uygun beşik çeşitleri / Annelerin Tercihi En Konforlu 10 Bebek Beşiği Önerisi | 2023

Uygun Beşik Çeşitleri

uygun beşik çeşitleri

Sepet Beşik Modelleri

SEPET BEŞİK

Sepet beşik, bebek bekleyen ve bebek sahibi olan her annenin sahip olmak isteyeceği beşik çeşitlerinden bir tanesidir. Çocuklarının güvenli ve sağlıklı bir şekilde büyümelerini isteyen her ebeveyn bütün ihtiyaçlarını anne ve babasının karşıladığı bebeklik döneminde kaliteli ve konforlu bir beşik çeşidine ihtiyaç duymaktadırlar.

 Taşınabilirliği oldukça basit olan bu beşik çeşidi anne ve babaların bebeklerini gönül rahatlığıyla emanet edeceği türden bir konforda tasarlanmaktadır. Özellikle ev değişikliklerinde, oda değişikliklerinde ve eşya taşıma gibi durumlarda sepet beşik, diğer beşik çeşitleri ile karşılaştırıldığında daha avantajlı olduğu görülmektedir.

Sepet beşik, tercih edilme nedenleri oldukça mantıklı nedenlere dayanmaktadır. Ev sahibi olmayan, evin içinde mobilya değişimi yapmak isteyen veya konfora önem veren anne ve babaların beşik çeşitlerinden sepet beşiği seçmesi:

  •      Taşınabilirliği kolay olması,
  •      Konforlu olması,
  •      Özellikle sık hareket eden bebeklerin güvenliğini sağlıyor olması,
  •      İlk altı aylık bebekler için oldukça uygun olması gibi faydalı ve akli nedenlere dayanmaktadır.

SEPET BEŞİK ÇEŞİTLERİ NELERDİR?

Sepet beşik, anne ve babaların bebekleri için tercih ettikleri beşiklerden bir tanesi olarak bilinmektedir. Bu beşik çeşitleri konforu, taşınabilirliği ve özellikle ilk ay bebekler için güvenli bir ortam sağladığından ebeveynlerin seçim yapma konusunda bu beşik çeşidine karar vermelerine sebep olmaktadır.

 Sepet beşiğin en önemli özelliklerinden bir tanesi ise evin her yerinde kurulabilmesi ve yer kaplamaması olarak öne çıkmaktadır. Diğer beşik çeşitleri kurulumu ve dahi evdeki odalara dizaynı biraz uğraştırıcı olmaktadır. Sepet beşik ise evde herhangi bir odaya kolay şekilde taşınabilir ve ardından kullanımı hemen sağlanabilmektedir.

 Bu beşik çeşitleri içinde estetik ve malzeme açısından farklı çeşitler bulunmaktadır. Sepet beşiklerin diğer modellere göre daha şık görünümlü olup hoş bir tasarım farkı bulunmaktadır. Fakat tasarımsal odaklanmamızın yanında güvenlik ve konfor konusunu da aynı seviyede sağlamak ve sizlerin her açıdan memnun kalacağı bir beşik deneyimi yaşamanızda pay sahibi olmak istiyoruz. Bu tasarımlar anne ve babaların inceliklerine göre hitap edilerek üretilmektedir.

 Anne ve babaların bebeklerinin odalarında özenli ve güzel beşikler bulundurmak istemeleri elbette olağan bir durum olarak görülmektedir. Sepet beşik çeşitleri ise oldukça farklı türlere ayrılmaktadır. Sepet beşiklerin estetik ve konforları düşünülerek üretilen çeşitlerinden bazıları ise şu tür örneklerden oluşmaktadır. Bunlar:

      Krem, Beyaz dantelli bebek uyku seti ve beyaz ahşap kullanılarak dizayn edilen sepet beşikler,

  •      Beyaz Fransız dantelli ve çatılı beyaz ahşap kullanılarak dizayn edilen sepet beşikler,
  •      Boş Bersava doğal ahşap olarak dizayn edilen sepet beşikler,
  •      Ekonomik sarı zigzaglı yatak bersava doğal ahşap şeklinde dizayn edilen sepet beşikler,
  •      Krem Fransız dantelli doğal ahşap çatılı şeklinde dizayn edilen sepet beşikler, farklı ve ince tasarımlara ayrılmaktadır.

 Ebeveyn ve ebeveyn adaylarının sepet beşikler konusunda önemli bir seçim sebebi de bebeklerin büyüme ve hareketlilikleri hesaba katıldığında, ilk ay ile dokuz ay arasına oldukça kullanışlı şekilde tasarlanmasıdır. Bu tasarımlar bebeklerin sağlıkları düşünülerek ve rahatlıkları için beşiklerin ahşap olması sayesinde sağlık ön planda tutularak üretilerek satışa sunulmaktadır.

Annelerin Tercihi En Konforlu 10 Bebek Beşiği Önerisi

Bebek sepeti, bebek beşiği modelleri, çeşitleri, fiyatları, bebek beşikleri, sepetleri

Hamilelik dönemi anne ve babaların yoğun heyecanlar yaşadığı dönemdir. Aileye yeni bir birey katılacak ve yaşamı artık onunla paylaşacaklardır. Bu dönem beklenen bebeğin ihtiyaçlarını almak için alışveriş yapılan dönemdir. Mağazalar gezilir, ihtiyaç listeleri çıkarılır, ürünler karşılaştırılır, bütçeler yapılır. Evin en sağlıklı odası bebek odası olarak düzenlenir. Bebek odasının sağlık koşullarına uygun olması yanında şık, sevimli ve estetik görünmesine de çalışılır. Günümüzün bebek odaları prens, prenses odaları gibi süslenmektedir. Bebek odası hazırlamak özellikle anneler için en zevkli uğraş haline gelir. Anneler bebeğin kız veya erkek olacağı durumuna göre uygun renklerde perdeler, örtüler hazırlar. Kaliteli ve şık görünümlü bebek sepeti, bebek beşiği, bebek karyolası, şifonyer, gardırop gibi eşyaları alıp odaya yerleştirir.

Bebek eve geldiğinde öncelikle yatacak yer ihtiyacı olacaktır. İlk aylarda vaktinin çoğunu uyuyarak geçirecek olan bebeğin yatacağı yer temiz ve rahat olmalıdır. Anne ve babaların en çok zorlandığı konu da yatak seçimi oluyor. Beşik, bebek sepeti, park yatak ve karyola arasında seçim yapmakta zorlanırlar. Oysa hepsinin de hayatı kolaylaştıran işlevsellikleri bulunuyor. 0-1 yaş arası beşik anneler için de kolaylık sağlıyor. Özellikle ilk 3 ayda bebekler her uyandığında emmek isteyecektir. Bu nedenle annenin yakınında olması gerekir. Bu açıdan ilk aylarda beşik daha avantajlıdır. Bebek beşikleri daha küçük ebatlardadır ve taşınması kolaydır.

Sabit duran veya sallanabilir modelleri olan beşiklerde tül cibinlik de bulunur ve bebek için sakin, huzurlu bir uyuma ortamı sağlanır. Beşikler bebekten çok anneye kolaylık sağlar ve anne beşiği süslemekten, sevimli ve zevkli bir beşik hazırlamaktan büyük keyif alır. Bebek beşikleri ve yatakları genellikle asılan sesli ve ışıklı nesnelerle de süslenir. İlk aylarda bunun pek sakıncası yoktur. Ama bebek büyüdükçe bu nesneler ve cibinlikler tehlikeli olabilir. Bebek eliyle cibinliği çekebilir ve nefes almakta zorlanabilir. Ayırca hareketleri artan bebek beşiğinden de düşebilir. Bütün bunlar düşünüldüğünde bebek beşiği ilk aylar için avantajlıdır ama ilerleyen aylarda park yatak da almak gerekir.

Bebeğinizin yatması için en zengin seçenekleri Ayhan Çocuk internet mağazamızda bulabilirsiniz. Kaliteli ve ünlü markaların karyola modelleri, bebek beşiği modelleri, bebek sepeti, park yatakları sitemizde en uygun fiyatlarla satılmaktadır. Bebeğin sağlığı ve gelişimi için beşik ve yatak seçiminde oldukça seçici olmak gerekir. Bebek eşyalarının tümünde olduğu gibi bebek beşiklerinde de malzeme kalitesi önemlidir ve kesinlikle kanserojen madde içeren malzemeler kullanılmamalıdır. Ancak piyasada çok sayıda kalite belgesi olmayan firmaların beşik çeşitleri bulunuyor. Görünüme aldanmamak gerekir. Öncelikle ürünün TSE EN 1888 kalite belgesine sahip olup olmadığına bakılmalıdır.

EN 1888 belgesi olan ürünler Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiştir, sağlık ve konfor açısından güvenle kullanılabilir. Ayhan Çocuk sitemizdeki tüm ürünler ve beşikler kalite belgelidir ve 2 yıl firma garantilidir. Bebek alışverişi için mağaza mağaza gezmenize gerek kalmaz ve yüzlerce bebek ve çocuk eşyalarını dilediğiniz kadar inceleyebilir, karşılaştırma yapabilir ve sipariş verebilirsiniz. Siparişleriniz en fazla bir iş günüde kargoya verilir ve size teslim edilir.


  1. Anasayfa > BEBEK ODASI > Bebek Sepeti & Beşik

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır