old kalamaki pansiyon / Pension Old Kalamaki Pansiyon – Search Discount Code ()

Old Kalamaki Pansiyon

old kalamaki pansiyon

Old Kalamaki Pansiyon

Old Kalamaki Pansiyon, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Muğla iline bağlı Kaş ilçesinin sahil kasabası Kalkan’da yer almaktadır. Konuklarını oda kahvaltı konsepti ile ağırlamaktadır. Kaş Otogarı’na 26 kilometre uzaklıktaki otelin Antalya Havalimanı’na uzaklığı kilometredir. Tesisin otoparkı, özel aracıyla gelen konuklarına avantaj sağlamaktadır. 

Bölgenin atmosferini yansıtan Old Kalamaki Pansiyon’da sade dekore edilmiş toplam 10 oda bulunmaktadır. Misafirlerin isteklerine bağlı olarak şekillenen bu konaklama seçenekleri, her türlü ihtiyacı karşılayacak donanıma sahip olmakla birlikte günlük olarak temizlenerek misafirlerin gönül rahatlığıyla kalmaları amaçlanmıştır.

Denize yaklaşık olarak metre uzaklığı bulunan Old Kalamaki Pansiyon’u tercih eden konuklar, Kalkan Halk Plajı’nı kullanmaktadır. Çakıl sahil yapısına ve hemen derinleşmeyen bir denize sahiptir.  

Yeşil ile mavinin buluştuğu eşsiz noktalardan birinde misafirlerini ağırlayan Old Kalamaki Pansiyon’un daha çok Akdeniz mutfağıyla ön plana çıkmış 1 adet ana restoranı bulunmaktadır. 

Rüya gibi bir tatilin kapılarını aralayan Old Kalamaki Pansiyon’un misafirlerine sunduğu diğer olanaklar arasında çamaşırhane, tur danışma ve ortak TV alanı hizmetleri bulunmaktadır.

Akdeniz’in eşsiz doğasına ev sahipliği yapan Kaş’ın benzersiz güzelliği ile ön plana çıkan Kalkan beldesinde, yeşillikler arasında bir tatil geçirmek için tercihlerinizi Old Kalamaki Pansiyon’dan yana yapabilirsiniz.

Kalkan’da yıldızlara yakın bir pansiyon: Old Kalamaki

Haberin Devamı

Pansiyona varır varmaz da bayılmak da ne kadar haklı olduğumu anladım. “Dayı” ve “ Ezel” isimli köpekleri girişte sizi selamlıyorlar. Hemen ardından yaşından dolayı biraz huysuz da olsa “Yosun” dan bir mırlama duyabilirsiniz. Daracık sokaklarıyla meşhur Kalkan’da eski bir rum evi olan Old Kalamaki Pansiyon, denize ve Kalkan’nın merkezine olan yakınlığı ile benden puanları topladı.Odaları ferah ve temiz ayrıca küçük ahşap balkonlarından deniz manzarasını izlemeniz de mümkün.

Pansiyonun girişine atılmış mavi masa ve sandalyelerinde keyiflice kahvaltınızı edebilir, akşamları güzel vakit geçirebilirsiniz. Ünlü tarihçi Herodot'un Kalkan'dan “Dünyada yıldızlara en yakın yer” olarak bahsetmesi boşuna değilmiş. Pansiyona ait terasta, yıldızları seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

Old Kalamaki Pansiyon bir aile pansiyonu. Anneleri Ayşe Karakurt ve çocukları Ahmet ve Fatoş Karakurt tarafından işletiliyor. Oda-kahvaltı şeklinde hizmet veren pansiyon, sahiplerinin sıcak ilgisi ve Kalkan’nın göbeğindeki harika atmosferiyle benim gönlümde taht kurdu diyebilirim. Eminim ki siz de çok seveceksiniz.

Adres :

Yalıboyu Mahallesi 2 Nolu Sokak No:5 KALKAN/ANTALYA

(+90 ) 30 66 & (+90 ) 61 17

Kalkan’da yıldızlara yakın bir pansiyon: Old Kalamaki

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir