prof aytül çorapçıoğlu / Evde ''korona gerginliği''ne dikkat! | Show Özel Haber

Prof Aytül Çorapçıoğlu

prof aytül çorapçıoğlu

Prof. Dr. Aytül Çorapçıoğlu Özdemir

lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. yılında ise, İhtisasını tamamlayarak Psikiyatri Uzmanı olmuştur.

yılları arasında psikiyatri uzmanı olarak Kocaeli Üniversitesi Mediko Sosyal Birimi’nde çalışmış, yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’na ”Yardımcı Doçent Doktor” olarak atanmıştır. Aynı yıl Psikiyatri Doçenti, yılında da Psikiyatri Profesörü de olmuştur.

Prof. Dr. Aytül ÇORAPÇIOĞLU, Türkiye Psikiyatri Derneği ve Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikiyatrik Tıp Derneği kurucu üyesi ve Türkiye Psikiyatri Derneği “Birinci Basamakta Psikiyatri” çalışma birimi koordinatörlüğü yapmış ve yurt dışı ve yurt içinde yayınlanmış ’den fazla yayını, 16 kitap ve kitap bölümünde yazarlık yapmıştır. yurtiçi ve yurtdışında yaptığı akademik çalışmalar nedeniyle 7 kez ödül kazanmıştır.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsünde yeni açılan Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan psikiyatri servisinin Anksiyete Bozuklukları Birimi ve Konsültasyon-Liyezon Birimi sorumlusu olarak görev yapmış olup iyi derece de İngilizce bilmektedir.

Prof. Dr. Aytül ÇORAPÇIOĞLU ÖZDEMİR, mesleki çalışmalarına İstanbul Nişantaşı’nda bulunan Yorum Danışmanlık’ta devam etmektedir.

Prof. Dr. Aytül Çorapçıoğlu kimdir? Nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Aytül Çorapçıoğlu'nun hayatı ve biyografisi!

Vatandaşlar tarafından merak edilen isimlerden birisi Prof. Dr. Aytül Çorapçıoğlu'dur. Peki, Prof. Dr. Aytül Çorapçıoğlu kimdir? Aytül Çorapçıoğlu'nun hayatına ve biyografisine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

PROF. DR. AYTÜL ÇORAPÇIOĞLU KİMDİR?

Aytül Çorapçıoğlu senesinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Zorunlu mesleki görevini Aksaray sağlık ocağında sorumlu hekim olarak yapmıştır. Ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde psikiyatri ihtisasını yapmaya başlamıştır. Çocuk psikiyatrisi rotasyonu üzerinde tez çalışmalarını Gazi Üniversitesi Psikiyatrı Anabilim Dalın'da tamamlamıştır.

senesinde psikiyatri uzmanı olarak Kocaeli Üniversitesi Mediko Sosyal Biriminde çalışmaya başlamıştır. Ardından aynı üniversiteye yardımcı doçent olarak atanmıştır ve ilerleyen yıllarda profesör olarak akademik yaşamına devam etti.

Prof. Dr. Aytül Çorapçıoğlu yılından itibaren Yorum Danışmanlık terapi ve eğitim merkezinde çalışmalarına devam etmektedir.

Aytül Çorapçıoğlu'nun toplamda üzerinde bilimsel makalesi vardır ve 16 kitabı bulunmaktadır. Ayrıca akademik alanda birçok ödüle layık görülmüştür.

Ankara ÜniversitesiGündemGüncelHaberler

Prof. Dr. Aytül Çorapçıoğlu Özdemir

Prof. Dr. Aytül ÇORAPÇIOĞLU ÖZDEMİR, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. yılında ise, İhtisasını tamamlayarak Psikiyatri Uzmanı olmuştur.

yılları arasında psikiyatri uzmanı olarak Kocaeli Üniversitesi Mediko Sosyal Birimi’nde çalışmış, yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’na ''Yardımcı Doçent Doktor'' olarak atanmıştır. Aynı yıl Psikiyatri Doçenti, yılında da Psikiyatri Profesörü de olmuştur.

Prof. Dr. Aytül ÇORAPÇIOĞLU, Türkiye Psikiyatri Derneği ve Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikiyatrik Tıp Derneği kurucu üyesi ve Türkiye Psikiyatri Derneği “Birinci Basamakta Psikiyatri” çalışma birimi koordinatörlüğü yapmış ve yurt dışı ve yurt içinde yayınlanmış ’den fazla yayını, 16 kitap ve kitap bölümünde yazarlık yapmıştır.

Yurt içi ve dışında yaptığı akademik çalışmalar nedeniyle 7 kez ödül kazanmıştır.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsünde yeni açılan Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan psikiyatri servisinin Anksiyete Bozuklukları Birimi ve Konsültasyon-Liyezon Birimi sorumlusu olarak görev yapmış olup iyi derece de İngilizce bilmektedir.

Prof. Dr. Aytül ÇORAPÇIOĞLU ÖZDEMİR, mesleki çalışmalarına İstanbul Şişli'de bulunan Yorum Danışmanlık'ta devam etmektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir