satılık kaş evleri / Antalya Kaş Satılık Daire Fiyatları ve İlanları

Satılık Kaş Evleri

satılık kaş evleri

Kaş’ta Villalar

Şehir merkezine km uzaklıkta bulunan Kaş, Antalya’nın küçük bir ilçesidir. Kaş tarih boyu Likyalılar, Romalılar, Araplar, Selçuklular ve Osmanlılar gibi birçok medeniyet ve imparatorluğa ev sahipliği yapmıştır. Günümüzde çok sevilen turizm merkezlerinden biri olan Kaş, balıkçılık, tüplü dalış ve yelkencilik gibi eğlenceli sporların yapılmasına imkan tanımaktadır. Su altı kültür mirasına sahip kasabada özellikle tüplü dalışlar çok popülerdir. Ziyaret edilecek harabeler, deniz kanosu, dağ bisikleti, doğa yürüyüşü, ve kanyonlarda yapılan aktiviteler Kaş’ı macera tutkunları için vazgeçilmez bir tatil beldesi haline getiriyor. Kaş sunduğu eğlenceli ve enerjik aktivitelerin yanı sıra, berrak suları ve sessiz atmosferi ile sakin ve doğayla iç içe bir hayat tarzı arayan kişilere de huzurlu bir yaşam vadediyor.

Neden Kaş’taki Satılık Evlere Yatırım Yapılmalı?

Hem yerli hem yabancı alıcıların ilgi gösterdiği Türkiye’deki emlaksektörü, ülkenin her yerinde çok sayıda ve çeşitli yatırım fırsatları sunmaktadır. Yatırımcılara vaad ettiği imkanlar ve karlı gelirler ile turistik bir ilçe olan Kaş da bu fırsatlı bölgeler arasında bulunmaktadır. Eğer siz de Antalya Kaş’ta ev almayı planlıyorsanız fakat henüz harekete geçmediyseniz, aşağıda sıralanmış olan Kaş ile ilgili birbirinden ilgi çekici özellikler bu sevimli kasabada yatırım yapmaya ikna olmanıza yardımcı olabilir.

Antalya, Kaş Satılık Villa İlanları- Büyüleyen güzellikteki kasaba merkezi: Rengarenk sokaklar, antik harabeler, kumsallar ve balık restoranları ziyaretçilerini bekliyor.

- Huzur dolu bir yaşam: Kaş’taki evler huzurlu, sakin ve sessiz bölgelerde yar almaktadır.

- Ulaşım kolaylığı: Kaş’a Dalaman Havalimanı ve Antalya Havalimanı’ndan ulaşım oldukça kolaydır.

- Macera dolu ve eğlenceli: Tüplü dalışlardan yeni koylar keşfetmeye, buradaki tüm keyifli aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

- Nefes kesen deniz manzarası: Kaş’ta bulunan neredeyse tüm evler balkon ve teraslarından muhteşem deniz manzarasını görecek şekilde tasarlanmıştır.

- Lüks hayat tarzı: Seçkin barlar, restoranlar ve plajlarda doyasıya vakit geçirebilirsiniz.

- Ilıman iklim: Kaş’ın ılıman iklimi sayesinde yılın her mevsiminde açık veya kapalı ortam için uygun olması fark etmeksizin etkinliklerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

- Çeşitli emlak seçenekleri: Daire, villa, ticari gayrimenkuller ve Antalya Kaş’taki satılık arazi seçeneklerinden dilediğiniz türde emlakları satın alabilirsiniz.

- Yüksek kira gelir potansiyeli: Oldukça rağbet gören bir bölge olan Kaş, gayrimenkul yatırımcılarına oldukça yüksek kira gelirleri getirebilmektedir.

- Tüm olanaklara yürüme mesafesinde: Tüm sosyal tesisler ve günlük ihtiyaçlar evinize birkaç adım uzaklıkta yer almaktadır.

Kaş’taki Ev Seçenekleri

Antalya Kaş’ta bulunan satılık dairelergenellikle kasaba merkezine, plajlara ve diğer tüm olanaklara yürüme mesafesinde yer almaktadır. Bu turistik kasabada çok sayıda otel ve pansiyon gibi konaklama için inşa edilmiş ticari emlak görmek mümkündür. Her türde satılık emlak bulabileceğiniz Kaş’ta villa tarzı evler en yoğunlukta bulunan emlak türüdür. Satılık evlerin çoğu açık mutfaklı, deniz manzaralı ve hatta Meis adasını bile görebilecek şekilde inşa edilmiştir. Ayrıca evler sezon boyunca kira gelir potansiyeli taşımaktadır. Antalya Kaş’taki satılık villa çeşitleri aşağıda sıralanmıştır:

Müstakil Villalar: Antalya Kaş’ta bulunan müstakil villalar gözlerden uzak, sakin bir hayat stili sunmaktadır. Birbirinden ayrı girişleri, palmiye ağaçları ve çiçeklerle dolu özel bahçeleri olan muhteşem güzellikteki villalar nefes kesen manzaraların keyfini çıkarabilmeniz için yüksek bir arsa üzerine de yerleştirilebilirler. Sonsuzluk havuzu ve mobilya seçeneklerine sahip olan lüks villalar geniş yaşam alanları sunmaktadır. Ek olarak 4, 5 ve 6 yatak odalı villalar bulmak bile mümkündür.

İkiz Villalar: Bu türdeki villalar aynı arsa üzerine inşa edilmiş iki adet villadan ya da aynı binanın paylaşıldığı duvar ile ayrılmış villalardan oluşmaktadır. İkiz villalar büyük aileler için harika bir seçenek olabilirler fakat bu tür villalarda ortak alan paylaşımları olacağı göz önünde bulundurulmalıdır.

Eğer siz de Antalya Kaş’ta bulunan satılık emlaklar ile ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uzman ekibimiz size bilgi vermekten her zaman mutluluk duyacaktır.

Antalya Kaş Satılık Daire

Kaş  Satılık Daire İlanları

monash.pw’un teknolojisinden yararlanarak Kaş satılık daire ilanlarına kolayca teklif verebilirsiniz. Hemen oturmaya başlayabileceğiniz evlerin yanısıra, yatırımlık daire seçenekleri bulabilmeniz de mümkün. Kaş Daire ilanları arasından en çok tercih edilenlerin 1+1, 2+1 ve 3+1 odalı evler olduğunu biliyor ve sıklıkla bu yönde yeni ilanlar ekliyoruz.

Kaş  Satılık Daire Fiyatları

monash.pw’da yer alan Kaş satılık ev fiyatları değerleme konusunda sertifikalı uzmanlar tarafından belirleniyor. Antalya Kaş Daire fiyatları belirlenirken, evin konumunun ana arterlere, hastanelere, okullara olan uzaklığı, binanın yaşı gibi bir çok kriter değerlendirilip en doğru fiyatların listelenmesi sağlanıyor.
Kaş Satılık daire ilanları arasından ilgilendiğiniz evin detay sayfasından otopark durumu, tapu bilgisi ve ısıtma sistemi gibi bir çok bilgiye ulaşarak daireyi görmeden de önemli ölçüde fikir sahibi olabilirsiniz.

KAŞ&#;TA GÜNLÜK KİRALIK VİLLALAR VE TATİL EVLERİ

Birkaç arkadaş bir araya gelip günlük kiralık villa tutmak bir Kaş klasiği. Kaş planlarınızı yaparken, mutlaka KAŞ GEZİLECEK YERLER yazımızı okumanızı öneririz.

Bu yazımızda en beğendiğimiz Kaş ve Kalkan evlerini bulabilirsiniz. Şimdiden harika bir tatil diliyoruz.

Kaş Seyahati Planlaması &#; Gitmeden Önce

Kaş&#;a Nasıl Uygun Fiyatlı Uçak Bileti Bulurum?

Kaş&#;a uçakla gelecekseniz, en yakın havalimanı Dalaman Havalimanı. Ancak biletinizi almadan önce mutlaka fiyatları karşılaştırın deriz. Fiyat karşılaştırması yapmak ve uygun fiyatlı UÇAK BİLETİ bulmak içinTIKLAYIN.


Araba Kiralamak Gerekir mi?

Kaş çevresinde gezilecek çok yer var ama hiçbiri birbirine yakın değil. Ayrıca Kaputaş Plajı gibi ikonik noktalar da Kaş merkeze 20 kilometre mesafede kalıyor. Toplu taşıma ağı da çok gelişmiş değil. O yüzden Kaş&#;a kendi aracınızla gelmediyseniz, mutlaka araç kiralamayı düşünün deriz.

&#; Dalaman Havalimanı&#;ndan uygun fiyatlı ARAÇ KİRALAMAK içinTIKLAYIN.
&#; Kaş&#;a Antalya Havalimanı&#;ndan gelecekseniz de Antalya Havalimanı&#;ndan uygun fiyatlı ARAÇ KİRALAMAK içinTIKLAYIN.


Kaş mı, Kalkan mı? Villa Bölgeleri

Öncelikle Kalkan Kaş&#;ın araçla yaklaşık yarım saat süren bir kasabası. Eğer biraz daha hareket, bolca güzel mekan istiyorsanız Kaş, bol villa alternatifi olsun ama daha sakin olsun istiyorsanız Kalkan deriz. Aşağıda villaların yoğunlaştığı bölgeleri listedik.

1- Çukurbağ Yarımadası: Burası Kaş merkeze en yakın olan yer. Aslında Kaş&#;ın bir mahallesi. Yarımadada oteller ve tatil evleri var. Yine de aracınız olsa iyi olur.
2- Çukurbağ Köyü: Kaş&#;ın sırtlarında doğanın içinde olmak isterseniz buradaki yerleri bakın deriz.
3- İslamlar: Kalkan&#;ın sırtlarında çok güzel manzaralı villaların bulunduğu bölge.
4- Kalkan: Kalkan&#;da daha çok villa alternatifi bulabilirsiniz.


Akdeniz&#;deki Diğer Rüya Gibi Kiralık Villalar

Birkaç duraklı bir Akdeniz turu planlayanlara duyurulur! Akdeniz ve Ege&#;nin en güzel sahil beldelerinden, en güzel kiralık villaları derlediğimiz çok kapsamlı bir yazımız da var: Kiralık Villa, Bungalov ve Tatil Evleri

= Favorilerimiz

Kaş&#;ta Kiralık Villalar

1. Özel Plajlı Villa, Andifli

Andifli&#;de toplam 6 kişi kapasiteli, 3 yatak odası ve 3 banyosu bulunan, hem özel havuzlu hem de özel plajlı bir villa. İçinde wifi, mutfak, çamaşır makinesi, jakuzi, klima, tv mevcut. Girişler &#;da yaplıyor. Çıkış saati ise Eve evcil hayvan kabul edilmiyor. İçeride sigara içilmiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

2. Nar 2, Kalkan

Kalkan’da, 4 kişi kapasiteli, 2 yatak odasında 1 çift 2 tek kişilik yatak bulunan bir ev seçeneği. Eve özel bir havuzu da var. Çamaşır ve bulaşık makinesi, kurutma makinesi ütü, tv, balkon gibi donanımlar mevcut. Site içinde barbekü yapmak mümkün. Giriş saati Çıkış saati ise Evcil hayvan kabul edilmiyor ve sigara içilmiyor. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

3. Orkide 1, Kördere

Kalkan&#;ın, Kördere mevkiinde, 6 kişi kapasiteli, 3 yatak odası bulunan bir villa seçeneği. 2 odasında birer çift kişilik yatak, diğer odasındaysa 2 tek kişilik yatak mevcut. Özel bir havuzu var ve konum olarak denize de yakın. Tv, mutfak ve banyo gereçleri gibi olanaklar düşünülmüş. Dalaman havalimanına kilometre mesafede. Eve girişler ’da yapılıyor. Çıkış saati ise Eve evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

4. Villa Orkide 2, Kördere

Kördere’de 6 kişi kapasiteli, 3 odası, 3 banyosu ve 4 yatağı bulunan lüx villa seçeneği. Wifi, mutfak, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, ütü vs mevcut. Özel yüzme ve çocuk havuzu var. Tesisin içinde farklı restoranlar ve sonsuzluk havuzu da bulunuyor. İçeride sigara içilmiyor ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Etkinlik içinse uygun değil. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

5. Jakuzili Villa, Gelemiş

Gelemiş&#;te 4 kişi kapasiteli, 2 yatak odasında, 3 yatak ve 2 banyosu olan, sonsuzluk havuzlu bir balayı villası. Villada, mutfak, jakuzi, wifi, klima, çamaşır makinesi, tv mevcut. Girişler &#; saatleri arasında yapılıyor. Çıkış saati ise Ev içinde sigara içmek yasak. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

6. Villa Kovan, Üzümlü

Üzümlü, Lapaz’daki villa 2 kişi kapasiteli. Tek bir odası mevcut. Kapalı ve ısıtmalı havuzu var ama ısıtmalı havuz için ek ücret talep ediliyor. Balayı çiftleri için ideal. Klima, tv, barbekü, jakuzi, internet vs hizmetler var. En az 5 günlük rezervasyon kabul ediyorlar ve giriş saati iken çıkış saati Evcil hayvan ise kabul edilmiyor. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

7. Villa Zakkum, Kördere

Kalkan Kördere’de 10 kişilik, geniş kapasiteli bir villa olan Zakkum, arkadaş grupları için uygun. 5 odası, 5 banyosu, 7 de yatak mevcut. Restoran market ve deniz de yakın mesafede. Özel havuzu, şezlongları, bahçe masası barbekü gibi imkanlar var. Çamaşır makinesi, mutfak, tv , internet de sunulmuş. Sigara içilmiyor ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

8. Villa Yeni, Kördere

Bu mavi beyaz villa, Kördere mevkiinde ve 8 kişi kapasiteli. 4 odası ve 4 banyosu bulunuyor. Toplam 5 de yatak mevcut. Restoran ve markete yakın, denize 2 kilometre mesafede. Havuz, balkon, bahçe masası, oturma grubu var. Günlük ekstra bir ücretle ısıtmalı havuz da var. Jakuzi, ütü, tv, internet, klima, mikrodalga fırın vs gibi gereçler sunulmuş. Sigara içilmiyor ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Kalabalık arkadaş grupları için uygun. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

9. AE Villa, Kalkan

Kalkan şehir merkezinde yer alan, 8 kişi kapasiteli bir villa. Villa toplam 4 odalı ve 4 adet tek 1 adet çift kişilik yatak bulunuyor. Havuzu ve deniz manzarası var. Balkon ve ev gereçleri mevcut. Restoran ve markete metre mesafede kalıyor. Arazisinde otopark bulunuyor ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Giriş saati , çıkış saatiyse Kalabalık arkadaş grupları için uygun. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Taş Villa, Çukurbağ Yarımadası

Denize sıfır konumda, kendine ait bir denize girme platformu bulunan, toplam 10 kişi kapasiteli, 5 yatak odasında 7 yatak ve 5 banyo bulunan, havuzlu bir villa seçeneği. İçinde mutfak, wifi, klima, tv, çamaşır makinesi mevcut. Girişler &#;da yapılıyor. Çıkış saati ise Eve evcil hayvan kabul edilmiyor. Mülkte etkinlik düzenlenemiyor ve sigara içilemiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Deniz Manzaralı Villa, Çukurbağ Yarımadası

Deniz manzaralı ve havuzlu, toplam 6 kişi kapasiteli, 3 yatak odasında 4 yatak ve 2,5 banyo bulunan bir villa. İçinde mutfak, wifi, klima, tv, çamaşır makinesi bulunuyor. Girişler &#;te yapılıyor. Çıkış saati ise Eve evcil hayvan kabul edilmiyor. Mülkte etkinlik düzenlenemiyor ve sigara içilemiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Özel Havuzlu Romantik Villa, İslamlar

İslamlar&#;da toplam 2 kişilik, çiftler için ideal, havuzlu ve romantik bir balayı villası seçeneği. İçinde jakuzi, mutfak, wifi, klima, tv, çamaşır makinesi mevcut. Girişler &#;te yapılıyor. Çıkış saati ise Eve evcil hayvan kabul edilmiyor. Mülkte etkinlik düzenlenemiyor ve sigara içilemiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Biba 1, Kördere

Kalkan Kördere’de, 8 kişi kapasiteli, 4 odalı ve 4 banyolu, 5 yatağı olan bir villa. Geniş gruplar için ideal. Özel havuzu var. Barbekü, mutfak, çamaşır makinesi, ütü, tv vb. hizmetler mevcut. Bahçesinde tatlı bir oturma grubu da yer alıyor. İçeride sigara içilmiyor. Evcil hayvan ise misafir edemiyorlar. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Biba 2, Kördere

Kalkan Kördere’deki Villa Biba 2, toplam 8 kişi ağırlayabiliyor. Kalabalık aileler için uygun. 4 odası ve 4 banyosu, 5 yatağı mevcut. Restoran ve market yakın. Denize ise 2 kilometre mesafede. Barbekü, masa tenisi, internet, tv, ısıtmalı havuz, çocuk havuzu gibi opsiyonlar var. Bahçesinde güzel bir yemek masası ve şezlong mevcut. Keza balkonlara da masa konulmuş. İçeride sigara içilmiyor ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Vala, Kızıltaş

Kızıltaş’taki villa merkeze kilometre mesafede bulunuyor. Toplam 6 kişi kapasiteli, 3 yatak odası ve 4 banyosu mevcut. 2 tek, 2 çift kişilik yatak yer alan villada, havuz, şömine, barbekü, tv, internet, ütü gibi olanaklar var. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Orla, Kalkan

Kalkan merkeze 7 dakika yürüme mesafesindeki villa 4 kişi misafir edebiliyor. 2 odası, 2 banyosu, 3 adet yatağı mevcut. Restoran ve market 1, denizse villaya 2 kilometre mesafede kalıyor. Havuz, tv, internet, otopark, klima, jakuzi, çamaşır makinesi gibi hizmetler var. Sigara içilmiyor. Evcil hayvansa kabul edilmiyor. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Petek, Üzümlü

Kaş, Üzümlü’deki villa jakuzili, saunalı ve hamamlı. 8 kişilik kapasitesi bulunuyor. 4 odası, 5 banyosu ve 5 yatağı var. Restoran ve market eve 3, plaj 11 kilometre mesafede. Barbekü, mama sandalyesi, tv, internet, fırın, bulaşık ve kahve makinesi gibi hizmetler sunulmuş. Sigara içilmiyor ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Kalabalık arkadaş grupları için ideal. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Fuşya, Kördere

Kalkan Kördere’de bulunan bu villa denize yakın ve güzel bir manzaraya sahip. 8 kişi ağırlayabiliyor. 4 odası, 4 banyosu ve 2 tek 3 çift kişilik yatağı var. Odalar balkonlu. Market ve restoran oldukça yakın. Barbekü, tv, çamaşır-bulaşık makinesi gibi imkanlar mevcut. Güzel bir bahçesi var ve bahçesinde bir de masa tenisi bulunuyor. Sigara içilmiyor ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Bebek yatağı ise ekstra bir ücretle mümkün. Kalabalık arkadaş grupları için uygun. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Aura, Kördere

Kalkan Kördere’deki Villa Aura, toplam 10 kişi ağırlayabiliyor. Kalabalık gruplar için ideal. Yetişkin ve çocuk havuzlu bu villanın 5 odası, 4 banyosu ve 7 yatağı var. Deniz manzaralı bahçesinde barbekü bulunuyor. Restoran ve market villaya yakın, deniz ise 2 kilometre mesafede kalıyor. Mutfak, wifi, tv Çamaşır makinesi gibi hizmetler mevcut. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içerde sigara kullanılmıyor. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Fidanka Otel&#;de Balayı Odası

Kaş&#;ın en güzel butik otellerinden Fidanka Hotel&#;de, 2 kişi kapasiteli, tek yatak odasında tek yatak olan tek banyolu ve jakuzili, 45 m2&#;lik ahşap bir ev seçeneği. Çiftler için ideal. Havuz ortak kullanımda. Odada, tv, saç kurutma makinesi, wifi, klima mevcut. Girişler &#; saatleri arasında yapılıyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

3 Oda Konukevi Samanlık Ev, Çukurbağ Köyü

Kaş&#;ın Çukurbağ köyünde yer alan, Kaş merkeze 12 kilometre, Küçükçakıl plajına 9 kilometre mesafede, taş odalar, standart odalar ve bungalovlardan oluşan bir dağ evi işletmesi. Burada 3 adet bungalov, 2 adet dağ evi, 3 adet eski bir köy evi olan konaklama seçeneği var. Oda kahvaltı şeklinde hizmet veriyor. Evcil hayvan kabul ediliyor. Bu gördüğünüz 3 kişilik samanlık ev. Odada klima, şömine, ısıtma, wifi bulunuyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

3 Oda Konukevi Zambak Oda, Çukurbağ Köyü

Zambak Oda, 3 Oda Konukevi içinde 2 kişilik, en suit banyolu bir oda seçeneği. Odada klima, şömine, ısıtma, wifi bulunuyor. Çıkış saati İçeride sigara içmek yasak ama evcil hayvan kabul ediliyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

3 Oda Taş Ev, Çukurbağ Köyü

3 Oda Konukevi&#;nin yöresel mimarili taş evi. Toplam 3 kişi kapasiteli (2 yetişkin + çocuk) ve en suit banyolu. Bahçesinde mangal yakabileceğiniz alan mevcut. İçinde mutfak, çamaşır makinesi, tv, wifi, klima gibi olanaklar var. Girişler &#; saatleri arasında yapılıyor. İçeride sigara içmek yasak. Parti veya etkinlik düzenlenemiyor. Fakat evcil hayvan kabul ediliyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Baları, Kaş

Kaş&#;ta, 2 kişi kapasiteli tek odalı bu villa çiftler için uygun. Havuzu ve gerçekten güzel bir manzarası var. Yatak odasında da manzarayı seyredebileceğiniz jakuzili kapalı bir havuz mavcut. Mutfak, çamaşır makinesi, ütü, tv, internet gibi hizmetler sunulmuş. İçeride digara içilmiyor ve evcil hayvan misafir edilmiyor. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Birdie, İslamlar

Kalkan İslamlar mevkiinde, toplam 10 kişi kapasiteli, geniş bir villa. 5 odası, 5 banyosu ve 6 yatağı mevcut. Çocukların vakit geçirebileceği geniş bir bahçesi ve havuzu da var. Plaj 7 kilometre, en yakın restoran ise 2 kilometre mesafede konumlanıyor. Evde şömine, mutfak, çamaşır makinesi, ütü, tv mevcut. İçeride sigara kullanımına izin verilmiyor ve evcil hayvan misafir edilmiyor. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Polen, Üzümlü

Kaş Üzümlü’de açık ve kapalı havuzlu, 4 kişi kapasiteli 2 odalı villa. 2 tek, 1 çift kişilik yatak bulunuyor. Market ve restoran 3 kilometre mesafede kalıyor. Isıtmalı özel havuz seçeneği de var. Bunun dışında bahçe, barbekü, wifi, çamaşır makinesi, ütü gibi opsiyonlar mevcut. Etkinlik için uygun bir villa değil. Sigara içilmiyor ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Villa Golden Lotus, Kalkan

Villa Golden Lotus, Kalkan’da merkeze kilometre, plaja metre mesafede, market ve restoranlara yakın 6 kişi kapasiteli bir villa seçeneği. Toplam 3 odası, 4 banyosu ve 4 yatağı var. Kalabalık aile yada arkadaş grupları için ideal. Çamaşır makinesi, mutfaki tv, barbekü, balkon, jakuzi, havuz gibi olanaklar mevcut. İçeride sigara içilmiyor. Evcil hayvan ise kabul edilmiyor. Açık da bir otoparkı var. Bu villaya özel %5&#;lik bir indirim kodumuz var. Rezervasyonunuz sırasında BEYVLL5 kodunu kullanırsanız bu indirimden yararlanabilirsiniz. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Deniz Manzaralı Çatı Katı, Merkez

Kaş merkezde, yine 3 Oda bünyesinde hizmet veren, toplam 5 kişi kapasiteli, 2 yatak odasında 5 yatak bulunan, 2 banyolu ve deniz manzaralı bir çatı katı daire seçeneği. İçinde jakuzi, açık mutfak, wifi, çamaşır makinesi, klima, tv, kurutucu mevcut. Girişler &#; saatleri arasında yapılıyor. İçeride sigara içmek yasak. Evcil hayvan kabul ediliyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Lüks Villa, Kalkan

Kalkan&#;ın Kalamar bölgesinde 10 kişi kapasiteli, 5 yatak odasında 5 banyo olan modern mimarili, lüks bir villa. İçinde jakuzi, mutfak, klima, çamaşır makinesi, tv, wifi var. Girişler sonrasında yapılıyor. Çıkış ise &#;da. Evde sigara içmek yasak. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Parti veya etkinlik düzenlenemiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Taş Mimarili Villa, Bayındır

Bayındır&#;da, toplam 10 kişi kapasiteli, taş mimarili, havuzlu, kalabalık gruplar için uygun, 5 odasında 5 yatak ve 7 banyo bulunan bir villa. İçinde wifi, mutfak, jakuzi, çamaşır makinesi, klima, tv mevcut. Girişler &#;da yaplıyor. Çıkış saati ise Eve evcil hayvan kabul edilmiyor. İçeride sigara içilmiyor. Mülkte etkinlik düzenlenemiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Sonsuzluk Havuzlu, Sinema Odalı Villa, İslamlar

Toplam 4 kişi kapasiteli, sonsuzluk havuzlu, sinema odalı, 2 yatak odası ve 2 banyosu olan bir villa seçeneği. Çiftler ve 2 çocuklu çekirdek aileler için ideal. İçinde wifi, mutfak, çamaşır makinesi, jakuzi, klima, tv mevcut. Girişler sonrasında, çıkış ise 1o&#;da yapılıyor. Parti veya etkinlik düzenlenemiyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve evde sigara içilmiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Özel Plajlı Villa, Kalkan

Toplam 6 kişi kapasiteli, 3 yatak odalı ve 3 banyosuna ek olarak özel plajı da bulunan, havuzlu bir villa. İçinde wifi, jakuzi, mutfak, çamaşır makinesi, jakuzi, klima, tv mevcut. Girişler sonrasında, çıkış ise &#;d2 yapılıyor. Parti veya etkinlik düzenlenemiyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve evde sigara içilmiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Jakuzili Üçgen Ev, İslamlar

Toplam 2 kişi kapasiteli, tek odalı ve tek banyolu, havuzlu bir üçgen ev seçeneği. Çocuklar için uygun değil. Girişler &#;te yapılıyor. Çıkış saati ise Evde jakuzi, wifi, mutfak, çamaşır makinesi, klima, tv mevcut. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Jakuzili Villa, İslamlar

İslamlar&#;da, 4 kişi kapasiteli, 2 yatak odasında 2 yatak olan ve 2 banyolu bir balayı villası. Evde jakuzi, wifi, mutfak, çamaşır makinesi, klima, tv mevcut. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Girişler &#;da yapılıyor. Çıkış saati ise Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Kalamar&#;da Lüks Villa, Kalkan

Kalamar&#;da, 8 kişi kapasiteli, 4 yatak odasında 5 yatak ve 4 banyo bulunan, havuzlu ve manzaralı bir villa seçeneği. İçinde jakuzi, wifi, mutfak, çamaşır makinesi, klima, tv mevcut. Girişler &#;te yapılıyor. Çıkış saati ise Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Ahşap Üçgen Villa, İslamlar

İslamlar&#;da 4 kişi kapasiteli, 2 yatak odasında 3 yatak bulunan 2 banyolu, havuzlu, deniz manzaralı, jakuzili ahşap mimarili bir üçgen villa seçeneği. İçinde  wifi, mutfak, çamaşır makinesi, klima, tv mevcut. Girişler &#;te yapılıyor. Çıkış saati ise Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Saunalı Villa, İslamlar

İslamlar&#;da doğa ile iç içe, havuzlu, 5 kişi kapasiteli, 2 yatak odasında 4 yatak ve 2 banyo bulunan bir villa. İçinde jakuzi, wifi, mutfak, çamaşır makinesi, klima, tv mevcut. Girişler &#;te yapılıyor. Çıkış saati ise Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Jakuzili Villa, Kalkan

Kalkan&#;da 12 kişi kapasiteli, 6 yatak odasında 8 yataklı ve 6 banyolu, havuzlu, deniz manzaralı, kalabalık gruplar için uygun bir villa. İçinde jakuzi, wifi, mutfak, çamaşır makinesi, klima, tv mevcut. Girişler &#;te yapılıyor. Çıkış saati ise Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Denize Sıfır Özel Plajlı Villa, Kalkan

Kalkan&#;da 8 kişi kapasiteli, 4 yatak odasında 5 yatak olan, 4 banyolu, havuzlu ve özel plajlı, deniz manzaralı bir villa. Evde wifi, mutfak, çamaşır makinesi, klima, tv mevcut. Girişler &#;te yapılıyor. Çıkış saati ise Evcil hayvan kabul ediliyor. Evde sigara içiliyor ve etkinlik düzenlenebiliyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Doğa İçinde Şirin Bungalov Ev, Kalkan

Toplam 3 kişi kapasiteli, tek yatak odasında 2 yatak ve 1,5 banyo bulunan şirin bir bungalov ev seçeneği. İçinde mutfak, klima, tv, wifi var. Çocuklar ve bebekler için ugyun. Girişler &#;te çıkışlar &#;de yapılıyor. Sigara içmek yasak. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Deniz Manzaralı Ferah Villa, Kalkan

Kalkan&#;da 8 kişi kapasiteli, 4 yatak odasında 5 yatak ve 4 banyo bulunan, deniz manzaralı, ferah mimarili, havuzlu bir villa. İçerisinde her türlü mutfak aletinin olduğu bir mutfak, jakuzi, wifi, klima, çamaşır makinesi, tv mevcut. Girişler sonrasında, çıkış ise Sigara içmek yasak. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve etkinlik düzenlenemiyor. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Sonsuzluk Havuzlu Villa, Kalkan

Kalkan&#;da toplam 10 kişilik, kalabalık gruplar için ideal, 5 odası, 5 yatağı, 5 banyosu olan, sonsuzluk havuzlu bir villa. Çocuklar ve bebekler için de uygun. İçinde wifi, mutfak, çamaşır makinesi, klima, tv mevcut. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Giriş saati Çıkış saati ise Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Doğa İle İç İçe Taş Villa, İslamlar

İslamlar mevkiinde, toplam 4 kişi kapasiteli, 2 yatak odasında 3 yatak ve 2 banyo bulunan, çiftler için ideal, doğa ile iç içe bir taş ev. Evde havuz, jakuzi, wifi, mutfak, çamaşır makinesi, klima, tv mevcut. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve içeride sigara içilmiyor. Giriş saati Çıkış saati ise Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Özel Plajlı Villa, Yalı

Patara&#;da denize sıfır, kendi plajı ve havuzu olan taş villa seçeneği. Toplam 2 kişi kapasiteli, 1 yatak odalı ve tek banyolu. İçinde wifi, tv, klima, mutfak ve çamaşır makinesi var. Girişler sonrasında yapılıyor. Çıkış saati ise Evde sigara içmek yasak ama evcil hayvan kabul ediliyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Denize Sıfır Villa, Yalı

Patara Yalı bölgesinde harika bir bölgeye konumlandırılmış deniz manzaralı ve havuzlu kiralık villa seçeneği. 1 yatak odalı, tek banyolu, 2 kişi konaklama kapasitesine sahip. İçinde wifi, tv, klima, mutfak ve çamaşır makinesi var. Girişler sonrasında yapılıyor. Çıkış saati ise Evde sigara içmek yasak ama evcil hayvan kabul ediliyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Jakuzili ve Havuzlu Üçgen Ev, Üzümlü

Üzümlü mevkiinde, 4 kişilik, 2 odalı ve 2 banyolu, jakuzili ve havuzlu bir üçgen ev seçeneği. İçinde wifi, tv, klima, mutfak ve çamaşır makinesi var. Girişler sonrasında yapılıyor. Çıkış saati ise Evde sigara içmek yasak ama evcil hayvan kabul edilmiyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Lüks Modern Villa, Gökçeören

Gökçeören&#;de deniz manzaralı, modern bir tasarıma sahip, lüks, doğa içinde, havuzlu ve jakuzili bir villa. 5 odalı ve 5 banyolu. Toplam 10 kişi kapasiteli. Evde her türlü donanım mevcut. Eve giriş saati Çıkış saati ise Evcil hayvan kabul edilmiyor. Evde sigara içilemiyor. Etkinlik düzenlenemiyor. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Müstakil Villa, Kalkan

Kalkan&#;da, 12 kişilik, 6 yatak odalı, 11 yataklı, 5 banyolu, sonsuzluk havuzlu, Kalamar Koyu&#;na bakan manzaralı, müstakil bir villa. Kalabalık aileler ve arkadaş grupları için uygun. Binada ücretsiz otopark, şömine, tv, mutfak, ütü, klima, çamaşır makinesi, saç kurutma makinesi bulunuyor. Giriş, sonrasında, çıkış ise &#;de. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Kalamar&#;da Kiralık Villa, Kalkan

Kalkan&#;ın Kalamar bölgesinde, toplam 10 kişi kapasiteli, 5 odasında 5 yatak ve 5 banyo bulunan, deniz manzaralı, sonsuzluk havuzlu, lüks bir villa. İçinde jakuzi, tv, mutfak, wifi, kurutucu, çamaşır makinesi var. Girişler &#;da, çıkış ise &#;da yapılıyor. Evde sigara içmek yasak. Evcil hayvan kabul edilmiyor ve etkinlik düzenlenemiyor. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Üçgen Ev, Üzümlü

Kalkan, Üzümlü&#;de toplam 4 kişi kapasiteli, 2 odasında 2 banyo olan, jakuzili ve havuzlu bir üçgen ev seçeneği. İçinde mutfak, tv, klima, wifi gibi olanaklar var. Girişler &#;da, çıkış ise &#;da yapılıyor. Evde sigara içmek yasak. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Konaklama birimini incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Gelemiş&#;te Villa

Gelemiş&#;te, 3 misafir kapasiteli, tek odalı ve tek banyolu, çiftler için ideal bir balayı villası. İçinde havuz, wifi, mutfak, ısıtma, şömine, klima, çamaşır makinesi mevcut. Çocuklar ve bebekler için uygun değil. Evde sigara içiliyor. Evcil hayvan kabul ediliyor. Girişler &#;te, çıkış ise &#;de yapılıyor. Konaklama birimini detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Kaş&#;tan Gezme Tozma Önerilerimiz

Kaş&#;ta kaçırmayın dediğimiz en güzel şeyler için: En Güzel Kaş Deneyimleri
Etrafta görülecek şeyler için:  Kaş&#;ta Gezilecek Yerler
Yüzmek için en doğru adresler için: Kaş Plajları

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır