ahu yağtu cem yılmaz neden boşandı / Cem Yılmaz Ahu Yağtu ile ayrılığın nedenini açıkladı ''Hata yaptım'' - Internet Haber

Ahu Yağtu Cem Yılmaz Neden Boşandı

ahu yağtu cem yılmaz neden boşandı

Ahu Yağtu Cem Yılmaz&#;dan 10 bin dolar nafaka istiyordu! Selen Görgüzel sert çıktı

Kemal ad&#;nda bir çocuklar&#; olanCem Y&#;lmaz ve Ahu Ya&#;tu aras&#;nda nafaka krizi ya&#;an&#;yor. Çocu&#;un velayetini anneye veren mahkeme, Cem Y&#;lmaz’&#;n o&#;lu için ayl&#;k 10 bin dolar i&#;tirak nafakas&#; ödemesine karar vermi&#;ti.

Komedyen, bo&#;anmadan sekiz y&#;l sonra Ahu Ya&#;tu'ya ödedi&#;i 10 bin dolarl&#;k nafakan&#;n azalt&#;l&#;p, 40 bin TL olarak belirlenmesini talep etti. &#;stanbul Aile Mahkemesi, Mart 'de Cem Y&#;lmaz'&#;n talebini k&#;smen kabul edip, nafakay&#; dolar cinsinden TL'ye çevirdi. 10 bin dolarl&#;k nafakan&#;n 70 bin TL olarak belirlenmesine hükmedildi.

AHU YA&#;HU DOLAR &#;ST&#;YOR

Ahu Ya&#;tu, 10 ya&#;&#;ndaki o&#;lunun babas&#; Cem Y&#;lmaz'nun mahkeme karar&#; kesinle&#;meden nafakay&#; 70 bin TL olarak yat&#;rd&#;&#;&#;n&#; belirterek, Bölge Adliye Mahkemesi’ne ba&#;vuruda bulundu. "Nafakay&#; 10 bin dolar yat&#;rmal&#;” diyen Ya&#;tu, eski e&#;ini icraya verdi.

Nafaka bedelinin mahkemece ayl&#;k 70 bin TL olarak belirlendi&#;ini dilekçesinde yazan usta komedyen ise &#;stanbul &#;cra Hukuk Mahkemesi’ne ba&#;vurarak, eski hükümlere göre talep edilen nafakaya ili&#;kin icra i&#;leminin iptaline karar verilmesini talep etti.

HAMD&#; ALKAN'IN ESK&#; E&#;&#; &#;SYAN ETT&#;

Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz y&#;ll&#;k evlili&#;i geçti&#;imiz aylarda sürpriz &#;ekilde sona eren Selen Görgüzel, nafaka kriziyle ilgili haberleri görünce bir payla&#;&#;m yapt&#;. 43 ya&#;&#;ndaki oyuncu ve &#;ark&#;c&#;, Instagram hesab&#;ndan yapt&#;&#;&#; payla&#;&#;mda "Kimse kusura bakmas&#;n bu anneli&#;i, e&#; olma halini sömürüdür! Evlilik ticareti yapan hemcinslerimi esefle k&#;n&#;yorum!" yorumunda bulundu.

tktmt

Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan, birbirlerinden herhangi bir nafaka, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmam&#;&#;t&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Cem Yılmaz neden boşandı?

Cem Yılmaz -Ahu Yağtu çifti resmen boşandı. Ünlü çift, evlilik birliğinin temelden sarsılması gerekçesi ile tek celsede boşandı. Geçtiğimiz haftalarda ettikleri kavganın ardından küsen Yağtu ve Yılmaz boşanmaları ile ilgili konuşmazken, Ahu Yağtu'nun babası Neşet Yağtu, Cem Yılmaz'ı suçladı. 

'de nikah masasına oturan ve Kemal adını verdikleri bir çocukları bulunan Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, Beykoz Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmayla boşandı.

Yılmaz, pazartesi akşamı avukatı Çetin Yüksel aracılığıyla anlaşmalı boşanma dilekçesini Beykoz Aile Mahkemesi'ne gönderdi. Boşanma davasını açan taraf olan Yılmaz, gerekçesini ise "Evlilik birliğinin temelden sarsılması" olarak gösterdi.

Yılın son günü ayrıldılar

Dilekçenin mahkemeye ulaşmasının ertesi günü 31 Aralık'ta mesai bitimine dakikalar kala, ünlü çift ayrı ayrı adliyeye geldi. Beraberlerinde avukatları olan taraflardan adliyeye ilk gelen Yağtu oldu. Ardından ise Yılmaz adliyeye giriş yaptı. Aile Mahkemesi Hakimi Nazan Güçkan'a boşanmak için hazır olduklarını belirten çift, duruşma yapılmasını istedi. İki tarafın da boşanmak istediklerini beyan etmeleri üzerine Hakim Güçkan, çifti anlaşmalı olarak boşadı.

Cem Yılmaz, yılbaşı kutlamasını eski sevgilisi Lal Dedeoğlu'nun barında Ferzan Özpetek ile yaptı. Yağtu'dan boşanan Yılmaz, eski sevgilisinin işlettiği Karaköy'deki Bej Bar'a yalnız geldi. Yılmaz, yeni yıla daha sonra yanına gelen yönetmen Ferzan Özpetek ile birlikte girdi.

Çifti boşanmaya götüren süreç ise geçtiğimiz haftalarda yaşandı. Yaptıkları tartışma sonucu bir süre küs kalan ikili daha sonra evleri ayırmış, Cem Yılmaz Levent'teki ofisinde kalmaya başlamıştı. Uzun süredir birlikte görüntü vermeyen ünlü çift hakkında çıkan bu son söylenti, ayrılık dedikodularının artmasına neden olmuştu.

Ahu Yağtu'nun babası Yılmaz'ı suçladı

İkilinin arasını araya giren büyükler de düzeltemedi. Birlikte baş başa bir yemek yiyen Yılmaz çifti anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi.

Cem Yılmaz’dan boşanan Ahu Yağtu sessizliğe bürünürken, babası Neşet Yağtu ünlü komedyeni suçladı. Neşet Yağtu "1,5 yıl önce verdiğim röportajlarda da söylemiştim ‘Cem kızı mutlu etmez’ diye. 20 aydır da kendileriyle görüşmüyorum. Şimdi söylediklerim aynen çıkıyor” dedi.

Dolarla nafaka icralık oldu Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu karşı karşıya geldi!

Haberin Devamı

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu yılında evlendi. Çiftin bu evliliğinden 9 yaşında olan ‘Kemal’ adında bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Ancak Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu’nun evlilikleri uzun sürmedi. Çift, yılında Beykoz Aile Mahkemesi’nde ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ nedeniyle ‘anlaşmalı’ olarak boşandı.

Çocuğun velayetini anneye veren mahkeme, baba Cem Yılmaz’ın çocuğu için aylık 10 bin dolar iştirak nafakası ödemesine hükmetti.

AYLIK 70 BİN LİRA NAFAKA ÖDEYECEK

Cem Yılmaz, boşanmanın ardından 8 yıl sonra yeniden mahkemeye başvurarak Ahu Yağtu’ya çocuğu için ödediği aylık 10 bin dolarlık nafakanın azaltılması için dava açtı.

Kur farkından dolayı nafakanın aydan aya yükseldiği anlatılan dilekçede, “Cem Yılmaz’ın çocuğu için ödediği aylık nafakada da artış meydana gelmektedir. Zaten nafaka dışında çocuğun eğitim, sağlık gibi tüm giderlerini babası Cem Yılmaz karşılamaktadır. İleriki zamanlarda üniversite eğitimini dahi babası karşılayacaktır. Tüm bu nedenlerle nafakanın Türk lirası cinsinden 40 bin liraya indirilmesini istiyoruz” denildi.

Haberin Devamı

İstanbul Aile Mahkemesi, Cem Yılmaz’ın açtığı davayı kısmen kabul ederek Cem Yılmaz’ın eski eşine ödediği nafakayı dolar cinsinden Türk lirasına çevirdi. Mahkeme, Cem Yılmaz’ın çocuğu için eski eşi Ahu Yağtu’ya aylık 70 bin lira ödemesine hükmetti.

İCRAYA VERDİ

Ahu Yağtu avukatı aracılığıyla karara itiraz ederek dosyayı Bölge Adliye Mahkemesi’ne taşıdı. Yılmaz, mahkeme kararı kesinleşmeden nafakayı 70 bin lira olarak yatırınca Ahu Yağtu bu kez kararın kesinleşmediğine dikkat çekerek “Kanunen nafakayı 10 bin dolar yatırmalı” diyerek Yılmaz’ı icraya verdi.

Dolarla nafaka icralık oldu Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu karşı karşıya geldi

İCRA İŞLEMİNİN KALDIRILMASINI İSTEDİ

Eski eşi Yağtu’nun kendisini icraya vermesi üzerine Cem Yılmaz da avukatı aracılığıyla İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak icra işleminin kaldırılmasını istedi.

Yılmaz’ın avukatı tarafından icra hukuk mahkemesine verilen dilekçede, NAFAKA bedelinin mahkemece aylık 70 bin TL olarak belirlendiği, nafaka hükümlerinin ortadan kaldırıldığı yeni bir düzenleme yapıldığı belirtildi. Dilekçede, “Son verilen mahkeme kararı yok sayılarak eski hükümlere göre talep edilen nafakaya ilişkin icra emrinin iptaline karar verilmesini talep ederiz” denildi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir