abdulkadir aksu anadolu lisesi yüzdelik dilimi / Okulumuz Hakkında - ABDULKADÄ°R AKSU ANADOLU LÄ°SESÄ°

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi Yüzdelik Dilimi

abdulkadir aksu anadolu lisesi yüzdelik dilimi

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi Adresi ve Haritadaki Konumu Nerededir Nasıl Gidilir?

Türkiye Haritası»  İstanbul Eğitim Kurumları » Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi Ulaşım ve Adres Bilgileri Haritası

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Mah. Sk. Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi Blok No: 1 Esenyurt / İstanbul Esenyurt, İstanbul, Türkiye

Telefon : () 00 45 Faks : () 00 85

Bu bilgiler MEB tarafından herkse açık şekilde yayınlanmış listesinden alınmıştır. Tüm bilgiler MEB kaynaklıdır.
Eğer bir hata varsa aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bize bildiriniz hemen gerekli değişiklik yapılmaktadır.
Yukarıdaki eğitim kurumu bilgilerinde hata olduğunu düşünuyorsanız, lütfen buraya tıklayarak bize bildiriniz.

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi kayıt bilgileri, kayıt tarihleri, eğitim kadrosu ve Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi sınavları gibi konularda eğitim kurumuna telefon iletişim bilgilerinden ulaşabilir ve soru sorabilirsiniz.

İstanbul Liseleri LGS Yüzdelik Dilimleri

Aşağıdaki haritayı kullanarak Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi nerede bulunduğunu bulabilir ve görebilirsiniz. Harita tam olarak bulunduğu yeri göstermeyebilir ama haritada inceleme yaparak kurumun bulunduğu yerin cadde sokak bilgilerinin nerde olduğunu yaklaşık olarak öğrenebilirsiniz.

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi Adresi ve Yaklaşık Konum Bilgisi Haritası





Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi - Esenyurt İstanbul Haritası Nasıl Kullanılır?

Şu an "Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi - Esenyurt İstanbul Haritası" sayfasındasınız. Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi - Esenyurt İstanbul haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi - Esenyurt İstanbul Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi - Esenyurt İstanbul haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi - Esenyurt İstanbul Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz.
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.


Bu sayfaya link ver; tıkla kopyala sayfana yapıştır


Twitter'da PaylaşFacebook'ta PaylaşWhatsApp'ta PaylaşGoogle+'da Paylaş

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi, İstanbul ili, Esenyurt ilçesinde bulunan devlet okuludur. İstanbul ili nüfusu , Esenyurt ilçesi nüfusu 'dur. Okulun öğrenci sayısı , öğretmen sayısı 'tir.

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi İstanbul ili Esenyurt ilçesinde bulunan devlet okuludur.

Sayfamızda Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi okuluna ait telefon, belgegeçer (faks), e-posta, web sitesi, öğretim şekli, adres, öğrenci sayısı, öğretmen sayısı, derslik sayısı, lojman durumu, pansiyon durumu, ısınma durumu, il/ilçeye uzaklık, hizmet bölgesi, hizmet alanı, hizmet puanı, yerleşim yeri, il, ilçe, mahalle/belde/köy nüfusu ve okullaşma oranları, lgs merkezi sınav taban puanı, yüzdelik dilimini, alan dal bilgilerini, zorunlu hizmet okulu olup olmadığını bulabilirsiniz.

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi okuluna ait okul forması, kıyafeti, okul başarı puanı, okul eşyaları, okul boş kontenjanı, son dakika okul haberleri, okul kuralları, okul logosu, okul sınav tarihleri, okul servis ücretleri, okul e-okul, okul başlangıç-bitiş saatleri, sınıf geçme durumları, haftalık ders programı gibi bilgileri okulun resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi okulunda okuyorsanız, bu okuldan mezunsanız, bu okulun velisiyseniz, bu okulda görev yapıyorsanız ya da bu okul hakkında bilgiye sahipseniz lütfen değerli bilgilerinizi yorum alanından belirtiniz.

Sitede sunulan reklamları kısıtlayan bir reklam engelleyicinin etkin olduğunu fark ettik.

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bize destek olun. Reklam engelleyiciyi kapattıysanız sayfayı yenileyerek görüntüleyebilirsiniz.

Reklam engelleyicinin nasıl kapatılacağını öğrenmek için tıklayınız.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır