bağımlılık karikatür / ​Karikatürler bağımlılığa karşı farkındalık için yarıştı

Bağımlılık Karikatür

bağımlılık karikatür

"Tütün Ürünleri, Alkol ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele" Konulu Afiş, Karikatür ve Slogan Yarışması Sonuçları

Bursa Teknik Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Tütün Ürünleri, Alkol ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele" konulu  afiş, karikatür ve slogan yarışması sonuçlandı.

Bursa Teknik Üniversitesi öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenlenen “Tütün Ürünleri, Alkol Ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele” konulu ödüllü yarışmada 17 slogan, 12 afiş ve 4 karikatür değerlendirmeye alınmıştır. Eserler, Değerlendirme Jürisi tarafından incelenmiş ve oy birliği ile her bir dalda kazanan yarışmacılar ve eserler aşağıda sunulmaktadır. 

 

Slogan Dalında Kazanan Katılımcı:

Buse BAKILAN (Kimya Mühendisliği)

"Bağımlı ol, ama hayata!"

 

Afiş Dalında Kazanan Katılımcı:

Zeynep ELMAS (Şehir Bölge Planlama)

 

Karikatür Dalında Kazanan Katılımcı:

Ersağ MENCİ (Şehir Bölge Planlama)

&#;Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl seafoodplus.info düzenlenecek Bilge Şehir Kocaeli Karikatür Yarışmasının konusu “Çocuk ve Dijital Bağımlılık” çocuklar ve dijital bağımlılık temasında karikatürlerin katıldığı yarışmanın son başvuru tarihi 02 Nisan.&#;seafoodplus.info&#;adresinden bilgi edinilip ve başvuru yapılabilen yarışmanın 1.’lik ödülü 15 bin TL, 2.’lik ödülü Bin TL, 3.’lük ödülü 5 bin TL 2 bin TL teşvik ödülü ayrıca 5 kişiye TL başarı ödülü bulunuyor.

&#;ÇOCUK VE DİJİTAL BAĞIMLILIK

Günümüz toplumunda çocuklardaki bilgisayar ve tabletlerde oyunlar, sosyal medya bağımlılığı gibi konulara dikkat çekmek, çocukları iletişimden ve birbiriyle oyun oynamak yerine asosyalleştirerek bağımlı hale getiren bir problem konusunda, farkındalık oluşturarak dikkatleri bu noktaya çekmek amaçlanıyor. 2. Uluslararası Bilge Şehir Kocaeli Karikatür Yarışmasında, "Çocuk ve Dijital Bağımlılık" konusunda karikatüristler tarafından özgün kavramlar ve konuları zenginleştirici bir perspektifle işlenmiş karikatürlerin yarışmaya katılması bekleniyor.

&#;PROFESYONEL VE AMATÖR KARİKATÜRİSTLER

2. Uluslararası Bilge Şehir Kocaeli Karikatür Yarışmasının jürisinde, ünlü karikatüristler, Andrey Popov, Sryran Caferli, Saadet Demir Yalçın, Murat Yılmaz ve Ahmet Altay Bulunuyor. Yarışmaya ön kayıt için katılımcılar üyelik formuyla birlikte eserlerini posta yoluyla ya da jpeg formatında en fazla dpi, bir de eser için 5 MB'a geçmeyecek şekilde&#;[email protected]&#;adresine e-posta ile göndererek katılabiliyor. Dünyanın dört bir yanından profesyonel ve amatör karikatüristlerine açık Bilge Şehir Kocaeli Uluslararası Karikatür Yarışmaları ödül töreni Nisan tarihleri ​​arasında Kocaeli'nde yapılacak.

&#;

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir