tekzen genç odası modelleri / Tekzen Mobilya Fly Ekinoks Genç Odası | Mobilya Modelleri Fiyatları ve Ev Dekorasyon Ürünleri

Tekzen Genç Odası Modelleri

tekzen genç odası modelleri

Bellona-Genç-Odası-Modelleri-ve-Fiyatları-9

,Çocuk ve Genç Odası Mobilyalarının Montajı monash.pw ekibi olarak, Tekzen, Adore, Bauhaus, Ikea gibi yapı marketlerden satın almış olduğunuz demonte Çocuk ve Genç Odası mobilyalarının kurulumunu, montajını ustaca ve özenle yapıyoruz. İstanbul’un Avrupa Yakası İlçeleri; Avcılar, Küçükçekmece, Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bahçeşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Florya, Şişli, Mecidiyeköy, Taksim, Beşiktaş, Etiler, Bebek, Ulus mobilya montaj hizmeti vermekteyiz. Montaja dahil olabilecek mobilyalar; Genç Odası Takımları, Çalışma Masası, Kitaplık, Gardırop, Şifonyer ve Komodin, Karyola, Bazalar, Çok Amaçlı Dolap, Duvar Rafları en hızlı ve özenli şekilde yapılır. Montaj Servisim olarak Çocuk ve Genç Odası mobilyalarınızın, demonte yani sökülerek taşınmasını sağlayabilir, nakliyesini yapmış olduğumuz yerde montajını sağlayabiliriz. En Değerlilerimiz Olan Çocuklarımızın; Çocuk ve Genç Odası mobilyalarınızı tamir eder, özel ölçü, dolap gibi ürünleri sizler için üretebiliriz. monash.pw, monash.pw, Evidea, Vivense, Gittigidiyor, N11, Alpino, Minar, Bestline, Koçtaş, İkea, Tekzen mobilyaları için bizi arayın.

Gen&#; Odası

Hayallerinizdeki Genç Odası Takımları Uygun Fiyatlarla Tekzen’de!

Gençliğin içindeki ruhu yansıtan genç odası karyolaları ile yatak odaları harika görünümlere kavuşuyor. Her gencin hayalini süsleyen yatak odası mobilya çeşitleri uygun fiyatları ile evlere yeni bir soluk getiriyor. Her türlü zevke uygun farklı modeller, benzersiz tasarımlara imza atımonash.pwç odası setleri ve en tarz genç odası takımları farklı birçok çeşidi ile Tekzen’de sizleri bekliyor.

En Şık Tekzen Erkek Genç Odası Mobilyaları ile Harika Odalar

Erkek genç odası modellerinden biri olan Dekorister Exclusive Lost Tekzen genç odası takımı ahşap görünümü ile modaya ayak uyduran bir set olarak sunuluyor. Karyolasının genişliği ,8 cm, yüksekliği cm ve derinliği cm olan bu ürün, tek kişilik yatak kullanımı için uygundur. Bu genç odası karyolaları, 1. sınıf yonga levha malzemeden üretilmeleri sayesinde son derece kalitelidir. Üstün kalitesi ile çizilmelere ve darbelere karşı olan set, bu sayede uzun yıllar kullanım imkanı sunmaktadır. Tarzı ile her yaştan gencin beğenisini kazanan Lost genç odası takımı da elektrostatik fırın boyasıyla dikkat çekmektedir.

Hesaplı ve Kaliteli Genç Kız Odası Karyola Modelleri

Genç kız odası şifonyerlerinden biri olan Zenio Olimpos saten beyaz 4 çekmeceli şifonyer, özgün rengi ile her odaya ve mobilyaya uyum sağlamaktadır. Beyazın en zarif ve canlı tonunun kullanıldığı bu şifonyer 4 çekmeceli olduğu için tüm giysileri ve diğer eşyaları alabilecek kapasiteye sahiptir. Tekzen şifonyer modelleri arasında çokça beğenilenlerden biri olup kanserojen madde içermediği için ailelerinde favorisi olmaktadır. MDF kaplama olan şifonyer kapaklarının metal kulpları, odalara daha da şıklık katmaktadır. Raylarının kalitesi ve kolaylığı sayesinde ürünün çekmeceleri rahatça açılıp kapanabilir.

Tekzen’de Genç Odası Karyolaları ile Keyifli Uykular

Genç odalarında konfor için en önemli mobilyalardan biri olan karyolalar gençlerin beden sağlığı için son derece önem taşımaktadır. Aynı zamanda işlevsel çeşitlerden biri olan yavrulu karyola modelleri evlerde alandan tasarruf yapmayı sağlar. Hem iki çocuk için tek yatak kullanarak dar odalardan alan yaratmak isteyen ailelerin hem de daha geniş bir yatakta rahatça yatmayı seven gençlerin favorilerindendir. Yavrulu karyolalar katlanarak diğer yatağın altına gizlenebilmektedir. Bu sayede yatak kullanılmadığı zaman odada değerlendirilebilecek boş bir alan oluşmaktadır. Aynı şekilde, ranzalar da genç odalarında sıkça tercih edilen modellerden biri olup yine alandan tasarruf sağlamak amacıyla bolca kullanılmaktadır.

En Hesaplı Komodin ve Şifonyerler

Kusursuz bir oda için her ihtiyacın var olduğu Tekzen’de genç odası komodin ve şifonyerleri için de çokça model bulunmaktadır. Tekzen komodin çeşitlerinden biri olan Zenio Olimpos beyaz komodin, rengi ile her tarzdan mobilyanın ve odanın tamamlayıcısıdır. 2 çekmeceli komodin baç ucu için son derece uygun olup kitap, lamba ve çerçeve gibi aksesuarlarla tamamlanabilir. Bu komodinin genişliği 45 cm, derinliği 42 cm ve boyu da yine 45 cm’dir.

Hem Genç Hem de Çocuklar İçin Yüksek Kalite Tekzen’de!

Yalnızca genç odası değil, çocuk odası mobilyaları için de geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Baby Darling zebra karyola, tasarımı ile beğenileri kazanırken kalitesi ile de yıllarca kullanım imkanı sunar. Aynı şekilde gençlerin en çok ihtiyaç duyduğu bilgisayar masaları farklı çeşitleri ve tasarımları ile her odaya uyum sağlamaktadır. Büyük odalar için daha çok raflı ve geniş modellerin yanı sıra küçük alanlı odalar için de ufak masalı modeller bulunmaktadır. Bazalı genç odası modellerini ve kitaplık fırsatları kaçırmamak için Tekzen’i takipte kalın.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır