kutsal damacana 3 full hd / Kutsal Damacana 3 Dracoola Türk Komedi Filmi Full İzle mp4 3gp flv mp3 video indir

Kutsal Damacana 3 Full Hd

kutsal damacana 3 full hd

Kutsal Damacana 3 Dracoola Türkçe Dublaj ()

Genel Bakış

Kendisini cami avlusunda bulan yavru Sebo (Ersin Korkut), güvercin ve kumruların yemleriyle beslenip kendi kendini yetiştirmiştir. Zengin bir işadamının konağında iş bulan ve kızı Demet&#;e (Özge Ulusoy) platonik bir aşkla bağlanan Sebo&#;nun mutluluğu bir anda bozulur. Bir gece yarısı aniden müştemilatın kapısı çalınır ve efsanevi kan emici Kont Dracula (Şahin Irmak) gelir..

Bu dizi özeti Yapay Zeka dizimia yapay zekası tarafından otomatik olarak oluşturuldu.

Türü: Macera, Komedi, Fantastik

  • Ülke

    Bilinmiyor

  • IMDb Puanı

    ( oy)

  • Takipçi
  • Yapım Yılı

  • Süre

    89 dk

Kutsal Damacana 4 izle

IMDB Puanı

Kutsal Damacana 4 Komedi türünde yer alan Şafak Sezer imzalı Türk yapımı filmi ücretsiz sürümde donmadan p full HD kalitede izleyin. Film konusu: Fikret'in istemeden papazlık yoluna adım atmasıyla başlayan ve Vatikan'a kadar yükselmesiyle şekillenen olayları konu alıyor. Fikret, hayatında hiç beklemediği bir dönemeçte bulur kendisini ve papazlık yolunda ilerlemeye başlar. Tüm engellere rağmen, Fikret'in beklenmedik bir şekilde yükselişi Vatikan'a kadar ulaşır. Ancak Fikret, artık yurda dönme kararı alır ve bu kararıyla birlikte geri dönüş hikayesi başlar.

Müjde Uzman, Şafak Sezer, Onur Büyüktopçu, Ersin Korkut, Ruhi Sarı, Erhan Yazıcıoğlu, Sılan Doğan, Deniz Oral ve Buket Dereoğlunun oyuncu kadrosunde olduğu Kutsal Damacana 4 yerli filminin senaryosunda Şafak Sezer ile birlikte Kamuran Süner'in imzası bulunmaktadır. Kamil Çetin'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmi izlemek isteyen tüm sinema severlere keyifli ve eğlenceli seyirler dileriz.

Etiketler: Kutsal Damacana 4 izle

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir