3+1 prefabrik ev fiyatları 2023 / Prefabrik Ev Fiyatları | Kaliteyi Ucuza Alın | 20 35

3+1 Prefabrik Ev Fiyatları 2023

3+1 prefabrik ev fiyatları 2023

Çelik Ev Fiyatları

Prefabrik Evler

Prefabrik Ev Nedir?

Ön üretimli konut modern tesislerde ön imalatı gerçekleştirilerek kullanım yerinde başka malzemelere ihtiyaç duyulmadan kurulan konut modeline prefabrik ev denir.

Prefabrik evin ana taşıyıcı çelik sistemleri, duvar blokları, çatı çelik makasları, çatı örtüsü, kapı ve penceresi tamamen modern tesislerde üretilir. Elektrik ve su tesisat malzemeleri armatürlerine varana kadar, iç ve dış boyasıyla modern tesiste kuruluma hazır hale getirilir. Tüm malzemeleriyle kamyon veya tıra yüklenen prefabrik ev kurulum yerine doğru yola çıkar. Türkiye’nin neresinde olursa olsun farklı ustalara gerek kalmadan firmamız profesyonel ekibince günler içerisinde kurulumla oturuma hazır hale getirilir.

Prefabrik evin kurulum hızını örneklendirirsek 3+1 bir planda m2’lik bir evin kurulumu 3 kişilik uzman ekiplerce günde tamamlanmaktadır. Hazır zemin betonu üzerine yapılan kaba montaj sonrası şap ve seramik uygulamaları yapılır. Bu işlemler tamamlandığında bölgeye gelen boya ekipleri prefabrik evin iç ve dış boyasını ortalama 3 günde tamamlayarak oturuma hazır teslim eder.

Prefabrik Ev Fiyatları

Prefabrik ev fiyatları konutun büyüklüğü ve tercih edilen malzeme seçimi gibi etkenlere göre değişiklik gösterir. Üretim modeli ve malzeme kalitesi bir diğer belirleyici unsurdur.

Firmamız üretimini kaynaksız yeni nesil teknolojilere göre gerçekleştirmektedir. Malzeme seçiminde evin ömrünü ve güvenliğini etkileyecek tercihlerden uzak durulmaktadır. Örneğin 1,2 saç kalınlığı yerine 0,8 sacın kullanılması prefabrik ev fiyatını ekonomik hale getirmekle birlikte diğer yandan yapı güvenliğini ciddi riske atmaktadır. Bu nedenle satın alma yaparken evin sözleşmedeki teknik özelliklerini çok dikkatli şekilde incelemek gerekir. Firmalar arasındaki ev fiyatları farkı çoğunlukla teknik özelliklerdeki detaylardan kaynaklanabilmektedir.

Prefabrik Ev Fiyatları Neye Göre Değişiklik Gösterir?

Standart üretimli bir evin fiyatını şu kıstaslar belirler;

  • Prefabrik evin oda sayısı ve m2 büyüklüğü
  • Kot yüksekliği
  • Duvar kalınlığı ve yalıtım özelliği
  • Çatı yalıtım uygulamaları
  • İklim bölgesi özelliklerine göre malzeme seçimi
  • Standart veya dekoratif kaplama alternatifi seçimleri
  • PVC pencere büyüklüğü ve seri seçimi
  • Kapı özellikleri
  • Üretici firma malzeme kullanımı ve yapı güvenliği tercihleri

2+1, 3+1 gibi plan tercihleriyle m2 büyüdükçe prefabrik ev fiyatları değişmektedir. Bununla birlikte firmamızın 2+1’de 64 ve 82 m2 ile 3+1 plandaki m2 ev her zaman kampanyalı ekonomik fiyatıyla öne çıkıyor.

Kot yüksekliği hazır ev fiyatlarını etkileyen bir diğer etkendir. Hazır evler 2,50 – 2,80 ve 3 metre yükseklikte üretilebilmektedir.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar 10 cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Duvar blokları arasına yerleştirilen yalıtım malzemeleri de fiyatı etkileyen önemli unsurdur. Standart olarak duvar blokları çit yönde özel levhalar arasına yüksek dansitedeki EPS dolgu malzemesi kullanımıyla üretilir. Bunun yerine daha yüksek yalıtım için taş yünü izolasyon malzemesi de tercih edilebilmektedir.

Çatıda kullanılan ekstra uygulamalar ev fiyatlarının maliyetine yansımaktadır. Çatı örtüsü altına OSB ve mebran uygulaması konut maliyetine etki etmektedir.

Konutun kullanılacağı iklim bölgesi özelliği konut maliyetlerine doğrudan etki eder. Örneğin kar yükü, yağmur, nem için bölgeye özel uygulamalar yapmak gerekebilir.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir. Örneğin dışta dekoratif fugalı gibi kaplama alternatifleri malzeme ve işçilik bedellerini etkilemektedir.

PVC pencerelerin boyutu, çift açılım ve sürme serisi gibi tercihlerle kaplamalı renk seçimleri ev fiyatlarını etkileyen müşteri tercihleri arasında yer alır. Ana giriş çelik kapısının kalitesi, iç oda panel kapı kalitesi fiyatı doğrudan etkileyen faktörlerdendir.

Bunların dışında üretici firma malzeme seçimi ve yapı güvenliği uygulamaları fiyata yansımaktadır. Pencere markası, çelik kapı markası, vitrifiye malzemelerinin markası ve kalitesi, elektrik malzemeleri bu etkenler arasındadır. Firmamızın üretimi standart evler dahil tüm modellerde en iyi kalitede malzemeler özellikle seçilerek kullanılmaktadır. Yapı güvenliğinin gereği olan çelik sac kalınlıkları gibi ana malzemelerden asla taviz verilmemektedir.

Anahtar Teslimi Ev Fiyatları

Standart uygulamada prefabrik ev fiyatları içerisine zemin betonunun atılması, zemin şapı, fayans gibi uygulamalar dahil edilmemektedir. Bu uygulamalar müşteri yükümlülüğüne bırakılmaktadır. Müşteri isteğine özel sözleşmelerde tüm uygulamalar maliyete dahil edilerek anahtar teslimi prefabrik ev fiyatları verilebilmektedir.

Anahtar Teslimi Prefabrik Ev Fiyatlarına Neler Dahil?

Anahtar teslimi şartlarıyla satılan prefabrik ev fiyatlarına oturuma hazır vaziyette evin teslimini içeren tüm uygulamalar dahildir.

Anahtar teslimi ev fiyatlarına dahil olan hizmetler;

  • Evin kurulum öncesi zemin betonunun atılması
  • Kurulum sonrası şap uygulamasının yapılması
  • Islak zemin fayans uygulamalarının yapılması
  • Vitrifiye malzemeleriyle musluk, batarya gibi armatürlerin montajlanması
  • Oda ve salonların parke veya zemin seramik uygulamaların yapılması.

Hazır Prefabrik Ev Modellerimiz

Yenilikçi mimari tasarımların yansıdığı en iyi ergonomideki özel hazır prefabrik ev modellerimizi beğeninize sunuyoruz.

Her biri estetik tasarımla beraber güvenli ve uzun ömürlü prefabrik ev modellerimiz arasında 1+1’den 5+1’e çok sayıda planda konut bulunuyor. Tek katlı hazır evlerde 2+1 ve 3+1 plandaki planlar tercihte öne çıkıyor. Çift katlı prefabrik konut modellerinde 3+1 ve 4+1 modellere çok fazla ilgi görüyor.

Prefabrik Evin Avantajları Nelerdir?

Müstakil konutta en çok tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor. Hızlı kurulum, uzun ömür, ustalık sorunlarını ortadan kaldıran yenilikçi sistem ve ekonomik fiyat hazır evlerin önemli avantajları arasında yer alır.

Prefabrik evlerin avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Prefabrik evler en hızlı üretim sistemine sahiptir
  • Kaynaksız modelle modern tesislerde teknolojik bant sisteminde üretilen prefabrik evlerin imalatı saatler içerisinde tamamlanmaktadır.
  • Prefabrik evler kullanım yerinde kurulum hızıyla öne çıkar
  • Nerede olursa olsun fabrikada üretilmiş parçaların montajının yapıldığı prefabrik evlerin kurulumu günler içerisinde tamamlanır. Diğer konut modellerine göre yüzde 70 daha hızlı inşa süresi avantajıyla öne çıkar.
  • Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelidir
  • Teknolojik üretim prefabrik evlerin ömrünü uzun ömürlü konut modelleri arasına yükseltmiştir. Boya, dere gibi standart bakımları yapılan bu evler uzun yıllar güvenle kullanılabilir.
  • Prefabrik evler iyi yalıtımıyla öne çıkar
  • Prefabrik evlerin duvar sisteminde özel levhalar arasına yüksek yoğunlukta EPS malzeme kullanılır. 10 cm dış duvar kalınlığı ile prefabrik ev iklimlendirme enerji tasarrufuyla öne çıkar. Kombi, soba, klima veya alternatif elektrikli ısıtıcılarla çok kolay ısınır. Isınan havayı uzun süre muhafaza eder.
  • Prefabrik evler soğuk veya sıcak her iklim koşulunda kullanılır
  • Prefabrik ev üretimi kullanılacağı yerin iklim bölgesi şartları dikkate alınarak özel yalıtımlı sistemle üretilir. Bu nedenle sıcak veya soğuk bölge fark etmeksizin iklimlendirmede enerji tasarrufuyla bütçelere kazandırır.
  • Prefabrik evler depreme karşı güvenlidir
  • Taşıyıcı sistemi hafif çelik malzemelerle sağlanan prefabrik ev deprem esnasında kırılmayan esnek özelliğiyle deprem kuvvetine karşı en iyi dayanım sağlar.
  • Prefabrik ev usta organize etme sorununu ortadan kaldırır.
  • Anadolu’nun çok sayıda ilinde ve özellikle kırsalda duvardan sıvaya, elektrikten su tesisatına usta bulmak oldukça güçtür. Üstelik işçilik maliyetleri çok yüksektir. Prefabrik evler üretici firma profesyonel ekiplerince kurulduğundan ev yaptıranları usta arayışından kurtarır. İşçilikten tasarrufla hazır evler tercih edenlere ekstra kazandırır.
  • Prefabrik ev fiyatları oldukça ekonomiktir
  • Prefabrik evlerin üretimi modern tesislerde teknolojik hatlarda gerçekleştirildiğinden malzeme israfı önlenmiştir. Saha kurulumu firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan tamamlanır. İsraf edilmeden üretim ve usta sorunlarını ortadan kaldıran yenilikçi sistemi prefabrik ev fiyatlarını ekonomik hale getirir.

Prefabrik evler hakkında bilmeniz gerekenler

Çok geniş kitlelerin konut tercihleri arasında yer alan prefabrik evler hakkında bilmeniz gerekenleri, aklınıza gelebilecek soruların cevapları burada.

Prefabrik ev almak ne kadar mantıklı?

Uzun ömür, güvenli yapı modeli, enerji tasarruflu yalıtımı, hızlı üretim avantajlarının hepsine sahip prefabrik ev almak en doğru tercih. Prefabrik ev size zamandan ve bütçeden kazandırırken çok sayıda ustayla uğraşma derdinden kurtarır.

Prefabrik evlerin dayanımı nasıldır?

Yeni nesil teknolojilerin kullanımıyla üretilen prefabrik evler uzun ömürlü konut modeline sahiptir. İç ve dış boya yenilemesi gibi standart bakımları yapıldığında 30 ila 50 yıl güvenle kullanılır.

Prefabrik evler yazları sıcak olur mu?

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide kullanılır.

Prefabrik ev kaç katlı yapılabilir?

Müstakil konut modelinin en çok tercih edilenlerinden olan prefabrik ev standart olarak tek ve iki katlı olarak yapılabilir. Özel tercihlerde hafif çelik taşıyıcı sistemlerin projeye göre kullanımıyla üç katlı olarak da inşa edilebilir.

Prefabrik ev alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Diğer konut modellerinde olduğu gibi prefabrik ev alırken de güvenli firma, üretim modeli, malzeme kalitesi gibi önemli detaylara dikkat edilmelidir.

Prefabrik ev alırken dikkat edilmesi gereken hususlar;

  • Prefabrik ev üretici firmanın yetkinliği
  • Hazır ev üretiminin kaynaksız sistemle yapılmasına
  • Teknik özelliklerdeki taşıyıcı çelik sistemlerin kalınlık değerlerine
  • İç ve duvar bloklarında kullanılan levha kalınlığı ve kalitesine
  • Duvar levhaları arasındaki EPS malzemenin yoğunluk değerine
  • Elektrik tesisat malzemelerinin kalite standartlarına ve projesine
  • Su tesisat malzemeleri ve vitrifiye ekipmanları kalitesine
  • Çelik kapı, iç oda kapıları ve PVC doğrama kalitesine
  • Prefabrik ev çatı altı ve örtüsü malzemelerinin kalite ve uygulama şekline
  • Firma montaj ekiplerinin profesyonelliğine
  • Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini karşılayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle dikkat edilmelidir.

Prefabrik evde istediğimiz model veya projeyi yaptırabilir miyiz?

Tasarım uzmanlarınca en iyi ergonomide hazırlanan prefabrik ev planlarına zevkinize uygun talepler ekletebilirsiniz. Olası proje değişiklik taleplerinde konforlu kullanım için tasarım uzmanının fikrini mutlaka almanızda fayda var.

2+1 prefabrik ev kaç para?

Şubat fiyatlarına göre 64 m2 büyüklüğünde 2+1 prefabrik ev fiyatı TL’dir. 82 m2 2+1 hazır ev fiyatı ise yine Şubat fiyatlarıyla TL’den başlamaktadır. Fiyatlara evin uzman ekiplerce kurulum ve montaj hizmeti de dahildir.

3+1 prefabrik ev kaç para?

m2 büyüklüğe sahip 3+1 prefabrik ev fiyatı TL’dir. Fiyat standart paket önerisi olarak belirtilmiş olup Şubat fiyat listesi esas alınmıştır. Hazır ev standart fiyatına uzman ekibin gerçekleştireceği montaj işçilikleri de dahil edilmiştir. Güncel fiyatlar ve diğer opsiyonlarla ilgili uzman satış ekiplerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Prefabrik evler için ruhsat almak gerekir mi?

Uzun ömürlü konut modelindeki prefabrik evler için ruhsat izni gerekmektedir. Belediyeye bağlı şehir merkezleri ve mahallelerde hazır ev ruhsatı için imar müdürlüklerine başvurabilirsiniz. Köylerde ise il özel idaresi veya şehircilik ve iklim değişikliği il müdürlüklerine müracaat ederek bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Teslim Prefabrik Ev Nedir?

Zemin betonu atımından parke ve fayans işlerine varana kadar her işçiliği oturuma hazır inşa edilen prefabrik evler anahtar teslimi olarak isimlendirilir.

Normalde uygulamada hazır ev üretici firmalar zemin betonu ile şap, fayans ve parke gibi ince işçilik uygulamalarını yapmazlar. Müşterilerin usta organizasyonuna girmekten kaçınmaları anahtar teslimi hazır ev fiyatları uygulamasını ortaya çıkarmıştır. Anahtar teslimi hazır ev fiyatlarına firma yükümlülüğünde zemin betonunun atılması, şap, fayans ve parke uygulamaları da dahil edilmiştir.

Hazır ev satın alırken yalıtımında nelere dikkat etmeliyim?

Hazır ev satın alırken evinizi inşa ettireceğiniz bölgenin iklim özelliklerini üretici firma ile paylaşmanız yeterli olacaktır. Prefabrik ev firma uzmanları belirttiğiniz iklim özelliklerine göre kar yükü, rüzgâr ve yağmur yoğunluğu, sıcak ve soğuk hesaplamalarını yapmaktadır. Evinizin yalıtımı sizin talebinize göre projelendirilerek sizinle paylaştırılmaktadır.

Prefabrik Ev Fiyatları Neye Göre Hesaplanıyor?

Prefabrik ev fiyatları özel talep olmaması durumunda standart uygulamalara göre şekillenmektedir. Standart uygulamada müşteri tarafından hazır edilen beton zemin üzerine evin boya dahil tüm işçilikleri dahi edilir. Fayans ve parke uygulamalarıyla mutfak dolabı gibi özel seçimler müşteri sorumluluğuna bırakılmıştır.

  • Evin Büyüklüğü: Evin büyüklüğü, 2+1, 3+1 ev gibi bölme sayısı, tek ve iki katlı oluşu prefabrik ev fiyatlarının hesaplanmasında belirleyici unsurdur.
  • İklim Özelliği: Evin kurulum yapılacağı bölge iklim özellikleri prefabrik ev fiyatına etki eden temel unsurlardandır.
  • Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılarak fiyata eklenir.
  • Yalıtım Uygulaması: Standart olarak prefabrik evlerin duvarları levhalar arasına yüksek yoğunlukta EPS köpük yerleştirilerek üretilir. Özel taleplerde daha yüksek yalıtım için taş yünü dolgu malzemesi istenirse hazır ev fiyatı hesabına maliyet olarak eklenmektedir.
  • Çatı Uygulaması: Prefabrik ev çatısı standart uygulamada trapez sac veya metal kiremit gibi uygulamalara göre fiyatlandırılır. Çatı örtüsünün farklı malzeme kullanımıyla üretilmesi talebi veya mebran gibi özel uygulamalar prefabrik ev fiyatları maliyetlerine ekstra eklenir.
  • İç Duvar Alçı Levha Uygulaması: Standart üretimde hazır ev iç duvarlarına alçı levha uygulanmaz. Talep edilmesi durumunda alçı levha malzeme ve işçilik uygulama bedeli prefabrik ev fiyatları hesaplamasına artı maliyet olarak eklenir.

Prefabrik Evlerin Üretim Süresi Ne Kadardır?

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı modern bant hatlarında prefabrik evlerin üretim süresi saatler içerisinde tamamlanır. 

Prefabrik Evlerin Montajı Kaç Gün Sürer?

80 m2’ye kadar 2+1 plandaki prefabrik evlerin montaj kurulum süresi 2 gündür. 3+1 plandaki m2 hazır evlerin kurulum süresi 3 günde tamamlanmaktadır.

Kullanımına başlanan prefabrik evleri nerede görebilirim?

Her yıl ortalama ev kurulumu gerçekleştiren firmamızın evlerini Türkiye’nin her yerinde görebilirsiniz.

Prefabrik Evlerde Müşterinin Yapması Gerekenler Nelerdir?

Üretici firmanın sorumluluğu dışında prefabrik evlerde müşterilerin yapması gereken işler;

  • Binanın montajı için alınması gereken tüm gerekli plan, proje, yasal izinler (yapı ruhsatı, vs.) ve montaj için uygun yasal ortamın sağlanması
  • Firma tarafından yapılacak islerin dışında kalan tüm isler müşteriye aittir.
  • Evin kurulum yapılacağı zeminin sözleşme esnasında verilen plana göre terazisinde hazırlanması ve zemin etüdü ile her türlü hafriyat ve çevre düzenleme işleri, bina ile zemin betonu arasındaki her türlü yalıtım islerinin yapılması.
  • Prefabrik bina kaba montajı sonrası zemine sap atılması, (Dşs cephede zeminde membran üzerine dışa meyilli şap uygulanmalıdır. İç şapın dış şaptan 2 cm daha yüksek olması gerekmektedir.)
  • Zemin ve ıslak hacim duvar kaplamaları, (Seramik, PVC, parke veya mermer tercih edilebilir. Seramik altı sıva ve üzerine fayans uygulaması yapılmalıdır.)
  • Hazır evin harici dış şebeke tesisat bağlantılarının (elektrik, pissu, temiz su vs.) malzeme ve isçiliklerinin yapılması,
  • Montaj esnasında kullanılacak olan elektrik, gerekirse iskele temini / kurulumu ve vinç temini.
  • Gönderilecek montaj ve boya ekiplerinin konaklama ile yemek bedelleri.
  • Temiz su tesisat basınç dengeleyici ve tesisat ana bağlantı girişinin havalandırması malzeme ve isçilikleri.
  • Malzemelerin çalınmalara karşı güvenliğinin sağlanması, kapalı bir alan içerisinde deforme olmayacak ve su ile temas etmeyecek şekilde depolanması, sacların açık alanda bırakılmaması, su ve yağmura maruz kalmaması, açık alanda depolanması durumunda üst üste konulmaması.
  • Telefon, bilgisayar ve UPS tesisatları, malzemeleri ve isçilikleri,
  • Elektrik ana dağıtım panosu (Sayaç, kofra, ana sigorta vs.) ve yapının topraklama işleminin yapılması,
  • Isıtma ve soğutma tesisatları (kalorifer, kombi, termosifon, klima, petek, radyatör vs.), su sayacı ve teslim edilen vitrifiye malzemelerinin montajları,
  • Balkon ve veranda korkulukları, mutfak dolapları, banyo dolapları, ayna, sabunluk, kağıtlık vb. aksesuarların temini ve montajı,
  • Arsanıza su basmanı veya temel yapmadan / yaptırmadan, SGK Müdürlügü’ne adınıza dosya açtırmanız ileride iskan alırken asgari isçilikten cezaya maruz kalmamanız için gereklidir.
  • Nakliye aracının montaj sahasına kadar yanaşamadığı durumlarda malzemenin montaj sahasına sevk edilebilmesi için araca yüklenmesi, yatay taşınması ve indirilmesi,
  • Montaj sonrası ortaya çıkan atık malzemelerin itlafı ve çöplerin kaldırılması,
  • Nakliye ve nakliye sigortası.

Prefabrik Evler Çevre Dostu mudur?

Dönüşümlü ve çevre dostu malzemelerin kullanımıyla modern tesislerde imal edilen prefabrik ev üretim sürecinde en az karbon salınımıyla sürdürülebilir çevreye tam koruma sağlar.

Prefabrik Ev Satın Alırken Nasıl Hareket Etmeliyim?

Türkiye’nin en çok hazır ev üretimi yapan firmamızın size en yakın showromunu ziyaret etmenizi öneririz. 2+1, 3+1 tek ve iki katlı prefabrik evlerin kurulum yapılmış örneklerini teşhir alanlarımızda yakından görebilirsiniz. Dokunun, içine girin, hissederek en iyi hazır evi satın alın.

Anahtar Teslim Prefabrik Ev Modelleri

1+1 planda 5+1’e 28 m2’den m2 lüks konutlara anahtar teslimi prefabrik ev modelleri seçiminize özel. Mimari estetiğiyle öne çıkan seçkin hazır ev tasarımları arasında hayalinizdeki ev modelini bulmakta hiç zorlanmayacaksınız.

Hazır evlerle konut sahibi olmak çok kolay ve ayrıcalıklı. Üstelik anahtar teslimi prefabrik ev modellerin her biri avantajlarla dolu. Yeni evinizi dilediğiniz yerde yaptırmanız için tek yapmanız gereken model seçimini yapmanız. Hazır ev uzmanı lider marka evinizi zeminden kuruluma, iç ve dış boyasına kadar oturumunuza hazır teslim ediyor. Üretim süreçleri, çok sayıda ustayı organize ederek uzun işçilik süreçleri geride kalıyor.

3+1 Anahtar Teslimi Prefabrik Ev Modeli

Müstakil konutta en geniş iç mekan arayışlarına özel m2 size aile boyu mutluluğu yaşatmaya en büyük aday. Tasarım mimarlarınca özel ergonomide en iyi konfor için tasarlandı.

3+1 Anahtar Teslimi Prefabrik Ev Modeli

Kısa sürede üretim, yerinde hızlı kurulum, uzun ömürlü 3+1 hazır ev m2 bütçenize büyük tasarrufla kazandıracak. Arsanızı hazırlayın, seçiminizi yapın, 20 günde yeni evinizde yeni bir yaşama merhaba deyin.

2+1 Anahtar Teslimi Prefabrik Ev Modeli

82 m2 hazır ev en iyi ergonomisiyle müstakil konut özleminizi mutluluğu dönüştürmek için tasarlandı. Geniş iç mekan sunumuyla konforu veranda seyir zevkiyle doğayı yakından hissedin.

2+1 Anahtar Teslimi Prefabrik Ev Modeli

64 m2 anahtar teslimi prefabrik ev modeli müstakil konutta yaşam arzunuzu ertelemeden hemen gerçekleştirin. Ekonomik hazır ev fiyatlarıyla şimdi kararınızı verin 15 gün sonra yeni evinize taşının.

4+1 Anahtar Teslimi Prefabrik Ev Modeli

2 katlı müstakil konutta villa konforu 4+1 prestij modeliyle sizi bekliyor. Villa içinde özgürce yaşam özleminizi ertelemenize gerek yok. Kararınızı verin dilediğiniz yerde 4+1 anahtar teslimi prefabrik evinizi sizin için inşa edelim.

1+0 Anahtar Teslimi Prefabrik Ev Modeli

28 m2 Hobi evlerinde tutkularınızı gerçekleştirmenizin şimdi tam zamanı. Doğaya açılan verandası, en iyi yaşam konforu için ferah salonuyla minimal yaşam arzularının tam karşılığı bu evde.

1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve daha fazlası anahtar teslimi prefabrik ev modelleri arasında seçiminize özel.

Çift Katlı ve Tek Katlı Çelik Ev Fiyatları

Yılı Çelik Ev Fiyatları - Prefabrik Ev Fiyatları

Yine bilgilendirmemize fiyatlarının fiyatları arasındaki farkın büyük oldığunu belirterek başlayalım. yılında dünya genelindeki savaşlar ve ekonomik durumlar sebebiyle bir çok mamül yarı mamül ürünlerindeki hızlı artış sebebiyle geçen yıllara göre fiyatlar daha yüksek seviyelerde dolanmaktadır. yıllarında prefabrik evler ile çelik evler arasındaki fiyat farkı çok iken, şuandaki nakliye fiyatlarındaki aşırı artış sebebiyetiyle prefabrik evler ile çelik evler arasındaki fiyat farkları malzemelerden dolayı neredeyse dengelenmiştir. yılında güncel çelik ev fiyatları tek katlılar TL TL arasında değişmektedir. Yapının yapılacağı şehir lojistik maliyetleri bakımından önemlidir. Bu fiyatlar Ekim tarihinde belirlenmiştir. Fiyatlardaki güncel değişimler için lütfen 06 00 nolu telefondan bizimle iletişime geçin. Çift Katlı çelik evler m2 fiyatları yılı için TL ile TL arasında değişmektedir.
Kendize yeni bir ev yaptırmak istiyorsanız ve maliyet tablosu üzerinden fiyat almak istiyorsanız 91 26 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz isterseniz projenizi fiyatlandırabiliriz, isterseniz yeni bir proje çizip bunu fiyatlandırabiliriz.

Yılı Çelik Ev Fiyatları

Yeni bir yıla yeni fiyatlar ile birlikte girmiş bulunmaktayız. Piyasalardaki dalgalanmalar göz önünde bulundurulduğu zaman Çelik Ev Fiyatları 'nda da bir çok dalgalanma gerçekleşmiştir. Smart Prefabrik Çelik Yapı ailesi olarak müşterilerimizi yapı maliyetleri bakımından korumaya çalışarak satın almalarımızı güçlendirerek daha uygun fiyatlara daha kaliteli ürünleri sunmaya çalışmaya devam etmekteyiz.

yılının ilk çeyreğinde Tek Katlı Çelik Ev Fiyatları TL ile TL arasında iken şuanda şuanda güncel olarak yani Mart Ayı itibari ile Tek katlı çelik ev fiyatları TL ile TL arasında değişmektedir. Bu maliyetlerden daha düşük maliyetler yani fiyat teklifleri alıyorsanız çok ciddi bir problemle karşı karşıya kalmak üzere olabilirsiniz.

Peki bu ne demek ?

Smart Prefabrik Çelik Yapı olarak Türkiye genelinde üretici firmadan önde gelenler arasında yer alan kuruluşumuz maliyet hesaplarını birebir gerçekleştirerek bu maliyetler üzerinden metre kare ve işin yapılacağı bölge itibari ile %10 ile %20 kar koymaktayız. Yani yüz metre kare bir evin bizden teklifini(x TL ) TL olarak aldıysanız burada firmamızın kar beklentisi TL ile TL arasında olmaktadır. Eğer ki bu kar oranın daha altında bir fiyat teklifi aldıysanız örneğin TL gibi ya teklif aldığınız kişi kişiler veya kurumlar paranızı alıp size hiç bir mal ve malzeme satmayacaktır, yada kullanılacak malzeme konusunda ciddi spekülatif davranacak ve talep ettiğiniz ürünleri kullanmayacaklardır.

Peki bu nasıl mümkündür. ?

Her sektörde olduğu gibi iyi niyetli olmayan şirketler ve kişiler sizi bu konuda bilgisiz görürlerse yine üstüne basa basa söylürüz iyi niyetli olamayan kişiler uygun fiyat vermiş gibi görünerek paranızı boşa harcamanıza sebep olabilirler. Lütfen buraya çok dikkat. Yaptırdığınız çelik veya prefabrik evlerde yüzlerde iş kalemi mevcuttur ve bu kalemlerde ufak tefek karlar yapmaya çalışan kötü niyetli kişiler veya firmalar kar etmek için sizin evinizde kullanılacak malzemeler konusunda daha ucuz veya daha kalitesiz ürünler kullanmaya çalışabilirler. Bunu engellemek için evinizi yaptıracağınız firmalar teknik şartname talep edin. Sözleşmenize kesinlikle bu şartnameyi ekletin. Bu şartname doğrultusunda şantiyeye gelmeyen kullanılmayan ürünleri lütfen bir tutanak ile müteahhit firmaya bildirin. Eğer düzeltme olmazsa hakkınızı yasal yollarla arayınız. Ama bu hataya düşmemek için en mantıklı yol bizim gibi üretici firmaların açıkladığı maliyetler aşağısına ürün satın almayınız. Çünkü fabrikaya sahip üretici firmalar kişi ayırmadan kurumsal maliyetler üzerinden hesap yaptığı için sizleri yanıltma ihtimali düşüktür.

Yılı Prefabrik Ev Fiyatları

yılındaki fiyatları aslında mart itibariyle prefabrik evlerdede görmek pek mümkün değil Prefabrik evlerin iki türlü teslim şekli vardır. Bunlardan birinicisi ileri kaba teslim ikincisi Anahtar teslim 'dir. İleri Kaba teslimde ;laminant fayans , mutfak dolabı hariç fiyat verilmektedir. Prefabrik Ev Fiyatları ; İleri kaba için metrekarede TL - TL arasındadır. Anahtar teslim fiyatları ise TL ile TL arasındadır.

Mart tarihli bu fiyatlar güncel piyasa koşullarında haftalık aylık bazen günlük değişiklik göstermektedir. Bu sebeple güncel fiyatlar için 06 00 no'lu telefonlarımızdan bize ulaşabilirsin

Firmamızın üretim bandında bulunana Tiny House ve Taşınabilir hobi bahçeleri içinde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Unutmayın modeller arasında fiyat değişimleri olabilmektedir. Güncel fiyatlar için Mimar ve mühendislerimiz size herzaman en hızlı şekilde cevap vereceklerdir. Tiny House ' ların güncel fiyatları için seafoodplus.info adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir