izmir oyuncak tamircisi / Oyuncak Hastanesi

Izmir Oyuncak Tamircisi

izmir oyuncak tamircisi

Minyatür Trenler (Marklin-Lima-Flashman) 'inizinde bakım ve onarımı hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmektedir.

Oyuncak Hastanesi'nde benzinli ve elektrikli pro-model olan Tamiya, Kyosho, HPI, Traxxas, DuraTrax, MegaTech, Associated gibi üreticilerin araçlarının yanı sıra Nikko, New-Bright gibi semi-pro araçların akü, motor, süspansiyon, şase vb. modifikasyonları yapılmaktadır.

6-12 yaş arası için akülü araba, jeep, scooter ve motorsikletlerin de tamiri yapılmaktadır.

Oyuncak Hastanesi haftanın 6 günü 13:00 - 17:00 arası hizmet vermektedir.

-En son tamir etmiş olduğumuz Lightsaber yüzünden Oyuncakların Efendisi (Master of the Toys) olduk. Zaman ne gösterecek bilinmez, hepinize mutlu ve bol oyuncaklı günler dileğiyle…

En son haber olarak uzaydan uçan daire de tamire geldi. Dolayısıyla galaksiye açılmış hastanemizde her türlü uzay aracının tamiri ve bakımı yapılmaktadır.

Oyuncaklar, çocukların hayal gücü yüksek dünyasında ayrı bir öneme sahiptir. Çünkü kendilerini bu oyuncaklarla oynarken oldukça mutlu hissederler. Onların eğlenceli şekilde vakit geçirebilmesini sağlayan bu oyuncak türleri birçok farklı yapı ve tasarımda üretilebilmektedir. En sevilen oyuncak türleri arasında ise çeşitli mekanizmalardan oluşan ve uzaktan kumanda edilebilen modeller bulunmaktadır. Fakat bu ve benzeri türdeki oyuncaklarda karşılaşılan en önemli sorunlardan birisi, bunların mekanik sistemlerinde meydana gelen birtakım arızalardır.

Genel olarak pil ile hareket ettirilebilen bu oyuncakların kablo ya da küçük parçalarında meydana gelen bir arıza, onun çalışmasına engel teşkil edebiliyor. Ancak buradaki arızanın doğru bir şekilde tespit edilmesiyle bu sorunun giderilmesi çoğu zaman mümkün olan bir durumdur. Bizler İzmir By Oyuncak Hastahanesi olarak oyuncak tamiri konusunda müşterilerimize gerekli teknik destek hizmetlerini sağlamaktayız. Bozulan oyuncaktaki teknik hasarı tespit ederek bunu eski ve kullanışlı haline geri getirmekteyiz.

Oyuncak tamiri konusunda sunduğumuz hizmetlerle müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak bizler için oldukça önemlidir. Bu bakımdan oyuncak tamiri konusunda teknik servis hizmetleri kapsamında faaliyet göstermekteyiz. Çocukların en sevdikleri oyuncakları tekrar eski haline getirerek onları mutlu etmek bizleri de aynı şekilde sevindirmektedir.

Kaliteli, güvenilir ve sorunlara çözüm üreten hizmet anlayışımızla oyuncak tamiri konusunda markamızı daha iyi yerlere getirme amacındayız. Bunu yaparken her adımda müşterilerimizin memnuniyetini esas almaktayız. Çünkü onları mutlu edebilmenin bizlerin de mutluluğu olacağını bilmekteyiz.

izmir bornova elektrikli bisiklet akü satışı,izmir bornova akülü araba tamiri,izmir bornova bisiklet yedek parça satışı,izmir bornova elektrikli ev aletleri tamiri,izmir bornova oyuncak yedek parça satışı,izmir bornova mercedes akülü araba satışı,izmir bornova oyuncak araba satışı,izmir bornova akülü araba bakımı,izmir bornova engelli araç tamiri,izmir bornova oyuncak araba tamiri,bornova elektrikli bisiklet akü satışı,bornova akülü araba tamiri,bornova bisiklet yedek parça satışı,bornova elektrikli ev aletleri tamiri,bornova oyuncak yedek parça satışı,bornova mercedes akülü araba satışı,bornova oyuncak araba satışı,bornova akülü araba bakımı,bornova engelli araç tamiri,bornova oyuncak araba tamiri,

Firma Etiketleri

Oyuncak Tamir Merkezi olarak uzman kadromuz ile aşağıdaki konularda hizmet sunmaktayız;

rc dron tamiri, rc drone parçaları, kumandalı araba tamiri, kumandalı uçak tamiri, kumandalı helikopter tamiri, kumandalı tekne tamiri, kumandalı dron tamiri, oyuncak bebek tamiri, peluş bebek tamiri, model uçak tamiri, model tekne tamiri, model araba tamiri, rc araba tamiri, rc uçak tamiri, uzaktan kumandalı oyuncak tamiri, dron yedek parça, kumandalı araba yedek parça, peluş bebek, pilli oyuncak tamiri, ankara oyuncak tamiri, izmir oyuncak tamiri, istanbul oyuncak tamiri, oyuncak tamircisi, oyuncak tamir merkezi, plastik dişli imalatı, 3 boyutlu yazıcı parça imalatı, 3d print parça imalatı, benzinli araba tamiri, elektrikli araba tamiri, nitro araba tamiri, nitro uçak tamiri, oyuncak elektronik tamiri. hotwheels, crawler gibi bilinen markalar için tamir süreci gerçekleştirdik. 

arızalı oyuncak tamiri, bozuk oyuncak tamiri, kırık oyuncak tamiri gibi ihtiyaçlarınız bulunuyorsa sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız

Oyuncak Tamir Merkezi

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır