roblox player points ne işe yarar / ‎Robux Loto Points for Roblox on the App Store

Roblox Player Points Ne Işe Yarar

roblox player points ne işe yarar

Screenshots

Description

welcome to Robux Loto Points for Roblox. Spin wheel Are you eager to the for thrills of authentic spin wheel fresh from the robux slot machine for the game?

Let’s start the reels now with up to 2,, spins and counts and get more bonuses every day

We Provide a simple Scratch game for get gifts, if you are a Roblx lover then this apps for you to get unlimited robux. it's a very easy way in the world to play a simple scratch game.

Are you Ready to play this game and scratch? You can make Unlimited Scratch so what are you waiting for?

At robux Calculator, we offer an awesome spin wheel skin with unlimited free robux spins and free robux reels

Enjoy breathtaking robux game by spinning the wheel and try to be the best in the game !

Robux Spin wheel games is just an entrainement app aims to help all the players to count their daily robux earning and also aims to help all the players to decide what to do with their unlimited robux earning !

The Robux Loto Points for Roblox app contains also an awesome robux spin wheel or robux roulette to let them know the best move to do with their daily robux earning and robux bonuses

Daily Robux Counter:
In Daily robux counter there are three type of calculator which is
1. BC to RBX Counter
2. TBC to RBX Counter
3. OBC to RBX Counter
Note : Enter number of days to get robux value.

Robux to Dollar
To get the final cost of buying robux in dollars you need to add number of robux to get the dollar amount.

Dollar to RBX
Enter to dollar value to find the number of robux you will get.


Moreover we are offering to all users of our free app a really challenging to challenge yourself and friends about your knowledge about the game.

Features :

-Easy to use robux spin wheel
-Spin wheel for robux
-Calculator for Robux

DISCLAIMER :

This is an unofficial application. This application is not affiliated in any way with ROBLOX CORPORATION. This app has been designed as a free Robux calculator tool to help Roblox players and fans and it's NOT Contain anything illegal other related product or any Games hacks free Robux generator or free Robux collector.

The name, logo, and information provided by the application used following the guidelines indicated in:

seafoodplus.info

-Bug fixes.
-Application performance improvements.

Ratings and Reviews

Robux vermiyor

Çok kötü hep reklam var ve robux vermiyor arkadaşlar

Çok kötü robux da vermiyor

Yüklemeyin ÇünküHer ekrana dokunduğumuzda reklam çıkıyor ve robux da vermiyor🤬🤮🤐

Çok kötü 👎🏻 bi oyun yani

Hayatta böle oyun görmedin ya çokkkkkkk kötü öğğğğkkk

The developer, Pratik Lunagariya, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Information

Provider
Pratik Lunagariya

Size
MB

Category
Entertainment

Compatibility
iPhone
Requires iOS or later.
iPad
Requires iPadOS or later.
iPod touch
Requires iOS or later.
Mac
Requires macOS or later and a Mac with Apple M1 chip or later.

Age Rating
4+

Copyright
© @SkinsRoblox

Price
Free

More By This Developer

You Might Also Like

Rec Room - Play with friends!

Bu oyun hakkında

Rec Room, birlikte oyunlar inşa etmek ve oynamak için en iyi yerdir. Sohbet etmek, takılmak, oyuncular tarafından oluşturulan MİLYONLARCA odayı keşfetmek ve hepimizle paylaşmak için yeni ve harika bir şey inşa etmek için dünyanın her yerinden arkadaşlarınızla parti kurun.

Rec Room ücretsiz, çok oyunculu ve telefonlardan konsollara ve VR kulaklıklara kadar her şeyde çapraz oynuyor. Bir video oyunu gibi oynadığınız sosyal uygulama!

Tıpkı sizin gibi oyuncular tarafından yapılan en son hit oyunları deneyimleyin. İster yoğun PVP savaşlarına, sürükleyici rol yapma odalarına, rahat takılma alanlarına veya heyecan verici ortak görevlere katılın - seveceğiniz bir oda var. Ve aradığınızı bulamıyorsanız - başarabilirsiniz!

Kendi yurt odanızı özelleştirin ve benzersiz tarzınızı ifade etmek için Dinlenme Odası avatarınızı süsleyin. Ekstra yaratıcı hissediyor musunuz? Rec Room yaratıcıları tarafından yavru köpeklerden helikopterlere ve tüm dünyalara kadar her şeyi inşa etmek için kullanılan araç olan Maker Pen ile becerilerinizi deneyin. Kendi oyunlarınızı yapın ve arkadaşlarınızla oynayın.

Bir topluluğun parçası olun. Rec Room, hayatın her kesiminden insanlar için eğlenceli ve davetkar bir yerdir. Metin ve sesli sohbet yoluyla arkadaşlarınızla bağlantı kurun ve takılmayı SEVECEĞİNİZ yeni insanlar bulmak için derslere, kulüplere, canlı etkinliklere ve yarışmalara katılın.

Haydi bugün Rec Room'da eğlenceye katılın!

Güncellenme tarihi

16 Haz

Roblox

Bu oyun hakkında

Roblox yaratıcı olmanı, deneyimlerini arkadaşlarınla paylaşmanı ve hayal edebileceğin her şeyi olmanı sağlayan nihai sanal evrendir. Milyonlarca kişiye katıl ve küresel bir topluluk tarafından yaratılan sonsuz çeşitlilikteki engin dünyaları keşfet!

Zaten hesabın var mı? Mevcut Roblox hesabınla giriş yap ve sonsuz Roblox çoklu evrenini keşfet.

KEŞFEDİLECEK MİLYONLARCA DÜNYA

Destansı bir macera havasında mısın? Dünya genelinde rakiplerle mücadele etmek ister misin? Ya da sadece arkadaşlarınla çevrimiçi takılıp sohbet etmek mi istersin? Topluluk tarafından oluşturulan büyüyen bir dünya kütüphanesi demek, her gün oynayacak yeni ve heyecan verici şeyler demek.

İSTEDİĞİN ZAMAN, İSTEDİĞİN YERDE BERABER KEŞFET

Eğlenceyi devam ettir. Roblox platformlar arası tam desteğe sahiptir, yani bilgisayarlarında, mobil cihazlarında, Xbox One'da ya da VR gözlüğünde arkadaşlarına ve diğer milyonlarca kişiye katılabilirsin.

HAYAL EDEBİLECEĞİN HER ŞEY OL

Yaratıcı ol ve eşsiz tarzını göster! Avatarını bir sürü şapka, tişört, surat, ekipman ve daha fazlasıyla özelleştir. Sürekli genişleyen bir öğe kataloğu sayesinde oluşturabileceğin görünümlerin sınırı yok.

ARKADAŞLARINLA SOHBET ET

Sohbet özelliklerini, özel mesajları ve grupları kullanarak dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınla takıl!

KENDİ DÜNYALARINI YARAT: seafoodplus.info
DESTEK: seafoodplus.info
İLETİŞİM: seafoodplus.info
GİZLİLİK POLİTİKASI: seafoodplus.info
EBEVEYN REHBERİ: seafoodplus.info
Kullanım Koşulları: seafoodplus.info

LÜTFEN DİKKAT: Katılmak için ağ bağlantısı gereklidir. Roblox en iyi Wi-Fi'da çalışır.

Güncellenme tarihi

22 Haz

İşbirliğine dayalı çok oyunculu

Roblox Promosyon Kodları ve Etkinlikleri (Ocak )

Roblox kodları veya diğer adıyla Roblox promosyon kodları sayesinde ücretsiz olarak bazı kostümlere, bundle paketlerine veya diğer işlevsel öğelere sahip olabilirsiniz. Ücretsiz aksesuarlar ve öğeler sahip olmak istediğiniz şeyler ise kullanımı oldukça kolay olan Roblox kodlarına göz atabilirsiniz.

Roblox oyununda en önemli durumlardan birisi hiç şüphesiz karakterinizi özelleştirmektir. Burada yer alan Roblox kodlarının en iyi yanı avatar için ilginç görünümlü kozmetikler vermeleridir. Bunlar tamamen ücretsizdirler. Dolayısıyla sahip olduğunuz avatar için daha farklı çözümler peşindeyseniz bunlara yönelebilirsiniz.

Promosyon Kodu: Peppermint Hat

Peppermint Hat, Roblox'a eklenmiş olan şenliklere özel eşyalardan birisidir. Bu eşya şenliklerin yer aldığı dönemlerde giyilebilmek için tasarlanmıştır. Eşyayı alabilmek için belirtilen promosyon kodunu Roblox'un resmi sayfasında kullanmanız gerekir.

  • Peppermint Hat eşyasını almak için Roblox Promo Codes sayfasına gidin ve TARGETMINTHAT kodunu girin. Kodu girdikten sonra Redeem butonuna basmayı unutmayın.

Promosyon Kodu: Snow Friend

Snow Friend olarak adlandırılan bu eşya, Roblox oyuncularının promo code (promosyon kodu) girerek elde edebilecekler bir aksesuardır. Aşağıda yer alan kodu Roblox Promo Codes sayfasına girerek bu eşyaya hemen sahip olabilirsiniz.

  • Snow Friend eşyasını almak için AMAZONFRIEND kodunu girin ve Redeem butonuna tıklayın.
  • Kodu en geç yılının Aralık ayına kadar girmeniz gerekir.

Promosyon Kodu: King Tab

King Tab olarak adlandırılan bu eşya, Roblox oyuncularının promo code (promosyon kodu) girerek elde edebilecekleri bir aksesuardır. Aşağıda yer alan kodu Roblox Promo Codes sayfasına girerek bu eşyaya hemen sahip olabilirsiniz.

  • King Tab eşyasını almak için SMYTHSCAT kodunu girin ve Redeem butonuna tıklayın.

Promosyon Kodu: Build It, Play It: Mansion of Wonder

Build It, Play It: Mansion of Wonder deneyimine dahil olan oyuncuların dört tane ücretsiz eşyaya sahip olmaları mümkündür. Build It, Play It: Mansion of Wonder oyununa girdikten sonra Swag Booth kısmına gitmeli ve aşağıdaki kodları girmelisiniz.

  • Ghastly Aura eşyasını almak için ThingsGoBoom kodunu girmelisiniz.
  • Tomes of the Magus eşyasını almak için ParticleWizard kodunu girmelisiniz.
  • Artist Backpack eşyasını almak için FXArtist kodunu girmelisiniz.
  • Ring of Flames eşyasını almak için Boardwalk kodunu girmelisiniz.
  • Head Slime eşyasını almak için Glimmer kodunu girmelisiniz.

Etkinlikler

Roblox dünyası oldukça geniştir. Bu genişlik sebebiyle büyük markalar, büyük sanatçılar ve kimi zaman geliştirici firmanın kendisi önemli etkinlikler gerçekleştirir. Aktif Roblox etkinliklerinin listesini aşağıda bulabilirsiniz. Bu etkinlikleri inceleyerek sunulan ücretsiz eşyaların nasıl alacağınızı öğrenebilirsiniz. Böylece karakterinizi geliştirmeyi sürdürebilirsiniz.

roliday roblox

Roliday

yılına ait Roliday etkinliği başladı. 16 Aralık tarihinde aktif hale getirilen bu etkinlikte oyuncular yeni bir haritayı keşfetme fırsatı bulacaklar. Bu fırsat doğrultusunda çeşitli ücretsiz eşyalar kazanabilecekler. Bu eşyalar arasında yer alan Flurry Belt ve Ice Brain eşyalarını elde etmek ise oldukça kolaydır.

Roliday etkinliği kapsamında oyuncular iki farklı oyuna dahil olabilecekler. Bunlardan ilki Roliday , ikincisi ise Roliday Rumble olacak. Etkinliği 4 Ocak tarihine kadar süreceğini belirtmemiz gerek. Bu nedenle ücretsiz eşyaları kazanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız.


Roliday etkinliğinde Ice Brain eşyasını kazanmak için oyuna girmeniz yeterlidir. Flurry Belt eşyasını kazanmak için Roliday Rumble oyununu bitirmeniz gerekir. Roliday etkinliğinde bunlar dışında kazanacağınız herhangi bir eşya yoktur. Ancak her iki eşyayı kazanmak oldukça kolaydır.

roblox the winter escape event

The Winter Escape

The Winter Escape, moda şirketi Ralph Lauren ile Roblox ortaklığında gerçekleştirilen bir etkinliktir. Etkinliğe özel çeşitli Roblox ögeleri elde etmek mümkün olacak. Bu ögeleri alabilmek için belirli görevleri yerine getirerek "Cheer Meter" kısmını doldurmanız gerekir. Keyif barını doldurmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Make Hot Cocoa - Haritada yer alan Ralph's Coffe Truck isimli aracı bulun ve onunla etkileşime geçin. Etkileşime geçtiğiniz zaman bardak tasarımını ve kahvede sıcak çikolatada yer alacak çeşitli farklı malzemeleri seçebilirsiniz. Sıcak çikolatayı içtikten sonra keyif barı biraz dolacaktır.
  • Ice Skating Challenge - Her üç dakikada bir ekranda bir uyarı çıkacaktır. Bu uyarı buz pateni mini oyunuyla ilgilidir. Buz pateni oyununa girin, haritada belirli noktalarda Ralph Lauren Polo işaretleri göreceksiniz. Bunları toplayarak birinci ve ikinci turda en iyi üç oyuncu arasında yer alın. Böylece keyif barı biraz daha dolacaktır.
  • Trying On Clothes - Holiday Tree olarak adlandırılan büyük ağacın karşısında üç tane kabin göreceksiniz. Bu kıyafetleri farklı oyunlarda giyebilmek için onları satın almanız gerekir. Fakat bu oyunun içerisinde olduğunuz sürece onları deneyebilirsiniz. Kabinlerde yer alan ücretsiz kıyafetleri kullanarak keyifn barını doldurun.
  • Roasting Marshmallows - Ralph's Coffee Truck isimli aracın yakınlarında bir kızartma alanı vardır. Bu kızartma alanında mini bir oyun oynayabilirsiniz. Kızartma işlemi kusursuza yakın olmalıdır. Bunun için ekranda çıkan beyaz çubuk kırmızı çubuğa geldiğinde ona tıklamanız gerekir. Doğru biçimde kızartma yaparak keyif barını doldurun.

Keyif barı tamamen dolduktan sonra Tree Decoration Shop ismini taşıyan alana gidin. Burada keyif karşılığında birkaç süs alın. Daha sonra süsü Holiday Tree adını taşıyan büyük ağaca koyun. Bunu yaptığınız zaman Treasue Hunt isimli bir bilet sahibi olacaksınız. Bu bilet size hediyenizin nerede olduğunu söyleyecektir. Hediyelerini topladıktan sonra ücretsiz eşya kazancaksınız.

nfl shop roblox

NFL Shop Grand Opening

Roblox ile NFL işbirliğine giderek NFL Shop isimli mağazayı açtılar. Bu mağaza sanal bir NFL mağazasıdır. Bu mağazada NFL ile bağlantılı çeşitli kıyafetler ve aksesuarlar bulabilirsiniz. Buna ek olarak ücretsiz olarak kazanabileceğiniz NFL markalı bir kask vardır. Tek yapmanız gereken ise etkinliğe dahil olmaktır.

NFL Helmet eşyasını alabilmek için NFL Shop oyununa girmeniz yeterli olacaktır. Oyuna girdiğiniz zaman sağ alt kısımda bir rozet göreceksiniz. Bu rozeti aldıktan sonra oyundan çıktığınızda NFL Helmet eşyası envanterinize eklenmiş olacaktır. Eğer bir hatayla karşılaşırsanız rozeti hesabınızdan silip tekrar deneyebilirsiniz.

roblox the fashion awards

The Fashion Awards

Bu yıl British Fashion Council (BFC) Fashion Awards ilk kez metaverse evreninde gerçekleştirilecek. Bu etkinlik beraberinde özel bir dijital tasarım ödülü sunacak. Oyuncular ücretsiz bir avatar eşyasından yararlanabilecekler. Avatar dahil olmak üzere BFC Gold Opera Glasses eşyasını almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Red Carpet: Bu görevi tamamlamak için tören geçidinde yer alan dört NPC ile konuşmanız gerekir. Bunlar size sorular soracak veya size etkinlik hakkında bilgi vereceklerdir. Karşınıza çıkan sorulara ne cevap verirseniz verin fark etmez. Bu sorulara cevap verdikten sonra görev tamamlanmış olacaktır. Artık diğer göreve doğru yönelebilirsiniz.
  • Nominee Showcase: Bu görevi tamamlamak için binanın içine girdiğinizde Royal Albert Hall kısmına gitmeniz gerekir. İçeri girdiğiniz zaman sağ tarafta Metaverse Design Nominees adını taşıyan bir sergi vardır. Burada ortada yer alan kadınla konuşun. Daha sonra karşınıza çıkan ögelere E tuşuyla tıklayın.
  • Crystal Heart:Crystal Maze ana giriş yolunda hemen solda yer alır. Labirente girin, yerdeki büyük kristalden sağa dönün. Tekrar sağa doğru yönelerek beyaz beşgen geçitlerine doğru ilerleyin. Geçitlerden geçince sola dönün ve Crystal Heart ögesini bulun. Onu aktif hale getirmek için yanına gidin ve E tuşuna basın.
  • Fashion Items: Binanın sol arka kısmına gidin. Burada Fashion Awards Collection sergisini göreceksiniz. Tek yapmanız gereken burada yer alan eşyalara yaklaşmak ve E tuşuna basarak onları görüntülemektir. Bunu yaptığınız zaman karşınıza bir eşya menüsü gelecektir. Burada görevlerinizi kontrol edebilirsiniz.
  • Stage Manager: Son görev ise Fashion Awards sahnesine çıkmaktır. Bunu yapmak için Fashion Awards Collection kısmından sağa dönün. Karşınıza Stage Manager çıkacaktır. Onunla konuşun ve Green Room kısmına girin. Burada dilediğiniz eşyaları giyin ve ana sahneye çıkın. Ana sahnede çeşitli figürlerle poz verin ve tekrar Green Room kısmına gerin dönün.

Green Room kısmına geri döndüğünüzde British Fashion Awards rozetini ve BFC Gold Opera Glasses eşyasını kazanmış olursunuz. BFC Gold Opera Glasses eşyasının çantanızda gözükmesi biraz zaman alabilir. Bunun için çok acele etmemelisiniz.

roblox nikeland experience

NIKELAND Experience

Nike ile Roblox arasında yapılan işbirliği ile oluşturulan NIKELAND oyunculara sunuldu. Bu etkinliğe dahil olarak Nike Backpack ve Nike Cap eşyalarından ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Bu eşyaların sadece NIKELAND ile alınacağını unutmamalısınız. Eşyaları alabilmek için yapmanız gerekenler ise oldukça basittir.

NIKELAND içine girdiğiniz zaman karakteriniz Yard adı verilen bir yerde yer alır. Etrafınıza bakınarak Showroom binasını bulun. Binayı bulduktan sonra ona doğru ilerleyin. Giriş kısmına gelin ve burada zıplayan birkaç NPC göreceksiniz. Bunlardan biriyle konuşun ve rozet, Nike Cap ve Nike Backpack eşyalarını alın.

roblox tai verdes concert experience

Tai Verdes Concert Experience

Tai Verdes Concert Experience, Roblox içerisinde gerçekleştirilmiş bir sanal konser etkinliğidir. Etkinlik, Amerikalı söz yazarı ve şarkıcı Tai Verdes tarafından finanse edilmiştir. Konserde Tai Verdes'in TV isimli albümünde yer alan şarkılar yer alır. Ek olarak etkinlikle bağlantılı çeşitli eşyalar vardır. Bu eşyaların listesini aşağıda bulabilirsiniz.


Etkinlikle bağlantılı eşyalar yukarıdaki gibidir. Sunshine Backpack, Shady Circle Glasses ve Tie-Dye Visor eşyalarını oyun içinden ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Tie-Dye Shirt ve Tie-Dye Pants eşyalarını ise oyun içinde topladığınız Sunshine öğeleriyle almanız gerekir. Bu iki eşya için toplamda adet Sunshine harcamanız gerekecektir.

roblox chipotle boorito maze

Chipotle Boorito Maze

Kasım ayı içerisinde Chipotle dört ücretsiz eşya oyunculara sunulacak. Bu ücretsiz eşyaları almak için Boorito Maze deneyimine katılmak gerekecek. Cadılar Bayramı için özel olarak planlanan bu etkinlik kapsamında pek çok özel eşyaya sahip olabilirsiniz. Ama bu eşyalar belirli süre içerisinde elde edilebilir olacaklar.


Chipotle Boorito Maze etkinliği ile bağlantılı olan eşyaların hepsi bu şekildedir. Chipotle Foil Bucket Hat, Chipotle Napkin Cape, Chipotlle Guac Cup Headphones ve Chipotle Hat eşyalarını Chipotle Boorite Maze adını taşıyan labirenti tamamlayarak elde edebilirsiniz.

roblox transformation night

Transformation Night (Roblox Luobu)

Roblox China yeni bir etkinlik ile boy gösterdi. Bu etkinlik Cadılar Bayramı temalı olacak ve Transformation Night adını taşıyacak. Etkinlikte pek çok farklı ücretsiz eşya yer alacak. Bu eşyaların büyük bir bölümünü oyunda topladığınız Shining Balls öğeleri elde etmeniz gerekecek.

  • Oyuna girdiğinizde tam ortada bir renk değiştiren dans alanı göreceksiniz. Buraya gidin ve E tuşuna basın. Karakteriniz dans etmeye başlayacak. Bu sırada alt kısımda dolmakta olan bir çubuk göreceksiniz. Bu çubuk doldukça Shining Balls kazanırsınız.
  • Oyunda yer alan oyun içi görevleri tamamlamanız gerekir. Bunu yapabilmek için Mission Teleport adı verilen billboard yakınına gitmeli ve yerde yer alan renkli karelerin üstünde durmalısınız. Bunu yapınca çeşitli görevler karşınıza çıkacaktır.
    • Defend the Earth: 10 tane balkabağı kazanana kadar düşmanları öldürün.
    • Building Blocks Simulator: 1 tane bina yapın.
    • Dinosaur City Simulator: Halloween Dinosaur'a dönüşün.
    • Survival Doomsday Simulator: Kampın etrafında yer alan gizlenmiş 5 tane şekeri bulun.
    • A Wolf or Other: 12 tane balkabağı bulun ve onları toplayın.
    • Cool Obby 2: 15 tane balkabağı bulun ve onları toplayın.
    • Egg Simulator: 10 farklı görevi tamamlayın.
    • Empty Island Adventurer: 30 tane şekeri bulun ve onları toplayın.
    • Growing Up: 6 tane Witch Broom bulun.
    • Island Tribes: 15 tane balkabağı bulun ve onları toplayın.
    • Marble Mania: 15 tane balkabağı bulun ve onları toplayın.
    • Mermaid Life: Duke Bratwurst ile konuşun ve onun kayıp eşyalarını bulun.
    • Action Tower Defense: 15 tane şekeri bulun ve onları toplayın.
    • Speed Race: 5 tane balkabağı bulun ve onları toplayın.
    • Eater Simulator: Şekerleri bulun, toplayın ve onları kalkabağı kafasıyla takas edin.
    • Visitor: 5 tane şekeri bulun ve onları toplayın.
    • Toys DreamWorks: Balkbağı şekerinin ortaya çıkmasını bekleyin, onu alın ve büyük balkbağı fenerini besleyin.
    • Freeze Tag: 3 tane balkabağı bulun ve onları toplayın.
    • Demon Hunter: Mr. Pumpkin için 10 tane şeker bulun ve onları toplayın.
    • Paralives: Köyün meydanında bir balkabağı feneri oluşturmaya çalışın.

Transformation Night Eşyaları

Transformation Night etkinliği kapsamında topladığınız Shining Ball öğelerini belirli bir miktara ulaştıkları zaman çeşitli eşyaları almak için kullanabilirsiniz. Bunun için Rewards Exchange bölümüne gitmelsiniz. Elde edebileceğiniz ödüller için aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz:

Eşya AdıEşya Ücreti
Music Trail Shining Ball
Disco Shirts Shining Ball
Disco Pants Shining Ball
Light-up Necklace Shining Ball
Glow Sticks Shining Ball
Headphones Shining Ball
Paper Bag Shining Ball
Wings Shining Ball
Helmet Shining Ball
Avatar Set Shining Ball

roblox bump world free jungle

Bump World: Free Jungle (Roblox Luobu)

Roblox Luobu'nun genişleyen yeni dünyasına yeni bir etkinlik eklendi. Bump World: Free Jungle adını taşıyan bu etkinlik oyunculara kilidi açılabilecek dört ücretsiz eşya sunmaktadır. Bunları nasıl alacağınızı merak ediyorsanız aşağıdaki detaylara göz atabilirsiniz. Bu oyunda elde edilebilen ücretsiz eşyalar belirli miktarda Robot ile satın alınabilmektedir.

Bump World: Free Jungle Eşyaları

Öncelikle Bump World: Free Jungle oyununa girin. Robot öğelerini oyundaki dünyanın içerisinde hemen hemen her yerde bulabilirsiniz. Robot öğeleri farklı stillerde olabilmektedir. Dolayısıyla onları araştırırken dikkat etmelisiniz. Robot öğeleri tekrar ortaya çıkabilmektedir. Gezdiğiniz yerleri tekrar gezmeniz gerekebilir.


Vector Arrow, Nebula Blade, Slash ve Grey Bundle eşyalarının tamamını alabilmek için toplam tane Robot toplamanız gerekir. Gerekli Robot miktarına ulaştıktan sonra sağ üst köşede yer alan mağaza ikonuna tıklayarak mağazaya erişip eşyaları alabilirsiniz. Little Sparts eşyasını Tencent Video üyesi olarak alabilirsiniz.

roblox catch the rabbit mooncake festival

Catch the Rabbit: Mooncake Festival (Roblox Luobu)

Roblox Luobu'nun genişleyen dünyasında bolca etkinlik vardır. Catch the Rabbit: Mooncake Festival bunlardan birisidir. Bu etkinlik aynı zamanda bahar ortası festivali olarak adlandırılan özel bir dönemi kutlamak için yayınlanmıştır. Bu etkinlik ile oyuna beş tane ücretsiz eşya eklenmiştir. Bunları nasıl alacağınızı merak ediyorsanız aşağıdaki detaylara göz atabilirsiniz.

Mr. Moon with its Bunny Hat eşyasını almak oldukça kolaydır. Yapmanız gereken ödül noktasını bulmak, doğru boruya yaklaşmak ve onun yanında E'ye basılı tutmaktır. Mooncake Buddy eşyası etkinliğin sonunda liderlik tablosunda yer alan en iyi oyuncuya verilir. Golden Mooncake Buddy eşyası etkinliğin sonunda liderlik tablosunda 1. sırada yer alan oyuncuya verilir.

Geleneksel Kıyafetler oyunda yer alan görevleri yaparak puan toplanıldığı zaman elde edilir. Palace Lantern Shooting, Lotus Obby, Team Competition ve Cheer Lightstick oyunlarında puan toplayabilirsiniz. Ayrıca oyunda saniye kalmanız durumunda otomatik olarak puan kazanırsınız.

Catch the Rabbit: Mooncake Festival Eşyaları

Catch the Rabbit: Mooncake Festival etkinliği için özel eşyaları almak istiyorsanız yukarıda belirttiğimiz adımları takip edebilirsiniz. Aşağıda bu etkinlik için belirlenen tüm eşyaların bir listesini bulabilirsiniz. Etkinlik kapsamında puan toplamak istiyorsanız belirlenen mini oyunlara girmeniz gerektiğini unutmamalısınız.


Geleneksel erkek kıyafeti ve geleneksel kadın kıyafeti için iki farklı puanlama olduğunu fark etmiş olmalısınız. Bu eşyaları alabilmek için görevleri yaparken yanınızda veya lobide bir arkadaşınızın olması gerekir. Aksi taktirde ilgili eşyayı alamazsınız. Pomelo Peel Hat eşyasını Tencent Video üyesi olarak alabilirsiniz.

roblox bakugan launch party

Bakugan Launch Party

Bakugan Launch Party, Bakugan: Battle Planet isimli anime dizisinin çıkışına özel olarak yayınlanmış bir etkinliktir. Sadece bu etkinliğe girerek Drago Companion omuzluk eşyasını almayı başarabilirsiniz. Bakugan Launch Party bağlantısını takip ederek oyuna giriş yapın. Oyuna giriş yaptıktan sonra Dragonoid oyun rozetini ve Drago Companion omuzluk eşyasını kazanırsınız.

Bakugan Launch Party Eşyaları

Bakugan Launch Party eşyaları sadece Drago Companion ile sınırlı değildir. Bu etkinlik kapsamında yayınlanmış olan birçok farklı eşya vardır. Bu eşyalardan sadece bir tanesini ücretsiz olarak edinme şansınız vardır. Bunu yapmak istemiyorsanız Drago Companion eşyasını Robux ödeyerek satın alabilirsiniz. Fakat görev çok kolay olduğu için buna ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyoruz.


Belirttiğimiz gibi sadece Bakugan - Drago Companion isimli eşyayı oyuna giriş yaparak kazanabilirsiniz. Diğer eşyaları ise Robux ile satın almanız gerekir. Bakugan: Battle Planet ilginizi çeken bir anime ise bunu yapmak isteyebilirsiniz. Aksi durumda bu eşyaların aşırı gerekli olduğunu düşünmüyoruz. Buna rağmen koleksiyoncu olmanız durumunda Robux harcamayı düşünebilirsiniz.

roblox vans world event

Vans World

Roblox oyuncuları, 1 Eylül tarihinde başlamış olan Vans World etkinliğine katılabilirler. Vans World etkinliğinde parklarda kaykay sürerek wafflecoin toplarsınız. Topladığınız bu ögeleri daha sonra Vans etiketli çeşitli ürünleri satın almak için kullanırsınız. Oyuncuların her gün oyunu kontrol ederek değişik bir eşyayı satın alma şansı vardır.

Vans World Eşyaları

Vans World ile bağlantılı çeşitli eşyalar vardır. Bu eşyaların bir kısmı ücretsiz olarak elde edilir. Bir kısmını ise Robux karşılığında satın alabilirsiniz. Ayrıca etkinlik ilk başlatıldığında çeşitli "sınırlı sayıda" eşyanın satışa sunulduğunu unutmamalısınız. Ücretsiz eşyaları alabilmek için tek yapmanız gereken gün aşırı olarak oyuna girmek ve Vans Apparel mağazasından eşyayı almaktır.

Eşya AdıEşya Ücreti
Black Realm BackpackÜcretsiz
Vans White Spicoli SunglassesÜcretsiz
Vans Racing Red Drop V SnapbackÜcretsiz
Vans Pink Milford BeanieÜcretsiz
Vans White-Black Classic Patch Trucker HatÜcretsiz
Vans Rainbow Checkerboard Wings Robux
Vans Checkerboard Wings Robux
Vans Size 66 Era Robux
Vans Waffle Headphones Robux
Vans Checkerboard Headphones Robux
Vans Krispy Von Krunchworthy25 Robux
Vans Camo Milford Beanie Robux
Vans Black-White Checkerboard M Beanie Robux
Vans Black Milford Beanie Robux
Vans Black-White Checkerboard OS Backpack Robux
Vans Camo Old Skool Backpack Robux
Vans Dress Blues Old Skool Drop V Backpack Robux
Vans Black-White Checkerboard Drop V S Cap75 Robux
Vans Camo Drop V Snapback75 Robux
Vans Checkerboard Classic Patch Trucker Hat75 Robux
Vans Camo Classic Patch Trucker Hat75 Robux
Vans Black Drop V Snapback50 Robux
Vans Red-Navy Classic Patch Trucker Hat50 Robux
Vans Camo Spicoli Sunglasses Robux
Vans Navy Spicoli Sunglasses70 Robux

Vans World Kodları

Vans World oyununda çeşitli özel kodlar vardır. Bunları çalıştırmak için oyuna girmeli ve ekranın üst kısmında yer alan Ticket butonuna tıklamalısınız. Karşınıza çıkan metin alanına ise aşağıda paylaşılan kodları girmeniz gerekir. Bu kodlar size çeşitli ödüller verecektir. Bu ödülleri dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz.

Vans World KoduKod Ödülü
endoftherainbowCheckerboard Rainbow Trail
potofwafflesx Wafflecoin
oofthewallx Grip Tape
x Ticket
x2 EXP

Daha önce bahsettiğimiz gibi bu kodları kullanabilmek için oyuna girmeli ve Ticket bölümüne ulaştıktan sonra metin alanına bunları girmelisiniz. Her kodun sadece bir kez kullanılabileceğini unutmayın. Kodları kullandıktan sonra ödülleri toplayın ve onları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

roblox luobu mystery box hunt event

Luobu Mystery Box Hunt

Luobu Myster Box Hunt etkinliği, platformun Çin'de yayınlanmasını kutlamak için karnaval tadında gerçekleştirilen bir etkinliktir. Roblox oyuncuları bu etkinliğe dahil olarak arkadaşlarıyla vakit geçirebilirler ve 20 adet Mystery Box toplayabilirler. Oyunda yer alan kutuları toplayabilmek için aşağıdaki tablodan yararlanabilirsiniz.

Mystery Box AdıKonumAçıklama
MaskGift Exchange/Büyük AğaçBüyük Ağacın Altında
UFOGift Exchange/Büyük AğaçBüyük Ağacın Tepesinde
Dragon BreathGöletLotus Yaprağınnı Üstünde
Wizard HatDepo AlanıKırmızı Evde
Disco BallHavuz/Atlama TahtasıAtlama Tahtasının Altında
SackboyGift ExchangeÇevredeki Çöp Kutusunda
ParakeetGiriş KapısıBilet Ofisinin Arkasında
CloudGölet/Piknik AlanıBüyük Çadırın Üstünde
Orange CatSığınaklarBoğanın Gözünde
Dogİnşaat Alanıİnşaatın İçerisinde
Buzzy Lightyear WingsGift Exchange/Büyük AğaçBüyük Ağaçtaki Ağaç Evde
Magic BroomGiriş KapısıKarnaval Kapısında
Angel WingsGölet/Piknik AlanıPiknik Örtüsünün Üzerinde
Butterfly WingsDepo AlanıDepo Alanının İkinci Katında
RocketHavuzSu Kaydırağının Altında
Jetpack ShoesGiriş KapısıKahve Arabasının Üstünde
Dinosaur PogoGöletTaş Kemerin Altında
BicycleDepo AlanıKonteynırın Arkasında
Surfboardİnşaat AlanıAsılı Kulede
Speed ShoesHavuzHavuz Gölgesinin Altında

Toplam 20 adet Mystery Box topladıktan sonra oyunda yer alan tüm ödülleri almaya hak kazanırsınız. Lubox Myster Box Hunt kapsamında alabileceğiniz ödüllerin listesini işe aşağıda bulabilirsiniz. Bu ödüllerin her birinin oldukça değerli olabileceğini unutmayın. Fırsatınız varken bu ödülleri toplamaya çalışın.

Luobu Mystery Box Hunt Eşyaları

Söylediğimiz gibi Luobu Mystery Box Hunt eşyalarının bir kısmı ücretsiz olarak doğrudan temin edilir. Bir kısmını alabilmek için ise yeterli miktarda Mystery Box toplamış olmanız gerekir. Doğrudan oyuna girip etkinliğin tadını çıkarttıktan sonra zaten bunu doğal olarak yapabilirsiniz. Sadece yeterli miktarda alanı karıştırdığınızdan emin olmalısınız.

Luobu Mystery Box Hunt EşyasıEşya Ücreti
Kid NezhaÜcretsiz
Carnival ClownTencent Video Kullanıcılarına Özel
Head Blooming12 Adet Mystery Box
Nova the Galaxy Scientist20 Adet Mystery Box + Reward N
Forest Elf20 Adet Mystery Box + Reward E

Biraz daha bilgi vermek gerekirse Kid Nezha eşyasını alabilmek için oyuna giriş yapmanız yeterli olacaktır. Carnival Clown eşyasını alabilmek için Tencent Video kullanıcısı olmanız gerekir. Nova the Galaxy Scientist eşyası için tüm Mystery Box ögelerini toplamalı ve Reward N'yi elde etmelisiniz. Forest Elf için ise tüm Mystery Box ögelerini toğlamalı ve Reward E'yi elde etmelisiniz.

stranger things starcourt mall roblox

Stranger Things: Starcourt Mall

Netflix ve Roblox işbirliği ile oluşturulan bu etkinlik kapsamında DustinHat eşyası oyunculara ücretsiz olarak verilir. Yapılması gereken ise Stranger Things: Starcourt Mall oyununu oynamaktır. Oyuna girdiğinizde karşınıza bir teşekkür mesajı çıkacak ve bir rozet elde edeceksiniz. Bununla birlikte DustinHat eşyası envanterinize eklenecektir.


Oyunda Star Coins toplamak istiyorsanız Delivery Dash, Hi-Score Slingshot, Escape Hawkins Lab ve Dueling Dice mini oyunlarını oynayabilirsiniz. Bu oyunları kazandığınız zaman dahi belirli bir miktar Star Coins kazanabilirsiniz. Fakat aşağıdaki günlük görevleri yaparak daha fazla Star Coins kazanmanız mümkündür.

GörevÖdül
Dueling Dice'ta 5 kez Ambush kullanın Star Coin
Dueling Dice'ta 5 kez Fireball kullanın Star Coin
Hawkins Lab Escape'i 2 kez oynayın Star Coin
Hawkins Lab Escape'te Demorgon olarak 3 kez ışınlanın Star Coin
Hi-Score Slingshot'ı 3 kez oynayın Star Coin
Delivery Dash'i 3 kez oynayın Star Coin
Dueling Dice'ta 3 kez Critical Hit elde edin Star Coin
Dueling Dice'ta 12 kez Ice Storm kullanın Star Coin
Dueling Dice'ta 12 kez Ensgnaring Strike kullanın Star Coin
Dueling Dice'ta 12 kez Lightning Arrow kullanın Star Coin
Dueling Dice'ta 5 kişiyi yenin Star Coin
Hi-Score Slingshot'ta hiç ıskalamadan 20 tane Demorgoron ve Demodog vurun Star Coin
Hawkins Lab Escape'te Demogorgon olarak 7 kişiyi yakalayın Star Coin

Yukarıdaki görevleri günlük olarak yapabilirsiniz. Her görev sonrasında belirli bir miktar Star Coin kazanırsınız. Yeterli miktarda Star Coin kazandıktan sonra Stranger Things: Starcourt Mall ile bağlantılı eşyaları almaya başayabilirsiniz. Bu etkinlikte sadece DustinHat eşyasını ücretsiz olarak alabileceğinizi unutmamalısınız.

Roblox Nerf Hunt

Tüm oyuncular Roblox Nerf Hub kısmına girerek Nerf temalı çeşitli eşyalara sahip olabilirler. Nerf Dart Cap ve Nerf Dart Glasses eşyalarını alabilmek için çeşitli görevleri yerine getirmeniz gerekir. Bu görevler oldukça basittir. Tek yapmanız gereken Roblox Nerf Hub içerisinde aşağıdaki adımları takip etmektir:

  • Nerf Dart Cap: İlk olarak Claw Machine kısmına gidin. Bu makineyi hemen kolayca tespit edebilirsiniz. Neon ışıklar içinde göreceğiniz büyük bir makinedir. Makineye yaklaşık ve üst kısımda yer alan kıskaca dikkat edin. Bu kıskacı kullanarak makinede yer alan kapsüllerden birini yakalayıp Nerf Dart Cap eşyasını kazanın.
  • Nerf Dart Glasses: Şimdi hedeflerin yer aldığı atış alanına geri dönün. Bu alan Claw Machine alanının tam karşısındaki yerdedir. Atış alanına gelince bir silah bulun ve ateş etmeye başlayın. En iyi skoru elde etmeniz durumunda Nerf Dart Glasses eşyasını kazanırsınız.

Wonder Woman: The Themyscira Experience

Wonder Woman: The Themyscira içerisinde birbirinden farklı ücretsiz eşya bulabilirsiniz. Bu eşyaların tamamı oyun içinden elde edilen coin ögeleriyle alınabilmektedir. Bu coin ögelerini toplayabilmek için çeşitli görevleri yerine getirmeniz gerekir. Görevlerin listesini ve onları toplamak için neler yapmanız gerektiğini aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Wonder Woman Obby

Oyuna girdikten sonra köprüden geçin ve merkezde Diana ile buluşun. Ardından büyük kubbeden çıkabilmek için sağa doğru gidin. Burada epey geniş merdivenlerle karşılaşacaksınız. Bunları çıkmaya başlayın. Karşınıza Xira ve Xera adında iki NPC çıkacaktır.

Önce Xira ile konuşun ve görevi alıp Obby olarak adlandırılan yere girin. Burayı tamamladıktan sonra ödül olarak 50 Gold alırsınız. Daha sonra Xera ile konuşun ve diğer görevi alın. Bu görevde ise Obby olarak adlandırılan alanı 30 dakika içerisinde tamamlamanız gerekir. Bunu başarınca Gold kazanırsınız.

Pickaxe

Bu görevi diğerlerinden ayrı tutmak gerekir çünkü çok aşamalıdır. Pickaxe eşyasını almak istiyorsanız takip etmeniz gereken bazı aşamalar vardır. Bu aşamaları sırasıyla yapmanız gerekir. Sırayla yapmadığınız zaman Pickaxe eşyasını kazanma şansınız maalesef yoktur.

  • Bölüm 1: Büyük kubbenin içinde yer alan soldaki geçitten geçip Mines bölgesine ulaşın. Bu bölgede büyük merdivenlerden yürüyün. Daha yukarılara doğru çıkan büyük yola geldiğiniz zaman yolunuza devam edip Forge bölümüne ulaşın. Burada Timandra ile konuşup görevi alın.
  • Bölüm 2: Mines içerisinde yer alan Timandra ile konuştuktan sonra görevi almış olursunuz. Görevi aldıktan sonra geldiğiniz yola doğru geri dönün. Alt kısımda yer alan köprüyü geçin. Burada Callineira ile karşılaşırsınız. Callineira ile konuşup görevi alın.
  • Bölüm 3: İlk parça için sizi Mines bölgesine getiren geçidin arka kısmına bakın ve ahşap sandığını bulun. İkinci parça için geçidi geçin ve büyük merdivenlerden çıkın. Mines bölgesinin dışına ulaşın ve yapıdan çıkın ama alanın dışına çıkmayın. Binanın etrafında koşun ve uçuruma doğru uzanan delikte ikinci parçayı bulun.

Bu adımları tamamladıktan sonra Mines bölgesine geri dönün. Forge alanına ulaşana kadar yolunuza devam edin. Forge alanında size ilk görevi veren Timandra ile konuşun. Timandra ile konuştuktan sonra biraz bekleyin. Çünkü Pickaxe eşyasını işleyecek ve onu ödül olarak size verecektir.

Diğer Görevler

Bu görevleri tamamladığınız zaman görev başına 20 Gold kazanırsınız. Bunu yapabilmek için görevleri nasıl toplayacağınızı bilmeniz gerekir. Öncelikle oyunda merkez alana gitmeli ve buradaki görevleri tamamlamalısınız. Daha sonra ise karşı adaya geçip oradaki NPC karakterlerinden görev alıp onları tamamlayabilirsiniz.

  • Main Temple: Oyuna girdiğiniz zaman köprüye doğru ilerleyin ve Wonder Woman karakterinin yer aldığı adaya gidin. Bunu yaptığınız zaman görevin tamamlandığına yönelik bir uyarı alacaksınız. Ekranın alt kısmına dokunun ve görevin sunduğu ödülü toplayın.
  • The Seas: Haritanın sağ tarafında bir liman göreceksiniz. Bu limanda yer alan Faruka ile konuşmanız gerek. Bunu yaptıktan sonra bota binin. Böylece görevi tamamlamış olacaksınız. Sonrasında ekranın alt kısmında yer alan ok butona basarak adaya geri dönün.
  • Secret Door: Sarayın merdivenlerini çıktığınız zaman bir Amazon Guard ile karşılaşırsınız. Gizli kapıyı açmanız gerekir. Bunu başarmak için önünüzde iki tane blok belirir. Bu blokları bulmacayı çözmek için kullanın. Daha sonra içeri girin ve diğer bulmacaları çözüp Lost McGuffin görevine ulaşın.
  • Lost McGufin: Secret Door görevi tamamlandıktan sonra bu göreve erişirsiniz. Göreve erişince sarayın hemen dışında sağ tarafta yer alan ufak yapılara gitmeniz gerekir. Bunu yaptıktan sonra yapılardan birinde harp göreceksiniz. Buna tıklayın ve görevi tamamlayın.
  • Oracle's Temple: Sağa doğru merdivenlerden yukarı çıkın. Burada karşınıza uzun bir yol çıkacak. Bu yol sizi sanki havada duruyormuş gibi gözüken bir yapıya doğru götürecek. Yapıya doğru gitmeye başladığınızda bir görevi tamamlamış olacaksınız.
  • Portal Oracle: Oracle's Temple içerisine girdikten sonra sol kısımda bir geçit göreceksiniz. Bu geçidin yakınında bir görev vardır. Philippus ile konuşun ve daha sonra geçitten geçerek görevi tamamlayın. Görev tamamlanınca saraydan buraya gelen bir otomatik geçit ortaya çıkacaktır.
  • Armory: Oracle's Temple yapısının tam karşısında Armory yer alır. Merdivenlerden çıkın ve üzerinde Agrippa bulunan şelaleyi geçip binaya girin. Siyah bir koridor ile karşılana kadar merdivenlerden aşağı inin. Koridoru geçin ve Armory kısmına ulaşın. Artık Sword ve Portal Armory görevlerini alabilirsiniz.
  • Portal Armory: Portal Armory görevini tamamlamak için öncelikle Armory kısmında yer alan Timandra ile konuşmanız gerekir. Görevi başlattıktan sonra geçitten içeri girin. Böylece görevi tamamlayın. Artık bu geçidi kullanarak saraydan Armory kısmına hızlıca geçiş yapabilirsiniz.
  • Sword: Armory kısmında yer alan Artemis'in yakınındaki yoldan aşağı inin. Burada havuza bir şeyler döken büyük bir kap göreceksiniz. Lo ile konuşun ve beş külçe bulun. Külçeler yolun ve köprülerin üzerinde yer alır. Külçeleri Lo'ya geri getirin ve kılıcı alın. Daha sonra kılıcı Artemis'e götürün. Size yeni bir görev verecek.
  • Mountain: Armory kısmında işinizi bitirdikten sonra şelalenin sağına doğru gidin. Burada taşın üstünde yeşil sarmaşıklar göreceksiniz. Bu sarmaşıklardan tırmanıp adanın üst kısmına ulaşın. Tırmanmayı bitirdikten sonra mavi renkte bir platform göreceksiniz. Onun üzerinde durun ve dağın üstüne ulaşıp görevi tamamlayın.
  • The World: Buraya kadar ulaşmış durumdaysanız şimdi dağın tepesinde olmanız gerekir. Burada aşağı ve yukarı giden bir platform göreceksiniz. Bu platformu Wonder Woman heykelinin hemen önünde bulabilirsiniz. Platformun üzerinde durun ve çok daha yukarılara çıkıp görevi tamamlayın.
  • Waterfall: Adanın üst kısmında yer alan büyük heykelin soluna doğru gidin. Burada suya ve bir şelaleye doğru uzanan kara parçası göreceksiniz. Şelalenin üst kısmına çıkın ve oradan atlayıp görevi tamamlayın. Daha sonra etrafınıza bakının ve gördüğünüz kampa doğru yüzmeye başlayın.
  • Hidden Beach: Şelalenin tepesinden aşağı doğru atladıktan sonra etrafınıza bakının. Etrafınıza bakındığınız zaman bir kamp göreceksiniz. Bu kamp Amazon Warrior Camp olarak adlandırılır. Kamp alanına ulaştığınız zaman gizli plaj dahil ve kamp görevini tamamlamış olacaksınız.
  • Breaking Wall: Kampta yer alan Amazon Warrior ile konuşun. Bu savaşçıyla konuştuğunuz zaman sizde bir duvarı yıkıp geçmenizi isteyecektir. Bunu yapmak için savaşçının yanındaki bloku alın ve duvara doğru fırlatın. Benzerini mağaradaki duvar için yapın ve Menalippe ile konuşup Lost Amulet görevini alın.
  • Camping: Mağaradan çıktıktan sonra Euboea ile konuşun. Size verilen görevi tamamlamak için tek yapmanız gereken çadırlardan birinde uzanmak, ateşin yanındaki tomruklardan birine oturmak ve ateşi yakmaktır. Daha sonra Euboea'nın yanına gidin ve sağ tarafından plajdaki parlayan topa ulaşın.
  • Beach Game: Burada Epione ile konuşun ve görevi alın. Tek yapmanız gereken alanda yer alan altın renkli küreye vurmaktır. Bunu 10 kez gerçekleştirin ve görevi tamamlayın. Daha sonra geldiğin yöndeki rampayı çıkın ve adanın ortasına doğru ilerleyin. Burada Aella ile karşılaşacaksınız.
  • Corrupted Rats: Aella ile konuştuktan sonra onun sağına doğru bakın. Yeşil alanda fareler ortaya çıkar. Farelerin üzerine tıklayın. 5, 10 ve 25 fareye tıkladıktan sonra görev tamamlanır. Daha sonra Aella'nın yanına geri dönün. Ayrıca bu görev tekrar edilebilir. Daha fazla Gold istiyorsanız sürekli bu görevi yapın.
  • Lost Amulet: Aella'nın soluna doğru gidip merdivenleri çıkın. Sola doğru uzanan merdivenleri takip edin. Sol taraftaki Amazon Guard'ı görün. Bu muhafızın yanındaki merdivenleri çıkın. Sağa dönün, merdivenleri çıkın. Kırmızı halı göreceksiniz. Onu takip edin ve köşede Lost Amulet eşyasını bulmuş olacaksınız.

Yapılacak görevler bu şekildedir. Ancak bunların yeterli olmadığını fark edeceksiniz. Çünkü kazandığınız Gold ile sunulan eşyaların hepsini alamazsınız. Bu nedenle bahsettiğimiz Corrupted Rats görevini sürekli tekrar etmeniz gerekir. Bunu yapıp sürekli Gold kazanabilir ve dilediğiniz eşyayı alabilirsiniz.

Wonder Woman: The Themyscira Eşyaları

Wonder Woman: The Themysicira görevlerini tamamladığınız zaman Gold elde elde edersiniz. Elde ettiğiniz oyun içi paraları kullanarak çeşitli eşyalar alabilirsiniz. Bu eşyaları almak için sürekli Gold peşinde koşmanız gerekebilir. Hepsini değil birkaçını almak istiyorsanız seçici davranmanızı öneririz.


Tekrar üzerinde durmak gerekirse bu eşyaların hepsini alabilmek gerçekten zordur. Bunu başarabilmek için büyük miktarda Gold toplamanız gerekir. Bunun tek yolu ise Corrupted Rats görevini sürekli tekrar etmektir. Biraz sıkıcı olabilir ama tüm eşyaları istiyorsanız bunu yapmalısınız.

Ready Player Two Hub

Ready Player Two isimli romanın çıkışına özel olacak şekilde yeni bir etkinlik başlatıldı. Bu etkinliğe dahil olarak iki farklı eşyanın sahibi olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken A Mys7erious Place oyununa girmektir. Oyuna girince rozetle birlikte Ready Player Two Book ve Ready Player Two Shirt eşyalarını kazanırsınız.

Bu etkinlik kapsamında kazanacağınız tek eşyalar bunlar değildir. Aynı zamanda çeşitli oyunlara dahil olarak Ready Player Two ile bağlantılı eşyalar kazanabilirsiniz. Öncelikle kazanabileceğiniz eşyaları aşağıdan inceleyebilirsiniz. Tablodan sonra ise bu eşyaları nasıl elde edeceğinizi öğrenebilirsiniz.


Meta Shades Eşyası Nasıl Alınır?

Meta Shades eşyasına sahip olmak için Ready Player Two Hub oyununa girin. Oyuna girdikten sonra merdivenleri çıkın ve Diamond Platform üzerinde durun. Bu platform dolum yapmaya başlayacak ve sizi havaya doğru fırlatacaktır. Etrafınızda renkler uçuşacaktır. Yere indiğiniz zaman Meta Shades eşyası size verilecektir.

Bununla birlikte Meta Shades eşyasına sahip olmak istiyorsanız Ready Player Two ile bağlantılı diğer 7 eşyayı toplamış olmanız gerekir. Bu 7 eşyayı toplamadıysanız Meta Shades eşyasına sahip olamazsınız. Bu eşyalarla ilgili detaylı bilgileri sunacağız ama öncelikle bunların neler olduğunu bilmelisiniz:

Bu eşyaların her birisi belirli görevleri yerine getirilerek elde edilir. Tüm eşyaları elde ettiğiniz zaman Meta Shades eşyası için görevi yerine getirebilirsiniz. Bu eşyayı elde ettikten sonra The Meta Star ve MetaPhones eşyalarını elde etmek isteyebilirsiniz. Bunun biraz daha zor bir iş olduğunu bilmelisiniz.

The Meta Stars ve Meta Phones Eşyaları Nasıl Alınır?

The Meta Stars ve Meta Phones eşyalarını elde etmek maalesef çok zordur. Çünkü bu eşyalar çoktan sahiplerini bulmuş durumdadır. Her iki eşyayı da alabilmek için belirli sayıdaki kişiden biri olmanız gerekir. Etkinlik yayınlanalı çok zaman olduğu için bu eşyaları alabilmek artık imkansızdır.

The Meta Stars eşyasına sahip olabilmek için Ready Player Two ile bağlantılı olan 7 farklı eşyaya sahip olan ilk 77 kişiden biri olmanız gerekir. Meta Shades eşyasından bahsettiğimiz kısımda bu eşyaların neler olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.

Meta Phones eşyasına sahip olabilmek için Ready Player Two ile bağlantılı olan 7 farklı eşyaya sahip olan ilk kişiden biri olmanız gerekir. Meta Shades eşyasından bahsettiğimiz kısımda bu eşyaların neler olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.

How To Program Basic Eşyası Nasıl Alınır?

İlk olarak Bee Swarm Simulator oyununa girin. Daha sonra VR gözlükleri oluşturmak için System menüsünden Promocodes kısmına göz atın. Buraya 7 farklı kod girmeniz gerekir. Bu kodlar şu şekildedir: Dysentery, Jumpstart, Carmensandiego, Luther, Millie, WordFactory ve Troggles. Kodları girin ve çarkları elde edin.

Çarkları elde ettikten sonra Shop kısmında Strange Goggles eşyasını oluşturun. Bunu yapabilmek için 77 tane Honey gereklidir. Oluşturma işlemini tamamladıktan sonra bilgisayar bölümüne giderek Digital Bee ile konuşun. Digital Bee ekranda çeşitli semboller çıkaracaktır. Bunları not edin ve Dandelion Fields bölgesine yönelin.

Dandelion Fields bölgesinde çeşitli çiçekleri vurmanız gerekir. Çiçeklerde oluşacak sembollere dikkat etmeli ve kodlar ile daha önce size sunulan sembolleri eşleştirin. Daha sonra bilgisayar bölümüne geri dönün. Digital Bee birden Sunflower Fields, Clover Fields ve Mushroom Fields bölgelerine geçecektir.

Digital Bee ekranda çeşitli semboller gönderecektir. Sembollere dikkat etmeli ve ardından onları çeşitli çiçeklere vurarak doğru şekilde eşleştirmeniz gerekir. Karşınıza bir emoji çıktığı zaman doğru sembolü girmiş olduğunuzu fark edeceksiniz. Bunu tamamladıktan sonra bilgisayar bölgesine geri dönmeniz gerekir.

Digital Bee size rastgele kombinasyonlardan oluşmuş harfler verecektir. Bu harfler M, D, C ve S şeklinde olacaktır. Her biri farklı bir alanı temsil etmektir. Oyuncunun Mushroom, Dandelion, Clover ve Sunflower alanlarında çeşitli çiçekleri vurması gerekir. Böylece her alanda bir sembol ortaya çıkacaktır.

Sembollerin hepsini ortaya çıkardıktan sonra oyuncunun Blue Base kısmının ön tarafındaki alana gitmesi gerekir. Burada Digital Bee tarafından verilen harflerle sembolleri eşleştirmeniz gerekecektir. Ardından bilgisayar bölgesine geri dönün. Digital Bee bir Star Jelly oluşturacak ve How to Program BASIC eşyasını verecektir.

Crown of Madness Eşyası Nasıl Alınır?

Piggy oyununda yer alan özel görevi tamamlamalısınız. İkinci kitabın Alleys isimli haritasında arka kısımlarda yer alan donuk sarı binaya ulaşana kadar diğer binaların kilidini açın. Bu binaya ulaştığınızda su birikintisini göreceksiniz. Haritada bir paspas bulmalı ve bu su birikintisini temizleyin.

Daha sonra ekrandaki zamanlayıcı 'a kadar bekleyin. Su birikintisini temizlediğiniz yerdeki kapıya tıklayın. Tıklama sayısı haritada yer alan üç farklı zara karşılık gelir. Üç farklı zar olduğu için üç farklı tıklama seti oluşturmanız gerekir. Tıklama sayısı arasında değişir ve rastgele oluşur.

Bulunması gereken zarlardan ikisi Diner (lokanta) ve Laundry Room (çamaşırhane) olarak adlandırılan yerlerdedir. Üçüncüsü ise Laundry Room içerisindeki kasanın yanındadır. Örneğin ilk tıklama setinde 3 tıklama varsa Diner içerisindeki zarı 3 gösterene kadar tekrar atmanız gerekir. Benzer durumu diğer iki zar için gerçekleştirin.

Üç zarın doğru rakamlara getirdikten sonra kapıya tıklayın. Karşınıza birinin haritanın başka bir bölümünde kaybolduğuna yönelik bir uyarı çıkacaktır. Kapının kilidi açılınca kapıdan geçmeniz gerekir. Kapıdan geçtikten sonra belirli düğmeleri duvara bakacak şekilde çevirin. Böylece bir başka kapı açılır.

Haritanın başka yerine çıkan bu kapıdan geçince odanın ortasında bir sütun üzerinde duran kayıp kişiyi görürsünüz. Kayıp kişiye ulaşmak için sütunlardaki meşaleleri söndürün. Bunu yaptıktan sonra düğmelere geri dönün ve onları duvardan uzağa bakacak şekilde çevirin. Haritanın başka bir bölümüne gideceksiniz.

Bu bölümde duvarda birkaç düğme vardır. Tavan üstünüze düşüp sizi öldürmeden önce bu düğmelere doğru sırayla basmanız gerekir. Sıralama daha önce attığınız zarlardaki rakamlara bağlı olacaktır. Örneğin, zarlar Diner kısmında 2, Laundry Room kısmında 4 ve Laundry Room kasası kısmında 6 ise 2, 4 ve 6 sırasıyla düğmelere basın.

Burada hatalı düğmeye basmanız durumunda göreve en başından basmanız gerekeceğini unutmayın. Dikkatli bir şekilde hareket edin. Doğru şekilde düğmelere bastıktan sonra çıkış kapısı açılır. Bu kapıdan geçin ve bir rozet, Crown of Madness, Robes of Madness ve Pants of Madness eşyalarını kazanın.

Boombastic Bling Eşyası Nasıl Alınır?

Robloxian High School oyununa girin. İlk olarak okulun kütüphanesine ulaşın ve öndeki kapıya yakın olan ilk siyah sandalyeye oturun. Bunu yapınca ortaya bir anahtar çıkacaktır. Anahtarı alın ve çalışma odasının yanındaki kapalı kapıyı açın. Bu sizi yemek temalı bir tür bulmaca alanına götürecektir.

Yemek temalı bulmaca alanını tamamladıktan sonra Bombastic Bling eşyasının olduğu yere gönderileceksiniz. Bombastic Bling eşyasını aldıktan sonra bir rozet ile birlikte Bombastic Hoodie ve Bombastic Jeans eşyaları da size verilecektir. Bazı durumlarda oyunda problem yaşandığından bu eşya için ekstra zaman ayırmanız gerekebilir.

1x1x1x1's Teapot Eşyası Nasıl Alınır?

Bad Business oyununa giriş yapın. Codes bölümüne göz atın ve buraya UNICORN kodunu girin. Bunu yaptıktan sonra VR Goggles elde edeceksiniz. Bu gözlüğü takın ve çeşitli bulmaca parçalarını aramaya başlayın. Toplamda 8 tane parça vardır. Bunlardan 4'ünü bulunca bir unicorn oluşturabileceksiniz.

Parçaları bulduktan sonra mavi kapıya doğru yönelin. Bulmaca parçalarını kullanıp bir unicorn oluşturun. Parçaları doğru şekilde yerleştirince OPERATION UNICORN adı verilen bir oyuna gönderilirsiniz. Zombie dalgalarına karşı savaşıp hayata kalınca bir rozet, 1x1x1x1's Teapot, 1x1x1x's Shirt ve 1x1x1x1's Pants eşyalarını kazanacaksınız.

Helm of the Rip Tide Eşyası Nasıl Alınır?

SharkBite oyununa giriş yapın. İlk oyuncu ilk turda köpekbalığı olacaktır. Bir köpekbalığı olarak haritada yer alan dört kırmızı şamandırayı yıkmanız gerekir. Daha sonra Super Boost yeteneğini kullanarak yeşil parçaların olduğu alana dalış yapın. Burada Lennard adını taşıyan bir palyaço balığı ile konuşmanız gerekir.

Lennard sizden denizin altında yer alan kirliliği temizlemeniz gerektiğini söyler. Bunun için aşırı güçlendirilmiş şamandıralara ihtiyacınız olacaktır. Bunun için lobide SharkbiteFan7 tarafından oluşturulan görselin önüne gidip "You're going to need a bigger boat." butonuna tıklayın.

Bunu yapınca görselden dört farklı şamandıra çıkacaktır. Bu şamandıraları kullanmanız gerekecektir. Hayatta kalan biri olarak şamandıraları batan Titanic ile buluşturun. Bunu yaptıktan sonra Lennard'a geri dönün ve ödül olarak bir zümrüt alın. Zümrüdü deniz fenerinin üstündeki teleskopa yerleştirin.

Teleskop, oyundaki günün durumuna göre aya veya güneşe doğru yönelince bir geçit ortaya çıkacaktır. Bu geçidi kullanın ve bir arenaya ulaşın. Bu arenada daha önce tanıştığınız palyaço balığı Lennard ile savaşacaksanız. Onu yenmek için hedefli füzeler kullanmanız gerekir.

Onu yendikten sonra deniz ikiye ayrılacak ve bir pasaj oluşacaktır. Pasajın sonuna gidin ve Helm of the Rip Tide eşyasını alın. Bu eşyayı aldıktan sonra size ek olarak Armor of the Riptide Pants ve Armor of the Riptide Shirt eşyaları verilecektir.

Rick's Boom Box Eşyası Nasıl Alınır?

Vehicle Simulator oyununa girin. İlk olarak laboratuvar kısmına gidin. Burada otomatı bulun ve sırasıyla şu öğelere tıklayın: çikolata, sosisli sandviç, kola, şekerli ürün, soslu ürün ve sosisli sandviç. Bunu yaptığınızda gizli bölgeye giriş yapacaksınız. Bu gizli bölmede geniş bir harita vardır.

Bu haritada 8 tane disket vardır. Bu diskleri bulmaya çalışın. Diskleri bulduktan sonra otomata geri dönün ve daha önce belirttiğimiz öğelere sırasıyla tıklayın. Lazerli bir kapı açılacaktır. Kapıdan girin ve merdivenleri inin. Hovercar aracını kullanarak tünelin ucuna kadar gidin.

Tünelin ucuna geldiğiniz zaman burada bir roket odası göreceksiniz. Bu roket odasına girebilmek için bir koda ihtiyacınız vardır. Kod alanına "" yazın ve rokete binin. Rokete binince görevi tamamlamış ve Rick's Boom Box eşyasını kazanmış olacaksınız.

Chaotic Top Heat Eşyası Nasıl Alınır?

Dungeon Quest oyununa girin. Haritanın etrafına saçılmış 7 farklı renkteki mücevheri bulmak için çaba gösterin. Bu mücevherleri belirli bir sırayla bulmanız gerekir. Bunun için şu sırayı takip edin: Kırmızı, sarı, mavi, turkuaz, beyaz, mor ve yeşil.

Buna ek olarak fenerlerden 6 haneli kod elde etmeniz gerekir. Örneğin, 3 fener aynı anda yanarsa ilk rakam 3 demektir. Sadece 1 fener yaparsa bu durumda rakam 1 demektir. Fenerler 6 kez yanıp sönecektir. Onları doğru şekilde takip edin. Ardından şelaleye gidin ve kodu girin.

Kodu doğru şekilde bulmanız durumunda Asset Holder adı verilen bir bölgeye gideceksiniz. Burada size bir kılıç verilecektir. Bu kılıçla bariyerleri yıkmalı ve platformlardan geçerek bölüm sonu canavarına ulaşın. Canavarı yendikten sonra Chaotic Top Hat eşyasını kazanmış olacaksınız.

Beat the Scammers!

Beat the Scammers! oyununa girip çeşitli sorulara cevap vererek Shield of the Sentinel eşyasını kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken haritada dolaşmak ve size sorulan 10 soruya doğru şekilde cevap verebilmektedir. Toplam 10 soruya cevap verdikten sonra bir rozet ve Shield of the Sentinel eşyasını kazanırsınız.

Size sorulacak soruların hepsi dolandırıcılık ile ilgili olacaktır. Sorulara cevap verirken acele etmenize hiç gerek yoktur. Ayrıca belirli sırayı takip etmeniz de gerekmez. Tek yapmanız gereken dolandırıcılık yöntemlerine karşı dikkatli olmak için buradaki bilgilerden yararlanmaktır. Sorulara doğru cevap verdikten sonra Shield of the Sentinel eşyasını kazanmış olacaksınız.

Ücretsiz Eşya: Zara Larsson Tour Lanyard

Pop müzik şarkıcısı Zara Larsson yeniden Roblox oyununda yer almaya karar verdi. Bu nedenle oyunculara yeni eşyalar sunulacak. Zara Larsson kataloğunu baştan aşağı incelemeniz durumunda çeşitli eşyalarla karşılaşabilirsiniz.

Ücretsiz Eşya: Pumpkin Black Cat Shoulder Pal

Roblox'a yeni bir eşya eklendi ama bu eşya tamamen Apple iOS kullanıcılarına özel olacak. Pumpkin Black Cat Shoulder Pal isimli eşya Apple iPhone veya Apple iPad kullananlar tarafından elde edilebilecek. Apple iMac veya Apple MacBook kullananlar bu eşyaya sahip olamayacaklar.

Ücretsiz Eşya: Pumpkin Patch

Pumpkin Patch, Roblox'a eklenecek ücretsiz eşyalardan birisi olacak. Maalesef bu eşya 4 Kasım tarihiyle elde edilebilir olduğu için hızlı hareket etmeniz gerekecek. Eşyayı almak için herhangi bir ön koşul yoktur. Sadece mağazayı açıp bu maskeye sahip olabilirsiniz.

  • Pumpkin Patch eşyasını almak için 4 Kasım tarihinden önce mağazaya uğramalısınız.

Ücretsiz Eşya: Lil Nas X Industry Baby Pink Scrub

Pop müzik şarkıcısı Lil Nas X yeni albümü Montero'nun çıkışına özel olarak Roblox'ta çok sayıda eşyaya yer verilmesini sağladı. Bunlardan ikisi ise karakterin altına ve üstüne giyilebilen eşyalar oldu. Eşyaları elde edebilmek için aşağıdaki bağlantılara göz atabilirsiniz.

Ücretsiz Eşya: Classic Cap

Classic Cap olarak adlandırılan bu eşya ücretsiz bir eşyadır. Bu eşyayı kazanmak için Roblox Community Space alanında deneyim sahibi olmalısınız. Bunun için duvarlara resim yapmalı, oyunları ziyaret etmeli ve Photo Booth bölgesinde bir fotoğraf çekilmelisiniz.

  • Classic Cap eşyasını almak için Roblox Community Space oyununu ziyaret edin ve yukarıda belirtilen gereksinimleri yerine getirin.

Ücretsiz Eşya: Monkey Safari Hat

Monkey Safari Hat olarak adlandırılan bu eşya Amazon tarafından sunulan bir promosyon aksesuarıdır. Normal şartlarda sadece Amazon cihazı kullananlar tarafından elde edilebilir. Tek yapılması gereken ise Roblox uygulamasına mobil cihazdan giriş yapmaktır. Roblox oyununu PC üzerinden oynayanlar ise aşağıdaki adımları deneyebilirler.

  • Bir Amazon cihazınız yoksa yapmanız gereken ilk iş Chrome Web Mağazası kısmını ziyaret etmektir.
  • Burada User-Agent Switch for Chrome eklentisini bulmalı ve daha sonra Chrome'a ekle butonuna tıklamalısınız.
  • Eklenti yüklendikten sonra tarayıcının sağ üst kısmında ikonu gözükmelidir. Gözükmüyorsa Uzantılar sayfasını ziyaret ederek onu görünü hale getirmelisiniz.
  • User-Agent Switch for Chrome uzantısına tıklamalı ve ardından listeden Android'i ve son olarak Android KitKat'ı seçmelisiniz.
  • Ardından Roblox Avatar Shop kısmını ziyaret edin. Sol tarafta yer alan filtreleri kullanarak Free eşyaları seçin. Sahip olmadığınız bir eşyayı seçin ve Get butonunu bulun ama tıklamayın.
  • Get butonunun üzerine sağ tuş tıklayarak İncele seçeneğine tıklayın.
  • Bir önceki adımda yer alan sekme açıkken Monkey Safari Hat kısmına gidin. İncele kısmı açıkken bu eşyanın Data Item ID bilgisini kopyalayıp, diğer sekmede yer alan Data Item ID bilgisi ile değiştirin. Benzer durumu Data Product ID için gerçekleştirin.
  • Bunları yaptıktan sonra Get butonuna tıklayın ve ardından karşınıza çıkan onay penceresinde gerekli onayı gerçekleştirin.

Ücretsiz Eşya: KSI Launch Party

KSI Launch Party, Roblox bünyesinde gerçekleştirilmiş özel konserlerden birisidir. Bu özel konser sayesinde iki tane KSI avatar eşyasını ücretsiz bir biçimde alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Roblox oyununa girmek ve ardından aşağıdaki iki bağlantıya gitmektir.

  • Golden Headphones eşyasını alabilmek için Golden Headphones - KSI sayfasını ziyaret etmelisiniz.
  • AOTP Hat eşyasını alabilmek için AOTP Hat - KSI sayfasını ziyaret etmelisiniz.

Ayrıca, KSI Launch Party oyununa girdikten sonra sahneye doğru ilerleyin. Sahnenin yakınlarında VIP yazan büyük bir tabela göreceksiniz. Bu tabelanın altında yer alan asansöre binerek çatıya çıkabilirsiniz. Çatıya çıktığınız zaman dört özel eşya size hediye edilecektir.

Ücretsiz Eşya: Nerf Dart Cap ve Nert Dart Glasses

Roblox Nerf Hub kısmına giriş yapan tüm Roblox oyuncuları bu iki eşyaya sahip olabilirler. Oyunun kendisi atış talimi yapılabilecek bir alan sunar. Alanın içerisinde her oyuncu kendine özel bir hediye kazanmak için çaba gösterir.

  • Nerf temalı olan Dart Cap eşyasını almak için oyuncak makinesinde ödül kazanmak gerekir.
  • Nerf temalı olan Dart Glasses eşyasını almak için ise atış alanında en yüksek skor elde edilmelidir.

Ücretsiz Eşya: Wonder Woman

Wonder Woman: isimli filmin çıkışıyla birlikte oyuna eklenmiş olan sekiz farklı ücretsiz eşya vardır. Yapmanız gereken tek şey Wonder Woman: The Themyscira Experience isimli oyuna girmektir. Daha sonra çeşitli görevleri yerine getirerek karşılığında aşağıdaki sekiz eşyayı çantanıza atabilirsiniz.

  • Golden Armor Set
  • Savannah Cat Ear Headband
  • Savannah Cat Head
  • Savannah Cat Tail
  • Sunglasses
  • Fanny Pack
  • Shoulder Stalker
  • Barbara Minevra's Jacket
  • Purrfect Necklace

Ücretsiz Eşya: Ready Player Two

Ready Player Two isimli romanın çıkışıyla birlikte oyuna eklenmiş olan iki farklı ücretsiz eşya vardır. Yapmanız gereken tek şey A Mys7erious Place isimli oyuna girmektir. Bunu yaptıktan sonra bir rozet kazanırsınız ama aynı zamanda avatar kısmını kontrol ederseniz iki farklı eşyaya daha sahip olduğunuzu görürsünüz.

Ücretsiz Eşya: Shield of the Sentinel

Shield of the Sentinel eşyasını almak biraz zahmetlidir ama ücretsizdir. Yapmanız gereken tek şey Beat the Scammers isimli oyuna girmek, haritada dolaşmak ve ardından 10 soruya doğru cevap vermektir. 10 soruyu tamamladıktan sonra bir rozet kazanırsınız ve mevcut avatar içerisine Shield of the Sentinel eşyası eklenmiş olur.

  • Beat the Scammers isimli oyuna girin ve haritada dolaşarak mavi kalkan öğelerini toplamaya başlayın.
  • Ayrıca oyunda yer alan NPC unsurlarıyla konuşarak çeşitli sorulara doğru yanıtlar verin ve sonunda ödülün sahibi olun.
  • Sorulara doğru yanıtlar vermek için buradaki videoyu rehber olarak kullanabilirsiniz.

Avatar Paketi: Kid Nezha Bundle

Roblox oyuncuları Kid Nezha Avatar paketini, Luobu Mystery Box Hunt etkinliğine katılarak elde edebilirler. Bu oyuna katıldığınız zaman ışınlanma giriş bölgesinin hemen yakınında yer alan heykele doğru koşup ona dokunmalısınız. Bunu yaptığınız zaman bir onay mesajıyla karşılaşırsınız.

Roblox Kodları: Kıyafet Kodları

Roblox kıyafet kodları sayesinde oyunda çeşitli aksesuarlar kazanmayı başarabilirsiniz. Aşağıda yer alan Roblox kodları şu anda çalışan ve aktif bir biçimde kıyafet sunan kodlardır. Bazı kodların belirli oyunlarda girilmesi gerekmektedir. Dolayısıyla notlar kısmına göz atmayı ihmal etmemelisiniz. Roblox Promo Codes sayfasına gidin ve aşağıda paylaştığımız kodları girerek eşyaları koleksiyonunuza ekleyin.

  • Snow Friend - AMAZONFRIEND
  • Peppermint Hat - TARGETMINTHAT
  • King Tab - SMYTHSCAT
  • Ghastly Aura - ThingsGoBoom (Mansion of Wonder oyununda girilmeli)
  • Tomes of the Magus - ParticleWizard (Mansion of Wonder oyununda girilmeli)
  • Artist Backpack - FXArtist (Mansion of Wonder oyununda girilmeli)
  • Ring of Flames - Boardwalk (Mansion of Wonder oyununda girilmeli)
  • Dev Deck - ROBLOXEDU
  • Spider Cola Shoulder Pet - SPIDERCOLA
  • The Bird Says Shoulder Pet - TWEETROBLOX
  • Hustle Hat - StrikeAPose (İlgili kodun bu oyunda girilmesi gerekir)
  • Build it Backpack - SettingTheStage (İlgili kodun bu oyunda girilmesi gerekir)
  • Kinetic Staff - DIY (İlgili kodun bu oyunda girilmesi gerekir)
  • Crystalline Companion - WorldAlive (İlgili kodun bu oyunda girilmesi gerekir)
  • Speedy Shades - GetMoving (İlgili kodun bu oyunda girilmesi gerekir)
  • Cardio Cans - VictoryLap (İlgili kodun bu oyunda girilmesi gerekir)

Roblox Ücretsiz Eşya Listesi

Herhangi bir kod girmeden ücretsiz olarak sahip olacağınız belirli eşyalar vardır. Bunların listesi gerçekten uzundur. Dolayısıyla onları ayrı bir şekilde paylaşmak çok daha doğru olacaktı. Katalog içerisinde yer alan tüm bu eşyaların hepsini ücretsiz olarak karakterinize ekleyebilirsiniz.

Burada yer alan promosyon kodları, Roblox kodları, ücretsiz Roblox eşyaları ve diğer unsurlar sayesinde karakterinizin envanterini epey bir genişletmeyi başarabilirsiniz. Envanterinizde daha fazla eşya yer almasını istiyorsanız tek yapmanız gereken etkinlikleri takip etmektir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir