pratik el rondosu kullananlar / Wenken Pratik El Rondosu Kullanıcı Yorumları - monash.pw

Pratik El Rondosu Kullananlar

pratik el rondosu kullananlar

Vip Ahmet Pratik El Rondosu Bakır VP

İstenilen her an kullanılabilen el rondosu zahmetsiz ve pratik olmasıyla oldukça sevilen bir üründür. Rondo alırken dikkat edilen özelliklerden biri bıçak kalitesidir. Keskin bıçaklara sahip olan bu ürün günlük hayatta sıklıkla tercih edilir. 3 bıçaklı olması sayesinde gıdalar kısa sürede ve fazla efor sarf etmeden istenilen boyutta kesilir. Ürünün hacmi cc’dir. Kullanışlı boyutuyla fazla yer kaplamaz. Rondonun ölçüleri 13 x 12 x cm’dir. Vip Ahmet pratik el rondosu kullananlar ürünün ergonomik olarak dizayn edilen ölçüleri sayesinde rahat bir kullanım ve tutuş kolaylığı sağladığını yorumlarında paylaşırlar. Bakır renkte olan bu model parlak ve şık bir görüntüye sahiptir. Kaliteli malzemesi ve dikkat çekici görüntüsü sayesinde uzun yıllar yıpranmadan kullanılır. Bulaşık makinesinde yıkanması önerilmez.

  • 3 bıçaklı ürün
  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Dayanıklı çekme ipi

Vip Ahmet Bakır El Rondosu Özellikleri

Vip Ahmet Bakır El Rondosu Özellikleri

Rondonun malzemeleri küçük parçalara ayırabilme özelliği beğeni toplar. Vip Ahmet pratik el rondosu bakır VP keskin paslanmaz bıçaklarıyla malzemeleri istediğiniz boyutta küçültür. Soğan gibi ürünleri ekstra güç gerektirmeden doğramanızı sağlar. Ürün zahmetsiz kullanımı sayesinde işinizi büyük ölçüde kolaylaştırır. Büyük boydaki ürünlerin küçük parçalar halinde rondoya atılması kesme işlemini daha efektif bir hale getirir. Günlük kullanımda tercih edilen bu ürün sayesinde yemek yapma süreniz kısalır. Orta boylu olması rahat bir kullanım alanı yaratır. Modelin çekme ipi sağlam ve kaliteli malzemeden yapılır. Ürünün kapağı tam olarak oturduğundan kullanım esnasında sorun oluşturmaz. Kapak kolaylıkla açılıp kapanabilir. Ürün elde yıkandıktan sonra bıçaklarının tamamen kurulanması önerilir. Bu sayede modelin bıçakları paslanmadan uzun zaman güvenle kullanılabilir. Çekme ipinin kolayca çekilebilmesi sayesinde minimum güç uygulayarak maksimum verim elde edilir.

Vip Ahmet Pratik Bakır El Rondosu Avantajları

Vip Ahmet Pratik Bakır El Rondosu Avantajları

Büyük hazneye sahip el rondoları günlük hayatta tercih edilir. cc olan Vip Ahmet pratik el rondosu, geniş hacmi sayesinde istenilen miktardaki ürünü keserek küçültmek için kullanılır. Ürün kristal malzemeden üretilir. Kaliteli içeriğinde sağlığa zararlı hiçbir madde bulunmaması ürünün beğenilen özellikleri arasındadır. Ürünün gıda ile teması uygundur. Uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanım için ağır kimyasal içeren deterjanlar ile temizlenmesi önerilmez. Elde yıkanabilen bu model gün içinde pratik bir kullanım imkanı sunar. Ürünün kapağında kilit bulunmaz, bu yüzden kullanım esnasında kapaktan tutmak gerekebilir. El rondosu göz alıcı bakır rengiyle şık mutfaklara uyum sağlar. Mutfak aletlerinin elektrik tüketimi oldukça fazladır. Elektriğe ihtiyaç duymayan bu ürün tasarruflu bir kullanım imkanı yaratır. Ürünün çok ses çıkarmaması sayesinde istenilen saatte kullanılabilir.

Vip Ahmet Pratik El Rondosu Fiyatları ve Yorumları

Vip Ahmet Pratik El Rondosu Fiyatları ve Yorumları

Vip Ahmet pratik el rondosu fiyatları ürünün bıçak kalitesi ve malzeme özelliklerine bakılarak belirlenir. Dikkatli kullanıldığı takdirde uzun süre kullanım ömrü olan bu ürün mutfakta sıklıkla tercih edilir. Bu model hem yemek hem de tatlı yapılırken kullanılır. Keskin bıçaklarıyla kuruyemişlerin küçültülmesinde tercih edilir. Ürünü kullananların görüşlerini alarak model hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Vip Ahmet pratik el rondosu yorumlarını inceleyerek bıçak kalitesinin beğenildiğini görebilirsiniz. Yorumlar arasında ürünün pratik kullanımının da öne çıkan bir özellik olduğu görülebilir. Paslanmaz çelik bıçaklarıyla uzun süre kullanım imkanı sunan bu modelin standartlara uygun tasarımı sayesinde modası geçmez. Ürünün görsellerine göz atarak kaliteli bıçakları ve parlak bakır yüzeyini inceleyebilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve size uygun olduğunu düşünüyorsanız güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

İpli El Rondosu 3 Bıçaklı Pratik İp Çekmeli Doğrayıcı Mutfak Rondosu

İpli el rondosu,Pratik kullanım ip çekmeli el rondosu 3 bıçaklı domates, Havuç, Maydonoz, Soğan Rondosu
Elektrik derdi YOK,ipi biraz çekip bırakın,Mükemmel keskin bıçaklar Sebzeleri,Meyveleri doğrasın

İpli Pratik El Rondosu

İpli pratik el rondosu kolay kullanımı ile mutfağınızda büyük rahatlık sağlayacak. Keskin bıçakları sayesinde soğan, sarımsak, havuç ve haşlanmış püre yapımında kullanılacak sebze ve meyvelerinizi pratik şekilde doğrar. Yenilenen paslanmaz bıçağı ile doğramak istediğiniz ürünü bir kaç dakikada hızlı bir şekilde yapar.

Yiyeceğinizi hazneye koyarak, ipli mekanizmayı çekerek doğramanın kalın ve ince haline kendiniz karar verebilirsiniz.

Sağlığa zarar vermeyen polikarbon haznesi kırılmaz plastikten üretilmiş olup, sıcak ürünler için kullanıma uygundur. Bu harika rondo ile birbirinden farklı sos ve salata için yeni tatlar yaratabilirsiniz.

Hangi Gıdalar İçin Uygundur

  • Domates  Salatalık  Havuç  Patates
  • Elma Maydanoz  Dere Otu
  • Turp, Soğan ( Sebze ve Meyveler )

 

İpli El Rondosu 3 Bıçaklı Pratik İp Çekmeli Doğrayıcı Mutfak Rondosu Kullanımı

Rondo haznesine yıkanmış sebze ve meyveleri atınız, bıçağın doğru yerleştirildiğini kontrol ediniz. Kapağı kapatıp, ipi çekerek yiyeceklerinizi doğrayınız.

 

İpli El Rondosu 3 Bıçaklı Pratik İp Çekmeli Doğrayıcı Mutfak Rondosu Temizliği

Pratik kullanımıyla el rondosu temizliği çok basittir. Rondo haznesini ve bıçağı bulaşık makinesine yerleştirip yıkayabilirsiniz. Elde yıkamada, hazneye ve bıçağa zarar vermeyecek sünger kullanımı ile istenilen sıcaklıkta yıkayabilirsiniz. (Lütfen elle bıçak temasında dikkat ediniz). ipli kapak kısmını su altına tutmayınız. Mekanizmanın daha uzun ömürlü olabilmesi için nemli bez ile silip dolaba kaldırabilirsiniz.

Uyarılar: Bu ürün oyuncak değildir. Kesilme tehlikesine karşı bebeklerden ve çocuklardan uzak tutunuz.

Not: Ürünün farklı renkleri mevcuttur. Stok durumuna göre asorti olarak gönderilmektedir.

İpli El Rondosu 3 Bıçaklı Pratik İp Çekmeli Doğrayıcı Mutfak Rondosu ean : 

 

 

Bunu beğen:

Bu Ürüne Bakanlar Bunlara da Baktı

ARKADAŞLAR BENIM İÇİN ONEMLI. Lütfen cvplayımonash.pw el brondosu alacam Şok markete gelmıs axentıa marka alan var mı

  • Profil fotoğrafı

    ANNEMIN ELLERİ EGZEMA. BEN DE EVLENDIM. YEMEK YAPARKEN SOĞAN DOMATES KIYAMIYO O YUZDEN ALACAM. LÜTFEN CVP VERIN

    8 yıl 5 ay önce0
  • *Mutfağın Gözde&#;si*

    Bende de var aynı sorun. Şok markettekini bilmiyorum görmedim duymadım nasıl birşey ipli çevirmeli falan mı onlardan iki tane kullandım ikiside elimde kaldı geçen gün fakir trex Rondosunu aldık 90 tl çokda güzel cam hazneli çok kullanışlı

    8 yıl 5 ay önce0
  • *Mutfağın Gözde&#;si*

    İpli Rondoymuş baktımda pek iyi birşeye benzemiyor onun yerine züccaciyelerde daha iyileri oluyor 20 tl ye falan ben onlardanda aldım güzeldi aslında ama çok doldurmuşum çekerken çarklarının dişleri kırıldı çöpe gitti yani 10tl 20 tl verene kadar en sonunda elektrikli sağlam bişey aldım yazık ettim iplilere verdiğim paraya. Yinede siz bilirsiniz tabiki. Birde ipli rondolar çek çek çok zahmetli ben bile yoruluyodum elektrikli rondom harika rahata kavuştum

    8 yıl 5 ay önce0
  • Profil fotoğrafı

    cvbınız için cok sağolun gozde hanım Evet ıplı cekmelı Aslında elektrıklı alsak daha ıyı olur ama annem kullanmaz bılıyorum Ona küçük pratık bısey lazım ZUccacıyelere bı bakayım olmazsa Bı de slop chop dıye bısey var Yotubede vıdeosu var cok pratık Bana da tam oyle bısey lazm Ama yorumları okudum bıcok ınsan menmun kalmamıs En ıyısı bı zuccacıyeden gıdıp almak sanıırm

    8 yıl 5 ay önce0
  • *Mutfağın Gözde&#;si*

    O zaman dediğim gibi orta yollu birşey alın aslında bende anneniz gibi elektrikliyle kim uğraşıcak diye düşünüyordum ama ipli rondolarla aynı boyutta ve temizlenmesi çok daha kolay iplilerden daha mantıklı yani :) yinede siz dediğim gibi züccaciyelerden bakın benim aldığım güzeldi aslında ama benim sakarlığıma geldi çok doldurunca dişleri kırıldı büyük ihtimalle aynı marka her yerde vardır yerli bir ürün zaten kapak kısmı beyaz altı şeffaf mika. Çekme yeride bi yeşil olan bide turuncu olan var bi bakın bulursunuz umarım

    8 yıl 5 ay önce0
  • *Mutfağın Gözde&#;si*

    monash.pw

    bakın bu üründü. Ben züccaciyeden 20 tl ye almıştım

    8 yıl 5 ay önce1
  • Profil fotoğrafı

    nete sımdı gırebıldım gözde hanım kusura bakmayıın :)
    Şimdi baktım aldığınız ürüne ıyı bıseye benzıyo Menmunmusnz Bu ıyıse 10 tl ona verecegıme 20 tl buna vereyım

    8 yıl 5 ay önce0
  • Profil fotoğrafı

    Bu arada cok soğlun ılgılendınz o kadar Daha once de ımadadıma yetısmıstınz Bı sorumu daha cvplamıstınz Sohbet etmıstık sizle Allah razı olsun :)

    8 yıl 5 ay önce0
  • *Mutfağın Gözde&#;si*

    Selma hanım o Rondo iyiydi aslında ama ben bir gün elektrikler yokken karanlıkta yemek yapmaya kalktım soğanları büyük büyük attım içine bide ağzına kadar doldurdum birden çekince dişleri kırıldı :) aslında güzelbir üründü yani benim yüzümden ziyan oldu. Bende elektrikli aldım en sonunda :) ama güzel üründü tavsiye ederim çok güzel çekiyor soğan domates maydanoz kek bisküvi falan incecik oluyorlar
    ayrıca ne demek hepimiz birbirimize lazımız :) sizden de Allah razı olsun sağolun :)

    8 yıl 5 ay önce0
  • Profil fotoğrafı

    o zman ben bundan alayım gözde hanım 10 tl ona vereceğıme 20 tl buna vereyım :) Bu arada cok ıyı kaplısıınız maşallah Rabbım her sıkıntınızı gidersın :)

    8 yıl 5 ay önce0
  • Profil fotoğrafı

    bu arada gözde hanım bıcakları falan sağlammıydı Çelik oluyo dı mı bunlar Herseyı cekıyo mu pekı Kuruyemıs ve haş haş falan Gercı annem sadece soğan domates falan için kullanır ama belkı bı tane de kendıme alırım :)

    8 yıl 5 ay önce1
  • Profil fotoğrafı

    Selma hanım tupperware&#;in sogan dograyıcısı var iple cekmeli. Bana annem almıs inanın o kadar mennunum ki 2 yıldır sogan sarımsak biber maydonoz hepsini dogruyor ne bicaginda bir körerme nede ipinde kopma oldu. Bulursanız annenize ondan almanızı öneririm. Benim arkadaslarım internetten baska markalarınkini aldılar bıcakları 1 hafta da körerdi ve pisman oldular. Tupperware&#;in ki hep pratik hemde verilen paraya degiyor.

    8 yıl 5 ay önce0
  • Profil fotoğrafı

    aladım meltem hanım Tuppewareyı de düşündüm Aslında haberdarım boyel bı urunden ama fiyatı bıraz fazla geldı Maddi açıdan sıkıntıdayım da :( Siz ne kadara aldınız

    8 yıl 5 ay önce0
  • Profil fotoğrafı

    İnanın hiç bilmiyorum annem almıştı bana ceyiz icin urunlerinden. Simdi okuyunca bende onereyim dedim. Ama haklısınız tupperware&#; in urunleri pahalı. :(

    8 yıl 5 ay önce0
  • Profil fotoğrafı

    atansaydım valla annmıze feda olsun ama işte. Ben yıne bı arastırayım o urunü Bu arada herseyı cekıyo mu meltem hanım

    8 yıl 5 ay önce0
  • Profil fotoğrafı

    Tabi selma hanım feda olsun lafı olmaz annelerimiz icin ama iste bazen olmayabiliyor sıkıntıda olabiliyoruz :( benim denediklerim maydonoz biber sogan sarimsak domates bunları un ufak ediyor.

    8 yıl 5 ay önce0
  • Yağmur karakaş

    cnm ben taperwarenınkını kullanıyrmm harıka cok memnunumm ve sogan ceker ken sulandırmıyo tavsıye edıyrmm benım elektrıklı rondomda var ama bu bana daha guzel ve pratık gelıoo şık şık yanı :D

    8 yıl 5 ay önce0
  • Profil fotoğrafı

    anladım meltem hanım Cok sağolun Allah razı olsun yazdığınız için :) :) Şimdilk kuçuk orta halli bısey alayım da seneye ıns en güzelinı almak nasip olur :)

    8 yıl 5 ay önce0
  • Profil fotoğrafı

    yağmur hanım cok sağol ama pahalı gelıyo tuppeware. Kaça almıstın sen Bu arada haş haş çekıyo mu merak ettım Gercı o kadar keskınse cekıyordur :) :)

    8 yıl 5 ay önce0
  • Profil fotoğrafı

    Ne demek selma hanım. İnş en iyilerini almak nasip olur siz bu kadar düsünüyorsunuz ya merak etmeyin en güzeli olur :)

    8 yıl 5 ay önce0
  • nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır