macfit uyelik dondurma / MACFit aylık ücreti ne kadar?

Macfit Uyelik Dondurma

macfit uyelik dondurma

Macfit üyelik iptali hesaplama ve Macfit taahhütlü üyelik iptalinin nasıl yapılacağı hakkında bilgiler veriyoruz. Macfit üyelik iptali telefon numarasını sayfamızda bulabilirsiniz.

Mac Fit üyelik iptali telefon kanalı ile yapmak için müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. Müşteri hizmetlerini aradıktan sonra üyelik iptali nedeninizi dile getirmeli ve üyeliğinizi kapatmak için talepte bulunmalısınız.

Üyelik iptali talebinin onaylanması için ödemeniz bulunmaması gerekir. Mevcut ödemeniz bulunuyorsa ödemenize yönelik bir bilgilendirme talep edebilirsiniz. Bilgilendirme sonrasında ödeme iptali yaptırabilir ya da ödeme sürecini durdurabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için yazımızın devamında yer alan müşteri hizmetleri iletişim numarasını aramanız tavsiye edilmektedir.

MacFit Müşteri Hizmetleri 0850

Mac Fit müşteri hizmetleri iletişim numarası 0850 532 70 00 olarak aktiftir. Bu numarayı arayarak müşteri hizmetleri üzerinden sorunlarınızı çözebilir, üyelik iptali yapabilirsiniz. Müşteri hizmetleri tarafından destek almak için kullanabileceğiniz başka bir kanal da iletişim formu doldurmaktır.

İletişim formunda yer alan kategori, iletişim bilgileri, sorun bildirimi gibi bölümleri doldurduktan sonra müşteri hizmetleri tarafından aranmak üzere talepte bulunabilirsiniz. İletişim formuna doğrudan Mac Fit resmi web sitesi üzerinde yer alan bize ulaş bölümünden ulaşabilirsiniz.

MacFit İletişim

MacFit Müşteri hizmetlerine bağlanmak için; 0850 532 70 00 numarasını arayabilirsiniz.

MacFit Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

MacFit Müşteri hizmetlerine hergün saat 09:00 ile 21:00 arasında ulaşabilirsiniz.

Mac Fit Üyelik İptali

Üyelik iptali genelde MacFit fiyatları sebep gösterilse bile; üyelerinin genel düşüncesi kaliteden ödünmemesidir. MacFit üyelik iptali için doğrudan üye girişi yapmanız gerekmektedir. Online olarak Mac Fit resim web sitesine giriş yapın ve ardınan üyelik bilgileri seçeneğine tıklayın. Aşağıda yer alan adımları takip ederek üyelik iptali için başvurabilirsiniz. Üyelik iptali başvurusunu mobil uygulama üzerinden de yapabilirsiniz.

  • Üyelik iptali için aylık döngünün en az 2 gün öncesinde iptal işlemlerini başlatmalısınız.
  • Üyelik iptali talebi için Mac Fit uygulamasına ya da resmi web sitesine gidin.
  • Giriş yapın.
  • Üyelik bilgileri seçeneğine tıklayın.
  • Üyeliğiniz ile ilgili talepte bulunun.
  • Üyelik iptali talebini ilettikten sonra doğrudan 0850 532 70 00 iletişim numarasını arayarak talebinizi dile getirin.
  • Üyeliğinizi iptal etmek için üye olduğunuz Mac Fit salonuna da gidebilirsiniz.

Mac Fit Mail Adresi

Mac Fit mail adresi ile ulaşım imkanı bulunmamaktadır. Mac Fit yetkililerine resmi web sitesi üzerinde yer alan talepler bölümünden ulaşabilir ya da iletişim kanalı olan müşteri hizmetlerini kullanabilirsiniz.

Mail ile doğrudan ulaşım imkanı bulunmadığından bir alıcı adresi de paylaşılmamaktadır. Mac Fit yetkililerine ulaşmak için hizmet aldığınız salonun danışma hattındı da kullanmanız mümkün.

Mac Fit Merkez Telefon

Mac Fit merkez telefon numarası müşteri hizmetleri iletişim numarasıdır. Müşteri hizmetlerinden Mac Fit temsilcilerine ulaşmak için 0850 532 70 00 iletişim numarasını arayabilirsiniz.

Mac Fit salonlarına doğrudan ulaşmak için salon iletişim numaralarını araştırmanız gerekmektedir. Her bir salonun kendi danışma bölümü olduğundan doğrudan Mac Fit salonlarına yönelik internet üzerinden iletişim numarası da bulmanız mümkündür.

Mac Fit Şifremi Unuttum

Mac Fit şifrenizi unutmanız halinde şifre yenileme yapmanız şarttır. Şifre yenileme işlemlerine doğrudan Mac Fit resim web sitesi üzerinden üyelik soruları bölümünden de ulaşabilirsiniz.

Üyeliğinize ait şifreyi hatırlamamanız halinde yeniden bir şifre talebi yapmanız şarttır. Şifre yenileme talebinde bulunmak için linke tıklayabilirsiniz. Linkte yer alan ülke bilgisini Türkiye olarak girin ve ardından üyeliğini aktif hale getirdiğiniz telefon numaranızı girin.

Telefon numaranızı girdikten sonra giriş kodu al diyerek yeni bir giriş koduna sahip olabilirsiniz. Telefonunuza SMS olarak gelecek olan giriş kodu ile giriş yapabilirsiniz.

MacFit çalışma saatleri genişletti. Hafta içi ve hafta sonu MacFit kaçta kapanıyor öğrenmek için; bedavainternet.com.tr/mac-fit-kapanis-saati/ sayfasını ziyaret edin.

Macfit spor salonları Türkiye’nin pek çok yerinde spor severlere hizmet veren bir kurum olarak karşımıza çıkmaktadır. Türkiye’nin birçok yerinde hizmet vermesine de bağlı olarak, bu spor salonlarının pek çok abonesi bulunmaktadır. Abonelik oluşturan kişiler, Macfit’in müşterilerine sunduğu tüm avantajlardan yararlanabilir ve farklı bir şehirde de Macfit’in spor salonlarını kullanabilme şansına sahip olur.

Macfit üyeleri, istedikleri zaman herhangi bir şehirde abonelik oluşturma hakkına sahiptir. Aynı şekilde Macfit üyelik iptali yaptırmak isteyen birisi, yine Macfit’in herhangi bir spor salonunu tercih ederek üyeliklerini iptal ettirebilme şansına sahiptirler. Fakat Macfit üyeliğini iptal ettirmek için belli başlı şartlar vardır ve bunlardan haberdar olmanız halinde, iptal işlemini daha kolay bir şekilde yaptırabilme şansına sahip olursunuz.

Macfit Üyelik İptalinden Sonra Para İadesi Yapılır mı?

Macfit üyelik iptalinde para iadesi durumu söz konusu olabilir. Çünkü Macfit spor salonları kullanıcılarına bazı spor paketleri vermektedir. 3 aylık ya da 6 aylık paket alabilir ya da sürekli spor yapıyorsanız, ödemenizi yıllık olarak yapabilirsiniz. Böyle bir durumda herhangi bir nedenle aboneliğin iptal edilmesi gerektiğinde, üyelerin kafasına takılan soru, gidemeyecekleri zamanların parasının iadesi oluyor.

Macfit, peşin olarak ödenmiş paket ücretlerinin iadesini size yapmaktadır. Eğer bir sorun yaşar ve bu sorun nedeniyle spora devam edemezseniz, bunu Macfit üyelik iptali sırasında yetkili kişiye bildirmelisiniz. Bunun karşılığında paketi kullandığınız sürenin ücreti sizden kesilir ve gidemeyeceğiniz zamanlar için ödediğiniz ücret de size iade edilir.

Macfit’e Üye Olurken Yaş Sorulur mu?

Macfit üyeliğinde yaş sınırı vardır ve üyelik sırasında bu nedenle yaşınızı onaylamanız gerekmektedir. Aksi takdirde Macfit’in hiçbir salonuna üyelik yaptırma şansınız bulunmamaktadır.

Macfit’e üye olmak isteyen birisinin en az 14 yaşında olması zorunludur. Üyelik sırasında yaşınız büyük olsa bile yaşınızı onaylamanız gerekmektedir. Çünkü size bir spor programı oluşturulur ve oluşturulan spor programında hem yaşınız hem kilonuz hem de boyunuz önemli rol oynamaktadır. Bu nedenle yaşınız 14’ten büyük olsa bile kayıt esnasında yaşınızı doğru bir şekilde ifade etmeniz zorunludur. Bu, spordan aldığınız fayda açısından da önemlidir.

Macfit’te Üyelik İptali Yerine Üyelik Dondurulabilir mi?

Macfit üyeliğini dondurmak iptal etmek istemeyenler için sunulan seçeneklerden birisidir. Bu nedenle daha sonra devam etmee durumunuz varsa, üyeliğinizi dondurmayı tercih edebilirsiniz. Üyeliğinizi dondurmak için bunu bir ay önceden haber etmeniz gerekmektedir. Gelecek ay gidemeyeceksiniz. Bir önceki ayın son 2 gününden öncesine kadar yani 28 gün içerisinde üyeliğinizi dondurma talebinde bulunabilirsiniz. Eğer üyeliğinizi sadece bir aylığına donduracaksınız, bunu ücretsiz yapabilirsiniz. Fakat  aydan fazlası için sizden süreye göre belli bir ücret ödemeniz talep edilebilir.

Macfit Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Macfit üyeliğini 1 Ekim 2019’dan önce kayıt başlattıysanız, iptal başvurusu yapmak için her ayın son gününden 2 gün önce kulübe gidebilirsiniz. 1 Ekim 2019 tarihinden sonra üye olursanız da üye olmadan 2 gün önce kulübe giderek iptal başvurusu yapabilirsiniz.

Macfit üyelik iptali işlemi için, üyeliğinizin son ayında altı aylık ve yıllık üyelikler için üyeliğinizi sonlandırabilir, aylık üyeliklerde ise her yeni ayda yukarıdaki iptal talebiniz için ekstra ücret ödemeden üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. Aboneliğiniz 6 ay veya yıllık veya peşin ödenmiş ise ve aboneliğinizi sona ermeden iptal etmek istiyorsanız; bu üyeler için özel indirim tutarı üye olduğunuz ay içinde hesaplanır. Size buna göre hesaplanan tutar üzerinden bir ödeme yapılır.

Kategoriler Abonelik ve Servis İptal Etme

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir