hakan emmez medicana / One moment, please...

Hakan Emmez Medicana

hakan emmez medicana

Ameliyatım 22 kasım 2019 tarihinde gerçekleşti. Sayın Prof. Dr. Hakan Emmez hocam öcelikle emeğiniz için çok teşekkür ederim yıllardır beynimdeki tümörü farketmeden yaşamışım 16 yıl sonra ilk defa nöbet geçirdim ve çok hüzünlü bir zaman içerisindeydim sıkıntıdan olduğunu düşünmüştüm ilk başta, sonra tümörüm olduğunu öğrendim bir çok hastaneye gittim çok riskli yerde olduğunu ve sol hareket motorunu çalıştırdığı söyleyip kısmi felç geçirebileceğimi söylediler daha 23 yaşındayım okulum, hayallerim hayatım bir anda zindan oldu her gittiğin yerde bunu duymak çok acı ve belirsizlik insanı en mahveden nokta çok farklı görüşlerle karşılaştım epilepsi sonraki aşama tümör sonra ışın denildi sonra ameliyat hep bir soru işareti ve geçmeyen zaman birgün araştırırken sayın hocamla karşılaştım ve ankara'ya gittim odasına girmeden o kadar içim rahatladıki ordan mutlu bir şekilde çıkacağımdan çok emindim. Allah razı olsun hocamdan ilgisinden alakasından sormanız gereken herşeyi hocam daha siz sormadan öyle güzel açıklıyor ki içinizde en ufak şüphe korku kalmıyor beni bu belirsizlikten biranda kurtardı, "korkmana gerek yok geçicek dedi." Ameliyata girerken bile acaba demeden mutlu bir şekilde girdim. Önce Allah'a sonra kendimi hocama emanet ettim. Hamdolsun mutlu bir şekilde çıktım ameliyattan, işinin hakkını veren son derece mükemmel bir insan, yüreği yufka, hastalarıyla kendi canı gibi ilgili alakalı koca yürekli güzel insan. Rabbim gönlünüzde ne varsa versin. Ömür boyu duacınız olucam. SAYGILARIMLA ❤️

“Her beyin tümörü hayatı tehdit etmez”

Toplumda beyin tümörü sıklığının azımsanmayacak derecede arttığını belirten Medicana International Ankara Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hakan Emmez, “Beyin tümörlerinde tedavi seçenekleri ve tedavinin başarısı tümörün cinsine, beyinde kritik bölgelerde yerleşip yerleşmediğine ve boyutuna göre değişkenlik gösterir. Tehdit oluşturma ve tümör büyüklüğü arasında net bir ilişki olmayıp, tümörün cinsi ve bulunduğu bölge de önemlidir. Kötü huylu beyin tümörleri tüm beyin tümörlerinin yüzde 25-30'unu oluşturmaktadır” ifadelerini kullandı.

Hastalığın belirtilerinin baş ağrısı, bulantı-kusma, bilinç değişiklikleri, kişilik-davranış değişiklikleri, görme bozukluğu, konuşma bozukluğu, kol ve bacaklarda güçsüzlük, baş dönmesi, kulakta çınlama, işitme azlığı ve nöbet geçirme olduğunu ifade eden Doç. Emmez, bu şikâyetlerin kişiye rahatsızlık verici ölçüde belirgin olduğu durumlarda mutlaka bir hekime başvurulması gerektiğinin altını çizdi.

“HASTALIĞIN FARKINDA OLMAK VE ERKEN TANI ÖNEMLİ”

Beyin tümörünün hayatın sonu olmadığını söyleyen Emmez, “Modern ameliyathane şartları ve ekipmanları, gelişen anatomi bilgisi, mikrocerrahi tecrübe beyin tümörlerinin tedavisinde güvenliği ve başarıyı önemli oranda arttırmaktadır. Günümüzde ülkemizde beyin tümörlerinin tedavisi, ABD ve Avrupa’da uygulanan yöntemlerle aynı şekilde ve aynı derecede başarı ile yapılmaktadır.  Türkiye,  beyin cerrahisi alanında dünyada çok iyi bir pozisyondadır. Bu nedenle lütfen bu hastalığın farkında olun ve erken tanının önemini azımsamayın” dedi.

VİDEO: 11 YAŞINDAKİ KIZIN BEYNİNDEKİ TÜMÖR YOK OLDU

Soru sormak için lütfen giriş yapınız. Giriş yapmak için tıklayınız.

Hakkında

Prof. Dr. Hakan Emmez hakkında detaylı bilgi alabilir, hasta yorumlarını okuyabilir, doktor hakkında görüşlerinizi belirtebilir ve uygun saatlerini görüntüleyerek hızlıca online randevu alabilirsiniz.

Tıbbi İlgi Alanları
  • Tıbbi ilgi alanları girilmemiştir.
Eğitimler
  • Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (1993-1999)
  • Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi(1999-2005)
Deneyimler
  • Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi

Medicana International Ankara Hastanesi

SÖĞÜTÖZÜ (Eskişehir Yolu Üzeri Ankara Ticaret Odası Yanı)

Henüz bu doktora görüş eklenmemiştir.

Makale bilgisi bulunmamaktadır!

Medicana International Ankara Hastanesi

SÖĞÜTÖZÜ (Eskişehir Yolu Üzeri Ankara Ticaret Odası Yanı)

Henüz görüş eklenmemiştir.

Makale bilgisi bulunmamaktadır!

Copyright 2020 © doktorlarburada.com. Tüm Hakları Saklıdır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır