dilara geyik dişli / Dilara Geyik Dişli kimdir? Eşi ile arasında kaç yaş vardır? - Antalya Güncel Haber

Dilara Geyik Dişli

dilara geyik dişli

Dilara Geyik Dişli

Dilara Geyik Dişli

 

Views

M

Subscribers

K

Views

_ _

Followers

_ _

Uploads

_ _

Country

_ _

Category

People & Blogs

Profile Type

Creator

Thank you for adding the account. Data will be shown after 48 hrs


Generic placeholder image

dilara geyik

Bir videosunda söylemişti burada da merak edilmiş yazmak istedim.

Birincisi düğün fotolarını ve videolarını paylaşmama sebebi olarak eğlence kanalı olduğunu, çok fazla moda-makyaj mesajı da aldığını fakat bu şekilde paylaşımlar yapmak istemediğini söylemişti. Yani sadece ailemle eğlenceli anlarımı paylaşmak üzerine bir sosyal medya kullanımı planlıyorum demişti. Yoksa düğün fotolarını koymamasının şahidiyle bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Dilara dişli yazın google&#;layın zaten çarşaf çarşaf düğün fotoları çıkıyor, saklanacak bişey yok.

İkincisi eşiyle tanışma hikayesini anlatmamasının sebebini de böyle şeylerin eşlere özel kalması gerektiğini düşünüyorum diyerek açıklamıştı. Zaten ilişkisi hakkında hiç böyle şeyler paylaşmaz. Paylaşımları sırf dalga üzerine.

Üçüncüsü evet hukuk, ekonomi vs. Aklınıza gelebilecek tüm ülke değerleri iktidarın fahişesidir arkadaşlar. Burjuva ile iktidar birbirini destekleye destekleye olduğu konuma ulaşır. Ki birbirini desteklemezse yanlış hatırlamıyorsam venezuela&#;da olduğu gibi kriz ortamı oluşur. Yukarıda bir yazar yazmış ailesinin zenginliği hakkında o görüşe katılıyorum yani.

Kendi görüşüme gelecek olursak: instagram hesabı çok güzel. Kendi hesabım olsa takip ederdim. Ziyaretçi olarak giriyorum arada. Videolarının bazılarını eğlenceli buluyorum. Saçları ve ten rengi de çok güzel bence. Özellikle saçları çok gür ve sağlıklı. Ama bu yönde paylaşımlar yapmıyor ne yazık ki. Yapsa bi saç bakım rutinini öğrenmek isterdim.

Ebru Gündeş öyle bir düğünde sahne aldı ki

İşadamı Davut Dişli’nin oğlu Emir Dişli, Dilara Geyik ile evlendi. Oğlunu evlendiren işadamı Davut Dişli, AKP milletvekili Şaban Dişli ve 15 Temmuz darbe girişiminin kritik tutuklusu Mehmet Dişli’nin kuzeni. 

Odatv’nin edindiği bilgiye göre; çiftin nikah şahitleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal’ın kıydığı nikah İstanbul Hilton Oteli’nde gerçekleşti.

Odatv’nin edindiği bilgiye göre; Reza Zarrab’dan boşanma kararı alan şarkıcı Ebru Gündeş de düğünde sahne aldı.

İŞTE DÜĞÜNDEN BAZI KARELER

seafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir