Pes 2013 gezginler demo

Pes 2013 Gezginler Demo

pes 2013 gezginler demo

Konami’nin efsanevi futbol simülasyonu Pro Evolution Soccer serisinin bu yıl piyasada olacak olan oyunu Pro Evolution Soccer yani PES ’ün 2. demosu yayınlandı.

Mehmet Karakaya

Mehmet Karakaya -

Not: Bu PES için çıkmış ikinci demo sürümüdür. PES 'ün ikinci demosunda 11 lisanslı kulüp bulunmaktadır. Yeni oynanış dinamiklerine göz atabileceğimiz ikinci demoda ayrıca antrenman moduda bulunmaktadır. PES 'ün ilk demosunda 5'er dakikalık maçlar yapabiliyorduk ancak ikinci demosunda oyun bizlere 10'ar dakikalık maçlar yapabilmemizi sağlamakta. 

Konami’nin efsanevi futbol simülasyonu Pro Evolution Soccer serisinin bu yıl piyasada olacak olan oyunu Pro Evolution Soccer  yani PES ’ün demosu yayınlandı. Son birkaç yıldır bizlere aynı oyunu süsleyerek servis eden Konami’nin PES ile ilgili büyük beklentileri var. Konami özelliklede en büyük rakibi FIFA serisinin gerisinde kalan PES serisinin yeni oyunu ile birlikte aradaki farkı kapatmayı hedefliyor.

PES ’te değişmesi beklenen en önemli şey hatta şeyler şöyle sıralanabilir; Oynanış, grafikler, yapay zeka, atmosfer kısacası herşey, iddialı bir yapımdan da herşeyinin değişmesi beklenir ki zaten Konami bu yıl oldukça iddialı olduğunun altını çiziyor. Geçtiğimiz yıl rakibi FIFA 12 karşısında inanılmaz bir mağlubiyet alan PES milyon adet satış farkı ile rakibi karşısında tabir-i caizse ezildi.

PES olarak bu durumu değiştiremeseler de yani en büyük rakibinin önüne geçemese de böyle bir amaç güdüyor olmasa bile en azından aradaki bu ezici farkı kapatmayı amaçlıyor. Bu yıl iyi bir reklam yaptığını düşündüğümüz PES ’ün demosunun da erken bir zamanda gelmiş olması rakibi karşısında PES ’ü avantajlı duruma getiriyor. Ancak tabii FIFA 13’ün bizlere nasıl bir demo sunacağı da bilinmiyor. FIFA 12’nin demosuna baktığımız zaman Impact Engine ile gelen birçok hata ve eksik oyun için hayranlarını endişelendirmiş ve kuşkuya düşürmüştü. Oyunun tam sürümü çıktığında ise endişelenen şeyin olmaması ve başarılı bir oyunun ortaya çıkması FIFA ekibinin yüzünü güldürmüştü.

 

Konami PES ’nin demosunu piyasaya sürdüğünde herkesin ağızında dönüp dolaşan kelimeler “ Bu oyun PES ’in aynısı “ diye oldu, gerçektende öyleydi çünkü PES eski jenerasyon ile devam ediyordu. Oynanışda bir takım değişiklikler dışında PES adı altında sunulan oyun PES ’in aynısıydı. Ancak bu sefer beklentiler çok farklı, bu sefer PES ’te hayranları yeni bir jenerasyon ve rakibinden daha üstün özellikler bekliyor.

PES ’ün bizlere getirdiği yeniliklerin en başında PES TamKontrol yer alıyor. PES ’ün yeni özelliği olan PES TamKontrol ile artık oyuncuların top ile olan etkileşimleri daha gerçek hissiyatı veriyor, top kontrolleri daha sağlıklı ve başarılı hale dönüşüyor.

PES ile birlikte gelen bir diğer yenilik ise Oyuncu Kimliği, artık her oyuncunun kendi bir kimliği ve oyuncu profili mevcut. Artık bundan böyle yapılan futbol müsabakaları bir keyiften çok daha fazlasını ifade ediyor. Yendiğiniz yada yenildiğiniz her karşılaşma artı yada eksi olarak oyuncu kimliğinize yansayacak. Bu tıpkı FIFA 12’nin oyuncu kimliğine benziyor.

Bir diğer en önemli yenilik ise ProActive Yapay Zeka alanında gerçekleştirildi. Artık bizleri birer puttan birer objeden daha fazlası sahada bekliyor olacak. Yapay zekanın top kontroller artık çok daha başarılı ve verimli bir hale geliyor bundan sonra top gelince biraz ayağında kontrol sağlayıp paslayan bir yapay zeka yok. Gerçekçi top kontrolleri ve oyun yeteneği kazanan yapay zekanın artık oyunda daha çok sözü geçiyor.

Atmosfer konusunda hep sıkıntıları olan PES serisinin yeni oyunu PES ile birlikte bu tabuyu artık yıkmaya çalıştığını görüyoruz. Atmosfer denince akıllarda kötü bir imaj bırakan PES ’te artık ses ve diğer atmosferi doğrudan etkileyen unsurlar daha bir göz önünde bulunuyor. Bunun yanı sıra oyundaki şut ve pas eylemlerininde tamamen manuel hale çevrilmesi hatrı sayılır yenilikler arasında yer alıyor.

PES ekibinin lideri Jon Murpy oyunun sahip olduğu yeniliklerden bahsederken şu cümleleri kullandı; “Futbol yeteneklerin mucizelere yol açabildiği bir spor, PES de bu fikri gerçek anlamda yansıtıyor. Geliştirme ekibindeki yeni arkadaşlarımız ve heyecan verici yeni fikirler sayesinde PES serisine yeni bir soluk kazandırıyoruz, önümüzdeki aylarda yapabildiklerimizi sizlere de göstermek için can atıyoruz. “ daha gerçekçi ve daha başarılı bir PES deneyimi için PES ’ü denemelisiniz seriye küsen oyuncuların gönlünü alacaktır.

Oyunun demo sürümünde bizleri milli takım olarak İngiltere, Almanya, Portekiz ve İtalya bulunuyor. Kulüp olarak da PES Demo bünyesinde Santos FC, SC International Fluminense ve Flamengo bulunuyor. Oyunun tam sürümünde ise daha kalabalık bir liste bulunuyor.

PES ’ün tam sürümünde karşımıza tam lisanslı olarak UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Süper Kupa ve Copa Santander Libertadores turnuvaları çıkıyor. Son yıllarda yapılan bu lisans anlaşmaları ile lisans sıkıntısı yaşayan PES açığını bir nebzede olsa böyle kapatmaya çalışıyor.

PES ’ün tam sürümünde, Fransa Ligi, Hollanda Ligi, İspanya Ligi ve Japonya Ligi tam lisanslı yer alırken, İngiltere Ligi, İtalya Ligi, Portekiz Ligi, Almanya Ligi ve Türkiye Ligleri lisanssız yer alacak. NOT: Türkiye Ligi’nin yer alıp almayacağı ise henüz kesinlik kazanmadı.

PES ’ün demosunu indirerek demo sürümünde yer alan belirli takımlardan birini seçerek oyunu deneyebilir ve futbol mücadelesi gerçekleştirebilirsiniz. PES demo sadece PC için değil ayrıca Playstation 3 ve Xbox içinde çıkış yaptı. Playstation 3 kullanıcıları PSN’den oyunun demosuna ücretsiz olarak ulaşabilirler. Aynı şekilde Xbox kullanıcıları Xbox Live üzerinden PES ’ün demosunu indirebilirler.

Konami’nin merakla beklenen yapımı PES ’ün tam sürümü ise bu yıl sonbahar aylarında PC, Playstation 3, Xbox , Playstation 2, PSP, PS Vita, Nintendo 3DS, Wii ve Wii U için piyasada olacak.

ARTILAR

Yeni Oynanış Özellikleri

Oyuncu Kimliği

Top Kontrolleri

Yenilenen Yapay Zeka

EKSİLER

Eski Grafikler

Kötü Atmosfer

Lisanslar

PES (Pro Evolution Soccer ), sağlam futbol oyunları arasında. PES Türkçe spiker yaması ile birlikte şimdi oynayın!

Emircan Erdoğan

Emircan Erdoğan -

Pro Evolution Soccer  kısaca PES , sağlam futbol oyunları arasında, bir popülerliğe sahip olan ve futbolseverlerin oynamaktan en keyif aldığı oyunlar arasında bulunuyor. Daima FIFA ile karşılaştırılan PES serisi, sahip olduğu dinamikler ve yetersiz yapay zekası yüzünden rakibinin gölgesinde kalıyor ve istenen başarıyı getiremiyordu. Peki versiyonu ile PES, FIFA'dan daha mı iyi bir hale geldi yoksa ikinci sıranın müdavimi olmaya devam mı edecek? Hemen PES demo indirin, (PES full sürüm artık Steam üzerinden indirilememektedir.) efsane futbol oyununda yerinizi alın!

PES İndir

Konami tarafından tasarlanan PES serisinin sezonunu kapsayan bu oyun 18 Nisan 'de duyuruldu ve 24 Nisan 'de de yayınlanan bir tanıtım videosuyla oyunseverlerin beğenisine sunuldu.

Duyurulmasından sonra çok uzun bir ara vermeden, sadece üç ay sonra, 25 Temmuz tarihinde de oyuncularla buluşan PES 'ün kapak yıldızlığı rolünü ise Christiano Ronaldo üstleniyordu. PES birçok bakımdan benzersiz bir oyun. Geliştirilen görseller, kontrol mekanizması ve ses efektleri oyunun gerçekçi atmosferini hiç olmadığı kadar üst seviyelere taşıyor. Sadece görsellerle ve ses efektleriyle kalmayan bu gerçekçilik, oyuncuların verdikleri tepkilerle de zenginleştirilmiş. Özellikle defans ve kalecilerin tepkileri üzerinde epey çalışıldığını görüyoruz.

Özensiz tasarımlara sahip futbol oyunlarında özellikle kaleciler ve defans oyuncuları zaman zaman saçma ve tuhaf hareketler sergileyebiliyorlar. Oyunun defansif ayağında boy gösteren bu oyuncuların hareketleri ve topa müdahale ediş biçimleri, oyunun genel kalitesini bozmamak adına son derece akıcı ve sorunsuz olmak mecburiyetinde. Konami, PES 'de bu konu üzerinde epey çalışmışa benziyor çünkü tüm tepkiler son derece gerçekçi bir akışa sahip.

Oyunda yer verilen yapay zeka, geride bırakılan versiyonlara göre epey yol katetmişe benziyor. Oyuncular topla buluştuklarında, çevrelerinde bulunan takım arkadaşları boşa çıkarak ondan pas bekliyorlar ve bu esnada rakip oyuncuları elimine etmek amacıyla stratejik hamleler yapıyorlar.

Pro Evolution Soccer 'e getirilen en önemli özelliklerden bir tanesi de pasları ve şutları tamamen manuel olarak kontrol edebilmemize imkan sağlayan kontrol mekanizması. Önceki PES versiyonlarında ne yazık ki bunların birçoğu otomatik olarak gerçekleştiriliyor ve oyunculara çok fazla bir kontrol imkanı verilmiyordu. Şimdi ise oyuncular topun şiddetine dahi kendi karar verebiliyor, tek bir tuşa basarak istedikleri oyuncunun kontrolünü üstlenebiliyor ve topu diledikleri gibi yönlendirebiliyorlar. Konami bu kontrol mekanizmasına PES Full Control (PES Tam Kontrol) adını veriyor.

Oyuncuların topu karşılama dinamikleri de geliştirmeye tabi tutulan detaylar arasında. Artık gelen topu direkt olarak ayağımıza almak yerine hafifçe havalandırarak defans oyuncusunu geçebiliyor veya anında takım arkadaşımıza yönlendirebiliyoruz. Burada oyunculara mükemmel bir serbestlik sunuluyor.

Dribling denilen yani oyuncuların top sürme kabiliyetleri disiplininde de epey bir geliştirme yapılmış. Top sürme esnasında oyunculara farklı hareketler yaptırabiliyor ve rakiplerimizi özel çalımlar ile geçebiliyoruz. Burada dikkatimizi çeken özel bir durum var. Kontrolümüzde yıldız bir oyuncu varsa çalım atarken o oyuncuya has hareketler gerçekleştirebiliyoruz. Açıkçası bu tarz detaylar oyunculara daha özel ve benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Geçmişte karşımıza çıkan PES oyunları kalite ve oyun dinamiği olarak FIFA'ların birkaç tık gerisinde olarak kabul ediliyordu. Fakat PES 'te tüm bu eksikler giderilerek ortaya son derece rafine ve akıcı bir oyun deneyimi çıkartılmış.Geliştirmelerin en yoğun hissedildiği disiplinlerden birisi de taktik ekranı. İtiraf etmek gerekirse FIFA'da gördüğümüz taktik ekranından çok daha kapsamlı görünüyor. Elbette bu denli kapsamlı olmasının kaçınılmaz bir getirisi var. Eğer taktiklere yeterince zaman ayırmazsak sahadan hüsranla ayrılabiliyoruz. Üstelik yıldızlarla dolu bir takım seçmiş olsak bile! Bu sebeple takımımızın genel oynayış mantığına göre taktiklerimizi ayarlamalı ve oyuncularımızı verimli bir şekilde kullanmalıyız.

Şimdi de biraz hakemlere değinelim. Eski versiyonlardaki vurdumduymaz hakemler bu oyunda karşımıza çıkmıyorlar. Yapılan faul hareketin yanından sanki sahilde koşuya çıkmışçasına geçip giden veya oyuncunun kılına dahi değsek kırmızı kart gösteren hakemler kaliteyi ciddi miktarda düşürüyordu. PES 'te ise geliştirilen yapay zekadan hakemler de paylarını almışlar. Elbette hala mükemmel değiller fakat önceki versiyonlara göre epey yol katetmişler. Anlaşılan o ki Konami'nin bu konuda daha çok çaba sarfetmesi gerekiyor.

Oyuncuların burada soracakları en önemli soru 'PES mi FIFA mı?' olacaktır. Açıkçası sıkı FIFA hayranlarının PES'e geçmek için çok fazla sebebi yok zira PES'te sunulan yeniliklerin birçoğu zaten FIFA'da uzun süredir bulunuyor. Fakat FIFA'ya geçmek isteyen PES oyuncuları bu yeniliklerden sonra kesinlikle sadakatlerini sürdüreceklerdir.

PES Türkçe Spiker İndir

PES Türkçe spiker arayanlar için indirme linki de Tamindirde! PES Türkçe Spiker V5 ile seslendirmelerin yüzde 98'sinin tamamlandı ve oyun isimleri ve takımların seslendirmeleri eksiksiz. Orijinal ve diğer tüm PES oyunlarında sorunsuz olarak çalıştırabileceğiniz Türkçe Spiker yaması oyuna herhangi bir şekilde zarar vermez veya bozmaz. Türkçe Spiker kullanarak oyun içerisinde kendi oluşturacağınız oyunculara da spiker isim seslendirmesi atayabilir veya oyunun orijinalindeki seslendirmeleri kullanabilirsiniz. Türkçe Spiker V5 ile gelen yenilikler arasında;

  • Yeni oyuncu replikleri eklendi.
  • 'den fazla oyuncu ismi seslendirildi.
  • Premier Lig'de ismi seslendirilmemiş oyuncu kalmadı.
  • Bazı hatalı isimler düzeltildi.
  • exTReme 13'e özel bazı Türk stadyum isimleri çıkartıldı.
  • Mevlüt Erdinç isim seslendirmeleri yapıldı.
  • Spikerin teknik direktörlerle ilgili kurduğu cümleler güncellendi.
  • Bazı isim telaffuzları düzeltildi.

Peki, PES Türkçe Spiker kurulumu nasıl yapılıyor? PES Türkçe Spiker indirdikten sonra kurulum oldukça kolay. İndirdiğiniz dosyanın içerisinden çıkan webgrid.co.uk'ye tıkladığınızda PES Türkçe Spiker kurulumu otomatik olarak başlayacaktır. Artık maçları Türkçe spikerlerin anlatımıyla oynayabilirsiniz.

PES Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP , Windows Vista veya Windows 7
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo GHz veya eş değerde çift çekirdekli AMD işlemci
  • Bellek: 1 GB (xp) / en az 2 GB (windows 7 ve üzeri)
  • Depolama 5 GB olarak boş alan
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce / ATI Radeon x / Intel HD graphics
  • DirectX: Dx 9
ARTILAR

Akıcı oyun stili

Taktik ekranı

Yapay zeka

Ses efektleri

Grafikler

EKSİLER

Yeniliklere alışması zaman alıyor

Taktikleri düzenlemesi fazla vakit alabiliyor

Pes

Pes  vazgeçemediğimiz futbol serisinin son oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir önceki oyuna bakarak çok fazla değişiklik göremediğimizi belirtelim. Ancak pas yapısındaki değişme de gözümüzden kaçmayan yeniliklerden. Yenilik demek çok doğru olmayacaktır, çünkü bir çok oyun hayranı yapılan bu değişiklikten memnun kalmadı. Her ne olursa olsun Pro Evolution Soccer  hala çok büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynanıyor.

sistem-gereksinimleri

Pro Evolution Soccer Sistem Gereksinimleri
İşletim sistemi: XP , Vista ve Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo GHz veya eş değerde AMD işlemci
RAM : 1 GB veya daha fazlası
Ekran kartı : Nvidia Geforce veya ATI Radeon x veya Intel HD graphics
Ses kartı: DirectX destekleyen herhangi bir ses kartı
DIRECT X : Direct X veya daha iyisi
Çözünürlük : × veya daha fazlası

dl

Pes indir

Pro-Evolution-SoccerpesPro-Evolution-SoccerGameplay

Tags:Pes AçılmıyorPes Crack İndirPes Demo İndir GezginlerPes Full İndirPes HileleriPes Online OynamaPes Save GamePes Stadyum YamalarıPes Transfer Güncelleştirme Yaması İndirPes Türkçe Yama İndir

PES Full İndir

Pro_Evolution_Soccer__cover

Konami&#;nin geliştirdiği PES , 20 Eylül tarihinde yayınlanmıştır. Kapak yıldızı Cristiano Ronaldo olan oyunda, Cristiano Ronaldo oyunun tanıtım videolarına da yardımcı olmuştur.

PES ’te bir ilk olarak Brezilya ulusal liginde olan 20 takımın 20si de oyuna eklenmiş olup, en son kullanılan oyun motoruna sahip UEFA Şampiyonlar ligi özelliklerinin tamamına sahiptir.

Oyunda geliştirilen özellikler, kaleciler ve defans oyuncularının tepki mekanizması ile ses efektlerinin kalitesi, şutlar ile paslar tamamen oyuncunun kontrolüne bırakılmış olması olarak sıralanabilir.

MyPes isimli uygulama ile Facebook hesabına sahip oyuncular daha iyi iletişim kurma fırsatı yakalamışlardır.

UEFA Şampiyonlar ligi, UEFA Süper Kupa ve UEFA Avrupa Ligi kupaları tamamen lisanslıdır. Ayrıca Türkiye&#;den Beşiktaş, Fenerbahçe spor kulübü ve Galatasaray spor kulübü oyunda mevcut bulunmaktadır.

Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP, Vista SP2 bit, 7
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo GHz
  • Bellek: 1 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce / ATI Radeon x / Intel HD graphics
  • Boyut: 2,76 GB

İndirme Linkleri

Görseller

Kategori: Spor Oyunları,Türkçe Oyunlar

PES

Takımlar sezon öncesi hazırlıklarını tamamlıyor. Ekonomik krizden etkilense de transfer pazarı Jordi Alba&#;nın Barcelona&#;ya gitmesi veya Ibrahimovic&#;in PSG&#;ye gitmesiyle hareketlendi. Bunların yanında dijital alanda PES eskiden olduğu gibi oyun zevkini geri getirmek için çalışmaya devam ediyor.

Bu sene bir değişiklik oluyor. PES Cristiano Ronaldo&#;yu marka yüzü yapıyor ve favori cihazlarımızda maçları daha gerçekçi ve çekici yapmak için çabalayan birçok yeni özelliği beraberinde getiriyor.

Geliştirilmiş çarpışma motoru, top ağırlığı, sosyal özelliklerdeki büyük gelişmeler yeni bireysel teknik yetenekleri, yüzlerce yeni animasyon vb

Birileri bu yıl en iyi yıl diyebilir, fakat aldanmayın, geçen yıl tekrar denemeniz için geri geldi ve Konami&#;de FIFA&#;nın bir fiyasko olmadığını göstermek için ellerinden geleni yapmaya hazırlar. Bu sefer PES &#;ü abartılı görebilirsiniz. Grafikler çok kuvvetlidir ve oyuncuları nispeten daha iyi kontrol edersiniz. Bu yüzden şimdi sporların kralıyla bir sezon daha eğlenebilirsiniz.

Takımınızı seçin, turnuvalar PES &#;teki müzenizin vitrinini güzelleştirmek için vardır. Şampiyonlar ligi, Libertadores Kupası ve LFP llisansları, birçok oyun modu, online multiplayer ve yerel multiplayer tekrar oyunda. Şimdi bu ayaklarla jonglörlük yapma ve yıldız olduğunuzu kanıtlama zamanı.
Álvaro Toledo tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

PES Demo

PES Demo indir Gezginler, PES Demo Türkçe son sürüm full indir, PES Demo Windows 11 Windows 10 Windows 8, Windows 7 ve XP için bit bit PC için indir.


PES Demo Programı Nedir?

Türkçe Deneme Sürümü (Tek Link).

PES Demo İndir


Kurulum Dosyası Bilgileri:
  • Lisans:  Deneme Sürümü -
  • Arayüz: İngilizce
  • Sistem: Windows
  • Üretici: Konami
  • Boyutu: 1 GB



PES Demo Özellikleri ve Kullanımı

PES oyununu bilmeyen yoktur. Serinin en keyif veren sürümlerinden biri olan Pes halen dünyada milyonlarca kişi tarafından aktif olarak oynanmaktadır.

Kalkıp burada Pes &#;ü tanıtacak değilim. Fakat sitemizden indireceğiniz bu demoda yani deneme sürümünde sadece 5 dakikalık sürelerle maç yapabileceğinizi söylemem gerekiyor. Üstelik sadece Almanya, İngiltere, Portekiz, İtalya, Santos FC, SC International, Fluminense ve Flamingo takımlarını seçerek dostluk maçı yapabilirsiniz. Fakat işin güzel yanı ise, tüm zorluk seviyelerini seçmeye izin vermesi.

Hemen İndir: PES Demo

nest...

gelişim planı örnekleri 2022 doğum borçlanmasi ne kadar uzaktaki birini kendine aşık etme duası 2021 hac son dakika allahümme salli allahümme barik duası caycuma hava durumu elle kuyu açma burgusu dinimizde sünnet düğünü nasil olmali başak ikizler aşk uyumu yht öğrenci bilet fiyatları antalya inşaat mühendisliği puanları malta adası haritada nerede