sakarya sepaş telefon numarası / Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş.

Sakarya Sepaş Telefon Numarası

sakarya sepaş telefon numarası

Müşteri Hizmetleri Görevlisi ( Adapazarı)

Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. SEPAŞ

Enerji sektöründe faaliyet göstermekte olan şirketimiz Sepaş Enerji  (Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş.) olarak  Sakarya- Adapazarı ilçesinde görevlendirilmek üzere "Belirli Süreli Müşteri Hizmetleri Merkezi Görevlisi” aramaktayız.
·         Üniversitelerin 4 yıllık örgün öğretim veren bölümlerinden mezun,
·         Müşteri Hizmetleri alanında yıl tecrübeli,
·         Müşteri odaklı çözümler oluşturma ve müşterilerle çalışma konusunda tecrübeli,
·         MS Office programlarını etkin şekilde kullanabilen,
·         Ekip çalışmasına yatkın,

Pozisyondan Beklenen Yetkinlikler;
Fonksiyonel Yetkinlikler: İşi Kaliteli Yapma,
Temel Yetkinlikler: Etkili İletişim, İç/Dış Müşteri Odaklılık, Öğrenme Çevikliği

" İş etiğimiz gereği  tüm adayları cinsiyet gözetmeksizin; bilgi, beceri, deneyim ve yetkinliklerine göre eşit bir şekilde değerlendiririz."

İŞ TANIMI

· Müşteri abonelik işlemleri için gerekli evrakların kontrolü ve tüm abonelik işlemlerinin gerçekleştirilmesi,
· Müşterilerden gelen tüm talep ve şikayetlerin alınarak ilgili birimlere sevkinin sağlanması,
· Müşterilere ilgili danışmanlık faaliyetlerinin sunulması,
· Şirket ihtiyaçları doğrultusunda ekip projelerine ve çalışmalarına katılım sağlanması.

Sepaş Enerji Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Sepaş Enerji çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Sepaş Enerji müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden Sepaş Enerji şikayet hattına erişebilirsiniz. Sepaş Enerji müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Günümüzün en önemli olmazsa olmaz ihtiyaçlarından birisi de elektriktir. Kapımıza kadar gelen elektriğin dağıtımından, satışından, desteğinden sorumlu firmalar her ile ya da bölgeye göre değişmektedir. Türkiye&#;de birçok elektrik firması bulunmaktadır.

Sepaş Enerji, yılında kurulmuş, perakende olarak elektrik dağıtımı, satışı ve desteği veren bir enerji firmasıdır. Sepaş Enerji; Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli illerimizde elektrik hizmeti sunmaktadır. Bu illerimizde yaşayan kullanıcılarımızın elektriklerinin sağlanması, abonelik işlemlerinin yapılması, tüm elektrik sisteminin denetimi, kontrolü ve elektrik konusunda destekten Sepaş Enerji sorumludur.

Sepaş Enerji ile irtibat kurabileceğiniz &#;lü bir çağrı merkezi iletişim telefon numarası bulunmaktadır. Bu numara aracılığıyla Sepaş Enerji&#;de bulunan aboneliğiniz hakkında detaylı bilgi alabilir, anlık arıza bildiriminde bulunabilir, kapanmış elektrik hizmetinizin açılması hakkında talepte bulunabilir, sokak lambalarının aydınlanma konusundaki teknik problemlerini bildirebilir, güncel borcunuz hakkında bilgi alabilir; istek, soru, öneri ve şikayetlerinizi bu hat üzerinden kolayca Sepaş Enerji&#;ye bildirebilirsiniz.

Sepaş Enerji Çağrı Merkezi Numarası

Sepaş Enerji, Türkiye’nin köklü sanayi kuruluşlarından Akkök Holding ve Avrupa’nın önde gelen 10 enerji tedarik ve dağıtım firması arasına girmiş olan CEZ Group’un ortak kurmuş olduğu bir firmadır. EPDK’nın Dağıtım ve Perakende Satış Faaliyetlerinin Hukuki Ayrıştırmasına İlişkin Usul ve Esaslar kanunu uyarınca şirketin dağıtım kolundan ayrılmış ve tedarikçi firma olarak yoluna devam etmiştir. 1 Ocak tarihinden itibaren Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli illeri ile hizmetine yön vermiştir. Şirket bununla sınırlı kalmamış ve hizmetlerine ülkenin dört bir yanında hız kesmeden devam etmiştir. Günden güne büyüyen firma, müşterilerinin soru görüş ve önerilerine değer vermekte ve başta çağrı merkezi numarası olmak üzere birçok kanal yoluyla müşteri sorunlarına çözüm bulmaktadır. Sepaş Enerji çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Sepaş Müşteri Hizmetleri Numarası

Şirket, tedarikçisi olduğu bölgelere en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için her geçen gün kendini daha ileriye taşımaktadır. Bunun yaparken de müşterilerinin görüş ve önerilerini dikkate alıp rota çizmekte. Firmaya ulaşmanın birçok yolu var. En kısa ve en hızlı çözüme ulaşabileceğiniz yol ise Sepaş Müşteri Hizmetleri Numarası. Aldığınız hizmetle alakalı bir sorununuz şikayetiniz varsa, ya da daha iyi olması için bir öneriniz varsa 5 numaralı müşteri hizmetleri numarasından firmaya ulaşıp sorununuzu ya da görüşünüzü iletebilirsiniz.

Öneri, istek ve şikayetlerinizi Sepaş Enerjimüşteri hizmetleri numarasıüzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

Sepaş Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Firmanın müşteri hizmetlerine bağlanmak için 5 numaralı hattı arayıp 2’yi, ardından tekrar 2’yi ve son olarak 3’ü tuşladığınızda herhangi bir bekleme gerektirmeden müşteri hizmetleri direk bağlanma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri temsilcisiyle yapacağınız görüşmeler kayıt altına alınacak olup, kişisel verileriniz kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında korumaya alınacaktır.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Sepaş Enerji müşteri hizmetleri numarası direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

Sepaş Şikayet Hattı

Firmanın müşteri hizmetleri numarası dışında bir de şikayet hattı mevcut. Şirketle ilgili sorunlarınızı internet adresinden iletebilirsiniz. Bu kanalda ilettiğiniz bildirimler, en az müşteri hizmetleri kadar hızlı bir şekilde çözüme ulaştırılıp tarafınıza bildirilecektir. Aynı zamanda seafoodplus.info internet adresinden firmanın web sitesine ulaşabilir konuyla ilgili bilgi alabilirsiniz. Bunların dışında yazılı dilekçe ile de bildirim yapmanız mümkün.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Sepaş Enerji müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Sepaş Enerji şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Sepaş Enerji Online İşlemler
Sepaş Enerji Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
5

Arama Terimleri: sepaş enerji iletişim bilgileri, sepaş enerji telefon no, sepaş enerji irtibat tel, sepaş enerji canlı destek, sepaş enerji müşteri temsilcisi, sepaş enerji şikayet hattı, sepaş enerji müşteri hizmetleri, sepaş enerji müşteri hizmetleri numarası, sepaş enerji çağrı merkezi numarası, sepaş enerji iletişim numarası, sepaş enerji çağrı merkezi, sepaş enerji müşteri hizmetleri direk bağlanma

Sepaş Enerji Arıza ve Çağrı Merkezi Telefonu, İletişim

Sepaş Logo

Elektrik,Su, Doğal gaz, İnternet, Telefon ve Televizyon servislerine ait borçlarınızı sağdaki butona tıklayarak hemen ödeyebilirsiniz.

Sepaş Hızlı Fatura Öde

Sepaş Enerji'ye ulaşarak indirimli elektrik hizmetlerinden faydalanmak için gerekli telefon numarası, adres ve online hizmet bilgileri burada bulabilirsiniz.


Sepaş Enerji      Sepaş Enerji Müşteri Hizmetleri

Sepaş Enerji Abonelik İşlemleri     Sepaş Enerji Fatura İşlemleri

Sepaş telefon numarası

Sepaş Enerji çağrı merkezini 5 numarasından arayabilirsiniz. Aşağıda Sepaş müşteri hizmetlerinden yapabileceğiniz işlemleri bulabilirsiniz: 

  • Abonelik ile ilgili bilgi edinme
  • Fatura sorgulama
  • Tarife bilgisi alma
  • Serbest tüketicilik (indirimli elektrik) işlemleri

Elektrik abonelik başvurusu

Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerinde görevli tedarikçiden elektrik almak için, Sepaş Enerji'ye başvurarak aboneliği kendi adınıza yapmanız gereklidir. Gerekli evraklar ve abonelik ücretini önceden hazırlarsanız işlemeleriniz hızlanır. Sepaş enerji aynı zamanda online abonelik hizmeti de verir; böylece müşteri merkezine gitmenize gerek kalmaz. Aboneliği online yapmanız halinde, satış sözleşmesi imzalamanız için kapınıza getirilir.

Elektrik kesintisi ve şikayetler

Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerinden elektrik dağıtım arızalarından Sakarya Elektrik Dağıtım (SEDAŞ) sorumludur. SEDAŞ'a numaralı çözüm hattından ulaşabilirsiniz. Arıza bildirimi yapabilir, bakım programı ve planlı kesintiler hakkında bilgi alabilir ve tahmini kesinti süresini öğrenebilirsiniz. ALO hattı, 7 gün 24 saat çalışan ücretli bir hizmettir. Ücretlendirme telefon şirketleri ve gsm operatörleri tarafından belirlenir.

Sepaş İletişim Adresleri

Genel Müdürlük

Karabaş Mahallesi Hafız Selim Sokak D Karayolu Üzeri No Ofis: İzmit KOCAELİEmail: [email&#;protected]

İl Merkezi Şubeleri

Bolu
Beşkavaklar Mh. Devlet Hastanesi Yolu  BOLUKocaeli - İzmit
Körfez Mh.Şehit Rafet Karacan Cd. Yüce Rıfat Sk. No Kandıra Sapağı İzmit KOCAELİKocaeli - GebzeGüzeller seafoodplus.infoçlik Cad. No Gebze KOCAELİDüzce
Kültür Mh. seafoodplus.info Cd. No: 15/A  DÜZCESakarya - Adapazarı 
Cumhuriyet seafoodplus.info seafoodplus.infoıyık İş Merkezi NoA Adapazarı SAKARYA

e-Devlet Kapısı

  • Bu sayfada yer alan hizmetler Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.
  • Web Sayfası seafoodplus.info
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla kamu kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında istek ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya bilgi edinme hakkı kapsamında kamu kurumlarından bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca aldığınız hizmet sonrası kamu kurum veya personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime katılabilirsiniz.

e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler

İletişim Bilgileri

Kurum Adı
Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş.
Web Sayfası
seafoodplus.info
Tel
+90 5
Adres
Yahya Kaptan Mahallesi, Şevval Sokak, Dış Kapı No:4, İç Kapı No İzmit/Kocaeli İZMİT KOCAELİ TÜRKİYE

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir