şampiyonlar ligi 2019 kura çekimi ne zaman / UEFA Şampiyonlar Ligi eleme aşaması - Vikipedi

Şampiyonlar Ligi 2019 Kura Çekimi Ne Zaman

şampiyonlar ligi 2019 kura çekimi ne zaman

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte Şampiyonlar Ligi torbaları

Şampiyonlar Ligi'nde nefesler tutuldu. Grup kurası için geri sayım başladı. Temsilcimiz Galatasaray'ın rakiplerini merakla bekliyoruz. Geçen sezon Süper Lig'de şampiyon olarak turnuvaya doğrudan katılma hakkı elde eden Galatasaray, kura çekiminde 4. torbada yer alacak. Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte Şampiyonlar Ligi torbaları

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi 29 Ağustos Perşembe günü TSİ saat 'da Monaco'da yapılacak. Kura çekimi beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Grup aşamasının ilk maçları Eylül tarihlerinde başlayacak, son maçlar ise Aralık'ta oynanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ TORBALARI

1. TORBA

Liverpoool
Manchester City
Chelsea
Barcelona
Juventus
Bayern Münih
PSG
Zenit

2. TORBA

Tottenham
Real Madrid
Atletico Madrid
Borussia Dortmund
Napoli

2 VEYA 3. TORBA

Shakhtar Donetsk
Benfica

3. TORBA

Lyon
Bayer Leverkusen
RB Salzburg
Valencia
Inter

3 VEYA 4. TORBA

Lokomotiv Moskova
Genk
Galatasaray
RB Leipzig

4. TORBA

Atalanta
Lille

Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları İstanbul'da çekilecek

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplar, Haliç Kongre Merkezi'nde saat 'da çekilecek kuranın ardından belirlenecek.

Kura sırasında erkek ve kadın futbolunda sezonunun en iyileri de ödüllendirilecek. Yılın futbolcusu ve teknik direktörü ile mevkilerine göre yılın en iyi futbolcularına verilecek ödüller sahiplerini bulacak.

Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, play-off turu ilk maçında yenildiği Danimarka temsilcisi Kopenhag ile evinde berabare kaldı ve dev organizasyona veda etti. Böylece 27 yıl sonra Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamasında Türkiye'den takım yer almayacak.

Play-off rövanş maçlarının ardından Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek 32 takım netleşti

Play-off turunda Benfica, Viktoria Plzen, Maccabi Haifa, Kopenhag, Rangers ve Dinamo Zagreb, rakiplerini eleyerek grup aşamasına yükseldi. 

İşte gruplarda mücadele edecek 32 takım

Gruplarda şu ekipler mücadele edecek;

Manchester City, Liverpool, Chelsea, Tottenham (İngiltere), Atletico Madrid, Real Madrid, Barcelona, Sevilla (İspanya), Inter, Milan, Napoli, Juventus (İtalya), Bayern Münih, Eintracht Frankfurt, Leipzig, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen (Almanya), Olimpik Marsilya, Paris Saint-Germain (Fransa), Sporting Lizbon, Porto, Benfica (Portekiz), Ajax (Hollanda), Club Brugge (Belçika), Maccabi Haifa (İsrail), Viktoria Plzen (Çekya), Celtic (İskoçya), Salzburg (Avusturya), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Kopenhag (Danimarka), Dinamo Zagreb (Hırvatistan), Rangers (İskoçya)

 İlk hafta maçları Eylül'de

"Devler Ligi"nde grup maçları, Eylül'de başlayıp Kasım'da sona erecek.

Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar tur atlayacak. Grup üçüncüleri ise yollarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Geçen sezon İspanya ekibi Real Madrid'in mutlu sona ulaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finali, 10 Haziran 'te İstanbul'un ev sahipliğinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Giriş Tarihi:

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi hangi kanalda yayınlanacak?

Şampiyon Ligi grup etabı geçtiğimiz hafta oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Son 16 turu ile devam edecek heyecan öncesi gözler bugün yapılacak kura çekimine çevrildi. Avrupa’nın kulüp bazında en prestijli futbol organizasyonu olarak nitelendirilen UEFA Şampiyon Ligi kura çekimi İsviçre’nin Nyon şehrinde gerçekleştirilecek. Aynı grupta yer alan takımların birbirleriyle eşleşmesinin mümkün olmadığı kura çekimi sonrası çıkacak eşleşmeler merakla bekleniyor. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kura çekimi hangi kanaldan yayınlanacak, canlı olarak takip edilebilecek mi? İşte Şampiyonlar Ligi kura çekimi ile ilgili merak edilenler…

ARKADAŞINA GÖNDER

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi hangi kanalda yayınlanacak?

SON DAKİKA

Şampiyonlar Ligi kura &#;ekimi ne zaman? İşte Galatasaray’ın muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi kuru çekilişi ile Galatasaray’ın rakipleri belli olacak. Devler liginde 3. ya da 4. torbada yer alacak temsilcimiz Avrupa’nın devleriyle karşı karşıya gelecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekilişi 29 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek. İlk maçlar ise Eylül tarihleri arasında oynanacak.

Saat 'da başlayacak olan kura çekimi Bein Sports 1 ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek.

Şampiyonlar Ligi kura çekilişinde torbaların şu şekilde olması bekleniyor;

1. TORBA: Barcelona, Liverpool, Manchester City, Chelsea, Bayern Münih, Juventus, PSG, Zenit

2. TORBA: Real Madrid, Tottenham, Napoli, Atletico Madrid, Borussia Dortmund

2. YA DA 3. TORBA: Benfica, Shaktar Donetsk

3. TORBA: Inter, Valencia, Lyon, Bayer Leverkusen, RB Salzburg

3. YA DA 4. TORBA: Galatasaray, Leipzig, Genk, Lokomotiv Moskova

4. TORBA: Lille, Atalanta

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır