istanbul yetişkin eğlence merkezleri / İstanbul'daki Oyun ve Eğlence Merkezleri | Pasaj Blog

Istanbul Yetişkin Eğlence Merkezleri

istanbul yetişkin eğlence merkezleri

En İyi Eğlence Merkezleri

İstanbul lunapark yazımız ile şehirde yer alan ve çocuğunuz ile gidebileceğiniz en iyi lunaparkları, eğlence merkezlerini ve tema parklarını listeledik. Tüm mekanları detaylarıyla keşfedebilir, fiyat ve konum gibi bilgilerine ulaşabilirsiniz.

İstanbul’da yer alan lunaparklar, tema parklar, akvaryum ve diğer eğlence merkezleri hakkında fiyat, konum ve diğer detaylar yer alırken ayrıca detay sayfasına giderek tesisler hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. İstanbul’da çocuklar için gezilecek en güzel yerler şu şekilde;

Viaport Marina Aquapark

Marina Aquapark İstanbul

Marina Aquapark, Viaport bünyesinde açılmıştır. Şu anda şehrin en yüksek kapasiteli su parklarından biri olarak öne çıkan mekan, bilhassa yaz aylarında müthiş ilgi görür. Burası, kavurucu yaz aylarında serinlemek isteyenler için oldukça ideal bir alandır. Marina Aquapark 15 bin metrekarelik bir alanı kaplar ve denizin kıyısında konumlanır.

Giriş Ücreti : Yetişkin Çocuk
Instagram adresi için tıklayın.
Konumu için tıklayın.
Web sitesi için seafoodplus.info

Viaport Lunapark

Viaport İstanbul Lunapark

Her yaştan bireyin eğlenebileceği lunaparkın içerisindeki çeşitli oyun alanları vardır. Viaport Avm ve Lunapark ile Çarpışan arabalarda çocuklarınız eğlenirken Roket’te sizde kendi limitlerinizi zorlayabilirsiniz.

Instagram adresi için tıklayın.
Konumu için tıklayın.

Vialand Tema Park (İsfanbul)

İsfanbul Tema Park İstanbul Lunapark

Yaklaşık olarak futbol sahası büyüklüğünde bir alana kurulu olan Vialand, içerisinde hem oyun alanı hem alışveriş alanlarını içerisinde bulunduruyor. Bu muhteşem alanın içerisinde aynı zamanda çeşitli göletler, gösteri ve konser alanları da yer alıyor. Park yılında Recep Tayip Erdoğan tarafından resmen açılmış olup çok ciddi oranda ilgi görmüştür. İstanbul’da Eyüp bölgesinde yer alan parkı ziyaret ederek çok hoş zaman geçirebileceğinizi düşünüyoruz.

İsfanbul hakkında tüm detaylar Vialand Tema Park yazımızda.

Giriş Ücreti : Yetişkin Çocuk
Instagram adresi için tıklayın.
Konumu için tıklayın.
Web sitesi için tıklayın.

Miniatürk

Miniatürk İstanbul

Türkiye’nin mini parkı olan Miniatürk’ün içerisinde ülkemizde yer alan önemli yapıların tümün görebilirsiniz. Bu alana yayılan tüm yapıt maketleri ufak boyutlarda fakat aslına tam anlamı ile uygundur. Park özellik ile çocuklara ülkenin önemli yapıtlarını göstermek adına da sık sık ziyaret edilmektedir. Miniatürk, Sütlüce’de Haliç kıyısında yer almaktadır.

Miniatürk hakkında tüm detaylar Miniatürk yazımızda.

Giriş Ücreti : Yetişkin 55 Öğrenci 22
Instagram adresi için tıklayın.
Konumu için tıklayın.
Web sitesi için tıklayın.

KidZania

KidZania İstanbul Mini Çocuk Şehri

Gerçek dünyadan bir gün yaşatabilirsiniz çocuğunuza. Gerek mesleği ile gerek sosyal aktiviteleri ile tüm hayatı bu parkta çocuğunuza öğretebilirsiniz. Adeta gerçek bir şehri andıran ve meksikalı bir yatırımcı tarafından 14 farklı ülkede açılan bu park çocuklara çeşitli meslek deneyimleri kazandırırken aynı zamanda da oyun alanı sunuyor. Çocuklar KidZania ile parka girip bir meslek seçiyor ve bütün gün yapay şehir içerisinde bu meslek ile alakalı çalışmalar yapıyorlar.

KidZania hakkında tüm detaylar KidZania yazımızda.

Giriş Ücreti : Yetişkin Çocuk
Çalışma Saatleri : Salı-Çarşamba: Perşembe-Pazar:
Instagram adresi için tıklayın.
Konumu için tıklayın.

İstabul Akvaryum

İstanbul Akvaryum

İstanbul Akvaryum ilesu altı dünyasında bir gün geçirmeye ne dersiniz? Çocuğunuz balıklara hayransa onu bu akvaryuma getirebilir ve güzel bir gün geçirmesini sağlayabilirsiniz. Akvaryum, İstanbul Florya’da yer almaktadır ve hafta içi ile hafta sonu her gün ziyaretçilerine açıktır.

İstanbul Akvaryum hakkında tüm detaylar İstanbul Akvaryum yazımızda.

Giriş Ücreti : Yetişkin Çocuk
Çalışma Saatleri : Hafta içi : Hafta sonu :
Instagram adresi için tıklayın.
Konumu için tıklayın.
Web sitesi için tıklayın.

Bayrampaşa Sea Life Akvaryum

İstanbul Sea Life Akvaryum

Forum İstanbul içerisinde yer alan Bayrampaşa Sea Life Akvaryum içerisinde ’in üzerinde deniz canlısı yer almaktadır. Dalgıçlar zaman zaman çeşitli gösteriler yapmakta ve ziyaretçilerine ufak bir alışveriş yapma imkanı sunmaktadır.

Sea Life Akvaryum hakkında tüm detaylar Sea Life Akvaryum yazımızda.

Giriş Ücreti : Yetişkin ₺ veya çocuk (Online alımda).
Çalışma Saatleri : ile arasında.
Instagram adresi için tıklayın.
Konumu için tıklayın.
Web sitesi için tıklayın.

Emaar Akvaryum

Emaar Akvaryum İstanbul

İstanbul’da bilhassa da hafta sonlarını değerlendirmek isteyenlerin öncelikli tercihleri arasında olan Emaar Akvaryum, yoğun bir ilgiyle karşılaşmaktadır. Emaar Square Mall içinde yer alan bu özel mekanda sizi 20 bin civarında sualtı canlısı bekliyor. Akvaryum içinde toplamda 48 adet tank yer alır. Burada su altı canlılarına 45 metrelik bir tünelin içinde yürürken tanıklık etmek oldukça ilginç bir deneyim sunar.

Giriş Ücreti : Yetişkin , çocuk (Online alımda).
Çalışma Saatleri : ile arasında.
Instagram adresi için tıklayın.
Konumu için tıklayın.
Web sitesi için tıklayın.

Korsan Adası (Viasea Tema Park)

İstanbul Korsan Adası Lunapark

Anadolu yakasında bulunan Korsan Adası, İstanbul’da hızlı trenin keyfini çıkarabileceğiniz başka bir tema seafoodplus.info’nın en hızlı trenleri arasında yer alan Red Fire ile eğlenceyi dorukta yaşayacaksınız.Detaylar Korsan Adası yazımızda.

İstanbul Dolphinarium

İstanbul Dolphinarium Gösteri Merkezi

Dolphinarium yani Yunus Gösteri Merkezi sizlere denizde yaşayan memeli hayvanların eşsiz yaşantısını görme ve tanıma imkanı sunmakta olan harika bir deniz ülkesi de denebilir. Dolphinarium, yılının sonlarına doğru ziyaretçilerine kapısını açmıştır.Detaylar İstanbul Dolphinarium yazımızda.

BaBaLu Eğlence Parkı

babalu

Bu parkta çocuklarınız ile harika vakit geçirebilirsiniz.BaBaLu Eğlence Parkı ileÇocukların enerjilerini harcamaları ve güzel arkadaşlıklar edinmeleri için kurulan bu harika park çeşitli oyun alanları ile çocuğunuz muhteşem bir gün geçirebilir.Detaylar BaBaLu Eğlence Parkı yazımızda.

Moi Park

MoiPark İstanbul Lunapark

Avrupanın en büyük kapalı eğlence merkezi Moi Park ile eğlence sınır tanımıyor.Detaylar Moi Park yazımızda.

Legoland İstanbul

Legoland İstanbul

Lego dünyasına hoşseafoodplus.infoin çocukluğunda büyük zevk alarak oynadığı legolar artık çok daha fazlası ile Legoland’da.Detaylar Legoland İstanbul yazımızda.

Forestanbul Macera Park

Forestanbul Macera Park İstanbul

Ülkemizin en kapsamlı macera ve aktivite alanı olan Forestanbuli tabiat güzelliklerinin ortasında müthiş bir eğlence vadediyor. senesinden bu yana hizmet veren Macera Park, yakın zaman önce Çekmeköy’e taşındı. Burada Taşdelen Mesire Alanı içinde Forestanbul’un eğlenceli dünyasıyla tanışabilirsiniz. Burada 25 bin metrekarelik bir alan içinde, sevdiklerinizle beraber oynayacağınız oyunlarla stresten olabildiğince uzaklaşabilirsiniz.

Silivrikapı Buz Pisti

Silivrikapı Buz Pisti İstanbul

İstanbul’un eğlence alanındaki en özel mekanlarından biri olan Silivrikapı Buz Pisti, olimpik tipi bir buz pistine ev sahipliği yapıyor. Amatör kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği pist, kendinizi buz pisti üzerinde geliştirmeniz için önemli bir fırsat sunuyor. Buz pistinin toplam kapasitesi ’dür. Burada zaman zaman profesyonellere tanık olmanız da mümkündür. Aynı zamanda hokey, jimnastik, karate gibi özel hobi saatleri söz konusudur. Ücretli şekilde fitness hizmetleri de mekan içinde sunulur.

Snowpark Torium Avm

Snowpark Torium Avm İstanbul

İstanbul’un eğlence mekanları denildiği zaman akla gelen ilk yerlerden biri olan Torium AVM, bünyesinde çok önemli bir snowpark barındırır. Bu alan sene boyunca kar keyfini yaşamanızı sağlar. Buranın tasarımını gerçekleştiren firma aynı zamanda Dubai Mall’da da rol almıştır. Snowpark Torium AVM’de tamamen gerçek kar kullanılmaktadır. 

Aqua Dolphin

Aqua Dolphin İstanbul

Aqua Dolphin farklı tip ve büyüklerde yer alan havuzlar ile kaydıraklardan oluşan eğlenceli bir yerdir. Çocuklu ailelerin öncelikli tercihleri arasında bulunan Aqua Dolphin’de toplamda on kaydırak yer alır. Parkta yetişkin ve çocuk havuzları dışında bir de dalga havuzu bulunur. Burası için özel olarak hareket eden ücretsiz servisler söz konusudur. 

Tema park ve eğlence merkezileri yazımızın sonuna gelirken listede yer alan tema park, akvaryum ve aktivite merkezleri dışında İstanbul gezileriniz için gezilecek yerler listemiz olan İstanbul’da gezilecek yerler yazımıza göz atın.

Bonus olarak sizlere gezebileceğiniz bir hayvanat bahçesi önerisi seafoodplus.infoul ili sınırları dışında bulunuyor ancak İstanbul’a çok yakın bir konumda olan Darıca hayvanat bahçesi yazımıza da göz atabilirsiniz.

Sizlerde İstabul’da gittiğiniz lunapark, tema park ve eğlence merkezilerini yazımıza yorum yaparak tecrübelerinizi ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

1 – VIALAND E&#;LENCE PARKI, EYÜP

Yerli Disneyland olarak da bilinen Türkiye’nin ilk tema park konseptine sahip VIALAND, asl&#;nda sadece bir e&#;lence park&#; de&#;il, içerisinde al&#;&#;veri&#; merkezi, restoranlar, sinema ve bowling salonu da bulunan çok büyük bir ya&#;am ve e&#;lence kompleksi. Vialand içerisinde her ya&#; grubuna özel yirmiden fazla e&#;lence ünitesi mevcut.  Bunlardan en iddial&#;s&#;  km h&#;zla raylarda ilerleyen roller coaster Nefeskesen. Çocuklar için ise Sünger Bob, Minik Ka&#;ifler, Küçük Madenciler, Saray Sal&#;nca&#;&#;, Dora ve Diego’nun Maceralar&#;, Ç&#;lg&#;n Nehir ve Viking üniteleri en çok tercih edilen e&#;lence noktalar&#;.

Vialand’de Neler Var? Nas&#;l Gidilir? Giri&#; Ücreti Nedir? T&#;klay&#;n…

istanbulda_cocuklarla_hafta_sonu_gidilecek_yerler_vialand

 

2 – HUPALUPA A&#;LE E&#;LENCE MERKEZ&#;

Türkiye’nin en kapsaml&#; aile e&#;lence merkezi HUPALUPA “Hafta sonu ne yapsak?” diye dü&#;ünen çocuklu aileler için yeni bir alternatif olu&#;turuyor. Trampolin Park&#;, E&#;lence Kulesi, Sünger Havuzu, T&#;rmanma Duvar&#;, Denge Parkuru, Çarp&#;&#;an Araba ve Elektronik Oyunlar gibi pek çok alana sahip Hupalupa , &#;stanbul Anadolu Yakas&#;’n&#;n kalbi Ata&#;ehir’de yeni aç&#;lan Metropol Al&#;&#;veri&#; Merkezi’nde yer al&#;yor.

Hupalupa hakk&#;ndaki tüm detaylar için t&#;klay&#;n.

 

3 – SNOWPARK, TORIUM AVM

Torium AVM bünyesinde yer alan Türkiye’nin ilk kapal&#; kar e&#;lence merkezi Snowpark, 4 mevsim kesintisiz kayak ve k&#;zak keyfi sunuyor. Her ayr&#;nt&#;s&#; özenle tasarlanan e&#;lence park&#;nda,  gerçek kar kullan&#;l&#;yor. En dü&#;ük kar kal&#;nl&#;&#;&#; 50 cm olan Snowpark’ta kar keyfi maksimumda ya&#;an&#;rken, k&#;&#; sporlar&#; için de ideal bir ortam sa&#;lan&#;yor.

Snowpark nerede, nas&#;l gidilir, giri&#; ücreti nedir vb. detaylar ve bizim SNOWPARK deneyimimiz için t&#;klay&#;n…

istanbulda_hafta_sonu_cocuklarla_gidilecek_yerler_snowpark

ÇCOÇUK E&#;LENCE MERKEZ&#; SNOWPARK

 

4 – KIDZANIA, AKASYA AVM

metrekarelik bir alan dü&#;ünün, bir de bu dünyan&#;n sadece çocuklar için oldu&#;unu hayal edin. Çocuklar&#;n gelecekte olmay&#; istedikleri meslekleri deneyimlemeleri için kurulmu&#; bu minik &#;ehirde, çocuklar para ile al&#;&#;veri&#;i, ekip çal&#;&#;mas&#;n&#;, temel ya&#;am becerilerini ö&#;reniyor, gelece&#;e haz&#;rlan&#;yorlar. Burada e&#;itim e&#;lence ile harmanlan&#;yor, çocuklar tiyatroyu, bankay&#;, hastaneyi, itfaiyeyi, Polis Karakolu’nu, Gizli Ajan E&#;itim Merkezi’ni ve Havac&#;l&#;k Akademisi’ni içeren e&#;lenceli pek çok tesisi özgürce ziyaret edebiliyorlar.

Kidzania nas&#;l bir yer, nerede, nas&#;l gidilir, giri&#; ücreti nedir vb. detaylar ve bizim Kidzania deneyimimiz için t&#;klay&#;n…

istanbulda_hafta_sonu_cocuklarla_gidilecek_yerler_kidzania

ÇOCUK E&#;LENCE MERKEZ&#; KIDZANI

 

5 – FORESTANBUL MACERA PARKI

Türkiye’nin orman içinde yer alan en büyük do&#;a ve macera park&#; olan Forestanbul heyecan ve macera dolu bir gün geçirece&#;inizi garanti ediyor. Forestanbul yüksek ip parkuru, t&#;rmanma duvar&#;, dev sal&#;ncak, zipline gibi aktivitelerle siz ve çocuklar&#;n&#;z için &#;ehrin stresinden ve karma&#;as&#;ndan bir nebze uzakla&#;arak, do&#;a ile uyum içerisinde spor yapma ve e&#;lenme f&#;rsat&#; sunuyor.

Forestanbul Macera Park&#; Nerede? Nas&#;l Gidilir? Giri&#; Ücreti Nedir?T&#;klay&#;n.

 

6 – KORSAN ADASI TEMAPARK, TUZLA VIAPORT MAR&#;NA

Dünyan&#;n ilk 9 fonksiyonlu marina ve ya&#;am merkezi olma özelli&#;ini ta&#;&#;yan ve tamam&#; deniz üstünde tasarlanm&#;&#; Viaport Marina bünyesinde yer alan Korsan Adas&#; Tema Park (Eski ad&#;yla ViaSea Tema Park) , &#;stanbul Anadolu Yakas&#;’nda, Tuzla’da konumland&#;r&#;lm&#;&#;.

Ad 20

Her ya&#;tan misafirlerine benzer bir e&#;lence deneyimi ve güzel bir gün geçirmeyi vaat eden Korsan Adas&#; Tema Park’ta, dünyan&#;n en heyecan verici roller coasterlar&#; aras&#;nda olan fenomen Red Fire ile birlikte toplam 28 ayr&#; e&#;lence ünitesi yer al&#;yor. Dünya standartlar&#;nda teknoloji kullan&#;larak tasarlanan Korsan Adas&#; Tema Park, modern e&#;lence ünitelerinin yan&#; s&#;ra klasik Türk lunapark kültürünü de ya&#;at&#;yor.

Korsan Adas&#; Tema Park Nerede? Nas&#;l Gidilir? Giri&#; Ücreti Nedir? t&#;klay&#;n…

KORSAN ADASI TEMA PARK ROLLER COASTER

7 – MO&#;PARK E&#;LENCE PARKI, MALL OF &#;STANBUL, &#;K&#;TELL&#;

Türkiye’nin ilk ve Avrupa’n&#;n en büyük kapal&#; temal&#; park&#; Moipark dev sal&#;ncaklar, yüksek h&#;zda seyreden mekikler, adrenalin dolu oyunlar, e&#;lence tünelleri, canl&#; sahne &#;ovlar&#;, Türkiye’nin ilk ve tek korku konseptli oteli, hediye kazand&#;ran ünitelerden olu&#;uyor. Avrupa’n&#;n en büyük kapal&#; e&#;lence kolonisi MO&#;PARK m2’lik, 2 katl&#; alanda yer al&#;yor. Alt katta 10 ya&#;&#;n üzeri, üst katta ise ya&#; aras&#; çocuklar için e&#;lence dolu onlarca oyun, ünite ve sal&#;ncak yer al&#;yor.

Moipark’ta neler var? Nerede? Nas&#;l Gidilir? Giri&#; ücreti nedir? vb detaylar için t&#;klay&#;n.

MO&#;PARK E&#;LENCE PARKI

8 – LEGOLAND® DISCOVERY CENTRE ISTANBUL

Forum &#;stanbul AVM’nin içerisinde m²’lik bir alanda konumland&#;r&#;lm&#;&#; LEGOLAND® Discovery Centre &#;stanbul çocuklar e&#;lenirken ö&#;rensin diyen ve onlarla birlikte e&#;lenceli bir gün geçirmek isteyen ebeveynlerin favori mekanlar&#; aras&#;nda yer al&#;yor. 2 milyon LEGO® parças&#; ile hayallere s&#;n&#;r koymayan e&#;lence merkezi, yarat&#;c&#;l&#;&#;&#; ortaya ç&#;karan pek çok keyifli aktivite alan&#;na sahip.

Legoland &#;stanbul Nerede? Nas&#;l gidilir? Giri&#; ücreti nedir? vb. bilgiler için t&#;klay&#;n.

LEGOLAND &#;STANBUL

9 – BUBBLE UP AKT&#;V&#;TE VE E&#;LENCE MERKEZ&#;

&#;stanbul Avrupa yakas&#; Bahçe&#;ehir’de kap&#;lar&#;n&#; açan Bubble Up Aktivite ve E&#;lence Merkezi, içerisinde bulunan farkl&#; konsept ve hizmetleri ile çocuk, genç ve yeti&#;kinlere özel hizmetleri ile aile olarak da vakit geçirebilece&#;iniz keyifli bir mekan. Bubble Up Aktivite ve E&#;lence Merkezi’nde Soft play, trambolin basket alan&#;, Atölye çal&#;&#;malar&#;, Karaoke odalar&#;,  Kuaför atölye alan&#;,  DVD – Play station odas&#;, Do&#;um günü partileri, Özel gün etkinlikleri, Kafe ve Kaç&#;&#; odalar&#; bulunuyor.

Bubble Up Aktivite ve E&#;lence Merkezi hakk&#;nda Detay Bilgiler için t&#;klay&#;n.

BUBBLE UP AKT&#;V&#;TE VE E&#;LENCE MERKEZ&#;

10 – NEZAHAT GÖKY&#;&#;&#;T BOTAN&#;K BAHÇES&#;, ATA&#;EH&#;R

Ata&#;ehir diye adland&#;r&#;lan bina orman&#;nda çölde vaha tad&#;nda bir mutluluk kayna&#;&#; Nezahat Gökyi&#;it Botanik Bahçesi. &#;stanbul’da çocukla gidilecek e&#;lence parklar&#; aras&#;nda ula&#;&#;lmas&#; en kolay olan yerlerden biri olan ve otoban ba&#;lant&#; yollar&#; aras&#;ndaki 8 ada üzerinde kurulmu&#; olan dev bahçeye Ata&#;ehir’i Do&#;u Ata&#;ehir’e ba&#;layan köprünün Do&#;u Ata&#;ehir aya&#;&#;ndaki giri&#;ten ücretsiz olarak ula&#;&#;labilmekte.

Nezahat Gökyi&#;it Botanik Bahçesihakk&#;ndaki detaylar için t&#;klay&#;n…

ATA&#;EH&#;R NEZAHAT GÖKY&#;&#;&#;T BOTAN&#;K PARKI

11 – BAKIRKÖY BOTAN&#;K PARKI, &#;NC&#;RL&#;

Anadolu Yakas&#;ndaki Nezahat Gökyi&#;it Botanik Park&#;’n&#;n Avrupa yakas&#;ndaki bir benzeri olan Bak&#;rköy Botanik Park&#;’nda farkl&#; bitki gruplar&#;ndan olu&#;an 11 adet tematik bahçe, yüzlerce çe&#;it a&#;aç, çocuk oyun alanlar&#;, heykeller, do&#;al gölet, süs havuzlar&#;, göçmen ku&#;lar için yap&#;lm&#;&#; bekleme alanlar&#;, piknik alanlar&#; ve sosyal tesisler bulunuyor. Bak&#;rköy Botanik Park&#; Türkiye’nin en yüksek oyun kulelerine de ev sahipli&#;i yap&#;yor. Su park&#; ve oyun ekipmanlar&#;, tematik bahçeler, &#;ifal&#; bitkiler, mutfak ve bahçe bitkilerinin gruplanm&#;&#; oldu&#;u k&#;s&#;mlar çocuklar ve büyükler için hem e&#;lenmeyi hem de bilgi edinmeyi amaçl&#;yor.

Bak&#;rköy Botanik Park&#; nerede? Nas&#;l gidilir? Giri&#; ücreti nedir? vb. detaylar için t&#;klay&#;n…

BAKIRKÖY BOTAN&#;K PARKI

Gezenti Anne’yi INSTAGRAM’DA takip etmek için t&#;klay&#;n.

Türkiye’nin En &#;yi 5 Kayak Merkezi

İstanbul&#;daki Eğlence Merkezleri (Tema ve Lunaparklar)

Çocuklarınızla, ailenizle, eşinizle, arkadaşlarınıza kısaca sevdiklerinizle eğlencenin tadını çıkarmak istiyorsanız bu yazımız tam size göre. İster doğum günü kutluyor olun ister karne hediyesi verin isterseniz de kendinizi ödüllendirin İstanbul&#;daki eğlence merkezleri ve lunaparklar bu listemizde sizlerle.

Önemli Bilgi: İstanbul’un keşfedilmemiş yerlerini keşfetmek, tarihi sokaklarında gezmek ve ada plajlarında yüzmek istiyorsanız İstanbul’da gezilecek yerler için oluşturduğumuz listemize mutlaka bir göz atın, pişman olmayacaksınız. :)

Yazı içerisinde merak ettiğiniz eğlence merkezleri ya da lunaparklar ile ilgili ücret ve ulaşım hakkında (daha detaylı) bilgi almak isterseniz &#;yazımızın içerisindeki linklere tıklamanız&#; yeterli olacaktır.

1- İsfanbul Tema Park

Otel, AVM, Eğlence parkı gibi pek çok alanda hizmet veren İsfanbul aslında daha önceden pek çoğumuzun hakkında bilgi sahibi olduğu bir yer. Eski adı Vialand olan bu yer birkaç küçük değişiklikle artık İsfanbul ismi ile hizmet vermekte. Ailecek eğlenceli bir gün geçirmek isteyenlere kesinlikle burayı ziyaret etmelerini tavsiye ederiz. Eğlence üniteleri, ziyaret saati, giriş ücreti bilgileri ve daha fazlası için İsfanbul Tema Park makalemize göz atabilirsiniz.

2- Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi 

İstanbul’da bir hafta tatilini sualtı canlılarına ayırmak isteyenler için Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi harika bir tercih olabilir. Emaar Square Mall alışveriş merkezinde yer alan büyük akvaryum 48 tanktan oluşuyor. Deniz ve nehir canlılarından oluşan toplam 20 bin kadar sualtı canlısının bulunduğu akvaryumu diğer sualtı hayvanat bahçelerinden ayıran ise, Avustralya’dan getirilen kral timsahlar. Ayrıca su samuru, penguen ve su faresi de diğer sualtı hayvanat bahçelerinde bulunmayan canlı türü olarak akvaryumun zenginliğini ön plana çıkarıyor.

3- İstanbul Sea Life Akvaryum

Gezilebilecek bir diğer Akvaryum da İstanbul Bayrampaşa’da bulunan İstanbul Sea Life Akvaryum. Her ülkeye özgü yaklaşık den fazla deniz canlısı ve deniz hayvanını bünyesinde barındıran bu mükemmel akvaryum içerişimde ayrıca Kaplumbağa Sunumu, Vatoz Beslemesi ve Köpek Balığı Beslemesi gibi gösteriler de yapılmaktadır.

4- Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi

 

yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından  Eyüp ‘te açılan Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi Avrupa’nın en büyük  Yunus Gösteri Merkezi olma özelliğini taşımaktadır.  metrekare  alanı olan  Dolphinarium’da   metrekare deniz suyu bulunmaktadır. 7 adet havuzu, 64 kişi kapasiteli Vip tribünüyle birlikte toplam kişilik kapasiteye sahip olan bir  gösteri merkezidir. Bu gösteri merkezine her yaştan gelen konuklar Yunusların büyülü gösterilerine şahit olacaklar. Hatta sadece yunuslar değil, bizim denizlerimizde bulunmayan beyaz balina, mors ve kuzey deniz ayılarını (tüylü foklar) da yakından tanıyacaklar.

5- Babalu Park – Babalu Aktif Eğlence Parkı

Babalu Park metrekarelik bir alana kurulmuş olan bu park, çocukların sınırsız enerjilerini  diledikleri gibi kullanacakları, farklı ve değişik oyun ünitelerinin bulunduğu, geniş ve kapalı bir oyun eğlence merkezidir. Oyun üniteleri Almanya ‘dan ithal edilip, sağlığa zarar vermeyecek bütün kontrolleri  Avrupa standartlarında kabul edilmiş TÜV tarafından da onaylanmıştır. yaş arası her çocuğun hava şartları ne olursa olsun güvenli bir şekilde oynaması için donatılmış. Havalandırması da alerjisi olan çocuklar baz alınarak en iyi şekilde yapılmıştır.

6- İstanbul Akvaryum

İstanbul Akvaryum, Herkesin gitmesi, görmesi, gezmesi gereken mükemmel bir yer. Böyle bir balık cenneti yok! İçerisi tam bir görsel şölen. Sayısız balık türü, sürüngenler, bitki örtüleri ve Kafeleriyle dört dörtlük bir yer diyebiliriz. Hem kendiniz hem de çocuklarınız için hiç bir yerde göremeyeceğimiz eşsiz türde balıklar var. Tamam, kabul ücretler oldukça yüksek ama emin olun İstanbul Akvaryum’da verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar alabileceğiniz eşsiz bir deneyim yaşayacaksınız. Bundan emin olabilirsiniz.

7- Moipark

Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence kolonisi Moipark, Mall of İstanbul’da eğlence meraklılarını bekliyor. Her yaşa hitap edebilen aktivite ve oyun alanları ile hem sizin hem de çocuklarınızın eğlencenin sonuna kadar tadına varacakları şahane bir yer. Moipark, metrekare alan üzerine kurulmuştur ve 2 katlıdır. 1. Kat yetişkinlere hizmet verirken 2 kat yaş arasına hitap etmektedir. Eğlence merkezinde daha küçük yaştaki çocuklar da unutulmamış ve aileleri ile birlikte çeşitli oyun aletlerine binerek eğlenceli vakit geçirmektedirler.

8- Kidzmondo

4 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulmuş olan KidzMondo, 4 – 14 yaş grubundaki çocuklar için oyun havasında eğitim sunuyor. Çocuklar bir yandan eğlenirken diğer yandan da çeşitli meslek grupları hakkında bilgi sahibi oluyor. Tam bir şehir havası sunan KidzMondo’da çocuklar, istedikleri meslek grubunu seçtikten sonra kıyafetleri giyip gerekli aksesuarlarla donatılarak kendisini bir anda olmak istediği mesleğin içinde buluyor. Şehre havaalanından gelip, diledikleri meslek grubunu seçerek para kazanmaya başlayan çocuklar KidzMondo’da hem çok eğlenecekler hem de çeşitli meslek grupları hakkında bilgi sahibi olacaklar. Belli bir düzen ve kural içinde hareket edilen KidzMondo’da, çocuklara toplum içindeki değerler ve kurallar da öğretilmektedir. Bu bayramın en az 1 gününü çocuğunuza ayırmanızı ve böylesine yaratıcı alanları göstermenizi tavsiye ediyoruz.

9- Kidzania

Kidzania, dünya genelinde 14 ülke ve 18 farklı şehirde hizmet veren, eğitim ve eğlenceyi iç içe geçirip çocuklara sunan bir tür eğlence merkezi. senesinde Meksikalı Xaiver Lopez Ancona tarafından kurulan Kidzania, günümüzde; Meksika, Portekiz, Şili, Birleşik Arap Emirlikleri, Japonya, Endonezya, Malezya, Güney Kore, Kuveyt, Hindistan, Tayland, Mısır ve Türkiye’de hizmet vermektedir.

Şimdiye kadar pek çok ödül almayı başaran ve kendi alanında dünyada hızla büyümeye devam eden Kidzania, yılının ilk çeyreği itibariyle İstanbul’da Akasya ‘Yeni Nesil Yaşam Kompleksi’nde bulunmaktadır. Bu kompleks, yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulmuş ve 20 Milyon Dolar gibi bir yatırım yapılarak hayata geçirilmiş.

Minopolis

Marmara Forum içinde çocuklara özel bir yerleşim yeri olarak tasarlanan Minopolis’te itfaiyeden bankaya kadar pek çok meslek grubu çocukların hem eğlenmesi hem de öğrenmesi için ziyaretçilerini bekliyor. Ülkemizde yeni yeni gelişmeye başlayan bu alanlar, çocukların eğlenirken öğrenmesine de yardımcı oluyor. 4 – 14 yaş grubu çocuklar için özel olarak tasarlanan şehirde onlarca çeşit meslek grubu bulunmaktadır. Çocuklarınızın saatlerce televizyon ya da bilgisayar karşısında oturmasının önüne geçerek böylesine yaratıcı mekanları ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

İstanbul’daki Lunaparklar

Bakırköy Lunapark

Dönme dolap balerin gondol çarpışan arabalar ve minik bir tren ile günümü eğlenmeye adarım diyorsanız ulaşımı gayet rahat olan Bakırköy Lunaparkı tercih edebilirsiniz. İncirli metro durağının hemen yanı, metrobüs ve otobüs duraklarına 2 dakika yürüme mesfesinde. Neden mi cumartesi günü? Ufak bir tavsiye, sakin bir eğlence istiyorsanız, cumartesi günlerini tercih etmeyin. parkın olduğu yer yıllardır kurular bakırköy sosyete pazarının başlangıç noktası. Sosyetik bayanlarımız alışveriş yorgunluğunu atmak için muhakkak bu parka uğramakta.

Bostancı Lunapark

Bostancı Gösteri Merkezini hemen yanında kurulu olan bu Bostancı Lunapark 30 yılı aşkın süredir İstanbullulara hizmet vermeye devam ediyor. Burası asla eskimeyen bir yer. Sürekli yeniliyor kendini, sürekli daha ilgi çekici daha vazgeçilmez hale geliyor.  Her yaşa hitap eden bir çok oyuncağı içerisinde bulunduran parkta, atlıkarınca, zincir, uçak, çarpışan araba, ahtapot, korku tüneli, star fire, gondol ve çocuk treni ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Mutlaka fırsat yaratıp gitmeli insan.  Çocukları anlamak bazen de kendi çocukluğumuza dönmek için.

Feshane Lunapark

Haliç’in kıyısında, böylesine manzaralı bir lunaparkta hem eğlenceyi hem de tarihi yaşayacağınız ender bulunur bir ortam. Feshane Lunapark, ruhu hiç yaşlanmayanlara hitap ediyor. Gondoldan çarpışan otomobillere, asansör kulesinden uçan gemilere, eğlencenin birçok adı mevcut.

Kavaklı Lunapark

Her yaştan ziyaretçinin uğrak yeri olan Küçükçekmecedeki Kavaklı Lunaparkı geniş alanda kurulu birçok oyuncağı içerisinde barındırıyor. Lunaparkta Enerji dolu gençler için Discovery, Kamikaze, Crazy Dance, Gondol ve Balerin, ailecek eğlencenin tadına varmak için Elma Kurdu, Dönme Dolap, Çarpışan Oto ve Kara Tren, minik misagirleri eğlencenin doruklarına taşımak için Konvoy, Atlı Karınca, Helikopter, Elma Kurdu, Kano, Balon, ZıpZıp Trambolin, Tren, Küçük Atlı Karınca, Küçük Dönme Dolap, Küçük Gondol, Küçük Uçak ve Çocuk Sekolin bulunuyor.

Via Port AVM Lunapark

Çocuklar çuf çuf tren ile hayallerinde, büyükler iserocket ile göklerde, klasikten vazgeçmeyenler ise çarpışan arabalarda keyifli vakit geçirebilirler.

Büyük bir alana sahip olan Via Port AVM Lunapark, yemek bölümü ile yakınlığı da göz önünde bulundurulunca ailecek vakit geçirmek için eşsiz bir yer haline geliyor. Eğlence severlere sunulan oyuncaklar ise, rocket, robocop, ranger, gondol,sevimli dragon, crazy chair, family coaster, , ahtapot, çarpışan otolar, rock&roll, tower. Ayrıca minikler pony clup ile ata binebilir, hem büyükler hem küçükler için ayrı pisti olan go kartta hız deneyimi yaşayabilir, çocuklar için özel hazırlanmış gemide salıncak ve kaydıraklar ile vakit geçirebilir ya da bowling oynayabilirsiniz.

İstanbul Lunaparklar

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir