diriliş ertuğrul 136 bölüm fragmanı izle 2 / Diriliş Ertuğrul Bölüm seafoodplus.infoıtım - Dailymotion Video

Diriliş Ertuğrul 136 Bölüm Fragmanı Izle 2

diriliş ertuğrul 136 bölüm fragmanı izle 2

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayında - Hain planlar bozulacak!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dragos'un Ertuğrul Bey'i öldürmek için kurduğu tuzak Moğolların geldiğini öğrenmesi üzerine yine kendisi tarafından bozulmuştu. Ertuğrul Bey'i hedef alan bir oka kalkan olup onun canını kurtarmıştı. Herkes Zangoç'un kendini feda ettiğini düşünerek ona minnet duyarken Ertuğrul Bey bu durumdan şüphelenmişti. Peki, Ertuğrul Bey'in bu kuşkuları onu Zangoç'un gerçek kimliğine götürecek mi? Moğolların gelmesiyle plan değiştiren Dragos'un yeni hedefi ne olacak?

Diriliş Ertuğrul yeni Bölüm fragmanı yayınlandı hemen izle! Ertuğrul Gazi haini ortaya çıkarıyor


Ertuğrul Bey'in elinde olan sandığın ve vergi altınlarının peşinde olan Moğollar, en zalim komutanlarından biri olan Alıncak'ı vazifelendirmişti. Ani bir baskınla Kayı obasına gelen Alıncak Ertuğrul Bey'in otağını ele geçirip esir almış, Osman'ı alıkoyarak bilinmeyen bir yere göndermişti. Acaba Ertuğrul Bey, onları Alıncak'ın elinden kurtarabilecek mi? Moğolların gelmesi Umuroğullarının yaşamında ne gibi değişikliklere sebep olacak? Alıncak tarafından Söğüt'ün yeni uç beyi ilan edilen Beybolat Bey'e karşı Ertuğrul Bey nasıl tavır alacak? Obanın hatunlar sorumlusu olan Sırma, kayı hatunlarına nasıl davranacak?

(Diriliş Ertuğrul son bölüm izle)

Diriliş Ertuğrul dizisi Son bölümü ile TRT1’de ekrana geldi. Son bölümde, Osman’ı kaçıran Alıncak onun Mankurt yapılmasını istiyor. Ertuğrul’a aksini söylese de amacı istediğini aldıktan sonra Ertuğrul’u öldürmek. İlbilge Beybolat ile Alıncak’ı gizlice dinlerken öğreniyor bu bilgiyi. Sırma, kayı hatunlarına kök söktürmeyi kafasına koymuşken Selcan’dan yediği tokatla dersini alıyor. Oyuncu kadrosunda Engin Altandüzyatan, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Batuhan Karacaya gibi isimleri barındıran Diriliş Ertuğrul son bölümde başka neler yaşandı? Diriliş Ertuğrul Son Bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz…

seafoodplus.info

Yayınlanma: - 13 Şubat Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul son bölümü bu akşam ekrana geldi. Yaşanan heyecan dolu dakikaların ardından Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı bekleniyordu ve yayınlandı. Diriliş Ertuğrul son bölümde; Ertuğrul, Osman'ı almadan Alıncak'a istediğini vermeyeceğini söylüyor. Osman Mankurt yapılmaya çalışıyor. İlbilge Ertuğrul'un talimatı ile edindiği görevde bu çok önemli bilgiyi öğreniyor. Ertuğrul bir görev de Zangoç'a veriyor ve Dragos'la olan irtibatı kurmasını istiyor. Ertuğrul oğlunu kurtarmak için kusursuz bir plan yapıyor. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan yaratan son bölümde başka neler yaşandı?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul, Alıncak'a istediğinin onda olmadığını ama istediğine de onu ancak kendisinin gösterebileceğini söylüyor. O yolu açacak anahtarın da oğlu Osman olduğunu söylüyor. Beybolat pusatlar olmadan kozların paylaşılmasını öneriyor. Alınca geri adım atmıyor. Ertuğrul'un ise şartı şart. Ertuğrul, Beybolat'a da uç beyliğinin kılıç hakkı ile olacağını söylüyor. Alıncak Ertuğrul'u yabana atmayacağını söylüyor. Bir de ‘bize tabi olursan canını bağışlarım' diyor. Ertuğrul tek lafı ile Alıncak'ı yüzünü düşürüyor.

ERTUĞRUL'DAN DRAGOS'A GÖREV

Dragos, Ertuğrul'dan ilk görevini alıyor. Ertuğrul'un Dragos'la yapılacak olan irtibatı onun sağlamasını istiyor. Ayrıca topladığı bütün malumatları getirmesi emrediliyor. Zangoç teklifi heyecanla kabul ediyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLE

SIRMA KÖTÜ YÜZÜNÜ GÖSTERİYOR

Selcan düştükleri durum için çok sinirleniyor. Hayme Hatun onu sakinleştiriyor. Ama Sırma Hatun'un gelip bundan sonar mesuliyetin onda olduğunu, gevşekliğe tahammülünün olmadığını söylemesi ile Selcan daha da öfkeleniyor. Ama bir şey diyemiyor.

İLBİLGE'YE GİZLİ GÖREV

Ertuğrul,İlbilge'ye bir not iletiyor. İlbilge'nin hakkın yanında olduğunu bildiğini söyleyen Ertuğrul, İlbilge'nin ona karşıymış gibi görünüp malumat toplamasını istiyor. İlbilge tereddüt etmeden harekete geçiyor. Beybolat'ın yanına gidiyor. Ancak kapıda alınmayınca uç beyinin kardeşi olması kozunu kullanıyor. Ayrıca içeriğye kimsenin girmemesini tembihliyor. İlbilge Alıncak ile Beybolat'ın konuşmalarını dinliyor. Alıncak Dragos ile buluşmak için plan yapıyor. Beybolat, Ertuğrul ile yapmak istediği işbirliğini soruyor. Alıncak, Ertuğrul'un ağzına bal çalıp, istediğini alınca eline zehri vereceğini söylüyor. Ayrıca Ertuğrul'u yaşatmayacağını ve Osman'ı da Mankurt yapmak istediğini söylüyor. İlbilge telaş içinde gitmek üzereyken Beybolat ile karşılaşıyor. Beybolat, Ertuğrul'un safında olup olmadığını söylüyor. İlbilge gönlünün uç beyinde olduğunu söylüyor. Beybolat bu cevaptan çok memnun oluyor.

OSMAN BÜYÜK TEHLİKEDE

Osman mankurt yapılmak üzere tanımadığı bir sürü tutsak çocukla beraber ormanlık alanda psikolojik şiddet görüyor. Osman henüz kafeste ve ondan önceki çocuklar ayapılan muameleyi izliyor.

ERTUĞRUL'DAN ÇOK ÖNEMLİ HAMLE

Ertuğrul, Alıncak'a Hülagü'den gelen habercileri kaçırıp konuşturmayı planlıyor. Bu sayede Alıncak'a giden bilgileri ilk olarak Eruğrul görecek. Bamsı ve Turgut habercileri beklemeye koyuluyor. 3 atlı yaklaşıyor ve onları indiriyorlar.

OSMAN HEDEFTE

Osman Alıncak'ın adamlarının elinden kaçmaya çalışıyor. Ama ağır bir darbe ile yere indiriliyor. Osman'ın çocuklar arasında en güçlüsü olduğu bu nedenle de ayrı tutulması kararı veriliyor.

ERTUĞRUL, ALINCAK'IN PLANINI ÖĞRENİYOR

İlbilge Ertuğrul ile bulumaya gidiyor. İlbilge aşkla baktığı Ertuğrul'a yaşadıklarından duyduğu üzüntüyü anlatıyor. Ama Ertuğrul bunda da bir hayır olduğunu söylüyor. İlbilge Alıncak ile Beybolat'ın planından söz ediyor. Ertuğrul oğlunun esir tutulacağını tahmin ettiğini söylüyor. İlbilge Osman'ın mankurt yapılmak istediğini duyuyor. Ayrıca Ertuğrul, Alıncak'ın Dragos'la da buluşacağını da öğreniyor.

Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Vurgun ve Kuzgun yarışıİlginizi ÇekebilirDiriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Vurgun ve Kuzgun yarışı

baldarbedirilişDiriliş Ertuğruldizisifragmanoyuncureytingreyting sonuçlarısöztutsakYeni Bölüm

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir