joy fm canlı dinle karnaval / Metropol FM İzmir APK для Android - скачать бесплатно на Droid Informer

Joy Fm Canlı Dinle Karnaval

joy fm canlı dinle karnaval

Radyodi Canlı Radyo Dinle

О приложении

Radyodi ücretsiz bir şekilde müzik dinleyebileceğiniz kullanışlı bir radyo uygulamadır. Radyodi uygulaması ile den fazla radyo istasyonunu neredeyse internetsiz şekilde dinler gibi çok az veri harcayarak dinleyebilirsiniz. Kesintisiz olarak yılından beri içinde bulunduğumuz radyo sektöründe seafoodplus.info üzerinden hizmet vermekteyiz. Kullanıcılardan gelen talebin artması sonucunda mobil uygulamasını dinleyicilerin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Dinlemek istediğiniz bütün radyolar mobil telefon ve tabletinizde kolay erişilebilir şekilde tasarlanmıştır.

Radyodi Uygulama Özellikleri:

✅Popüler Radyolar, giriş ekranında en çok dinlenen radyoların listesi

✅Gelişmiş Arama Sistemi

✅Tüm Radyolar, uygulama içerisinde bulunan bütün radyoların listelendiği bölüm

✅Favoriler, sürekli dinlediğiniz radyoları favorilere ekleyerek daha sonrasında kolayca ulaşabilirsiniz

✅Zamanlayıcı, ayarladığınız süre sonunda uygulamanın otomatik olarak kapanmasını sağlayabilirsiniz. (Müzik dinleyerek uyumayı sevenler için)

✅Widget (bildirim ekranı) radyo yönetebilme

✅Arka planda çalma, dinlerken sosyal medyada gezip başka işlerinizi yapabilirsiniz veya ekran ışını kapatıp pilden tasarruf edebilirsiniz

✅Reklamsız, sizi rahatsız eden reklamlar yok

✅Detaylı kategorilere ayrılmış radyolar

✅Çalan şarkı adını görebilme (bazı istasyonlar izin vermiyor)

Popüler radyolar:

PowerTürk, kral pop, kral fm, slow türk, best fm, power fm, karadeniz fm, kafa radyo, power pop, joy türk, joy fm, trt fm, radyo1, radyo d, radyo pop, alem fm, süper fm, radyo alaturka, pal fm, pal station, radyo fenomen, number1 fm, arabesk radyo, baba radyo, dream türk, dream radyo, radyo viva, radyo eksen, metro fm, ülkü fm, show radyo, karnaval radyoları, yön radyo, pop90, radyo voyage, radyo kulesi, lig radyo, mydonose türk, mavi gece fm, standart fm, halk radyo, a haber radyo, a spor radyo, a para radyo, seymen radyo,

Park fm, radyo banko, türkü radyo, haber radyo, radyo trafik, kürtçe radyo, androtürk, radyo home, imbat fm, reklamsız radyo, radyoland, karnaval, cepfm, diyanet radyo, radyo dinle, anadolunun sesi, balkanların sesi, canlı radyo, online radyo, radyo turkuvaz, radyo spor, türk rap fm, radyo gram, ulusal radyo, radyox, eg radyo, karadeniz akustik, ilaç gibi radyo, menzil radyo, radyo ritim, karabalı, gebze fm, arabesk melodi, fenomen türk, kent fm, latin müzikleri, radyo bu, havin fm, radyo 44, arabesk radyolar, pop radyolar, türkü radyoları

ve daha birçok radyo istasyonuna kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Eklenmesini istediğiniz radyo istasyonu olursa iletişim sayfasından bize bildirebilirsiniz.

Последнее обновление

20 февр.  г.

Joy Türk Dinle

Joy Türk, yılında kurulan Türkiye’nin ilk slow müzik yayını yapan radyo istasyonudur. Slow müzik alanında ki başarısı sebebiyle de zamanla bu bir soyağacına dönüşmüş, her alana göre özellikli kanallar açılma fırsatı bulmuştur. İstanbul’da ki Lokum FM’in isim değiştirilmesi ile ortaya sunulmuş olan Joy Türk, Türkiye’nin tartışmasız en çok tercih edilen radyo istasyonudur. Karnaval Media Group’a ait olan Joy FM’in Türkçe versiyonu olan Joy Türk, akustik alanında Bilgi Üniversitesi gibi özel fakültelerde sanatçı ağırlaması yapıyor, Youtube gibi çeşitli kaynaklar üzerinden de küçük çaplı bir video konseri yayınlıyor! frekansından İstanbul’da yayın yapan kanal, her geçen gün dinleyici kitlesini biraz daha arttırmakta ve kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. “Aşkı Hisset!” sloganı ile sektöre farklı bir giriş yapan Joy Türk, özel programlarında da Türkiye’nin önde gelen sanatçılarını ağırlamaya ve program dinletisi sunmaya özen gösteriyor! seafoodplus.info web sitesi üzerinden ayrıntılı bilgi sahibi olabilir, haftanın belli günlerinde yayınlanan programlara göz atabilir, konuk sanatçıları takibe alarak programın yayın gününde sizler de dinleme fırsatı bulabilirsiniz!

Sitemiz üzerinden Joy Türk’ü takip etmek isteyen kullanıcılara özel olarak bir dinleti sunmaktayız. 24 saat boyunca kanalı takip edebiliyor fve dilediğinizce haberdar olabiliyorsunuz. Genel merkezi İstanbul’da yer alan Joy Türk, kullanıcılarına her geçen gün biraz daha özel yayın yapmaya dikkat etmektedir. En iyi Türkçe Slow müzik sloganı ile de şuan kesintisiz müzik dinleme şansı sunan kanal, bugüne kadar pek çok yerli ve yabancı önde gelen sanatçıyı programlarında ağırlamıştır. Aynı zamanda bizleri Avrupa’da da en iyi şekilde temsil eden ve Türk Slow müziğini tanıtma şansı veren Joy Türk, gelişime fazlası ile açık olan nadir kanallardan bir tanesidir.

Siz değerli kullanıcılar takip edebilsin diye sitemiz üzerinden kesintisiz Joy Türk yayını yapıyor, editör kadromuzun bu konuda ki hassasiyeti ile de Türkiye’nin önde gelen slow müzik kanalına giriş yapma hakkını veriyoruz! O halde hemen sizler de site üzerinden yayın kanalına giriş yapın, dilediğinizce müzik dinleme keyfini elde edin! yılından bu yana Karnaval Group’un Türkiye’de ki aktifliği ile birlikte pek çok önde gelen kanalın yayın hakları Avrupa temsilcisine geçiş yaptı. Fakat hiçbir yayın akışı değişikliği de söz konusu olmadı! Kalitesini aynı noktada korumasını bilen Joy Türk, bünyesinde yer alan onlarca programcı ile birlikte 24 saat boyunca çeşitli program yayınları yapmaya da devam etmektedir. Sizler de bu yayınlara bağlantı kurarak kesintisiz bir şekilde takip edebilir, Joy Türk’ün Türkiye’de önde gelen slow parçalarını sizlere sunmasını sağlayabilirsiniz. Geçtiğimiz yılların ve bu yılın en popüler slow parçalarını sizler için sunan Joy Türk, her geçen gün çizgisini bu yönde yükseltmekte ve araştırmalarını bu yönde yapmaktadır!

Joy Türk dinleyicileri, frekansında radyolarına kavuşuyor. Türkçe slow şarkıların vazgeçilmez adresi olan Joy Türk, Sıla’dan Mabel Matiz’e, Gülben Ergen’den Emre Aydın’a birbirinden değerli birçok Türk sanatçının eşsiz parçalarını dinleyicileriyle paylaşıyor. Sizde hoşça vakit geçirebilmek ve zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak duruma gelmek için Joy Türk dinleyin. İsterseniz aracınız da yolculuğunuz sırasında, isterseniz canınız sıkıldığında evinizde isterseniz de internette dolaşırken online olarak Joy Türk dinleyebilirsiniz. frekansıyla radyolar da yerini alan ve birbirinden güzel slow Türkçe parçayı dinleyicilerine aktaran Joy Türk ile sevdiğiniz sanatçıları ve şarkıları en yalın haliyle bulabileceksiniz.

Joy Türk radyo kanalında birbirinden güzel programlar da yer almakta. arası Zamansız Şarkılar ile dinleyicilerin karşısına Erhan Kılıç, arasında Joy Türk Ajanda ile Göksu Üreyli çıkıyor. Gece arası Annemin Plakları programıyla seyircilere hoş müzikler ve sohbetler vaat eden Çetin Erker ve arası Aşkı Hisset programını sizde kolaylıkla takip edebilir, kaliteli anlar yaşayabilirsiniz. Joy Türk canlı dinleyerek sizde bu programlara iştirak edebilir, hoş sohbetlere ve eşsiz müziklere dahil olabilirsiniz.

Belirli aralıklarla sunulan tekrar kuşakları ile birbirinden güzel ve eşsiz parçaları tekrar tekrar dinleyebilmeniz mümkün. Öğle kuşağında arasında Top 20 (Tekrar) ve arasında JoyTürk Akustik (Tekrar) ile dilediğiniz ve sevdiğiniz müzikleri tekrar dinleyebileceksiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir