nihat doğan seren serengil / Nihat Doğan çıldırdı. Sen ne biçim avukatsın - Dailymotion Video

Nihat Doğan Seren Serengil

nihat doğan seren serengil

Haber Konseyi  <div><h2>Seyhan Soylu ve Nihat Doğan'dan Seren Serengil'e eleştiri: Eylemi yapan arkadaşın olunca aklayıp paklayamazsın sen</h2><div><p>Flash Tv' de her gün sansasyonlara imza atan program

"BAZI KADINLAR BAZI ERKEKLERE UĞURSUZ GELEBİLİR"

Günlerdir medyanın gündemini meşgul eden Ece Erken' in kocası Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili Seyhan Soylu' da programında açıklamalara yer vermişti. Nihat Doğan' da "Bazı kadınlar bazı erkeklere uğursuz gelebilir" diyerek Ece Erken' in Şafak Mahmutyazıcıoğlu' na uğursuz gelmiş olabileceğini söylemişti. Seyhan Soylu, Şafak'ın Ece ile evlenmeden önce kendisiyle çok kez konuştuğunu ve elinde ses kayıtları da olduğunu söyleyince, Ece Erken' in aynı zamanda yakın arkadaşı olan Seren Serengil "Söylemezsem Olmaz" programında hem Seyhan Soylu' ya hem de Nihat Doğan' a gönderme yaptı.

SEREN SERENGİL'DEN SEYHAN SOYLU VE NİHAT DOĞAN'A CEVAP GELDİ

Bircan Bali "Bu kadar dedikoduya gerek yok. Ölünün arkasından taziyeni seafoodplus.infoı bu kadar magazinleştirmek çok çirkin" deyince Serengil de; "Bir kere Şafak' ın Ece' ye olan aşkını ve sevgisini ben çok iyi biliyorum. En yakın bilenlerdenim. Üzerine nasıl çocuğu gibi titrediğini de biliyorum. Çünkü onunla kavga ettiği zaman saatlerce beni arayıp konuşurdu. Ece ile ayrıldıklarında 'O benim her şeyimdi' diyerek hüngür hüngür ağlardı. Bir ölüm var. Yok o ona uğursuz geldi, yok elimde ses kayıtları var demek çok ayıp, çok günah. İnanın bende de çok mesaj ve ses kaydı var. Bir bilseniz kimler için neler söyledi rahmetli. Ona haksızlık yapan herkes karşısında beni bulur" diyerek Seyhan Soylu ve Nihat Doğan' a gönderme yaptı.

"TOPUNUZ GELİN"

Bu sözler üzerine Seyhan Soylu ekrandan Serengil' e seslenerek, "Topunuz gelin topunuz. En iyi biziz. En doğruyu biz söyleriz. Gülben Ergen şunu yaptı deyip öbürüne arka çıkmayız. İhanetin ve yuva yıkan kadının yuvasının da Allah tarafından tecelli edeceğini diyecek kadar da altına imza çakarım Serengil. Hadi karşıma da çık" dedi.

"GÜLBEN VE HADİSE'Yİ YERDEN YERE VURDUN"

Ayrıca Seyhan Soylu,"Senin de elinde ses kayıtları varmış ya. O tarihte eski karısı Benan' dan henüz boşanmamış olan Şafak ile metres hayatı olan bir ilişkiyi meşrulaştırıyorsun. Ayrıca çocuklarından sonra Ece'yi seviyordu diyorsun. Benan'ı sevmiyor muydu? Ben Şafak'ın bana söylediğini söylüyorum. "Zaman zaman çapkınlıklarım olmuştur ama Benan'ın gönlünü alırım. Karım Benan benim helalliğim öbürleri elimin kiri" dedi. Bu sözleri söyleyerek sen Benan'ın canını acıtıyorsun. Hangi zinadan bahsediyorsun o zaman sen. Delikanlılığın cinsiyeti olmaz Seren Serengil. Adaletli olun. Metres hayatı yaşadı sonradan boşattırdı da aldı, doğrusu bu. Başkasına metres diyorsunuz, Gülben ve Hadise'yi yerden yere vuruyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu kardeşim. Ben Ece' ye metres demiyorum. Ama siz birine metres diyorsunuz, diğerini meşrulaştırıyorsunuz. Adamına göre muamele mi yapıyorsunuz? Ahlak adama göre olmaz. Ayrıca Ece Erken' in yanında Gülben Ergen zemzem suyuyla yıkanmış gibidir" diyerek açıklama yaptı. Açıklamalarına devam eden Soylu,"Sevgili Arto, sevgili Bircan Bali ikinizden biri gidiyorsunuz ama hanginiz bilmiyorum. Şimdiden pazarlıklar başladı Ece Erken ile ilgili tekrar o masaya dönsün diye. O zaman niye kovdunuz? O zaman ben de birinin yuvasını yıkayım. Kovulayım sonra evlendim diye aklanayım. Bırakın Allah aşkına." dedi.

"KENDİ ARKADAŞIN OLUNCA SUSUYORSUN"

Nihat Doğan ise; "Sevgili Seren arkadaşın olarak seni severim. Benim için çok kıymetlisin. Şimdiye kadar beni kırmadın. Ben de seni kırmadım. Ama bizim yapmış olduğumuz yayıncılıkla ilgili bize yayıncılık dersi de veremezsin. Sadece sen değil, kimse veremez, kusura bakma. Sen nasıl Gülben Ergen' in geçmişte evli bir adamla yaşadıklarını dibine kadar anlatıp 'KOCAMA DOKUNMA' diye bas bas bağırıyorsan ekranda, sosyal medyada gündem yaratıyorsan, Hadise' nin her şeyini konuşuyorsan, aynı eylemi yapan arkadaşın olunca aklayıp paklayamazsın sen. Kendi arkadaşın dokununca müstahak ama senin düşmanın dokununca, zina. İşte bu haksızlık. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ahlaksızlık ahlaksızlıktır. Ben aşklarını biliyorum diyorsun. Sen gayrimeşru bir aşkı meşrulaştırıyorsun. O zaman senin zina ile alakalı hiçbir kelime cümle konuşma hakkın yoktur. Zina suçtur zina yasası vs. E senin arkadaşın zina yaptı. Zinayı aşk diye pazarlıyorsun" dedi.

Son Dakika›Magazin›Seyhan Soylu ve Nihat Doğan'dan Seren Serengil'e eleştiri: Eylemi yapan arkadaşın olunca aklayıp paklayamazsın sen - Son Dakika

Doğru Tarafsız Gazetecilik" width="" height="">

Deniz Akkaya, Seyhan Soylu’nun moderatörlüğünde Flash Tv’de yayınlanan &#;Al Sana Haber&#;de yorumculuk yaptığı televizyon programından neden ayrıldığını ilk kez açıkladı.

DENİZ AKKAYA İLK KEZ &#;KANALDAN KOVULDU&#; İDDİALARINA CEVAP VERDİ 

Canlı yayında Seyhan Soylu kavgalı olduğu ünlü manken Deniz Akkaya’yı aradı ve yayına telefon bağlanan Deniz Akkaya&#;da Soylu ile husumetlerin bittiğini, zaten bu kavganın sebebinin Selin Ciğerci yüzünden başladığını ve dün akşam barıştıklarını, hakkındaki kovulma iddialarının bilinçli olarak yayıldığını söyleyerek sözlerine ‘’Seyhancığım Nihat Doğan‘ın bizim programa konuk olduğunda bana yolladığın Allah’ın selamını normalde almamam mümkün değil. Selin Ciğerci ile kavgamızda senin onun tarafında hareket etmenden dolayı sana kırılmıştım. Sen neler olduğundan haberdar olmadığından hissi davranıp beni dinlememenden dolayı sana kızgındım. Bu yüzden selamını almadım. Ayrıca da Nihat’a da &#;Seyhan Soylu’dan başka moderatör bulamadınız mı?&#; demem yine sana kızgın olmamdandı. Yoksa bugün itiraf etmeliyim ki çok daha popüler ve gündemde olan bir programa imza attın. Al Sana Haber programını başta sen olmak üzere tüm ekibini tebrik ederim.‘’ diyerek devam etti.

DENİZ AKKAYA CANLI YAYINDA KONUŞTU (VİDEO)

Seyhan Soylu&#;nun Peki Söylemezsem Olmaz programından kovuldun mu? Yoksa sen mi programdan ayrıldın? Veya soruyu şöyle sorayım Arto geliyormuş programdan Seren Serengil ısrar etmiş Arto olacak diye hangi sebepten yollar ayrıldı? Biz senden duymak isteriz.” sorusu üzerine Deniz Akkaya “Yapımcım kanal yönetimine diyor ki net bir şekilde pazartesi günü Deniz gelmeyecek. Zaten pazartesi yayına gitmedim. Eğer paralı bir reklam alınıyorsa orada oturan yorumculardan biri olarak benimde haberim olması gerekiyordu. Birinci hafta Seren Serengil başka bir güzellik merkezi olan bir hanımı çıkardı. Her hafta bu tekrar edince, kimse kusura bakmasın da benim anlaşmam gereği bu sponsor girdisinden ekonomik beklentim var. Anlaşamam da bu yöndeydi. Yoksa ben deli miyim adaletli olunsa neden bırakayım? Seren diyor ki &#;Her hafta yok arkadaşım, ikinci hafta çıkar arkadaşım&#;&#;

Ve dayanamayıp Cuma gününden &#;Ben pazartesi gelmiyorum&#; dedim. Benim kimsenin kazancında gözüm yok ama hep bana olursa bir yere gelince insanı da rahatsız eder.

Bende rahatsız olup &#;Benim getirdiğim sponsor Sevim Alan hanımın ürün markası. Kadın belirli bir ücret ödüyor. Sponsor kadına &#;Programın içine başka bir güzellik ürünü veya markası alınmayacak&#; dedik aldık.&#; diyerek tavrımı ortaya koydum. Seren her hafta başka bir güzellik merkezinin sahibi Emsal Doğan’ı ekrana çıkartırsa bende tavrımı koyarım. Kimse kusura bakmasın. Söylemezsen Olmaz&#;dan kovulmadım. Ben ayrıldım.‘’ yanıtını verdi.

DENİZ AKKAYA: &#;SEREN SERENGİL HERŞEYİ GÜLBEN ERGEN’E BAĞLIYOR&#;

Seyhan Soylu, Deniz Akkaya’ya “Sana Seren Serengil tarafından mobing uygulandı mı? Çünkü Deniz Arto’nun programa geleceği konuşuluyor. Seren Serengil’le de problem yaşadığın konuşuluyor” sorusu üzerine Akkaya “Kimseyle bir sorunum yok. Ama haksızlık var. Bir de herşeyin Gülben Ergen’e bağlanmasından da sıkıldım.&#; dedi.

Seyhan Soylu&#;nun “Kadını işinden ettin” sorusu üzerine program konuğu Sevim Alan ise “Asla! Benim bir markam var. Onunla birçok Tv programlarına sponsor oluyorum. Bana o programda söyledikleri şuydu anlaşma süresi boyunca hiçbir güzellik merkezi konuk olmayacak&#; Biz kendileriyle &#;Başkaca bir sponsor alınmayacak&#; diye sözleşme yaptık.&#; şeklinde konuştu.

BİRCAN BALİ&#;YE GÜLGÜN FEYMAN GÖNDERMESİ

Bir yayınları sırasında duayen haber spikeri Gülgün Feyman&#;ı tanımadığını söyleyen Bircan Bali&#;ye göndermede bulunan Deniz Akkaya, Seyhan Soylu&#;nun moderatörlüğünü, Türkçe&#;ye hakkimiyetini ve diksiyonunu tebrik etti.

Seren Serengil ve Nihat Doğan barıştı 

Şöhretler dünyasında sevgiler de nefretler de çok uzun ömürlü olmuyor. Büyük aşkla başlayan ilişkiler yakışık almayan sözlerle son buluyor, ya da nefretle birbirlerinden uzaklaşanlar fırsat ve ortamına göre adeta “kanki” oluyorlar. 

İşte iki örnek Seren Serengil ve Nihat Doğan. Her ikisi de Beyaz TV macerası ve öncesinde birbirleriyle küsmüşler adlarını dahi anmamışlardı. 

Seren Serengil’e olan düşkünlüğü ile tanınan aktivist gazeteci Seyhan Soylu bir süredir küs olduğu ve oğlunun dünyaya gelmesiyle barıştığı Nihat Doğan’ı unutmadı. Seren Serengil’le aralarındaki kavgaya son vermek için plan yaptı. Pelit’in kurduğu çikolata müzesinde her iki ünlüye randevu verdi ve onları buluşturdu. Seren Serengil ve Nihat Doğan Seyhan Soylu’nun organizasyonunda buluştular ve aralarındaki buzlar eridi. Müze gezisi boyunca ünlü ikiliye laf atan Seyhan Soylu’nun başka bir amacı daha vardı. Sürekli değişik ortamlarda dillendirdiği “Seyhan Soylu, Seren Serengil, Nihat Doğan” haber masası için ilk adımı atmış oldu. 

Bu buluşmada, Selin Ciğerci’nin Konya’da protesto edilmesiyle ilgili olayı da soran Seyhan Soylu iki ünlünün de destek mesajlarını aldı. Seren Serengil Selin Ciğerci’ye haksızlık yapıldığını söyledi.

İlgili Haberler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir