istanbul da ücretsiz kurslar / Ücretsiz Eğitimler - Online Ücretsiz Sertifika Programları

Istanbul Da Ücretsiz Kurslar

istanbul da ücretsiz kurslar

Ücretsiz Eğitimler - Online Ücretsiz Sertifika Programları

Online ücretsiz eğitimler, herhangi bir alanda internet üzerinden çevrim içi olarak düzenlenen ve kişilerin ücret ödemeden katılabildiği eğitim programlarıdır. Online ücretsiz sertifika programları sayesinde kişisel veya mesleki olarak kendini geliştirmek isteyen bireyler, mekan ve zaman sınırı olmaksızın diledikleri alanda yeni bilgiler öğrenebilir.

Online ücretsiz eğitimler çeşitli alanlarda düzenlenmektedir. Sağlıktan kişisel gelişime, dil eğitimlerinden bilişime kadar birçok alanda online ücretsiz sertifika programları düzenlenmektedir. Bu sayede kişiler hiçbir ücret ödemeden gerekli bilgileri öğrenmektedir. Üstelik ücretsiz online eğitim sona erdikten sonra katılımcılara sertifika verilmekte ve bu sertifika sayesinde kişi öğrendiklerini öz geçmişinde ispatlama imkanı bulmaktadır. 

Online Ücretsiz Eğitimler Nedir?

Online ücretsiz eğitimler, fiziki bir etkileşim içerisinde bulunmaya gerek kalmadan dijital platformlar üzerinde yürütülebilen eğitim programlarına denir. Boğaziçi Enstitüsünde ücretsiz online eğitim, ders verilecek konu hakkında uzman olan eğitmenler eşliğinde sürdürülmektedir.

Online ücretsiz sertifika programları, katılımcıların eğitime katılmak için herhangi bir maliyet ödemelerini gerekmemektedir. Sertifika programları ücretsiz düzenlense de eğitim için ücret alınmamakta, sertifika için ise katılımcılardan basım ücreti talep edilmektedir. Online ücretsiz eğitim alacak kişilerin bu kritere dikkat ederek eğitime kaydolması önemlidir.

Online Ücretsiz Eğitimler Nelerdir?

Online ücretsiz eğitimler şunlardır:

  • Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi
  • Yoga Eğitimi
  • Çocuklar için Kodlama Eğitimi
  • Başarılı CV Oluşturma Eğitimi
  • Tükenmişlik Sendromuyla Başa Çıkma Eğitimi
  • Stresle Başa Çıkma Eğitimi
  • After Effects Eğitimi: Temel Seviye
  • Dijital Çağda Stratejik Düşünme Teknikleri Eğitimi
  • Başarının Önündeki Engeller Eğitimi
  • Uzaktan Çalışma ve Verimlilik Eğitimi
  • Stresle Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi
  • Öz Güvenin İş Hayatına Etkisi Eğitimi
  • Para Biriktirmenin Metodolojisi Eğitimi
  • Verimliliği Tam Kapasiteye Çıkarmanın Yolları Eğitimi
  • Zeigarnik Etkisi Eğitimi
  • İş Hayatında Başarılı İnsanın 7 Özelliği Eğitimi
  • İşaret Dili Eğitimi

Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi

Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi, bireyin gündelik ve iş yaşamında diğer insanlar ile nasıl iletişim kuracağını öğreten eğitim programıdır. Online ücretsiz eğitimler arasındaki Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi, katılımcıların iletişim becerilerini arttırmak ve kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla hazırlanmıştır. 

Kişiye sosyal yaşamında ve kurumsal hayatta faydası dokunan bu eğitim, Boğaziçi Enstitüsü tarafından ücretsiz sertifika programları kapsamında sunulmaktadır. Böylece katılımcılar, herhangi bir ücret ödemeden kendini geliştirme imkanı bulmaktadır.

Tükenmişlik Sendromuyla Başa Çıkma Eğitimi

Tükenmişlik Sendromuyla Başa Çıkma Eğitimi, psikolojik ve sosyal olarak kişilerin yaşam kalitelerini düşüren semptomlara sebep olan tükenmişlik sendromu hakkında bilgi vererek kişilere, bu sendromla başa çıkmak için uygulanacak yöntemleri öğreten bir ders içeriğidir. Online ücretsiz sertifika programları arasında bulunan Tükenmişlik Sendromuyla Başa Çıkma Eğitimi, katılımcıların tükenmişlik sendromu sebebiyle etkilenen sosyal hayatlarını ve düşünce yapılarını iyileştirmelerine yardımcı olmaktadır.

Stresle Başa Çıkma Eğitimi

Stresle Başa Çıkma Eğitimi, bireyin stres ile başa çıkmasını ve stresin olumsuz etkilerini hayatından çıkarmasını sağlayan bir eğitim programıdır. Ücretsiz sertifika programları arasında bulunan bu eğitim, stresle başa çıkmayı öğrenmek isteyen katılımcıların stres seviyesinden dolayı ertelediği işlerini ve sorumluluklarını daha verimli ve etkin sürdürmesine katkı sağlar.

After Effects Eğitimi: Temel Seviye

After Effects Eğitimi: Temel Seviye Eğitimi; videolarda, sinemada, oyunlarda After Effects programının nasıl kullanıldığını ve kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatan bir ders içeriğidir. Boğaziçi Enstitüsündeki sertifika programları arasında yer alan Ücretsiz Temel Seviye After Effects Eğitimi, katılımcıların kendi profesyonel videolarını hazırlamalarına katkı sağlayacak bir programdır.

Dijital Çağda Stratejik Düşünme Teknikleri Eğitimi

Dijital Çağda Stratejik Düşünme Teknikleri Eğitimi, kişilerin dijital çağa uygun şekilde düşünce biçimleri geliştirerek iş ve sosyal yaşamlarına katkı sağlayan bir ders programıdır. Boğaziçi Enstitüsünde ücretsiz eğitim şeklinde sunulan ve online ortamda düzenlenen Dijital Çağda Stratejik Düşünme Teknikleri Eğitimi, aynı zamanda katılımcıların dijital pazarlama alanında da uygun satış stratejileri üretmesini sağlar.

Başarının Önündeki Engeller Eğitimi

Başarının Önündeki Engeller Eğitimi, kişilere başarı kavramının tam olarak ne olduğunu ve başarıya giden yolda karşılarına çıkabilecek problemlerle nasıl başa çıkmaları gerektiğini öğreten bir ders içeriğidir. Katılımcılar, Başarının Önündeki Engeller Eğitimi sayesinde koydukları hedeflere ulaşma yolunda karşılaştıkları engelleri tecrübe birikimi olarak görmeye başlamaktadır. Ücretsiz sertifika programları arasında bulunan bu eğitimin ders videosu animasyon şeklinde tasarlanmıştır.

Uzaktan Çalışma ve Verimlilik Eğitimi 

Uzaktan Çalışma ve Verimlilik Eğitimi, fiziki bir ortamda bulunmadan gerçekleştirilmesi gereken sorumlulukların disiplinize edilme sürecindeki zorlukları yenmeye yönelik kişilere sağlanan bir eğitimdir. Uzaktan Çalışma ve Verimlilik Eğitimi sayesinde katılımcılar, zaman yönetimini ve verimlilik arttırmak için gereken yöntemleri öğrenmektedir. Eğitim kapsamında insanların günlük verimliliklerini arttırıcı ipuçları sunulmaktadır.

Öz Güvenin İş Hayatına Etkisi Eğitimi

Öz Güvenin İş Hayatına Etkisi Eğitimi, iş hayatında öz güven eksikliğinden kaynaklı olarak yeterli performansı sergileyemeyen kişiler için öz güveni iş yaşamında arttırma yollarını öğreten bir ders programıdır. Online ücretsiz sertifika programlarından biri olan Öz Güvenin İş Hayatına Etkisi Eğitimi ile katılımcılar iş hayatında öz güven eksikliği yaşamanın dezavantajlarını detaylı şekilde öğrenirler ve bu dezavantajları ortadan kaldırmak için çaba gösterirler.

Para Biriktirmenin Metodolojisi Eğitimi

Para Biriktirmenin Metodolojisi Eğitimi, birikim yapmak ve parayı elde tutmayı sağlamak amacıyla kullanılması gereken yöntemleri sunan bir ders programıdır. Para Biriktirmenin Metodolojisi Eğitimi sayesinde katılımcılar maddi planlama ve yönetimi profesyonel şekilde sağlayacak ve birikim yapmak konusunda yaşadıkları zorlukları aşacaklardır. Para Biriktirmenin Metodolojisi Eğitimi de online ücretsiz eğitimler arasında bulunmaktadır.

Verimliliği Tam Kapasiteye Çıkarmanın Yolları Eğitimi

Verimliliği Tam Kapasiteye Çıkarmanın Yolları Eğitimi, bireylerin gündelik yaşam ve iş hayatında verimliliklerini arttırması için yöntem ve teknikler sunan bir eğitim programıdır. Verimliliği Tam Kapasiteye Çıkarmanın Yolları Eğitimi sayesinde katılımcılar, doğru zaman yönetimi yapmak, disiplinli ve planlı çalışmak için dikkat edilmesi gereken hususları detaylı biçimde öğrenmektedir.

Zeigarnik Etkisi Eğitimi

Zeigarnik Etkisi Eğitimi, katılımcılara Zeigarnik etkisinin ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını anlatan bir ders programıdır. Zeigarnik Etkisi Eğitimi sayesinde katılımcılar, günlük ve profesyonel görevlerini yerine getirme sürecini daha planlı ve programlı yürütmeyi öğrenmektedir. Ücretsiz sertifika programları kapsamında sunulan bu eğitim, animasyon video şeklinde tasarlanmıştır. Böylece dersi dinlemek ve anlamak daha kolay hale gelmektedir.

İş Hayatında Başarılı İnsanın 7 Özelliği Eğitimi

İş Hayatında Başarılı İnsanın 7 Özelliği Eğitimi, başarılı olmak isteyen ve başarıya giden yolda kendini geliştirmek isteyen katılımcılara iş hayatında bu başarıyı nasıl sağlayacakları hakkında detaylı bilgi sunan bir ders programıdır. Online ücretsiz eğitimler arasındaki İş Hayatında Başarılı İnsanın 7 Özelliği Eğitimi sayesinde kişiler, başarılı insanların ne gibi özelliklere sahip olduğunu ve bu özelliklerin iş hayatında ne gibi avantajlar sağladığını öğreneceklerdir.

İşaret Dili Eğitimi

İşaret Dili Eğitimi, kişilere engelli bireylerle iletişime geçmelerini sağlayan işaret dili alfabesini öğreten bir ders programıdır. İşaret Dili Eğitimi sayesinde katılımcılar hem kendi kişisel gelişimlerine katkı sağlarken hem de engelli bireyler ile iletişime geçmenin etkin ve doğru yolunu öğrenmiş olurlar. Boğaziçi Enstitüsü tarafından ücretsiz eğitim olarak ve online ortamda yürütülen İşaret Dili Eğitimi, bazı iş yerlerinde mülakatlarda oldukça dikkat edilen bir kriter olan işaret dilinin bireyler tarafından öğrenilmesini sağlar.

Online Ücretsiz Eğitimler Alınırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Online ücretsiz eğitimler alınırken şunlara dikkat edilmelidir:

  • Eğitimin alınacağı kurum kalitesine,
  • Eğitim içeriği ve konu başlıklarına,
  • Eğitimin sertifika sağlayıp sağlamadığına,
  • Sertifikaların nerelerde geçerli olduğuna,
  • Eğitim sonunda kaç adet sertifika verildiğine,
  • Eğitimin mevcut ders programı ve saatlerine,
  • Eğitim için gerekli materyallerin neler olduğuna,
  • Eğitimin ders videolarına erişmek için neler gerektiğine.

Online Ücretsiz Eğitimlerin Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Online ücretsiz eğitimlerin sağladığı faydalar şunlardır:

  • Zaman kaybı yaşamadan farklı alanlarda yetkin olmak,
  • Birden fazla ders içeriğine kolay şekilde erişmek,
  • Yoğun yaşam temposu içerisinde yeni alanlarla ilgili bilgi sahibi olmak,
  • Eğitim sonunda sertifika sahibi olmak,
  • Kazanılan sertifikayla kendinize istihdam fırsatı yaratmak,
  • Kişisel gelişiminize katkı sunmak,
  • Maliyet ödemeden dilediğiniz eğitime katılmak,
  • Eğitime zaman mekan sınırlılığı olmadan katılabilmek,
  • Anlama hızınıza göre ders videolarını ayarlayabilmek,
  • Alacağınız sertifikayı iş mülakatlarında rakiplerinize kıyasla avantaj olarak kullanmak,
  • Bilgi birikiminizi arttırmak,
  • Kolay ve ücretsiz şekilde mesleki gelişim sağlamak.

Online Ücretsiz Eğitimlerin İş Hayatına Etkileri Nelerdir?

Online ücretsiz eğitimlerin iş hayatına etkileri şunlardır:

  • Mülakatlarda kişilerin, rakip adaylar karşısında donanımlı olmasını sağlar.
  • Mesleki gelişimi arttırmak için önemlidir.
  • Bireyin farklı iş alanlarında yetkin olmasını sağlar.
  • Yoğun iş yaşamı içerisinde kişinin, kişisel gelişimini arttırmasına fırsat sunar.
  • Bireyleri iş yaşamındaki yeniliklere açık hale getirir.
  • Kişilere farklı mesleki beceriler kazandırır.
  • Topluluk önünde daha öz güven sahibi ve profesyonel olmayı sağlar.
  • Öğretilen bilgiler doğrultusunda kişi, iş hayatında daha verimli hale gelir.
  • Kişinin iş hayatındaki hedeflere istikrarlı ilerlemesini sağlar.

Online Ücretsiz Eğitimlerin Okul Hayatına Etkileri Nelerdir?

Online ücretsiz eğitimlerin okul hayatına etkileri şunlardır:

  • Okulda alınan eğitimi pekiştirir.
  • Öğrencilere maliyet ödemeden farklı alanlarda eğitim alma fırsatı sunar.
  • Öğrencilerin daha bilgili ve donanımlı olmasını sağlar.
  • Ders video içerikleri sayesinde öğrencinin herhangi bir eğitim kurumuna gitmek için harcadığı zamanı ortadan kaldırır.
  • Öğrencilerin meslek seçim sürecine katkı sağlar.
  • İlgili oldukları birçok farklı alanda kolay şekilde eğitim almalarını sağlar.
  • Öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlar.
  • Öğrencilere görev ve sorumlulukları ertelememeyi öğretir.
  • Öğrencilerin bakış açılarını genişletir.

Online Ücretsiz Eğitim Sertifikası Nedir?

Online ücretsiz eğitim sertifikası, kişilerin ücretsiz online eğitim alıp eğitimi başarı ile tamamladıklarında almaya hak kazandıkları bir belgedir. Online ücretsiz eğitim sertifikası, İstanbul Boğaziçi Enstitüsü tarafından düzenlenip eğitim bitiminde katılımcılara sunulmaktadır.

Bazı ücretsiz sertifika programları sonunda sınav düzenlenir. Sınavı geçen kişiler bu sertifikayı almaya hak kazanır. Dolayısıyla sınavın olduğu sertifika programları ücretsiz olarak alınan eğitimin daha dikkatli dinlenmesi gerektiğini gösterir.

Online Ücretsiz Eğitim Sertifikaları Nelerdir?

Online ücretsiz eğitim sertifikaları üç adettir. Online ücretsiz eğitim sertifikaları şunlardır:

  • Üniversite onaylı online ücretsiz eğitim sertifikası,
  • Uluslararası geçerli online ücretsiz eğitim sertifikası,
  • Enstitüsü onaylı online ücretsiz eğitim sertifikası.

Online Ücretsiz Eğitim Sertifikası Ne İşe Yarar?

Online ücretsiz eğitim sertifikası şu işe yarar:

  • Kişinin bir maliyet ödemeden sertifika sahibi olmasını sağlar.
  • İşe alım mülakatlarında kişiyi avantajlı hale getirir.
  • Kişinin katıldığı eğitim alanında yetkin hale geldiğini kanıtlar.
  • Bireyin CV belgesine katkı sunar.
  • Kişinin kişisel gelişimine gösterdiği önemi kanıtlar.
  • Kişinin mesleki gelişimine gösterdiği önemi kanıtlar.
  • Bireyin kendisine farklı alanlarda istihdam yaratmasına olanak verir.

Online Ücretsiz Eğitimlerin Sertifika Sınavı Nasıldır?

Online ücretsiz eğitim sertifika sınavı katılımcının dahil olduğu eğitimin sonunda çevrim içi ortamda gerçekleştirilen ve eğitim konu kapsamıyla ilgili bilgi düzeyini ölçen, ortalama dakika süren bir testtir. Online ücretsiz eğitim sertifika sınavı, eğitim sürecini verimli şekilde tamamlayan bireyler için zorluk içermemektedir.

Sertifika programları ücretsiz düzenlenmiş olsa da bu durum katılımcının kaliteli bir eğitim almasına engel değildir. Boğaziçi Enstitüsünde öğrencilerin eğitim sürecinden aldığı verimi arttırmak amacıyla sertifika sınavı yapılır. Sınavda başarılı olan kişiler belgelerini almaya hak kazanmaktadır.

Online Ücretsiz Eğitimler ile Meslek Sahibi Olunur mu?

Online ücretsiz eğitimler ile meslek sahibi olunur. Ücretsiz online eğitim bitiminde verilen üniversite onaylı sertifikalar sayesinde katılımcı eğitim aldığı alanda kendine istihdam yaratabilmektedir. 

Online ücretsiz eğitimlere ait başarı sertifikaları; kurum, kuruluş ve şirketlerde bireylerin öz geçmiş belgesine katkı sağlamaktadır. Katılımcılar, seçtiği eğitimde üniversite onaylı sertifika alarak iş başvurularında rakip adaylara kıyasla daha avantajlı konuma gelebilir.

Ücretsiz Eğitim Sertifikası Nasıl Alınır?

Ücretsiz eğitim sertifikası şu şekilde alınır:

  • Kişi almak istediği eğitime Online Ücretsiz Eğitimler kategorisinden seçerek karar verir.
  • Karar verdiği eğitimi hesabına giriş yaptıktan sonra sepetine ekler ve hiçbir ek ücret ödemeden alır.
  • Aldığı eğitimin konu başlıklarına ait video içerikleri tamamlar.
  • Eğitimin sınavını başarı ile geçer.
  • Katılımcı aldığı eğitimi tamamladığında sertifika almaya hak kazanmış olur.
  • Son olarak katılımcı kazandığı sertifikayı web sitesi üzerinden sipariş verir.

Online Ücretsiz Eğitimlere Kimler Katılabilir?

Online ücretsiz eğitimlere şu kişiler katılabilir:

  • Yöneticiler,
  • Yönetici adayları,
  • Takım liderleri,
  • Satış personelleri,
  • Dijital pazarlama uzmanları,
  • Öğretmenler,
  • Öğrenciler,
  • Akademik personeller,
  • Psikologlar,
  • Sosyologlar,
  • Psikolojik danışmanlar,
  • Kendi işini kuranlar,
  • Girişimciler,
  • Girişimcilik alanında uzmanlaşmak isteyenler,
  • Mühendisler,
  • Kişisel gelişimine önem verenler,
  • Çocuk gelişim uzmanları,
  • Mesleki gelişim sağlamak isteyenler,
  • Her türlü meslek grubuna dahil olan bireyler.

Online Ücretsiz Eğitim Sertifikası Ücretli mi?

Online ücretsiz eğitim sertifikası için katılımcılar, yalnızca sertifika basım ücreti ödemektedir. Online ücretsiz eğitimlere katılım ve eğitim derslerine erişim süreçleri tamamen ücretsizdir. Ücretsiz online eğitim sürecinde derslerin tamamını izleyen katılımcılarımıza üniversite onaylı, enstitü onaylı ve uluslararası geçerli olmak üzere üç çeşit sertifika verilmektedir. Ayrıca online ücretsiz eğitim sertifikası için adresinize kargolama ücretsiz gerçekleştirilmektedir.

Online Eğitim Nasıl Yapılır?

Online eğitim, eğitimi verilecek olan konu alanında uzmanlaşan eğitmenlerin, derste işlenecek konuları profesyonel şekilde video içerik haline getirmesi ve eğitime katılanların, dijital platform üzerinden yüklenilen ders içeriklerine erişmesi şeklinde gerçekleştirilir.

Online eğitimlerde bazı sertifika programları ücretsiz olarak düzenlenir. Örneğin üniversite onaylı ve uluslararası geçerli sertifika veren Boğaziçi Enstitüsünde online ücretsiz sertifika programları bulunur. Katılımcı, bu derslere katılmak için herhangi bir ücret ödememektedir. 

Ücretsiz Online Eğitimlere Nasıl Kayıt Olunur?

Ücretsiz online eğitimlere şu şekilde kayıt olunur:

  1. İstanbul Boğaziçi Enstitüsü web sitesine girin.
  2. Ücretsiz online eğitim kategorilerinden kendinize uygun eğitimi seçin.
  3. Eğitimin detaylarını anlatan metni okuduktan sonra sepete ekle butonuna tıklayın.
  4. Sepetinizdeki eğitimi onaylamak için eğer kayıtlı değilseniz Boğaziçi Enstitüsüne kayıt olun.
  5. Son olarak "Ücretsiz Al" butonuna tıklayarak dilediğiniz eğitime sahip olun.

Online Eğitim Platformları Ne İşe Yarar?

Online eğitim platformları şu işe yarar:

  • İnsanların birçok farklı alanda eğitime kolayca ulaşmalarını sağlar.
  • Bireylerin, kendilerini geliştirmek için profesyonel eğitim almalarını sağlar.
  • Eğitim için sorun olan zaman ve mekan sınırlılığını ortadan kaldırır.
  • Nitelikli eğitimin tabana yayılmasını sağlar.
  • Kişisel gelişimi arttırmak için önemlidir.
  • Mesleki gelişimi arttırmak için önemlidir.
  • Kısa sürede ilgili eğitim hakkında yetkinlik kazanıldığına dair sertifika alma imkanı sunar.
  • Kişinin yeni bir alanda istihdam yaratmasının en kolay yoludur.

Neden Online Ücretsiz Eğitim Almalıyız?

İş, eğitim ya da gündelik yaşantımızın yoğunluğu arasında ilgi duyduğumuz eğitimlere bütçe gerekmeden ulaşmak oldukça online eğitimler ile oldukça kolaydır. Online eğitimler, her türlü meslek grubuna ve her türlü ilgi alanına hitap edebilecek şekilde konular içermektedir. 

Kendi mesleğiniz haricinde ilgi duyduğunuz alanlarda ücretsiz şekilde online eğitim almak ve eğitim sonunda sertifika sahibi olmak kişisel gelişimimize oldukça önemli bir katkı sağlamaktadır. 

Online ücretsiz eğitimleri alarak birçok farklı alanda tecrübe, bilgi ve donanım sahibi olabilirsiniz. Hem akademik alanda hem de mesleki yaşamda bilgili ve donanımlı bir kişi olmak size, rakiplerinizin karşısında avantaj sağlayacaktır. 

Ücretsiz online eğitim ders kaynakları, alanında uzman olan kişiler eşliğinde hazırlanan video içeriklerdir. Ders kaynaklarının zaman ve mekan sınırlılığı yaşamadan erişime açık olması da ücretsiz online eğitim seçeneğinin tercih edilmesinde önemli sebeplerden biridir.

İstanbul Ücretsiz Kurslar

İstanbul koca bir şehir. Yüz yıllar öncesine dayanan geçmişi, tarihi, doğal güzellikleri, köşkleri, müzeleri ve birçok güzellikleri ile anlatılmayla bitmeyecek bir şehir İstanbul.

Umudun şehridir aynı zamanda. Eğitimde, iş hayatında, daha iyi şartlarda yaşamanın umududur. Doğal olarak kişilerin gelişimine katkı sunan eğitim fırsatları da yoğun olarak yer almakta. Enstitü İstanbul İsmek, Halk Eğitim Merkezleri, İşkur kursları, belediyelerin sanat ve meslek edindirme kurslarıyla ücretsiz kurs imkanı ve dolayısıyla iş imkanı da oluşmaktadır.

İstanbul ucretsiz kurslar

Enstitü İstanbul İsmek

İstanbullulara şehrin dört bir yanında eğitim fırsatı sunan ücretsiz eğitim kurumudur. 4 dal, 23 alan, bölümde, branşta eğitim fırsatı sunan ismek; 15 uzmanlık okulu ve eğitim merkezinde hizmet sunmaktadır.

Yıl boyunca eğitimlerine devam eden Enstitü İstanbul İsmek&#;te yaz Atölyeleri ve eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte İsmek yeni dönem kayıtları başlamaktadır. İsmek&#;te 31 Ağustos tarihi itibariyle kayıtlar başladı. Yüz yüze eğitimler, uzaktan eğitim video ya da canlı derslerle tercih edeceğiniz branşta eğitim alabilirsiniz. İsmek kayıtlarıyla ilgili bilgi için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

İBB Spor Okulları

Spor yapmak herkesin hakkı. Çocuklarımızın bu eğitimden yararlanabilmesi ise hepimizin için mutluluk kaynağı. Spor eğitimlerine katılım sağlayarak çocuğunuzun hem fiziksel hem de sosyal gelişimine katkı sunabilirsiniz. Kayıtlar ve daha fazla bilgi için seafoodplus.infoul/spor-okullari/ bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İstanbul Halk Eğitim Merkezleri

İstanbul&#;da 45 tane bulunan Halk Eğitimi Merkezlerinde yıl boyunca ücretsiz eğitimler verilmektedir. Her zaman kayıt yaptırabileceğiniz kurslarda yeterli sayıya ulaşıldığında kurslar açılmaktadır. &#;den fazla kurstan dilediğiniz eğitimi alabileceğiniz kurslara başvurular ise kurumların internet siteleri üzerinden online başvuru seçeneği varsa ön kayıt yapabileceğiniz gibi kurumlara şahsen başvuru şeklinde de kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıca e yaygın üzerinden kurs başvurusunda bulunabilirsiniz.

İstanbul İşkur Kursları

iskur kurslari

İşkur kursları yine ülkemizin tüm illerine hizmet veren kurumdur. İş bulmanın en iyi yolu İşkur&#;dan geçiyor. Mesleki eğitim kursları, işbaşı eğitim programı gibi seçeneklerle hem mesleği öğrenip hem de sektörde yerinizi alabilirsiniz.

Mesleki eğitim kurslarına katılan kişilerden herhangi bir ücret alınmamakta, siz aynı zamanda eğitim alırken para kazanabiliyorsunuz. Bunun yanında kursu başarıyla tamamlamanız halinde kurs Bitirme Belgesi/Sertifikası verilmektedir. Ayrıca Mesleki Yeterlilik Kurumunun belirlemiş olduğu Mesleki Yeterlilik Belge zorunluluğu olan mesleklere dahil olan kurslara katılım sağladıysanız kurs sonunda başarılı olmanız halinde Mesleki Yeterlilik Belgesi alabilirsiniz.

İşbaşı eğitim programından yararlanmak istiyorsanız yine hem para kazanmak hem de mesleki deneyim kazanarak sektörde iş bulabilirsiniz. seafoodplus.info

Bayrampaşa Belediyesi

Bayrampaşa Belediyesince ücretsiz eğitim imkanı sunan ve gençleri daima ileri taşıyan kurslar bulunmaktadır. BAYGEM(Bayrampaşa Gençlik Merkezi), Bilim Merkezi ile bilim siz gençlere ışık olmaya devam ediyor.

Bayrampaşa Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları 20&#;den fazla branşta Bayrampaşa halkının yanında yer almaya devam ediyor. Mesleki ve sanatsal kurslarla hem gelir elde etmek hem de mesleklerini geliştirmek isteyenler için kurs imkanları sunuyor.

Ataşehir Ücretsiz Kurslar

Ataşehir Belediyesince düzenlenen ATAMEM, ATAEVLERİ kursları ile meslek ve hobi öğrenebilirsiniz. Ataşehir Spor Kursları ile yaş arasındaki çocuklara birçok spor dalında eğitimler verilmektedir.

ATAMEM&#;de MEB sertifikalı meslek edindirme kursları, sanat eğitimleri gibi kurslar bulunmaktadır. Pastacılık, kuaförlük, temel cilt bakımı, web tasarım, keman, gitar, bağlama gibi birçok branşta eğitimler verilmektedir.

Sancaktepe Belediyesi Kursları

Sancaktepe Kadın Meslek Edindirme Kurslarıyla el sanatlarından bilişim teknolojilerine, aşçılıktan sanata kadar birçok branşta eğitimler verilmektedir.

Yine gençler için Genç Gelecek kursları düzenlenmekte burada düzenlenen kulüplerde spordan müziğe birçok alanda eğitimler verilmektedir.

Avcılar Belediyesi Kursları

Avcılar&#;da da eğitim fırsatları hız kesmeden devam ediyor. Kültür sanat kurslarıyla Avcılar halkının yanında olan kurslarda yaz döneminde ve eğitim öğretim yılının başlamasıyla eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Avcılar yaz spor okulları ile yine spor yapmayan kimse kalmayacak.

Ümraniye Belediyesi Kursları

İstanbul Ümraniye&#;de belediye kursları ile hep sizin yanınızda. Meslek edindirme kursları ve akademilerde verilen eğitimlerle belediyenin hizmeti hız kesmeden devam ediyor. Müzik akademisi, dil akademisi, geleneksel sanatları akademisiyle hizmet veriyor.

Üsküdar Belediyesi

Üsküdar Belediyesi Kursları ÜSMEK 16 eğitim merkezi ile hizmet vermektedir. Üsmek kurslarına kayıt olmak için Üsküdar&#;da yaşıyor olma zorunluluğu bulunmaktadır.

ÜSGEM ise Üsküdar Gençlik Merkezinde ise 2.sınıftan 7.sınıfa kadar tüm öğrencilerin yararlanabileceği merkezdir.

Üsküdar halkına birçok alanda kurs verilen Üsmek&#;te sanat, meslek, kişisel gelişim gibi kurslar sizleri bekliyor.

Beşiktaş Belediyesi

Beşiktaş&#;ta mesleki, teknik, kişisel gelişim kurslarında eğitimler verilmektedir. Beşiktaş belediyesinin kurslarından İstanbul&#;da yaşayan herkes faydalanabilir. Öncelik Beşiktaş&#;ta ikamet edenlere verilse de şansınızı deneyebilirsiniz.

Yabancı dilden kişisel gelişime, sanat kurslarından müziğe kadar birçok alanda kurslar bulunmaktadır. Sizlerde Beşiktaş Belediyesi kurslarından ücretsiz yararlanabilirsiniz

Esenyurt Belediyesi

İstanbul&#;un en kalabalık ilçelerinden biri olan Esenyurt&#;ta gençlik merkezleri, kültür merkezleri, istihdam merkezleri ile hizmet vermeye devam etmektedir. Emeğim kursları, kültür-sanat ve eğitim kurumları bulunmaktadır.

Esenyurt Belediyesi Kurslarında KPSS, DGS, YKS kursları da dahil olmak üzere gençlere yönelik birçok kurs bulunmaktadır.

Kadıköy Belediyesi Kursları

Kadıköy belediyesince gençlik ve çocuk eğitim merkezleri, sosyal hizmet merkezlerinde yabancı dilden sanata, fotoğrafçılıktan aşçılığa kadar birçok branşta eğitimler bulunmaktadır.

profilresim

Fatma Aydın

Merhaba ben Fatma Aydın. Bu site ile birlikte Türkiye&#;nin her yerindeki kurs bilgileri detaylarını öğrenecek, ücretsiz kurs bilgisi, İŞKUR kursları, halk eğitim ve İSMEK kursları ile ilgili merak ettiğiniz bilgiye ulaşabileceksiniz.

İstanbul için bir zamanlar taşı toprağı altın denirdi, halende öyledir. Burada verilmek istenen mesaj aradığınız her türlü imkanı geniş kapsamlı ve bol alternatifleri şeklinde bulacağınızı anlatmaktadır. Onlardan biride eğitim imkanları olup, her alanda eğitim imkanı bulabilirsiniz. Onlardan biride sanat ve meslek kursları olup, dünyanın örnek aldığı kurumlardan biri olan İsmek burada hizmet vermektedir. Aynı şekilde ilçe belediyeleri ve devlet kurumlarını bulacak, sanat meslek eğitimleri yanı sıra kendi işinizi kurmak için İstanbul Kosgeb imkanlarından yararlanacaksınız. Hazırsanız şimdi kurumları tanımaya başlayalım.

Ücretsiz Eğitim Kurumları

İsmek
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenim Merkezi İsmek 20 yıl önce çok kısıtlı imkanlarla faaliyetlerine başlamış olup, geçen süreçte tüm dünyaya örnek olacak şekilde gelişmiştir. İlk etapta 3 olan kurs merkezi sayısı &#;e yükselmiş olup, eğitimi verilen branş sayısı ise &#;ü geçmiştir.

Neden İsmek&#;i Tercih Etmeliyim?
Öncelikle tamamen ücretsiz olup, eğitim boyunca tek kuruş bile ödemeyeceksiniz. Bir diğer avantajı daha önce ismini hiç duymadığınız, özel kurslarda bile bulamayacağınız branşları içermesidir. Aynı şekilde eğitim sonunda özel kurslar gibi katılım belgesi vermek yerine Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika vermektedir.

Uzmanlık Düzeyinde Eğitimler
İstanbul genelinde kurs merkezi ile eğitim veren İsmek bazı kurs merkezlerini farklı projelendirerek mesleki uzmanlık ve ihtisas merkezi olarak belirlemiştir. Bu şubelerde yaş arası bireylere daha gelişmiş ve ileri seviye eğitimler verilmektedir. Bu kursların kontenjanı kısıtlı olması nedeniyle kursiyer seçimleri genelde sınavla yapılmaktadır. Yapılan sınav genelde katılmak istediğiniz eğitim ile alakalı olmaktadır.

Herkese Eşit Şartlarda Eğitim
İsmek kayıt sayfasında girdiğinizde sizde T.C vatandaşı yada yabancı uyruklu olarak seçim yapmanızı istemektedir. Buda demek oluyor ki İsmek tüm dünya insanlarına eğitim vermektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yanı sıra her ne amaçla olursa olsun İstanbul&#;da bulunan yabancı uyruklu vatandaşlarda İsmek&#;in sanat ve meslek kurslarından ücretsiz bir şekilde yararlanabilir.

Engelli Vatandaşlara Fırsat
İsmek&#;in en güzel yönlerinden biride engelli vatandaşlarımızı meslek sahibi yaparak iş hayatına kazandırmasıdır. Şuan İstanbul genelinde 3 farklı noktada bulunan engelliler merkezi ile hemen hemen tüm engelli bireylerin temel ve mesleki eğitimleri karşılanmaktadır. İşaret dili, Brailler alfabesi gibi eğitimler yanı sıra santralist ve web tasarım gibi önemli mesleki eğitimler engelli vatandaşlarımız içinde geçerlidir.

İsmek Kayıtları Nasıl Yapılır?
İşte imkan bu diyenlerin şuan nasıl kayıt olunacağını düşündüklerini biliyorum. O nedenle sizleri yönlendirme adına İsmek kayıt tarihleri ve nasıl başvuru yapılacağına dair detayları farklı bir sayfada geniş kapsamlı bir şekilde aktardık, şimdi aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak hemen sizde İsmek kurslarına kayıt olun. seafoodplus.info

İstanbul Halk Eğitim Merkezleri
İstanbul&#;da ücretsiz kurslar tabii ki İsmek ile sınırlı kalmayıp, devletimizin imkanları da bu alanda seferber edilmiştir. Örnek vermek gerekirse onlardan biri Türkiye&#;nin her yerinde bulabileceğiniz kısa adı HEM olan Halk Eğitim Merkezi kurslarıdır. İstanbul&#;un her ilçesinde bir yada birden fazla şubesi ile eğitim veren bu kurumlar dershanelerin kapanması ile birlikte aynı zamanda üniversiteye hazırlık eğitimleri vermeye başlamıştır. Kayıtları sürekli açık olup, yapmanız gereken size en yakın kuruma giderek başvuru formu doldurmaktır.

İstanbul İşkur Kursları
Tanıtırken en çok keyif aldığım kurslardan birisi İşkur (Türkiye İş Kurumu) olup, son yıllarda yaptığı çalışmalar ile beğeni toplama devam ediyor. İşsizliğin bitirilmesinde kararlı olan kurum EİP yani İşbaşı Eğitim Programları ile işsizleri iş başında eğitmektedir. Hem eğitim hem aylık TL maaş veren kurum böylece işverenler içinde yerinde nitelikli eleman kazandırmaktır. Normal şartlarda bulamayacağınız eğitimleri İşkur kurslarında bulabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse Eczacı Kalfası, Forklif Operatörü gibi bir çok önemli eğitim sadece İşkur kurslarında ücretsiz ve maaş imkanı ile sizi bekliyor. Aşağıda yer alan linke tıklayarak İstanbul&#;daki İşkur kursları ve başvuru detaylarını görebilirsiniz. seafoodplus.info

İstanbul Kosgeb Kursları
Ülkemizin geldiği güzel noktayı özetleyen uygulamalardan biride Kosgeb Kursları olup, aslında bu kurstan çok size kendi işinizi kurma imkanı sağlıyor. İstanbul&#;da kendi işini kurmak isteyenler için maksimum Bin TL&#;ye kadar destek veren kurumun imkanlarından yararlanabilmek için öncelikle 70 saat sürecek olan Kosgeb Uygumalalı Girişimcilik eğitimlerine katılmanız gerekir. Kosgeb kursları kurumun kendisi ve yetki verdiği kurumlar tarafından yapılmaktadır. Örnek vermek gerekirse yetki verilen kurumlardan biride İsmek olup, eğitim ismekten kredi kosgen&#;den şeklinde bir sloganı bulunmaktadır. En yakın zamanda açılacak kursları görmek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayınız. Kosgeb&#;in yayınladığı eğitim takvimini göreceksiniz. seafoodplus.info

Baygem (Bayrampaşa Belediyesi)
Şimdi dilerseniz birazda İstanbul&#;un ilçelerine bakalım. İlk olarak Bayrampaşa Belediyesi ile başlıyoruz. Kısa adı BAYGEM Bayrampaşa Gençlik Merkezi genelde belli bir yaş aralığında sembolik bir ücret ile eğitim vermektedir. Öğrencilerin derslerine yardımcı eğitimler yanı sıra yine kısmi anlamda mesleki eğitimler bulacaksınız. Detaylar ve başvuru bilgisine Bayrampaşa Belediyesi İnternet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Atamem (Ataşehir Belediyesi)
Yılında ilçe oluşu birlikte hızla kalkınmaya başlayan Ataşehir sanat ve meslek kursları için kısa adı Atamem&#;i kurmuştur. Ağırlıklı olarak insanların mesleki eğitim almasını amaçlamaktadır. Verilen eğitimler arasında Kuaförlük, Aşçılık, Bilgisayar destekli muhasebe, Web tasarım gibi eğitimler dikkat çekmektedir.

Beşiktaş Belediyesi Kursları
Sorumlu belediyecilik anlayışı ile hareket eden bir diğer ilçemiz Beşiktaş Belediyesi kursları yine ücretsiz yararlanabileceğiniz alternatif olup detaylara sitemizdeki sayfasından ulaşabilirsiniz. Beşiktaş ilçe sınırları içerisinde ikamet eden bireylere öncelik verilmekte olup yaklaşık 50 farklı branşta eğitim imkanı sunulmaktadır.

Küçükçekmece Belediyesi Kursları
İstanbul&#;da hiç bir ilçeye sahip olmayacak bir özelliği sahip olan Küçükçekmece bir tarafı marmara denizi bir tarafı ise Küçükçekmece gölü bulunmaktadır. Sınırı ise ortadan geçen D (E5) karayolu belirlemektedir. Son yıllarda planlı yapılanma ile hızla gelişen Küçükçekmece Belediyesi Kültür Sanat Kursları kapsamında çok detaylı etkinlikleri bulunmaktadır. Ücretsiz kurs imkanı sağlayan Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy, Cennet Mahallesi ve Halkalı şubeleri ile sizleri bekliyor.

Evet değerli arkadaşlar İstanbul&#;daki ücretsiz kurslar hakkında aktaracaklarımız şimdilik bu kadar olup, yeni fırsatları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

yılı İstanbul'daki ücretsiz kurslar

İstanbullular için kurs dönemi başlıyor. İstanbul’da birçok merkez hayat boyu öğrenme kapsamında aklınıza gelebilecek hemen hemen her dalda ücretsiz kurs hizmeti seafoodplus.infoul Büyükşehir Belediyesi İSMEK kursları, her ilçede bulunan halk eğitim merkezi ve bazı belediyelerin bünyesinde bulunan gençlik merkezlerinde içinizdeki saklı kalmış yetenekleri keşfedebilir, bir meslek sahibi olabilir ya da öğrendiklerinizi hayata uygulayarak aile bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Biz de sizin için İstanbul’da ücretsiz kursları takip edebileceğiniz kurs merkezlerinin listesini oluşturduk. Haberimizden hangi merkezin hangi kursları verdiğini, kayıt tarihlerini ve iletişim adreslerini öğrenebilirsiniz.Aşağıdaki bilgileri kullanarak, ücretsiz sanat okulları, İSMEK kursları kayıtları, İstanbul Halk Eğitim Merkezi Kursları, ücretsiz piyano kursları, Üsküdar Belediyesi resim kursları, 8. sınıflar ingilizce kursu, belediyenin futbol kursları Esenler Gençlik Eğitim Merkezi, İsmek emlak danışmanlığı, İstanbul'da ücretsiz kurslar, Ücretsiz bale kursları İstanbul, Ücretsiz resim kursları İstanbul, ücretsiz yüzme kursları, hat kursları İstanbul, dikiş kursu İstanbul halk oyun kursları İstanbul, İsmek kurs kayıt tarihleri, belediye bedava kurslar, arıcılık kursları gibi arama sonuçlarına ulaşabilirsiniz.İSMEKİSMEK - eğitim öğretim dönemine önemli yeniliklerle giriyor. Halen kurs merkezinde eğitim veren İSMEK branş sayısını ye ulaştırdı. Yeni dönemde kayıtlar 5 Eylülde başlıseafoodplus.info’in ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerinden  yararlanmak isteyen İstanbulluların sadece kimlik fotokopileri ile birlikte kurslarımıza başvurması seafoodplus.info Eğitimlerimizden yararlanmak isteyenlerin ise spor yapmalarına engelleri olmadıklarına dair rapor getirmeleri seafoodplus.info bir meslek edinmek, mesleğinde ilerlemek, öğreneceği bir sanatla yeteneğini keşfetmek ya da aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen herkesin, ilgisine göre branş bulabileceği İSMEK’te eğitim almak isteyenlerin, bazı branşlarda kontenjanların ilk günden dolması nedeniyle kayıt yaptırmakta geç kalmamaları seafoodplus.info, yeni eğitim ve öğretim döneminde, el sanatlarından bilişime, çocuk gelişiminden müziğe, giyimden yiyecek ve içecek hizmetlerine, 28 alan altındaki branşta, kurs merkezinde ücretsiz sanat ve meslek eğitimi verecek. Kursiyer adayları, eğitimi verilen branşlarla ilgili detaylı bilgiyi, kurs merkezlerindeki yetkililerin yanı sıra, internet sitemizde branşların tanıtıldığı linkleri açarak ve aşağıdaki Branş Rehberini indirerek alabilirler.BELEDİYELERİN GENÇLİK MERKEZİ KURSLARI1. Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM)BAYGEM’de eğitim dönemi başlıyor.  Kesin kayıtlar için aramalar başladı. Bu yüzden kurs için BAYGEM’e ön kayıt yaptırdıysanız bugünlerde telefonlarınızı açık tutmanızda fayda var. Her türlü soru ve talepleriniz için BAYGEM`e gelip Spor salonunda oluşturulan danışma birimine başseafoodplus.info önemli duyuruyu paylaştıktan sonra biraz da kursların içeriğinden bahsedelim. Kendini yetiştirmek, meslek edinmek,  zamanını daha yararlı kullanmak isteyen yaş arasındaki herkes Bayrampaşa Gençlik Merkezi’nde verilen kurslardan seafoodplus.infoayar işletmenliği, bilgisayarlı muhasebe, grafikerlik, web tasarım, autocad, Osmanlı Türkçesi, İngilizce, Arapça, Almanca, Rusça, Arnavutça, Boşnakça, İtalyanca, hat, tezhip, ebru, tiyatro, resim, fotoğrafçılık, eğitici annelik, kişisel gelişim, bağlama, gitar, keman, ney, ud, Türk halk müziği, Türk sanat müziği, tasavvuf musikisi, futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, bilardo, satranç, halk oyunları, gazetecilik, sinema TV, radyo programcılığı, ilkyardım, yazarlık gibi kurslardan faydalanabilirsiniz.Kayıt için gerekli evraklar:Diploma veya öğrenim belgesi fotokopisiNüfus cüzdanı fotokopisiFotoğraf (2 adet)İkametgahBAYGEM’de kurs kayıtları için süreç şöyle işliyor:BAYGEM internet sitesinden istediğiniz her zaman istediğiniz kursa ön kayıt yaptırabiliyorsunuz. Ön kayıt işlemi bittikten sonra sıranız geldiğinde BAYGEM tarafından telefon ile aranıp kursa çağrılıseafoodplus.infoıca bir not BAYGEM kurslarına devam edip başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı’nca onaylı sertifika seafoodplus.info: 80 53  Adres: İsmetpaşa mah. Nadir Tümer sok. No: 1 Bayrampaşa2. Üsküdar Belediyesi Gençlik MerkeziÜsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi’nin eylül dönemi için kurs kayıtları başladı.Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi resim, karikatür, hat, ebru, gitar, ney, bağlama, keman fotoğraf, sinema, tiyatro, halk oyunları, atölyelerinin yanı sıra çevre, bilim, robot, astronomi kulübü gibi kulüpler bulunuyor. Ayrıca bilişim alanıda web tasarım, photoshop, grafik, yazılım atölyeleri hizmet seafoodplus.info alanındaki fitness, pilates, step-aerobik, karate-do, judo, bilardo, satranç, izcilik gibi klüplerin yanı sıra dil, düşünce, edebiyat ve tarih kulüpleri gençlerin gelişimine katkıda bulunmak için faaliyet göseafoodplus.info: 71 98Adres: Burhaniye Mah. Genç Osman Sk. No P.K. Üsküdar / İstanbul3. Arnavutköy Belediyesi Gençlik Merkezi yılında kurulan ARGEM’de (Arnavutköy Gençlik Eğitim Merkezi) Arnavutköylü gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için ücretsiz kurslar düseafoodplus.info’de okul derslerinin  yanı sıra resim, müzik, tiyatro gibi sanat dallarının eğitimleri de seafoodplus.info: 09 914. Gaziosmanpaşa Gençlik MerkeziKurs kayıtları Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’nde yapılıyor.Eğitim alanında açtığı kurslarla gençlere hobi ve meslek alanında önemli katkılar sağlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, bünyesinde kurulu Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’ne gelen istekleri dikkate alarak verdiği kurs sayısını geçtiğimiz yıl 10’a çıkartmıştı. Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’ndeki kurslar SBS, İngilizce, Tiyatro, Satranç, Resim, Gitar, Bağlama, Keman, Ney ve Fotoğrafçılık alanlarında seafoodplus.infordan yararlanmak isteyenler Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’ne başvurabilir veya 54 69 ile 63 12numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.Belediyelerin Verdiği Ücretsiz Kurslar1. Avcılar BelediyesiBarış Manço Kültür Merkezi kurslarında her dönem 4 bin öğrendi eğitim almakla birlikte, tiyatro, halk oyunları, resim, heykel, müzik, bağlama, çini boyama, bale, modern dans, Türk halk müziği ve Türk sanat müziğinin yanı sına keman ve gitar eğitimleri de seafoodplus.infoıca haftanın 5 günü çocuk grupları için İngilizce eğitim veriliyor. Kurslar hakkında ayrıntılı bilgi almak için 90 55 no’lu telefonu arayabilirsiniz.2. Bağcılar BelediyesiBağcılar Belediyesi Bilgi Evleri için yeni dönem kayıtları 2 Eylül’de başladı. İlköğretim çağında bulunan 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için; sabah ve öğleden sonra olmak üzere beş ana ders, branş öğretmenleri tarafından veriliyor. Ayrıca öğrencilerin burada günlük ödevlerini, dönem ödevlerini, yıllık ödevlerini ve projelerini bilgisayar ortamında hazırlayabilme imkânı sağlanıseafoodplus.infoğcılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilgi Evleri, Ocak ’de Kazım Karabekir Bilgi Evi ile hizmet veriyor. Açıldığı yılın sonunda iki Bilgi Evi daha açılarak sayısı üçe, yılında dörde ve yılı sonunda üç Bilgi Evi daha açılarak bu sayı yediye ulaşmıştıseafoodplus.infoğcılar Belediyesi Bilgi Evlerinde Türkçe, Matematik, Tarih gibi derslerin yanı sıra halk oyunları, masa tenisi, satranç, gitar, bağlama, badminton, diksiyon gibi çok farklı alanlarda dersler seafoodplus.info: 68 903. Başakşehir Belediyesi Bilgi EvleriBaşakşehir Belediyesi, çocukların kültürel anlamda gelişimini sağlayan, sosyal kazanımlarını, özgüvenlerini yükselten, donanımlarını çoğaltarak hayata daha güçlü başlamalarına olanak sağlayan ilçe genelinde mevcut Bilgievleri’nin sayısını hızla artırıyor. Güvercintepe, Necdet Yıldırım, Cemil Meriç, Cevdet Kılıçlar, Şahintepe, Akif İnan Bilgievleri ile öğrencilerin teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanarak kendilerine geliştirebilmelerine imkan sağlanıyor yaş çocuk ve gençlere yönelik faaliyetlerde bulunan bilgi evlerinden öğrencilerin bilgievinden istifade edebilmeleri için üye olmaları gerekmektedir. Bilgievinde müzik kursu, bilgievi korosu, bilgisayar, tiyatro, ebru ve resim kurslarının yanı sıra gezi, okuma, satranç ve izcilik kulübü gibi kulüpler faaliyetlerini sürdürüyor.Üyelik için istenen belgeler şöyle:• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi•Öğrenci Belgesi• Velisinden Muvafakatname (Kayıt Formu)• 2 Adet Vesikalık FotoğrafTel: 11 444. Beşiktaş BelediyesiBeşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ücretsiz olarak 40’a yakın branşta el emeğini değerlendirme ve meslek edindirme kursları sunuyor. Başvuru için ön kayıtlar 3 Eylül – 18 Eylül tarihleri arasında Levent Hizmet Binası’ndan yapıseafoodplus.infoı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve gösteri sanatı kurslarından kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden grafik ve fotoğrafçılık kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün. Kurs programını başarı ile tamamlayan katılımcılara, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı eğitim sertifikaları veriliyor.Başvuru Kriterleri  1-Başvuru T.C. kimlik numaralı kimlik fotokopisi ile yapılmalıdır. Sadece kursa katılacak kursiyerin T.C. kimlik no’su ile işlem yapılabilirBeşiktaş ilçe sınırlarında ikamet eden kursiyerlerin başvuruları önceliklidirKursiyer kayıt formunun iletişimi sağlamak için eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Kayıtta iletişim kurulabilmesi için sabit telefon ve cep telefon numaraları mutlaka alınmalıdırHer kursiyer en fazla 2 branşa kayıt yaptırabilirStep-Aerobik ve Modern Danslar kursuna başvuran kursiyerlerimizin sağlık raporu getirmeleri gerekmektedirBaşvuru yapan kursiyer daha önce seçtiği branşa 2 kez katıldığı takdirde tekrar kayıt yaptıramazKurs kontenjanı ön kayıt tarihi önceliğine göre belirlenecektirYabancı dil kursları ve web tasarımı kursları için kayıt sırasında düzey yeterlilik bilgisi verilmelidirDrama kursu haricinde başvuru sahibinin 18 yaş veya üzeri olması gerekmektedirBeşiktaş Belediyesi’nin kurs programında değişiklik yapma hakkı saklıdır.5. Büyükçekmece BelediyesiBüyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Meslek Edindirme Kursları ’den beri açtığı EYOP, İngilizce, Almanca, muhasebe, diksiyon, saç bakım ve yapımı, bilgisayar okur yazarlığı ve bilgisayar kullanımı kursları ile işsizliğin önüne geçmeyi amaçlıyor. Ayrıca Değirmen Park Sanat Merkezinde açtığı boncuk nakışı, takı tasarım, ahşap boyama, kumaş üzerine ebru, kurdela nakışı, ahşap üzerine rölyef, biçki-dikiş, iğne oyası, tek kırma, nikah şekeri, mefruşat kurslarıyla  da özellikle ev hanımlarının boş zamanlarını değerlendirmeyi ve aynı zamanda ev ekonomilerine de katkıda bulma amacını taşıyor.6. Eyüp Belediyesi Bilgi EvleriEyüp Belediyesi, ilçedeki gençlerin eğitim ve öğrenimi için bilgi evlerinin sayısını artırıyor… Nişanca, Düğmeciler ve Alibeyköy mahallelerindeki bilgi evlerinde gençler, hem sınavlara hazırlanıyor hem de bilgi ve yeteneklerini geliştirici etüd çalışmalarına katılıyorDüğmeciler Bilgi Evi: Düğmeciler Mahallesi Düğmeciler Cad. No Telefon:  Alibeyköy Bilgi Evi: Merkez Mahallesi Namık Kemal Cad. No Telefon - Nişanca Bilgi Evi: Nişanca Mahallesi Nimet Sok. No:4 Kat:2 Telefon: – Kemerburgaz Bilgi Evi: Mithatpaşa Mahallesi İstanbul Cad. No 09 11 - 59 06Başvuru İçin Gerekli EvraklarİkametgâhÖğrenci Belgesi2 Adet Fotoğraf6. Esenler BelediyesiEsenler Belediyesi, Esenler`de gençlerimizin iş veya okul saatleri dışında zamanlarını kaliteli bir biçimde değerlendirebilecekleri nezih bir ortama ihtiyaçlarından hareketle Esenler Gençlik ve Bilgi Evi (ESGEV) projesini hayata geçseafoodplus.info’lerde öğrenciler uzman öğretmenler nezaretinde derslerini yaptıkları gibi internet kulübü, sinema kulübü, edebiyat kulübü, satranç kulübü, müzik kulübü, gezi kulübü gibi çeşitli kulüpler bünyesinde sosyal ve kültürel aktivitelere de katıseafoodplus.info’lerde sinema salonu, kafeterya, kütüphane ve sanat atölyesi de yer alıyor.7. Fatih Belediyesi Fatih Belediyesi El Sanatları ve Meslek Edindirme Kursları, Fatihli yetişkinlerin eğitim ihtiyacını karşılamak amacıyla, 6 eğitim biriminde, 11 ana dal, 27 farklı branşta, 17 usta eğitici ile hizmet seafoodplus.infoğe yönelik el sanatlarından, resim-müzik gibi hobi branşlarına, yabancı dilden, çocuk gelişimine kadar pek çok farklı alanda eğitim verilen kurslar, her yıl Ekim-Haziran döneminde eğitim yapmakta ve eğitim dönemi sonunda sertifika vererek, öğrencilerini mezun seafoodplus.infoıca meslek edindirme kurslarının yanı sıra Fatih Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bilgi evleri ile İlköğretim ve lise çağındaki gençlere kütüphaneye gitme ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor. Bu bilgi evleri geleneksel kütüphanecilik anlayışının dışında, bilgisayar, internet ve kitapların bir arada olduğu, okul derslerine ve SBS’ye hazırlık kursları ile çocuklarımızın eğitimini destekleyen, farklı seminer ve yarışmaların düzenlendiği, çocuklarımızın sosyal gelişimini sağlayan, çağdaş bilgi ve teknoloji merkezidir.Bilgi Evlerinden yararlanmak için…Bilgi evlerinden yararlanmak için Bilgi Evine üye olmak gerekmektedir. Üyelik ücretsizdirKimler üye olabilir?Bilgi Evleri’ne Fatih’te oturan veya Fatih’teki okullarda öğrenim gören her örgün ilköğretim öğrencisi üye olabilir. Bu şartlara uymayan ilköğretim öğrencileri misafir öğrenci olarak kabul edilir ve Bilgi Evleri’nden, Bilgi Evi Komisyonu’nun tespit edeceği sınırlar çerçevesinde yararlanır.Nasıl üye olunur?Bilgi Evi’ne üye olmak için 3 adet vesikalık fotoğraf, kimlik fotokopisi ve veli tarafından üyelik formunun doldurulması gerekiyor.Küçükçekmece Belediyesi Yaşam Boyu Meslek ve Sanat Eğitim Kursları yaş grubu ve yetiştin grubu kursiyerlere meslek edindirme ve sanat branşlarında ücretsiz eğitim hizmeti verilior. Resimden müziğe, modern danstan halk oyunlarına kadar 3 kültür merkezinde toplamda farklı branşta sanat eğitimi dalında 25 bin meslek edindirme eğitimi dalında 25 bin olmak üzere toplamda 50 bin kişi eğitim alarak sertifikalarını almaya hak kazandı.Detaylı bilgi için 08 05 no'lu telefonu arayabilirsiniz.Sarıyer Belediyesi Sarıyer Belediyesi kurdela nakışı, piyano, gitar, keman, step, Latin dansları, Türk halk oyunları, iğne oyası, resim, takı tasarımı, ahşap boyama gibi 33 branşta ücretsiz kurs vermeye devam ediyor. Kurs kayıtları Eylül ayında başlıyor. Kayıt olmak için TC Kimlik Numarası ile Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmanız seafoodplus.infoşvuru ve ayrıntılı bilgiyi 1 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.
Zeytinburnu BelediyesiZeytinburnu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Aile Eğitim ve Danışmanlık Biriminde kadın-erkek, çocuk-yetişkin, bireyin kişisel, sosyal ve duygusal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yasam boyu eğitim programları uyguluyor. Düzenlenen eğitim programlarında, kadın sağlığı eğitimi, annelik eğitimi, ergen-akran eğitimi, değerler eğitimi, Türkçe okuma-yazma kursları, pratik bilgiler kursu, işaret dili, evlilik okulu ve gebelik eğitimi veriliyor.Çekmeköy BelediyesiÇekmeköy Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bilgi evleri sayesinde haftanın 6 günü her yaştan çocuk, derslerine yardımcı olabilmek adına verilen hizmetlerden ve kurslardan yararlanıyor. Ömer Akyüz, Fatih, Yunus Emre, Alemdağ ve Ömerli Bilgi Evlerinde verilen hizmetlerden yararlanabilmek için nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet vesikalık resim ve üye kayıt formu ile başvurmak gerekiyor. Ders ve kursların yanı sırı Fatih Bilgi Evi’nde nakış kursu, manikür, pedikür, takı tasarım, keman, İngilizce ve matematik kursları da veriliyor.İstanbul Avrupa Yakası'ndaki halk eğitim merkezleriArnavutköy Halk Eğitim MerkeziArnavutköy Halk Eğitim Merkezi’nde basketbol, tenis, güreş, voleybol, futbol, halk oyunları, kadın üst giysileri dikimi, makine nakışı, bilgisayar kullanımı, çeyiz ürünleri hazırlama, dekoratif ev aksesuarları hazırlama, katin ve açık alan işletmeciliği, el nakışları, kalorifer ateşçiliği, doğal gaz kalorifer ateşçiliği, pratik İngilizce, Osmanlı Türkçesi, Türk sanat müziği öğretimi, keman, okuma-yazma, gitar, arıcılık ve kuaförlük gibi dallarda kurs veriliyor. Kurslara kayıt hafta içi hergün kurs merkezlerine başvurabilirsiniz. Kurslar eylül, şubat ve yaz döneminde temmuz ayı olmak üzere açıseafoodplus.info kayıt olmak için kimlik fotokopisi, öğrenim belgesi fotokopisi ve merkezden temin edilecek başvuru formu seafoodplus.info: 85 76Adres: Yunus Emre Mahallesi Necip Fazıl Caddesi Numara (Ayazma i. ö. o. En Üst Kat)Avcılar Halk Eğitim Merkezi Avcılar Halk Eğitim Merkezi’nde Almanca, Arapça, İngilizce, Rusça, İspanyolca, Osmanlıca Türkçesi, diksiyon, bilgisayar işletmenliği, autocad, grafik animasyon, web tasarım, ön muhasebe, bilgisayar destekli muhasebe, ahşap boyama, ahşap hediyelik eşya, ahşap yakma, aile eğitimi, çocuk bakım elemanı, aşçılık, pasta yapımı, okuma yazma, ebru, hat, heykel, iğne oyası, keçe yapımı, kırk yama, takı tasarımı, nakış, bale, dans, resim, bağlama, gitar, tiyatro, Türk sanat müziği, halk oyunları, kuaförlük, cilt bakımı, emlak komisyonculuğu, buz pateni, satranç, modelistlik, aerobik branşlarında kurslar seafoodplus.info: 56 40Adres: Ambarlı mah. Lojman sok. Cumhuriyet cad.Bağcılar Halk Eğitim MerkeziBağcılar Halk Merkezi’nde okuma yazmadan enstrüman kurslarına, diksiyondan Türk halk oyunlarına kadar birçok kurs veriliyor. Kursa kayıt olmak için merkeze bizzat başvuru yapmanız seafoodplus.info: 0 () 06 00Adres: Sancaktepe Mah. 3/2 Sk. NoBahçelievler Halk Eğitim MerkeziBahçelievler Halk Eğitim Merkezi’nde bilgisayar destekli muhasebe, bilgisayar işletmenliği ve step-aerobit kurslarının yanı sıra Aşçı çırağı, kuaförlük, giyim üretim teknolojisi, yabancı dil, aile eğitim, Türk halk oyunları, cam seramik, el sanatları gibi kurslar da veriliyor. Kurslara yılın 12 ayı ön kayıt yaptıseafoodplus.infora kayıt olmak için ön kayıt formunu buraya tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kurslara başvurmak için; "Kurs Başvurusu" butonuna tıklayıp "Kurs Önkayıt Başvuru Formunu" bilgisayarınıza indirip, doldurunuz. Formu e- amail adresimize [email&#;protected]gönderiniz. Yeteri kadar başvuru olduğunda (En az 12) ve Kurs açılma aşamasına geldiğinde size telefonla haber veriliyor. Birden fazla kursa başvurmak isterseniz her kurs için ayrı bir form doldurup göndermeniz gerekiyor.Bakırköy Halk Eğitim MerkeziBakırköy Halk Eğitim Merkezi bilgisayar işletmenliği, web tasarım, grafik tasarım, emlak danışmanlığı, saç bakımı, cilt bakımı, estetisyenlik, masörlük, resim, ebru, ahşah rölyef, ahşap boyama, diksiyon, radyo televizyon spikerliği, fotoğrafçılık, baba destek programı, aşçılık, bale, arıcılık ve dil kursları gibi kurslar veriliyor. Kurs başvurularını Bakırköy Merkez Binası ve Yeşilköy Hizmet Binası’nda seafoodplus.info : 20 38Kartaltepe Mah. General Şükrü Kanatlı Cad. No : 3 Bakırköy / İSTANBULKurslar hakkında detaylı bilgi almak ve duyuruları takip etmek için tıklayın!Başakşehir Halk Eğitim MerkeziBaşakşehir Halk Eğitim Merkezi kursları bünyesinde yaklaşık olarak 90 tane Mesleki ve Teknik, Genel Kurs, 80 Okuma-Yazma kursu toplam kurs açılıseafoodplus.infor hakkında detaylı bilgiyi kurs merkezlerini arayıp ya da internet sitesinden bilgi seafoodplus.infon: () 41 47Adres: seafoodplus.info Akşemsettin İlköğretim Okulu B-Blok. Kat:2 BaşakşehirBayrampaşa Halk Eğitim MerkeziBayrampaşa Halk Eğitim Merkezi’nde İngilizce, Arapça, arı yetiştiriciliği, biçki-dikiş, ev mefruşatı, el sanatları, kuaförlük, modelistlik, stilistlik, aşçılık, makine nakışı, cilt bakımı, makyaj, bağlama, halk oyunları, hat, ebru, tezhip, masa tenisi, satranç, doğalgaz kalorifer ateşçiliği, anne çocuk eğitimi ve okuma-yazma kursları seafoodplus.info: 0 03 33Adres: Cevatpaşa Mahallesi Millet Caddesi No: 66 Bayrampaşa

Beşiktaş Halk Eğitim MerkeziBilişim, el sanatları, gösteri sanatları, güzellik ve saç bakımı, müzik ve resim kursu, seramik ve cam teknolojisi dallarında verilen kurslara kayıt olmak için internet sitesi üzerinde ya da merkezlere yapılacak şahsen başvurular ile yapılmaktadıseafoodplus.info başlamak için gerekli belgeler:

  1. Başvuru Formu (İnternet sitesi ya da merkeze giderek doldurulabilir.)

  2. 2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

  3. 3- Spor Branşları, Dans ve Halk Oyunları Kursları için Hükümet Tabipliğinden Sağlık Raporu (Sağlık Ocaklarından olabilir.)

  4. 4- 2 adet Vesikalık Fotoğraf Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi’ne sadece kursiyer olarak değil, usta öğretici olarak görev yapmak için de başvuruda bulunabilirsiniz.

Tel: () 31 30Adres: Barbaros Bulvarı, Dikilitaş Yeniyol Leylak Sokak, NoBeylikdüzü Halk Eğitim MerkeziBeylikdüzü Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslar şöyle; Gitar, keman, piyano, bağlama, Türk halk müziği, Türk sanat müziği, halk oyunları, modern danslar, uygulamalı tiyatro, dekoratif ahşap sanatı, ebru, misinalı takı yapımı, şiş örücülüğü, geleneksel el nakışları, iğne oyası, tel kırma, ev tekstili, kurdele nakışı, makine nakışı, modelist yardımcılığı, kadın giysileri dikimi, bilgisayar, fotoğrafçılık, cilt bakımı, kuaförlük, resim, gravür, İngilizce, Arapça, hasta ve yaşlı refakatçisi, direksiyon eğitimi öğreticiliği, motorlu taşıt sürücüleri sınav sorumlusu, emlak danışmanlığı, diksiyon, arı yetiştiriciliğiTel: 07 25Adres: Ali Talip Özdemir Caddesi Cumhuriyet Mah. Çağlayan Sokak Beylikdüzü/İSTANBULBeyoğlu Halk Eğitim MerkeziBeyoğlu Halk Eğitim Merkezi bilgisayardan fotoğrafçılığa, emlakçılıktan keçe yapımına kadar toplam 82 branşta kurs açılıyor. Kurslara katılmak isteyenler, nüfus cüzdanı fotokopisi ve öğrenim belgesi ile Beyoğlu Halk Eğitim Merkezi’ne gidip müracaat ederek ön kayıt yaptıseafoodplus.info: 0 87 51Adres: İstiklal Caddesi Katip Mustafa Çelebi Mah. Tel Sk. No Büyükparmakkapı/ Beyoğlu İSTANBUlBüyükçekmece Halk Eğitim MerkeziBüyükçekmece Halk Eğitim Merkezi tarafından eğitim döneminde açılması planlanan kurslar şöyle; el sanatları, aile eğitimi, bilgisayar işletmenliği, bağlama eğitimi, piyano, resim, saç bakımı, makyaj, manikür-pedikür, Arapça, makine nakışıTel: 23 54 – 71 43Adres: 19 Mayıs Mahallesi. 19 Mayıs İlköğretim Okulu. Askerlik Şubesi Yanı. Büyükçekmece – İSTANBULÇatalca Halk Eğitim MerkeziÇatalca Halk Eğitim Merkezi’nde bilgisayar, el sanatları, güzellik bakımı gibi kursların yanı sıra arıcılık, modern tarım ve hayvancılık, kurban kesim elemanı yetiştirme kursu ve model uçak yapımı kursu da verilmektedir. Kursa merkeze giderek kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıca kursa kayıt için gerekli belgeler: Başvuru formu, nüfus cüzdanı ve öğrenim belgesi Kurslara kayıt olmak için yılın oniki ayında halk eğitimi merkezlerine başvuru yapılabilir. Özelliklerinden dolayı bazı kurslar için sadece bazı dönemlerde kayıt açılabilir. Bu durum da merkez yönetimince iletişim araçları yoluyla seafoodplus.infon : 10 46Adres : Cumhuriyet Meydanı No:1 ÇATALCA İSTANBULEminönü Halk Eğitim MerkeziMerkezde bilgisayar işletmenliği, web tasarımı, bilgisayarlı muhasebe, kalorifer ateşçiliği, doğalgaz ateşçiliği, el sanatları, el nakışı, ev mefruşatı, bayan kuaförlük, kırk yama, porselen boyama, turistik eşya yapımı, İngilizce, İspanyolca, Osmanlıca, uygulamalı tiyatro, diksiyon, anne ve çocuk eğitimi ve okuma yazma kursları seafoodplus.info: 29 33Adres: Bab-ı Ali cad. No Cağaloğlu FatihEsenler Halk Eğitim MerkeziEsenler Halk Eğitimi Merkezi kursları için kayıtlar başladı. Kurslara kayıt yaptırmak için bizzat kurs merkezine gidip kayıt yaptırmanız gerekiyor. İnternet ya da Mail yolu ile başvuru kabul edilmiyor. Okuma-yazma, meslek ve kültürel kurslar veren Esenler Halk Eğitim Merkezi’ne usta öğretici olarak da başvuru seafoodplus.info: 15 09Adres: Menderes mah. Sok. No:6 EsenlerEsenyurt Halk Eğitim MerkeziEsenyurt Halk Eğitim Merkezi’nde diksiyon, çağrı merkezi elemanı, makina nakışı, gitar, halk oyunları, bağlama, resim, İngilizce, kick-Box, takı tasarımı, tiyatro, fotoğrafçılık, modelistlik, grafik ve animasyon, bilgisayar İşletmenliği, web tasarım, muhasebe, aşçılık, doğalgaz tesisatçılığı, emlak danışmanlığı, çocuk gelişimi, bayan kuaförlüğü, halı-kilim dokuma, ahşap boyama ve giyim teknolojileri kursları gibi kurslar veriliyor. Esenyurt Halk Eğitim Merkezi’nde usta öğretici olarak çalışmak isteyenler CV’lerini [email&#;protected]adresine göseafoodplus.infon: 80 00Adres: İnönü Mahallesi. Sokak. No Esenyurt – İSTANBULEyüp Halk Eğitim Merkezi Eyüp Halk Eğitim Merkezi’nde okuma yazma ve mesleki kursların yanı sıra kültürel kurslar da seafoodplus.infon : 0 63 61Topçular Mahallesi Rami Kışla Caddesi No Topçular / EyüpFatih Halk Eğitim MerkeziFatih Halk Eğitim Merkezi verilen kurslar şöyle; bilgisayar, ön muhasebe grafik animasyon, web tasarım, İngilizce, Arapça, Almanca, Rusça, Osmanlı Türkçesi, Kur’an-ı Kerim ve tecvitli okuma, diksiyon, okuma yazma, aşçılık, pasta yapımı, saç bakımı, çocuk bakımı, yaşlı refakatçısı, yağlı boya resim, fotoğraf çekimi, ebru, ahşap boyama, mefruşat, el nakışları, takı ve bağseafoodplus.infon: 0 29 48Adres: Derviş Ali Mah. Salmatomruk Cad. Kasap Sk. No:3 Edirnekapı FatihGaziosmanpaşa Halk Eğitim MerkeziGaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi tarafından bu yıl açılacak kurslar: Bilgisayar operatörlüğü (işletmenliği), İngilizce, bilgisayarlı muhasebe, tezhib, biçki-dikiş, el sanatları, kuaförlük, modelistlik, stilistlik, makine nakışı, emlak danışmanlığı, bağlama, halk oyunları, satranç, doğalgaz kalorifer ateşçiliği, katı-sıvı yakıt kalorifer ateşçiliği, gitar, okuma yazma, diksiyon, bilgisayar bakım onarım, fitness, futbol, voleybol, basketbol ve seafoodplus.info: 38 87Adres: Küçükköy sokak No:1 Gaziosmanpaşa – İstanbulGüngören Halk Eğitim MerkeziGüngören Halk Eğitim Merkezi’nde verilen kurslar şöyle; Bilgisayar kullanımı, web tasarım, bilgisayar bakım onarım, bilgisayarlı muhasebe, bilgisayarlı modelistlik, giysi tadilatçısı, düz dikiş makineci, reçme makineci, overlok makineci, makinede beyaz iş, makinede Türk işi, zigzag makinede kum işi, makinede suzeni, makinede çin iğnesi, çocuk bakım ve eğitimi, aşçı çırağı, pasta yapımı ve sunumu, yağlı boya resim, cam el dekorcu, saç bakımı ve yapımı (kuaförlük), uygulamalı tiyatro, okuma- yazma kursları, Türk halk oyunları, takı tasarımı, gümüş örücülüğü, İngilizce kursu, stilistlik(kadın giysileri artistik çizim), modelistlik (kadın giysileri kalıp hazırlama), dekoratif ahşap süsleme, çeyiz ürünleri hazırlama, kick boks, iğne oyası, yaş aile eğitimi, ve yaş aile eğitimi, taekwondo kursu, emlak danışmanlığı, katı ve sıvı kalorifer ateşçiliği, doğalgaz ateşçiliği kursu, gitar kursu Kayıt için gerekli evraklar: Nüfus cüzdan fotokopisi, kurs kayıt formuTel: 00 86Adres : Gençosman Mahallesi Yetkin caddesi Mera Sokak No:2 GÜNGÖREN İSTANBULKağıthane Halk Eğitim MerkeziKağıthane Halk Eğitim Merkezi kursları için bilgi almak için kurs merkezi ile telefonla irtibata geçseafoodplus.info: 06 16Adres: Harmantepe Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi No Gültepe KağıthaneSarıyer Halk Eğitim MerkeziSarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde ebrudan takı tasarımına, aşçılık kursundan tiyatro ve arıcılığa kadar pek çok branşta kurslar seafoodplus.info: 50 60Adres: Şehit Mithat Yılmaz Cd. Karakol Sk. No:6 Sarıyer-İstanbulSultangazi Halk Eğitim MerkeziResim, Türk halk oyunları, bilgisayar işletmenliği ve web tasarımı halk eğitim merkezi tarafından verilen kurslardan sadece birkaçı…Sultangazi Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kurslara ön kayıtlar Sultangazi Halk Eğitim Merkezi’nde yapılıseafoodplus.infora Kayıt İçin Gerekli Belgeler: Başvuru formu (Merkezden Alınacaktır) Kimlik Fotokopisi Öğrenim Belgesi Fotokopisi Vesikalık fotoğraf (1 adet)Tel: 13 16Adres: Sultançiftliği mah. Eski Edirne Asfaltı No: ASilivri Halk Eğitim MerkeziSilivri Halk Eğitim Merkezi’nde verilen kurslar şöyle: Afet (deprem) eğitimi, basketbol, gitar, okuma - yazma 1. kademe okuma - yazma 2. kademe, satranç, taekwondo, Türk halk oyunları, yabancı dil – İngilizce, yetişkinler için ikinci kademe eğitimi kurs, arıcılık, avcı eğitimi, bilgisayar okur yazarlığı, bilgisayar operatörlüğü – işletmenliği, doğalgaz kalorifer ateşçiliği, el nakışları - hesap işi, el nakışları - Maraş işi, el nakışları - Bartın işi, el nakışları - hazır gereçlerle el nakışları, kalorifer ateşçiliği kursu, kantin ve açık alan işletmeciliği, web tasarımı ve yağlı boya resim tekniği kursuTel: 25 96Adres: Yeni Mahalle Gazitepe Yolu Üzeri No: 3 Kat: 3 Silivri / İSTANBULŞişli Halk Eğitim MerkeziŞişli Halk Eğitim Merkezi’nde verilen kurslar şöyle; Okuma yazma, temel bilgisayar okur yazarlığı, bilgisayar kullanımı, web tasarımı, el sanatları, ev tekstili, resim, güzellik ve saç bakımı, bilgisayar destekli muhasebe, işaret dili kursu, aşçılık, cilt bakımı, makyaj, dil kursları, müzik kursları, tiyatro, doğalgaz-kalorifer ateşçiliği, Türk halk oyunları, pazarlama perakende kursları, seramik, çinicilik, ebru, modelistlik ve sporTel: Adres: Salih Tozan Sok. No Esentepe ŞişliZeytinburnu Halk Eğitim MerkeziHalk eğitim merkezi tarafından bilgisayar işletmenliği, dekoratif el sanatları, el dokuma, el nakışı, güzellik, kadın giysileri dikimi, makine nakışı, ön muhasebe, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, müzik, bağlama, Türk halk oyunları gibi kurslar veriliyor. Kursiyer kayıt formunu halk eğitim merkezinden temin ederek, kursa başvuru seafoodplus.info: Adres: Veliefendi Mah. Sok. No:5/1 Zeytinburnu/İSTANBULİstanbul Anadolu Yakası'ndaki halk eğitim merkezleriAdalar Halk Eğitim MerkeziHalk eğitim merkezi tarafından verilen kurslar: Bilgisayar işletmenliği, kuaförlük, makine nakışı, okuma yazma, Türk halk oyunları, ahşap hediyelik eşya yapımı, at bakımı ve sağlığı, engelliler ev aksesuarları hazırlama kursu, kırk yama, tel yama, takı tasarımı, el nakışı, gümüş kazaz örücülüğü, gümüş işlemeciliği Kurs başvuruları artık internet üzerinden yapılıseafoodplus.info : 0 () 56 66Adres: Başlala sok. No Büyükada /Adalar / İSTANBULAtaşehir Halk Eğitim MerkeziAtaşehir Halk Eğitim Merkezi’nde gidebileceğiniz kurslar: Bilgisayar kullanımı, web tasarımı, grafik tasarımı, bilgisayarlı muhasebe, fotoğrafçılık, okuma yazma, İngilizce, halk oyunları, aşçı çıraklığı, kuaförlük, ebru, resim, makina nakışı, gitar, bağlama, el nakışı, cilt bakımı, giyim, sahne makyajı, türk sanat müziği, ahşap rölyef, iğne oyası, havuz, operatörlüğü, emlak danışmanlığı, yaş aile eğitimi, satranç, arıcılık, işaret dili, kantin, işletmeciliği, sera yetiştiriciliği, eczacı kalfalığı, tiyatro – drama, diksiyonTel: 43 40Adres: Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. Sümbül Sok. No:1 Kat: 4 Ataşehir / İSTBeykoz Halk Eğitim MerkeziBeykoz Halk Eğitim Merkezi tarafından pek çok alanda kurs verilmektedir. Bunlar: ahşap teknolojisi, aile ve tüketici bilimleri, bilişim teknolojileri, çocuk gelişimi ve eğitimi alanı, kişisel gelişim ve eğitim alanı, el sanatları teknolojisi, elektrik elektronik teknolojisi, giyim üretim teknolojisi, güzellik ve saç bakım hizmetleri, hasta ve yaşlı hizmetleri, kuyumculuk teknolojisi, muhasebe ve finansman, müzik ve gösteri sanatları, okuma yazma, sanat ve tasarım, yabancı dil, tesisat teknolojisi ve iklimlendirmeTel: 13 03Adres: Ortaçeşme Çayır caddesi No:7 BeykozBostancı Halk Eğitim MerkeziBostancı Halk Eğitim Merkezi’nde verilen kurslar şöyle; Temel bilgisayar, web tasarımı, İngilizce, Almanca, Rusça, inşaat teknolojisi, yüzey temizleme, emlakçılık, cam üfleme, piyano, keman, gitar, kuyumculuk, Türk halk oyunları, resim, NLP, kişisel gelişim Kurs başvuruları 1 Eylül tarihinde başlayacak olup, kayıtları merkezden yaptırmanız seafoodplus.info: 24 16Adres: Vukela Caddesi No Üstbostancı/İstanbulÇekmeköy Halk Eğitim MerkeziHavuz suyu operatörlüğü, saç bakımı, görme engelliler için bilgisayar kullanımı, bilgisayar kullanımı, bağlama, Arapça, Almanca, yaş aile eğitim, okuma yazma kursu Çekmeköy Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen kurslardıseafoodplus.info: 51 10Adres: Havacılar cad. Subay Loj. Yanı TaşdelenKadıköy Halk MerkeziKadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde gidebileceğiniz kurslar şöyle: Bilgisayar, web tasarım, grafik animasyon, grafik tasarım, autocad, gitar, keman, bağlama, piyano, yan flüt, org, İngilizce, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Fransızca, Osmanlıca, Arapça, Yunanca, Japonca, Türk halk oyunları, tiyatro, drama, dans, el sanatları, takı tasarım, güzellik ve saç bakımı, bilgisayarlı modelistlik, diksiyon, yaşam koçluğu, halkla ilişkiler, tur operatörlüğü, dijital fotoğrafçılık, emlak danışmanlığı, ilkyardım, tenis, basketbol, jimnastik, seramik ve cam teknolojisi, tesisat teknolojisi kurslarıTel: 12 00Adres: Bahariye cad. No: 39 Adliye yanı KadıköyKartal Halk Eğitim MerkeziKartal Halk Eğitim Merkezi’nde gidebileceğiniz kurslar: Bilgisayar, autocad, grafik ve animasyonla web tasarım, web sayfası hazırlama, ofis programları kullanımı, bilgisayar okur yazarlığı, bilgisayar destekli muhasebe, ön muhasebe, temel muhasebe, bilgisayar destekli muhasebe, el sanatları teknolojisi, hazır gereçlerle yapılan nakışlar, ev tekstili, seramik ve cam teknolojisi, güzellik ve saç bakımı, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, iş hayatında iletişim, spor ve dil kurslarıTel: 36 76Adres: Atatürk Bulvarı Meydan sok. No:1 Kartal – İstanbul
Maltepe Halk Eğitim Merkezi Maltepe Halk Eğitim Merkezi tarafından yabancı dil, müzik ve bilgisayar alanında kurslar seafoodplus.info: 0 69 79Adres: Yalı Mahallesi 1. İlkokul Sokak No: 2 MaltepePendik Halk Eğitim Merkezi Pendik Halk Eğitim Merkezi kursları hakkında detaylı bilgiyi telefonla irtibata geçerek seafoodplus.infon: 70 75Adres: Kurtköy Mahallesi. Ankara Caddesi. Dede Korkut Sokak. No:5 Pendik- İSTANBULSancaktepe Halk Eğitim MerkeziSancaktepe Halk Eğitim Merkezi’nde resim, halk oyunları, web tasarım, bilgisayar işletmenliği kurslarını takip edebilirsiniz. Ayrıca önemli bir not, Sancaktepe Halk Eğitim Merkezi’nde usta öğretici başvurulurı 5 Eylül’de sona seafoodplus.info: 95 70Adres: Osmangazi mah. Hilal cad. No: 59 Blok Samandıra SancaktepeSultanbeyli Halk Eğitim MerkeziSultanbeyli Halk Eğitim Merkezi kurs kayıtları Sultanbeyli Kaymakamlık binasındaki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde yapılıyor. Sultanbeyli Halk Eğitim Merkezi’nde verilen kurslar şöyle: Okuma yazma, kuyumculuk teknolojisi, bilgisayar, web tasarımı, İngilizce, Arapça, Osmanlıca, ön muhasebe, el sanatları, Türk halk oyunları, bağlama, gitar, aile eğitimi, emlak danışmanlığıTel: 65 65Adres: Ahmet Yesevi mah. Biberlik cad. Altınova sok. No: 3 SultanbeyliŞile Halk Eğitim MerkeziŞile Halk Eğitim Merkezi kursları: Bilişim teknolojileri, bahçecilik, çocuk gelişimi, kişisel gelişim, grafik ve fotoğraf, muhasebe ve finansman, müzik ve gösteri sanatları, okuma-yazma, pazarlama, sağlık bilgisi ve ilkyardım, futbol, kick box, aerobik, fitness, güreş, hentbol, basketbol, futbol, güzellik, saç bakımTel: 52 40Adres: Çavuş mah. Üsküdar cad. No: ŞileTuzla Halk Eğitim MerkeziHalk eğitim merkezinde satrançtan diksiyona, halk oyunlarından cam işlemeciliğine pek çok alanda kurs hizmeti seafoodplus.infon : 0 77 43Adres : Evliya çelebi Mah. Hatboyu cd. Gündoğdu Sk. No:3 TuzlaÜmraniye Halk Eğitim MerkeziÜmraniye Halk Eğitim Merkezi’nde gidebileceğini kurslar: Resim, baba eğitimi, diksiyon, yabancı dil, tiyatro, hasta ve yaşlı bakımı, eğitici anne kursu, okuma yazma, terzilik, biçki-dikiş, kuaförlük, el sanatları, modelistlik, stilistlik, ev tekstili, bilgisayar operatörlüğü, ağaç işleri, kurban kesimi, avcılık, aşçılık, arıcılık, sıva, boya, badanaTelAdres :İstiklal Mah. Mithatpaşa Cad. No Sondurak Ümraniye/İST.Üsküdar Halk Eğitim MerkeziÜsküdar Halk Eğitim Merkezi’nde resim kurslarından dil kurslarına, bilgisayardan müzik kurslarına kadar pek çok dalda kurs verilmektedir. eğitim dönemi için ön kayıtlar Eylül ayında alınmaya başseafoodplus.info : 21 34Adres : Murat Reis Mah. Yeni Dershane Sk. No: 47 Bağlarbaşı Üsküdar/ İSTANBUL

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir