radyo munzur canlı yayın dinle / Radyo Munzur Dinle Tunceli - Canlı Radyo Dinle

Radyo Munzur Canlı Yayın Dinle

radyo munzur canlı yayın dinle

Radyo Munzur

Radyo Munzur dinle, Tunceli&#;de yöresel olarak canlı yayın yapan ve yayın dili olarak Kürtçe dilinde hizmet veren bir radyo olarak bilinen munzur fm frekanslarından Tunceli ve çevresinde Kürtçe müzikler, kürtçe şarkılar ile hem karasal yayın hemde internet üzerinden de  yayın  yaparak dinleyicilerine hizmet vermektedir.

Radyo Munzur

Radyo Munzur fmRadyo Munzur hem yöresel şarkılar hemde  halk müziği gibi parçaları ile dinleyicilerine hitap eden radyo  kesintisiz  yayını  ile belirli bir kitleye hitap etmektedir. Radyo munuzuru monash.pw adresindende takip edebilirsiniz.

Radyo Munzur FM Frekans

  fm Frekansından karasal olarak Tunceli ve Çevresinden dinleyebilirsiniz. mobil andoid ios cihazlardan kolaylıkla dinleyebilirsiniz.

Radyonun FM İletişim

Radyonun orjinal sitesindeki forumundan ziyade başka bir iletişim  bilgisi bulunmamaktadır.

monash.pw?id=monash.pw&hl=tr&gl=US

Etiketler:

Daha fazla göster

Radyo Munzur Dinle

Tunceli bölgesinden Halk Müziği ve Özgün müzik dinletileri sunan Radyo Munzur, günümüzün en çok tercih edilen kanallarından bir tanesi konumunda! Kullanıcılarına sunduğu özgün müzik dinletileri ile bölgenin en çok dinlenen kanalı, frekans olarak Tunceli’de 97,7 ile sevenlerine hizmet ediyor. Sizler de Tunceli bölgesinde yaşamıyor ve bu kanalın sıkı takipçisiyseniz, artık web adresimiz üzerinden nerede olursanız olun, dinleyebileceksiniz! Bu muhteşem hizmeti le beraber artık Radyo Munzur’un keyfini sürmek ve en ihtişamlı dinleti ortamlarının keyfini sürebilme durumu söz konusu oluyor. Günümüz standartlarında önem kazanmış olan kanal, bölgenin en önemli DJ ve programcılarını da kendi alanında konuk alıyor, böylelikle 24 saat boyunca süren özgün müziklerin keyfini sürme olanakları sağlıyor. Bu sayede muhteşem bir hizmet alanına ulaşmak ve yılına damgasını vuran parçaların yanı sıra, nostalji alanında da dinletiler sunabilen kanalın keyfini sürme durumu söz konusudur! Bölgenin ön plana çıkan kanal istasyonu olarak, sizlere cezbedici bir hizmeti ışık hızında ele alma fırsatları veriyor. Hemen siz de Radyo Munzur’a girişinizi yapabilir, 24 saat süren bu muhteşem ziyafete ortak olabilirsiniz. En kaliteli özgün ve Halk müziği türünden parçaları direkt olarak keşfedebilmeniz ve sırası ile dinlemeniz bakımından bu kanal istasyonu sizlere göre! Geçmişten, günümüze kadar ön plana çıkan kanal türü, en cazip hizmetleri direkt olarak ele almanıza yardımcı olmaktadır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır