melek mosso gerçek adı / TRHaber - Melek Mosso kimdir? Melek Mosso gerçek adı ne, kaç yaşında? Melek Mosso şarkıları neler?

Melek Mosso Gerçek Adı

melek mosso gerçek adı

Melek Mosso

Melek Mosso ya da gerçek adıyla Melek Davarcı (d. 11 Kasım , Kayseri), Türk müzisyen ve müzik öğretmeni.

Hayatı ve kariyeri[değiştir

Melek Mosso kimdir? Konseri iptal edilen Melek Mosso’nun hayatı ve biyografisi

Isparta Uluslararası Gül Festivali’nde 3 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan konseri iptal edilen Melek Mosso, günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde daima kendine yer bulan Melek Mosso’nun konserinin neden iptal edildiği araştırılırken, hayatı ve biyografisi de merak edildi. İşte konseri iptal edilen Melek Mosso hayatı, biyografisi ve tüm merak edilenler…

MELEK MOSSO KİMDİR?

11 Kasım tarihinde Kayseri’de dünyaya gelen Melek Mosso, aslen Kayserilidir. Gerçek adı Melek Davarcı olan ünlü müzisyen, müziğe yedi yaşında ilk bestesini yaparak başladı. Dokuz yaşında Denizli Belediye Konservatuvarı’nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almaya başlayan Mosso, ardından Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimine devam etmiştir. Lise döneminde yan flüt çalmaya başlayan ünlü müzisyen, üniversite öğrenimini de Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik ÖğretmenliğiBölümü’nde tamamlamıştır. Öğrenim hayatı boyunca korist ve solistlik yapmış olan Melek Mosso, eğitimini tamamladıktan sonra gelmiş olduğu İstanbul’da Kadıköy Beşiktaş hattında müzik yapmış ve tanınırlığını arttırmıştır.

Melek Mosso kimdir? Konseri iptal edilen Melek Mosso’nun hayatı ve biyografisi

MÜZİK KARİYERİ

Melek Mosso, piyano, yan flüt, solfej ve armoni dersleri vermiş ve müzik eğitimi almak isteyen öğrencilerini konservatuvar sınavlarına hazırlamıştır. Birçok müzik yarışmasına katılmış ve ödüller almıştır. Müzisyen arkadaşları ile kurmuş olduğu Zbam The Band isimli müzik grubu ile swing ve cazkonseptli müzik yapmış ve çeşitli sahnelerde performans sergilemiştir. Yıldız Tilbe’ninVursalar Ölmem’ adlı şarkısını yeniden yorumladığı video ile milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşmış olan Melek Mosso, No.1’in TV dizisi Çukur için yapılmış olan ‘Hiç Işık Yok’ isimli şarkısında, No.1’e eşlik etmiştir. Bu parça da milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşmış ve ‘Hiç Işık Yok’ isimli bu parça No.1’in ‘Siyah Bayrak’ albümünde yer almıştır.

yılında söz ve müziğini kendisinin yaptığı teklisi ‘Kedi’ ile radyoların çalma listelerinde uzun süre yer edinmiştir. Müzik Öğretmenliği mezunu olan Melek Mosso, yapmış olduğu sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündeminde sıkça konuşulan isimler arasında yer almaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.