arka sokaklar neden yok / Arka Sokaklar bitti mi? Arka Sokaklar final mi oldu?

Arka Sokaklar Neden Yok

arka sokaklar neden yok

Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? 10 Mart Cuma Kanal D yayın akışı

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Arka Sokaklar bu akşam var mı, neden yok? Arka Sokaklar yeni b&#;l&#;m ne zaman? Kanal D yayın akışı 9 Aralık!

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan ve yıllarca Cuma akşamları milyonlara kilitleyen dizinin yerine bu akşam Örümcek Adam 3 isimli yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar bugün yayın akışında yer almıyor. Arka Sokaklar dizisi en son 18 Kasım Cuma akşamı Bölümüyle Kanal D ekranlarındaki yerini aldı.

ARKA SOKAKLAR BU AKŞAM NEDEN YOK?

Cuma akşamları ekrana gelen Arka Sokaklar bu hafta yayın saatinde yer almayacak. Yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle çekimlerine 45 gün ara veren “Arka Sokaklar”ın final yapacağı iddia edildi. Ancak milyonlarca izleyiciyi televizyon ekranlarına kilitleyen dizinin yayın hayatına kısa bir süre ara verdiği kaydedildi. Fenomen dizide Engin Komiser’e hayat veren Türker İnanoğlu’nun oğlu İlker İnanoğlu bu iddiaları yalanlayıp hayranlarını sevindirecek müjdeyi verdi:

“Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz.” İnanoğlu 17 yıldır Kanal D’de yayınlanan dizinin başka bir kanala transfer olacağı haberleri için “Yok o doğru bir haber değil” diye konuştu.

ARKA SOKAKLAR’IN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair henüz yapımcı firmadan bir açıklama gelmedi.

KANAL D YAYIN AKIŞI 9 ARALIK CUMA

Arka Sokaklar bu akşam var mı, neden yok Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman Kanal D yayın akışı 9 Aralık

Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar neden yok, bitti mi? Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar bir süredir ekranlarda de&#;il. 17 y&#;ld&#;r yay&#;n hayat&#;n&#; devam ettiren dizinin bir süredir yeni bölümü yay&#;nlanm&#;yor. Her Cuma merakla beklenen dizi için izleyiciler 'Arka Sokaklar bu hafta var m&#;, ne zaman ba&#;layacak?' sorular&#;n&#; internette ara&#;t&#;r&#;yor. Arka Sokaklar en son 18 Kas&#;m tarihinde son bölümü ile izleyici ile bulu&#;mu&#;tu. Peki sevilen dizinin yeni bölümü olacak m&#;, ne zaman yay&#;nlanacak? &#;&#;te merak edilen bu bilgilerin cevab&#;

ARKA SOKAKLAR BU AK&#;AM VAR MI, YEN&#; BÖLÜM OLACAK MI?

Arka Sokaklar dizisi Cuma günlerinin klasikle&#;en dizilerinden biriydi. Bir süredi ekranda olmayan dizinin neden yay&#;nlanmad&#;&#;&#; merak ediliyor. En son 18 Kas&#;m 'de bölümüyle ekrana gelmi&#;ti. Arka Sokaklar dizisi 17 y&#;ld&#;r devam ediyor. Dizinin yeni bölümü uzun süredir yay&#;nlanmay&#;nca izleyiciler 'Arka Sokaklar bitti mi, yeni bölüm ne zaman, Arka Sokaklar bu ak&#;am var m&#;? gibi sorular&#;n cevab&#;n&#; merak ediyordu. Beklenen aç&#;klama &#;lker &#;nano&#;lu'dan geldi.

seafoodplus.info-gif-maker (10)

Geçti&#;imiz günlerde Arka Sokaklar'&#;n yap&#;m &#;irketinden bir aç&#;klama geldi. Aç&#;klamada 'Dizinin yap&#;mc&#;l&#;&#;&#;n&#; yapan Türker &#;nano&#;lu'nun rahats&#;zl&#;&#;&#; nedeniyle 45 gün yay&#;na ara vermi&#;tir." ifadeleri yer ald&#;.

Ard&#;ndan, &#;lker &#;nano&#;lu yapt&#;&#;&#; aç&#;klamada “Devam edece&#;iz in&#;allah. Babam&#;n sa&#;l&#;&#;&#;yla u&#;ra&#;&#;yorduk. Kalça kemi&#;i k&#;r&#;lm&#;&#;t&#;. &#;imdi eve geçti, sa&#;l&#;k durumu yava&#; yava&#; iyiye gitti&#;i için devam edece&#;iz” dedi.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm tarihi ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

seafoodplus.info-gif-maker (9)

6 OCAK KANAL D YAYIN AKI&#;I

Küçük A&#;a

Neler Oluyor Hayatta

Hayat &#;ark&#;s&#;

Gelinim Mutfakta

A&#;k ve Umut

Hicran

Kanal D Ana Haber

Mumya (Yabanc&#; Sinema)

Mumya

Sokak Yar&#;&#;ç&#;s&#; (Yabanc&#; Sinema)

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı yok mu, neden yok? ARKA SOKAKLAR BİTTİ Mİ, final mi yaptı? Yeni bölüm bekleniyor!

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölümü ile merakla beklenirken Türk televizyon tarihinin uzun soluklu dizisi bilindiği üzere yayın sürecine ara vermişti. Dizinin 7'den 70'e sıkı takipçileri "Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu, neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?" gibi birçok soruya yanıt arıyor. Dizinin başrol oyuncusu Zafer Ergin'den dikkat çeken bir açıklama gelirken final iddialarına yanıt veren Ergin, "Tekrardan devam eder mi?" sorusuna, "Sizin gibi ben de merak ediyorum" yanıtını verdi. Peki, Arka Sokaklar bu akşam yok mu, final mi yaptı, bitti mi, neden yok? İşte o detaylar.

Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı yok mu, neden yok? ARKA SOKAKLAR BİTTİ Mİ, final mi yaptı? Yeni bölüm bekleniyor!
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı yok mu, neden yok? ARKA SOKAKLAR BİTTİ Mİ, final mi yaptı? Yeni bölüm bekleniyor!
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı yok mu, neden yok? ARKA SOKAKLAR BİTTİ Mİ, final mi yaptı? Yeni bölüm bekleniyor!
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı yok mu, neden yok? ARKA SOKAKLAR BİTTİ Mİ, final mi yaptı? Yeni bölüm bekleniyor!
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı yok mu, neden yok? ARKA SOKAKLAR BİTTİ Mİ, final mi yaptı? Yeni bölüm bekleniyor!
SON DAKİKA

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir