rüyada bi kadının cinsel organını görmek / Rüyada Cinsel Organlar Görmek - Rüya Tabirleri

Rüyada Bi Kadının Cinsel Organını Görmek

rüyada bi kadının cinsel organını görmek

Rüyada Kadının Tenasül Uzvunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek Nedir?

Rüyada Kadının Tenasül Uzvunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek Nedir?

Rüyada Kadının Tenasül Uzvunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek Nedir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek, sıkıntı ve mihnet içinde bulunan kimsenin üzüntü ve kederden kurtulmasına; ihtiyaçlı kimsenin ihtiyacını gidermesine işarettir. Bekâr bir kimsenin rüyada kadının tenasül uzvunu görmesi, evlenmeye işaret eder. Yine rüyada kadının tenasül uzvunu görmek, yola gitmeye, şirket kurmaya, sırları açıklamaya, madenlere ve gizli şeylere muttali olmaya işarettir. Kadının tenasül uzvu, bal, hurma veya şarap satıcısyla da tabir olunur. Bazen kadının tenasül uzvu, yönelilen mihrap ve kıbleye, insanın sır kapısına ve hamama işârettir. Bazen rüyada kadının tenasül uzvunu görmek, kan dökücü ve hilekâr bir kimseye işâret eder. Rüyada kadın organına şehvetle baktığını ve dokunduğunu görmek, kötü bir şey ile ticaret yapmaya işârettir. Rüyada bilmeyerek çıplak bir kadının organına bakmak, rüya sahibinin hatalı bir iş işlemesine işârettir. Rüyada hanımının tenasül uzvunu emdiğini görmek, rüya sahibinin cüz'i bir ferahlığa erişmesine işâret eder. Rüyada hanımının tenasül uzvunu arka tarafından görmek, rüya sahibinin ümit ettiği dostluk ve sevgisinin, nefret, kin ve uzun süren bir düşmanlığa dönmesine işârettir.

Rüyada Erkeklik Organının Kadın Organına Dönüştüğünü Görmek

Rüyada erkeklik organının kadın organına dönüştüğünü görmek, rüya sahibinin kuvvet veyiğitliğinin, âcizlik ve zayıflığa dönüşmesine işâret eder. Rüyada erkeklerde kadın organı, kadınlarda da erkek organı görülmesi, erkeğin kötü haline ve zillete düşmesine; kadının metanet ve erkek karakterine sahip olduğuna işârettir. Rüyada kadının organını daima erkek organı gibi olduğunu görmek, o kadının daima dilyle kocasına kahredeceğine, her sözde ve yapılacak her işte onunla münâkaşa ve kavga edeceğine işârettir. Bir kimse rüyada, bir kadının organını ely- le tuttuğunu ve organının erkek organına dönüştüğünü görse, o kadının ahlâkı bozulur. Düşmanının uzaklaştırılmasını isteyen bir kimse, rüyada kadın organı görse, o kimsenin düşmanı zelil ve hakir olur. Bir kadın rüyada organına su girdiğini görse, o kadının bir çocuğu olur. nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.



Rüyanın Özeti

Rüyanın Geniş Tabiri

Rüyada tanıdık bir kadının cinsel organını görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sorunlarından samimi bir kişi sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile daha sık bir araya geleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya yorumu sözlüğüne göre hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, hayatına girecek hayırlı kısmet sayesinde çok mutlu olunacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir kadının cinsel organını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, başarının garantileneceğine, günlerini insanlara iyilik dağıtmak için harcayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük karlar edileceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, evladının ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride büyük bir insan olmasını sağlayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, bilgi sahibi olacağına yorumlanır.

Rüyada tanıdık bir kadının cinsel organını görmek hayata daha olumlu bakılacağına, aksiliklerin alınacak yardımlar sayesinde aşılacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, durumunuzun iyileşeceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre sıkıntılarının zamanla geçeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, parasının ve malının çoğalacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bir akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada bir kadının cinsel organını görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde geleceğine akıllıca yatırımlar yapacağına, bir iş gezisine çıkacağına geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret ettiğine inanılır. Devamını Oku …

Rüyada Tanıdık Bir Kadının Cinsel Organını Görmek ile ilgili daha birçok sır bir sonraki sayfada >>

Pages: 12

RuyaTabirleri.com

Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek

Rüyada kadın cinsel organı görmek, içgüdülerin söylediklerine fazla takılmaya ve bu nedenle de bir türlü şüpheden ve endişeden kurtulamamaya yorulur. Bu rüya daha ziyade rüyayı gören kişinin iç dünyası ve duygusal yanı ile tabir edilir. Kişinin kişisel ve özel konularda memnuniyetsizlikleri olduğuna bu nedenle de huzuru tam olarak yakalamayı başaramadığına rivayet edilir.

Rüyada Kadın Cinsel Organı Temizlemek

Rüyada kadın cinsel organı temizlemek, rüya sahibinin sevdiği birine müjdeli bir haber vereceği ya da sürpriz yapacağı anlamına gelir. Kişi, kendi imkânları doğrultusunda çok değer verdiği birini mutlu etmek için ona güzel bir jest yapacak demektir.

Rüyada Kadın Cinsel Organı Öpmek

Rüyada kadın cinsel organı öpmek, rüyayı gören kişinin birine karşı samimiyetsizlik yapacağına sırf ona iyi görünebilmek için olmayacak bir şeye olur vereceğine tabir edilir. Kişi daha sonra bunun pişmanlığını yaşayacaktır diye kabul edilir.

Rüyada Kadın Cinsel Organında Kıl Görmek

Rüyada kadın cinsel organında kıl görmek, rüyayı gören kişinin malından ve parasından yemek için kendisine yakın durmaya çalışan kimselerin varlığına işaret eder. Bu kişilerin amacı rüya sahibinin sırtından kazanç elde etmek ve geçim sağlamaktır.

Rüyada Kadın Cinsel Organına Dokunmak

Rüyada kadın cinsel organına dokunmak, rüya sahibinin dostlarından birinden göreceği destek sayesinde iş sahibi olacağına, bu sayede kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada Vajina Görmek

Rüyada vajina görmek, hayırlara alamet eder ve kişinin içine su serpecek haberler alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına böylece elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Vajinada Kan Görmek

Rüyada vajinada kan görmek, güze huylar edinmeye, hataları eskide bırakmaya, iyi ve doğru olana yönelmeye tabir edilir.

Rüyanızı Bize Yazın

Bu Rüya Tabirini Paylaş!

Facebook'taTwitter'daGoogle+'da

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır