burç oyunu / Burç Uyumu: Yüzdelik Burç Uyum Tablosu - Elele

Burç Oyunu

burç oyunu

Yay Burcu Genel Bur&#; Yorumu

Grup: Ateş/erkeksi/değişken

Yönetici Gezegen: Jupiter ve Neptün

Renk: Turkuaz, Mor

Uğurlu Taş: Firuze, Mavi topaz

Şanslı Sayı: 3

Şanslı Gün: Perşembe

Karşıt Burç: İkizler

Şehirler: Nottingham, Stuttgart, Toledo, Sydney, Köln, Toronto, Budapeşte, Napoli

Metal: Kalay

Çiçekler: Leylak, mor menekşe, karanfil, kırmızı gül

Ağaçlar: Meşe, huş, ıhlamur, dut, kestane, dişbudak, şekerkamışı, badem kayısı

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİ:

Kavrama yetenekleri gelişmiş olduğundan becerikliliklerinin de katkısı ile ele aldıkları her işte, özellikle ciddi işlerde ve felsefe konularında başarılı olurlar. Bu nedenle Yay Burcunu tanımlayan sözcük 'Görüyorum' dur. Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar. Gençliklerinde dikkatsiz, heyecanlı ve geleneklere aykırı davranışlar içinde olsalar da, geçmiş yanılgılarından en çok ders alan kişiler bu burçtan çıkar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, patavatsızlık derecesinde pratik insanlardır. Yay'ların yaşam çerçeveleri herhangi bir şekilde kısıtlandığı zaman, içsel bir biçimde alt üst olurlar. Akılsızca risklere atılırlar. Yayların hayatı yeniliklere olan merakları ile karakterize edilebilir. Bilmedikleri şeyleri araştırıp, keşfetmeyi severler. Yaylar çok yönlü ve ayni anda ilgilenebilecekleri birkaç konu olduğunda mutlu olan kişilerdir. Kendilerini yorgun hissediyorlarsa, o konudan sıkılmış demektir.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ:

Uzun boy, ince ve yağsız beden, çekici bir yüz, kahverengi saçlar, pembe-beyaz tenleri vardır. Kendilerine daima güvenen ve iyimser yüzleri bakışlarına yansımıştır. Parlak ve çekici bir gülümseyiş şekilleri vardır. Sıra dışı ve farklı giyinmekten hoşlandıkları için, onları fark etmemek mümkün değildir. Çocuksu yapıları ile asla büyümezler.

Boğa burcu ve başak burcu ortak özellikleriden biri maddeye önem vermeleridir. Birlikte verecekleri tutumlu kararlar ile ilerde iyi bir emeklilik hayatı yaşayabilirler.

  • akrep Burç Sembol Yengeç.
  • BURÇ ve AŞK;
  • Yazarın Diğer Yazıları.
  • Gelecek yorumlama- 📞01 75 75 91

Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta boğa burcunun karakterini değiştirmemenizdir. İkizler burcu ve başak burcu zeki ve akıllı kişilerdir.

Anne Bebek Burç Uyumu! – Happy Kids

Bu yönleri ile birbirlerini çok kolay anlayabilirler. İkizler burcu sizi etkilemek için türlü türlü yollara başvuracaktır ve elde edene kadarda durmayacaktır. Bu yönü bazı başak burçlarının ilgisini çeksede bazılarına göre itici gelmektedir. Başak burcu ve yengeç burcu aslında zıt karakterlere sahiptirler. Ancak frekansları kolaylıkla uyuşabilir. Yengeç burcunun duygusal ve evcimen olması başak burcunun etkilendiği özelliklerindendir. Ancak başak burcunun fevri hareketleri yengeç burcunda olumsuz hisler oluşturabilir ve ilişkilerinde çıkmaza girebilirler.

Aslan burcu ile zaman geçirmek ve ona uyum sağlamak kolay değildir. İlgilendiğiniz konularda daha fazla iletişim içinde olmak olayları netleştirebilir. Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. Aranızdaki bazı konular çözümsüz kalabilir. İkili ilişkileriniz nedeniyle sorumluluklar yüklendiğinizi hissedebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebilirseniz, olayları çözebilirsiniz. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var.

Akşam saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz.

Başak ile İkizler burcu anlaşabilir mi? Başak erkeği ile İkizler kadınının arkadaşlık uyumu nasıldır? İşte Başak ile İkizler burçlarının aşk ve evlilik uyumu ile ilgili. İkizler · Yengeç · Aslan · Başak BURÇ UYUMUNU GÖSTER risklere girmekten kaçınmayacaklar ama akılsızca planların da kurbanı olabileceklerdir. UYUM Burç Yorumları. KOÇ. BOĞA. İKİZLER. YENGEÇ. ASLAN. BAŞAK. TERAZİ.

Doğum anımızda ufukta yükselmekte olan burç, diğer adıyla yükselen burç bizim ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle ilişkimizi şekillendirir. Bahar haritası neler söylüyor? Bahar mevsimi haritasında kontrol edilmesi zor konular öne çıkıyor Devamını Oku. Burç Yorumları KOÇ. Bugün Bugün çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Devamını Oku Devamını Oku. Bugün Yaptığınız işlerde kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bugün Bugün eve ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün Bugün gündeminiz hareketlenebilir.

pas, kerum, uhaweb

Bugün Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmelerle ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün Gün içinde bedeniniz ya da sağlık konuları ile ilgili koşullar söz konusu. Bugün Bugün bilemediğiniz konular yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. Bugün Bugün sosyal gruplarda olmaktan hoşlanacağınız zamanlar var. Bugün İş hayatınızla ilgili gelişmelerle ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

Bugün Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Bugün Korku ve endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Bugün Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. Uygulama ile devam et, gündemi kaçırma! Oğlak ile Oğlak partneri arasındaki ikili gerçekten ideal değildir. Bir eksik, diğer eksi ile bir artı verebilir ama bu ikisi başka bir baskın bir ortak hayatına girdiği zaman tam tersi olana dönüş yapar yapıdadır. Kontrol etmekte zorlandıkları bir üstünlük oyunu başlamış olur.

Bu üstünlük oyunu ilişkilerinin ana akışı haline gelebilir.

Burçların özellikleri

Onları kaçınılmaz bir sona doğru götürür. Bir arada kalmak için boynuzlarını başka bir şeye doğrultmaları gerekir. Dengeyi bulmak için her ikisinin de ihtiyaç duyduğu duyguya yer açmaları önemlidir. Oğlak ile Kova burcu, başlangıçta birbirlerini o kadar ilginç bulmazlar. Bu burçların her ikisi de Satürn tarafından yönetilirler.

Ancak yönetici gezegenin burçtaki rolü tamamen farklıdır. Bir ilişkide en zorlu noktaları duygusal temaslardır.

Burçlar Arası Uyum - Burçların İlişki, Evlilik ve Aşk Uyumu

Birlikte kalacaklarsa Oğlak burcu partnerinin yerden biraz ayrılması ve Kova burcunun toprağa biraz daha yaklaşması gerekir. Oğlak burcunun fikirlerini gerçekleştirmesine yardımcı olabilmesi için ortada buluşmaları gerekir. Böylece Oğlak burcu yeni bir şeye yönelebilecektir. Oğlak ile Balık arasındaki bir ilişki ilham olasılıkları hakkında bir hikayeye yer verir.

Oğlak burcu gibi bir heyecan verici ve öngörülemeyen çılgın aşık hikayesine sahip birinin hayatına dahil olması gereken kişi kesinlikle bir Balık burcu olmalıdır. Buna karşılık Oğlak, Balık burcundaki partnerine istikrar, barış ve her zamanki duygusal kasırgalardan biraz dinlenme fırsatı sunacaktır.

Oğlak burcunun Balık burcuna daha gerçekçi ve pratik olma konusunda yardımcı olabilmesi mümkündür. Oku: Yengeç aylık burç yorumu Mart Oku: Boğa burcu kadını ve özellikleri. Oku: Oğlak burcu erkeği ve özellikleri. Oku: İkizler burcu erkeği ve özellikleri. Oku: Başak aylık burç yorumu Mart Koçun bağımsız çalışma dürtüsünün ve emir al­mama özelliğinin olduğunu belirtelim. Ast üst ilişkisi içinde çalışmaları mümkün değildir, zira Koç bir başkasının yönetiminde çalışmaya razı ol­mayacak, İkizler de Koçun kendisine danışmadan kararlar almasına ve uy­gulamasına sinirlenecektir.

İkisi de edebiyat ve sanattan anlar, ikisi de hız­lı ve fikir zenginidir. Bu yüzden birlikte danışmanlık şirketi kurabilir, yayı­nevi çalıştırabilirler. Koç, İkizlere nazik davranabilir ve fikirlerini dikkate alırsa başarılı bir işbirliği gerçekleştirebilirler. Ancak her ikisi de para ka­zanma konusunda ne kadar başarılı iseler, tutumlu davranma konusunda aynı derecede başarısızdırlar. Bu nedenle tam yetkili iyi bir mali müşavir edinmeleri gerekir.

Ateş ve sudan oluşan zıt kutuplar. Sahiplenmeyi seven Yengeç ve bağımsızlığından ödün verme­si mümkün olmayan Koç. Aşırı agresif Koç ve aşırı duygusal Yengeç. Or­tak tarafları da yok. Bu iki insanın birlikte olması sonucunda ya Yengeç bu­harlaşıp görünmez olacak, ya da Koçun ateşi sönüp kül haline dönüşecek­tir. Kavga ve ayrılık kaçınılmaz gibi görünmektedir.

Proje üretmede deha Koç ile hesap uzmanı Yenge­cin işbirliği ile kazançlı bir ortaklık gerçekleşebilir. Ancak bu o kadar da ko­lay değildir. Zira Yengeç güvenliği yeğlerken, Koç her gün yeni ve riskli fikir­lerle Yengecin sinirlerini bozacaktır. Yengecin tutumluluğu ile Koçun hesa­bını bilmemesi de çatışma nedeni olacaktır. Aralarında ortak bir yan da bu­lunmamaktadır.

En iyisi birlikte çalışmamaları, Yengecin Koç tarafından yö­netilen bir iş yerinde mali müşavir olarak çalışmasıdır. Zaten Koçun yaratılış özelliği, emir altında veya ekip içinde çalışmaya elverişli değildir.

  1. "Burç uyumu önemli mi?".
  2. Aşk Uyumu Hesaplama (Burç Uyumu Analizi) - Burçların Birbirleriyle Uyumu.
  3. Yıldız İşaretleri yengeç ve akrep Uyumluluğu.
  4. Taraftar değil haberciyiz!.

İkisi de ateş burcu insanı. Birbirlerini kolaylıkla anlayacaklar ve uyum sağlayacaklardır. Birlikte macera­lara atılabilir, birbirlerinin ateşinde ısınabilirler. İlk zamanlarda kavga etseler de, bu kavgalardan samimi bir dostluk doğacaktır. Bu birliktelikte Koçun ben­cilliği ile Aslanın aşırı duyarlılığı bir miktar sorun çıkarabilir ama bu bile ara­larını bozamaz.

BURÇLARIN CİNSEL UYUMLARI

Ancak her ikisinin de bol gelirinin olması gerekir, zira hesap­sız para harcamaya, markalı giyinmeye, lüks içinde yaşamaya bayılırlar. Aslan gururunu kibre dönüştürmedikçe ve Koç saygısız davranıp Aslanın gururunu incitmedikçe verimli bir işbirliği olu­şacaktır. Her ha­lükarda tam yetkili mali müşavir edinmeleri gerekir. Zira ikisi de hesapsız harcamada yarışır. Ya toprak yanıp ot bit­mez hale gelir, ya da ateş sönmeye mahkum olur.

Astroloji

Koç’lar enerjilerini, görüşlerini ve duygularını ortaya koymaktan ve enerjik bir biçimde öne çıkmaktan, fethetmekten hoşlanırlar. Ancak aynı yerde iki Koç ancak aynı yönde gidiyorlarsa, daha olumlu sonuçlar elde edeceklerdir. Birbirlerine benzemeleri yüzünden, iki tarafta, kendi hatalarını karşı tarafta kolayca bulacaktır. Koç ve Koç, uygun koşullar ve ortaklaşa amaçlar peşinde güzel bir birliktelik yaşayabilirler. Bununla birlikte, bu son derece hassas bir ilişkidir ve uzun vadeli olması için mutlaka haritada başka desteklere ihtiyaç olacaktır. Sabırsız Koç’lar eğer işler yolunda gitmiyorlarsa, birden, hızlı biçimde hayal kırıklığına uğrayarak, beraberliklerini de zora sokabilirler. Bu ikilinin arkadaşlığında tartışmalar pek eksik olmaz. Zira ikisi de fevkalade inatçı ve zıpçıktı davranabilirler. İş hayatında beraberlerse, ortak bir amaç içinde ve planlı hareket ediyor olmaları gerekir. Büyük risklere girmekten kaçınmayacaklar ama akılsızca planların da kurbanı olabileceklerdir. 

UYUM
Aşkta:%50, Arkadaşlıkta %70, İş Hayatında % 60

Koç burcunun İlişkilerinde genel tutumu: Kendi merkezli, çabuk ve aceleci, samimi duygular, çocuksu yaklaşımlar, kolay öfkelenen ama hemen yatışan, aşkta fiziksel açıdan güçlü,  hevesli, sıcakkanlı

;
Daha Fazla

Doğum anımızda ufukta yükselmekte olan burç, diğer adıyla yükselen burç bizim ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle ilişkimizi şekillendirir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır