kandil msj indir / Berat Kandili Mesajları ! Anlamlı, sözlü, ayetli resimli kandil mesajları indir

Kandil Msj Indir

kandil msj indir

İslam aleminde büyük öneme sahip Miraç Kandili, yılında 17 Şubat Cuma gününe denk geliyor. İki mübarek günün birleştiği, duaların rahmet olup yağacağı bu önemli günde sevdiklerini unutmayanlar, cuma mesajları ile kandil mesajları araştırmaları yapıyor. İşte birbirinden güzel cuma ve kandil mesajları

KANDİLE ÖZEL RESİMLİ, DUALI CUMA MESAJLARI

🌹De ki; Rabbim bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Miraç Kandiliniz ve Cumanız mübarek olsun.

🌹Bu mübarek gecede dualarınızın kabul ve makbul olması dileklerimle. Miraç Kandilinizi ve ve Cumanızı kutlar, size ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını dilerim..

🌹Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Miraç Kandiliniz ve Cumanız Mübarek Olsun.

🌹Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, bu gece cuma gecesi Miraç Kandilin mübarek olsun.

KANDÄ°L VE CUMA MESAJLARI BÄ°R ARADA FACEBOOK

🌹Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte af diliyorum ve sığınıyorum rahmetine. Sen affedicisin, affetmeyi seversin. Bizleri de affeyle Hayırlı Cumalar, Hayırlı Kandiller

🌹İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Miraç Kandilinizi ve Cumanızı Kutlarım

🌹Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle Miraç Kandiliniz ve Cumanız Mübarek Olsun..

🌹Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Mübarek Miraç Geceniz ve Cumanız hayırlı olsun!

KANDÄ°L VE CUMA MESAJLARI BÄ°R ARADA WHATSAPP

🌹Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar şunlardır: Din saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı. Miraç Kandiliniz ve Cumanız Mübarek Olsun

🌹Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Miraç Kandiliniz ve cumanız kutlu olsun.

🌹Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Hayırlı Kandiller ve Hayırlı Cumalar

KANDÄ°L VE CUMA MESAJLARI BÄ°R ARADA INSTAGRAM

🌹'Şüphesiz, Allah ve Melekleri Peygambere Salat Ediyorlar.' Ey iman edenler! Sizde ona Salat edin, Selam edin. Mevlid Kandiliniz ve Cumanız Mübarek Olsun.

🌹Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller, hayırlı cumalar.

🌹Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için. Kandiliniz kutlu, cumanız mübarek olsun.

🌹Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Cumanız ve kandiliniz mübarek olsun.

Resimli kandil mesajları indir

Sayfamızdan resimli, anlamlı, güzel sözler, etkileyici kandil mesajlarını indirebilirsiniz.

Kandil mesajları indir

Ya rab! Kusurlarımızı af et, dualarımızı kabul et. Bize merhamet et,Sen af edicisin, af etmeyi seversin, bizi de af et. Kandiliniz Kutlu Olsun.

Manevi dünyamızı zenginleştiren ve onaran müstesna gecelerden birisine daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bu güzel gecenin hepimize huzur ve mutluluk dolu güzel günlerin muştusu olması dileği ile Hayırlı Kandiller

 

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.

Tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Resimli kandil mesajları indir

 

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin!Hayırlı Kandiller Dilerim

Bu mübarek Kandil gecesi hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi sevgisiz, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl&#;Hayırlı Kandiller Sevgiler.

 

Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, Kandiliniz Kutlu Olsun.

Resimli kandil mesajları indir

Ya Rabbi! Sen bizleri nefsimizin ve şeytanın şerrinden muhafaza et, dualarımızı kabul, Kandilimizi Mübarek eyle.

 

Ellerin duaya uzandığı,sinelerin dostlara açıldığı,gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kötülükler senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Gecen öyle güzel olsun ki, duaların kabul Miraç Kandiliniz Kutlu Olsun.

Resimli kandil mesajları indir

 

Kalpler vardır, sevgiyi yaşatmak için, İnsanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mübarek günler vardır, Beraberce kutlamak için&#; Miraç Kandiliniz Kutlu Olsun

Kardeşliğin daimi olduğu, dostlukların hiç bitmediği, mutlu, sevgi dolu nice kandillere.

 

Allah&#;ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Güzel insan Hayırlı kandiller!

Resimli kandil mesajları indir

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı her anın bir asra bedel olduğu bu kandil gecesinde dualarda birleşmek dileğiyle Miraç Kandiliniz Kutlarım.

 

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde size ve ailenizin Mübarek Miraç Kandili Kutlu olsun.

Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

 

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek Kandil gecenizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle&#; İyi Kandiller&#;

Allah’ım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle! Gecemizi mibarek, Ömrümüzü Bereketli Eyle. Amin Hayırlı Kandiller Dilerim&#;

Resimli kandil mesajları indir

 

İstemeyi veren, Duaları kabul eden, Murat edince el açtıran, Ancak sevdiği kuluna dua ettiren RABBİM. Bu güzel günün akşamında Ellerimizi boş çevirme. Miraç Kandilimiz Kutlu Olsun&#;Dua İle

Ey Rabbimiz! Bize dünyada, ve ahirette iyi hal ver ve bizi o ateş azabından koru&#; Sen Merhametlilerin en seafoodplus.info Miraç Kandilinizi Kutlar Hayırlara vesile Olmasını Dilerim&#;

 

ALLAH’IM! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan Saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA.. amin&#; Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

Resimli kandil mesajları indir

Ya Rab! Bizi Dos doğru bir yola ilet, Senin çizmiş olduğul istikamette ilerlet, Niyetlerimizi ihlaslı eyle, Ve bize lütfettiğin güzelliklerde bereket ihsan eyle, Bu Mübarek Kandil Gününde Dualarımızı Kabul Eyle&#;Amin

 

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmenizi dilerim.

Resimli kandil mesajları indir

Allah sana sevdiklerinle beraber, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Allah’ım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle! Miraç Kandilimiz Mübarek Ömrümüz Bereketli Eyle Olsun

Resimli kandil mesajları indir

Mübarek kandiliniz, hayırlı kandiller gibi sözlerin resimlere işlenmiş olarak yani >resimli kandil mesajları< sayfamızda bulunmaktadır, sayfamızda yer almaktadır.

Resimli kandil mesajları indir
Resimli kandil mesajları indir
Resimli kandil mesajları indir

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir