herbie tam gaz fragman / Herbie: Tam Gaz Orijinal Fragman - Dailymotion Video

Herbie Tam Gaz Fragman

herbie tam gaz fragman

kaynağı değiştir]

ABD Yurt içi Brüt sayısı: 66.023.816
Diğer Uluslararası alımları : 78.110.000 $ align

Oyuncular[değiştir

Herbie: Tam Gaz / Fully Loaded

Açıklama

Yükleyen:Sinemalar.com

Yüklenme Tarihi: 26 Kasım 2007 - 15:57

Herbie: Fully Loaded Walt Disney Pictures tarafından Michael Keaton, Matt Dillon ve Lindsay Lohan başrolde olduğu film

Ülkesinin en büyük yarış arabası olan Herbie, yaptıkları yüzüne yarışması yasaklanır ve araba çöplüğünün oraya götürülür.Ailesinin en küçük üyesi olan Maggie Peyton okulundan mevzun olunca babası ona bir hediye vermek üzere araba çöplüğüne götürür.Maggie arabaları çok beğenir ama Herbie Maggie'nin bir türlü dikkatini çekemez ve sonunda parçalanmaya götürülüceği zaman dikkatini çeker ve Maggie Herbie ' yi alır. Herbie onun için inanılmazdır , ve Murfy ' yarışlara girer ve her zaman yener.Trip Peyton 'a tuzak kurar ona kendi arabasını verir. Maggie onu sürer.Maggie nin bu davranışına sinirlenen Herbie Maggie'ye trip atar ve diğer gün ki yapacağı yarışta Herbie 'i kaybeder. Murfy Herbie'den nefret eder ve onu çarpışma yarışına gönderir.Maggie bunu öğrenir ve Herbie'yi kurtarmaya gider.Herbie tam anlamıyla parçalanmıştır.Maggie arkasından gelen Monster Truck'ı(CG) farketmez ama Herbie tam vaktinde Maggie'yi harika bir taklayla kurtarır.Crash'i koltuktan atar ve Maggie ile tüm arabaları alt ederler.Monster kalır.Herbie hızlanıp ters dönen arabadan Monster'ın kasasına atlar.

Kevin, Maggie'yi Herbie ile görünce malzeme aramaya başlar.Sonra Ray gelir ve malzeme bulur.Herbie'yi tamir ederler.Yarışta Herbie'yi kıstırırlar.Arkadaki aracın vurmasıyla, Herbie gazlar ve öndeki aracı geçer.Fakat Herbie'nin motoru delinir ve yağ sızdırır.Pitte tamir ederler.Sonra Trip Murfy'yle kafa kafaya gelirler.Murfy hile yapar ve Herbie'yi duvara sıkıştırır.Herbie kurtulur ama Murfy'nin aracı takla atar.Herbie o sırada muhteşem bir şekilde sıyrılır(duvarın üstünden gider).Yarış biter Maggie ve Herbie kazanır.

Etiketler:

kaynağı değiştir]

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır