nenehatun termal tesisleri aile kabinleri / Erzurum Ilıca Termal Tesisleri, 1 Temmuz'a hazır - Erzurum Net

Nenehatun Termal Tesisleri Aile Kabinleri

nenehatun termal tesisleri aile kabinleri


Bikarbonatlı, klorürlü, sodyumlu, karbondioksitli ve kısmen de radyoaktif bileşimli olan kaplıca suyunun sıcaklığı °C arasında değişmektedir


Kaplıca suyu Ph değeri 'dir. Kaynağı, metreden doğal çıkışlı olan kaplıca, 15 It/sn. akım değerine sahiptir. Kaplıcadan, içme ve banyo kürleri şeklinde yararlanılmaktadır

Sağlıklı ve kaliteli bir hayat için vücudunuzun tüm ihtiyaçları minarel zengini termal su içerisinde mevcuttur. Sodyum, patasyum, kalsiyum, magnezyum, alüminyum, sülfür, bikarbonat, hidroarsenat, nitrat, sülfat, florür, klorür, radon. İçilerek kullanıldığında safra kesesi, karaciğer, mide ve bağırsak üzerinde etkili olmaktadır. Romatizma, sinir ve kas yorgunluğu, çeşitli sinirsel hastalıklar, eklem ve kireçlenme tedavisi için ise banyo kürleri yapılmaktadır.

erzurum portalı pasinler nene hatun termal


Termal Havuz

Her mevsim, gün, sağlık merkezi konseptiyle tatil tatında havuz keyfi yaşamak ister misiniz? Nenehatun Termal açık ve kapalı havuzlarıyla her an dünyaca ünlü minarelli sularıyla hizmetinizde.

erzurum portalı pasinler nene hatun termal


Türk Hamamı

Geçmişten günümüze kadar ününden hiç bir şey kaybetmeyen, hatta yaşamımızın geleneksel bir öğesi olarak kabul gören Türk Hamamları tesisimizdeki konsepti ile tatilinizin vazgeçilmesi parçası olacaktır.

Sauna

Modern çağın rahatlama odası olarak kullanılan sauna, özel ahşap malzemeleri, yağ ve kalori yakma özelliği, metobolizmayı hızlandırıcı etkisi sayesinde sağlıklı bir kullanım hizmeti sunmaktadır.


Jakuzi

Bedeni rahatlatmasının yanı sıra destekleyici tedavi yöntemi olarakta kullanılan jakuzi ve hidromasaj.

erzurum portalı pasinler nene hatun termal


Aile Kabinleri

Ailenizle beraber haftanın bütün yorgunluğunu atmak ve şifa bulmak için aile kabinleri sizleri bekliyor.


Gelin Hamamı

Size özel hazırlıklar ile eşsiz bir gün yaşayabilirsiniz. Şifa ve eğlenceyi bir arada bulabilir en güzel gününüzü hizmetimizle taçlandırabilirsiniz.


Vitamin Bar

Organik meyve ve sebzelerin buluştuğu biraz otantik biraz modern bir çizgide size özel lezzetlerle buluşabilirsiniz.

erzurum portalı pasinler nene hatun termal

Nenehatun Termal tesislerinin ayrıca restaurant, toplantı salonları, lobby bar cafe hizmetleride bulunmaktadır.

 pasinler nene hatun termal

Adres: Pasinler Yolu Üzeri km Pasinler/ERZURUM

Telefon: 8

{{begeni}} {{yorumsayi}}

8 Eyl&#;l

Kullanıcı
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum AçÜye Ol

Termal tesiste fuhuş

Orkun ÇİZMELİ / ERZURUM (AHT)

Erzurum'un Aziziye İlçe Belediyesi tarafından işletilen termal tesislerde fuhuş yaptırıldığı polis baskınıyla ortaya çıkarıldı. Baskında iki belediye çalışanı ile hayat kadını yakalandı. Belediye çalışanları tutuklandı. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, olayla ilgili yaptığı açıklamada "İnsanın olduğu yerde bu tür hadiseler yaşanabiliyor" dedi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, yapılan bir ihbar üzerine termal tesislerin aile kabinlerinde görevli iki belediye çalışanını teknik takibe aldı. Belediye çalışanları M.C. ve S.B.'nin yaptıkları telefon görüşmelerinde, yerli ve yabancı hayat kadınlarına belediyeye ait termal tesisleri fuhuş için kullandırdıkları tespit edildi. Şahısların yerli ve yabancı hayat kadınlarına, aralarında termal tesislerin aile kabinlerinin de bulunduğu şehrin muhtelif yerlerinde fuhuş yaptırıldığının belirlenmesi üzerine, tesis çalışanı iki kişi ile hayat kadınlarının evlerine baskın düzenlendi.

Fuhuş yaptırdıkları belirlenen ve sorgularında suçlarını itiraf ettikleri öğrenilen iki kişi, ifadelerinin alınmasının ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklanırken, mal varlıklarına da el konuldu. AK Partili Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, "İnsanın olduğu yerde maalesef böyle şeyler olabiliyor. Hele Allah'tan korkmayan biri olursa, bu tür hadiseler yaşanıyor. Termal tesise herhangi bir baskın yapılması söz konusu değil. Şahıslar polis tarafından evlerinden alındı. Sözleşmeli olan personelin işine son verdik, kadrolu çalışan hakkında da yasal prosedürü işletiyoruz" dedi.

Başkan Cengiz, "Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Termal Tesisler otel, kaplıca ve aile kabini gibi birbirinden bağımsız üç bölümden oluşmaktadır. İki personelin aile kabinlerine gelenlere göz yumdukları iddiasıyla tutuklandıkları bilgisi elimize ulaşmıştır. Burada münferit bir olay söz konusudur ve belediye olarak hizmet alımıyla çalışan işçinin işine son verilmiş, kadrolu işçi için mahkeme sonucu beklenmektedir. Tesis müdürü başta olmak üzere, tüm çalışanlar hakkında idari soruşturma başlatılmıştır" diye konuştu.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir