İninal Kart ile Nakit Para Çekmek Artık Mümkün!

onodemeli fiziksel sanal ininal kart - Yenilenen &#;ninal Kart ile Nakit Para Çekmek Art&#;k Mümkün!

Genellikle ailelerin çocuklar&#; için tercih etti&#;i yada internetten al&#;&#;veri&#; için özel olarak kulland&#;klar&#; fiziksel-sanal ön ödemeli kart &#;ninal yenilendi. Yenilenen ininal&#;n hem görünümü de&#;i&#;ti, hemde y&#;llard&#;r beklenen nakit çekme özelli&#;i geldi. Yani art&#;k ininal kart&#;n&#;z ile PTT matikler ve banka atm’lerinden kart&#;n&#;zdaki paray&#; nakit olarak tahsil edebileceksiniz! Fakat bunun için önce eski kart&#;n&#;z&#; yenisi ile de&#;i&#;tirmeniz gerekiyor!

Yeni &#;ninal Kart!

Yukar&#;da belirtti&#;im gibi, ininal kartlar de&#;i&#;iyor. Siz isteseniz de istemeseniz de! Bu de&#;i&#;imle birlikte hem yenilenen ininal’a özel kampanyalar geliyor, hemde kart&#;n&#;zdan nakit para çekebiliyorsunuz.

Ayr&#;ca belirli bir süre boyunca eski kart&#;n&#; yeni karta yükseltmek bedava! Yani yeni fiziksel kart ücretiniz ve ilk aya özel aidat ücretiniz ininal taraf&#;ndan kart&#;n&#;za hediye ediliyor. Sizde 7 TL’lik bu hediyenin 5 TL’si ile ister n11’den, ister monash.pw’dan yada Migros, Teknosa gibi ma&#;azalardan yeni ininal kart&#;n&#;z&#; sat&#;n al&#;yor, kullanmaya ba&#;l&#;yorsunuz.

Kart&#;n&#;z&#; yenisi ile de&#;i&#;tirmek için son tarih 31 A&#;ustos

Bu tarihten sonra tüm eski kartlar kapat&#;lacak ve otomatik olarak yenisine yükseltilecek. Fakat bu tarihten sonra yeni kart için ödenecek 5 tl ücretin hediye olaca&#;&#;n&#; pek sanm&#;yorum.

Eski &#;ninal Kart&#; Yeni &#;ninal’a Yükseltmek!

Nas&#;l yapar&#;z bunu?

Mobil platformunuza gider, &#;ninal uygulamas&#;n&#; telefon veya tabletimize indirir, uygulamaya giri&#; yapars&#;n&#;z. E&#;er kart&#;n&#;z eski ise, kar&#;&#;n&#;za yenilenen &#;ninal için duyuru ekran&#; gelir, Yükseltme seçene&#;ini bulur ve kart&#;n&#;z&#; yeni sürüme yükseltirsiniz.

>>Google Play’de &#;ninal
>>Apple Store’da &#;ninal
>>&#;ninal Online &#;&#;lemler

E&#;er uygulamada tan&#;ml&#; fiziksel yada sanal kart&#;n&#;z varsa, her ikisi de yeni sürüme aktar&#;l&#;r, mevcut bakiyeleriniz de yeni karta aktar&#;l&#;r.

Sanal ininal kart&#;n&#;z varsa, bunun için bir &#;ey yapman&#;za gerek kalmaz. Bundan sonraki al&#;&#;veri&#;lerinizde yeni ininal sanal kart numaran&#;z ile al&#;&#;veri&#; yapmaya ba&#;lars&#;n&#;z.

Fiziksel ininal kart için ise, bakiyenize eklenen 7 TL ile en yak&#;n Migros, Teknosa gibi yetkili &#;ninal sat&#;c&#;lar&#;na gider yada internet üzerinden monash.pw, Ncom, monash.pw gibi yetkili &#;ninal sat&#;c&#;s&#;na gider, kargo ücreti ödemeden, 5 TL’si ininal bakiyenizden verilmek üzere yenilenen &#;ninal kart&#;n&#;z&#; sipari&#; edersiniz.

Kart&#;n&#;z elinize geçti&#;inde ise &#;ninal uygulamas&#;na yada &#;monash.pw online i&#;lemlere girerek yeni kart&#;n&#;z&#; eski kart&#;n yerine hesab&#;n&#;za ekleyerek kart de&#;i&#;imini tamamlars&#;n&#;z.

Her &#;ey tamam ise, eski fiziksel kart&#;n&#;z&#; kesip atabilirsiniz.

Yeni &#;ninal ile Nakit Çekim!

Yeni fiziksel ininal kart&#;n&#;z elinizdeyse kart&#;n&#;zdaki bakiyeyi nakit tahsil etmek için en yak&#;n PTTmatik yada banka atm’sini ziyaret edebilir, kart&#;n&#;z&#; kullanarak bakiyenizden istedi&#;iniz miktar paray&#; çekebilirsiniz.

&#;ninal fiziksel kart ile her nakit çekim yapt&#;&#;&#;n&#;zda tutar&#;n %’i + 1,04 TL i&#;lem ücreti ödersiniz ve her y&#;l kart&#;n&#;zdan çekebilece&#;iniz miktar toplamda TL’yi geçemez.

Not: Diyelim ki banka atm’sinden kart&#;n&#;zdaki TL’yi çekmek istiyorsunuz, bu durumda kart&#;n&#;zda TL olmas&#; gerekir. TL’sini siz al&#;rs&#;n&#;z, TL’si i&#;lem ücreti olarak kesilir. Bu rakam çekti&#;iniz miktara göre de&#;i&#;ir. 50 TL çekecekseniz, bu durumda da TL i&#;lem ücreti ödersiniz.

Konuyla alakal&#; sorular&#;n&#;z olursa yorum olarak yazabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır