el pozları / 13.100+ şarm El şeyh Stok Fotoğrafları, Resimler ve Royalty-Free Görseller - iStock

El Pozları

el pozları

El Pose 3D

Bu uygulama hakkında

El Pose 3D, yeni nesil 3D motor üzerine inşa edilmiş hızlı ve kolay bir karakter modeli pozlama aracıdır. Bir dakika içinde özel bir basit poz alın veya rafine bir poz için biraz daha zaman harcayın. Karakter tasarımınız ve illüstrasyonunuz, çizim ilhamınız, perspektif ve orantı kontrolünüz, gölgelendirme alıştırması, boyama, anime / manga / çizgi roman film şeridi, görsel roman taslağı veya diğer sanatsal ihtiyaçlarınız için referans olarak kullanın.

Özellikler:
- Duyarlı kontrol ve navigasyon.
- Optimize edilmiş iş akışına dokunun.
- Pozu sıfırlamadan anında model ve malzemeyi değiştirin.
- Karakterinizin donatabileceği çok sayıda silah içeren cephanelik.
- Kullanıma hazır poz ön ayarlarına sahip kitaplık.
- Modelin fiziksel parametrelerini, yani boy, kilo ve zindeliği ayarlamak için spor salonu.
- Özellikle kol, omuz, dirsek, bilek, el, parmak, bacak, diz, ayak bileği, ayak, boyun, omurga ve diğer yaygın olarak çarpık eklemler için anatomi ve iskelet eklemi bükülmesine uygundur.
- 100 poz kadar saklayın!
- Saklanan pozlar arasında hızlı geçiş yapmak için yuvaları kaydetmek ve yüklemek için doğrudan erişim.
- Ekran görüntülerini yüksek kaliteli PNG formatında alın ve dışa aktarın (ileri teknoloji cihazlarda 3240p veya 6K çözünürlüğe kadar).
- Alınan ekran görüntüsünü şeffaf arka planda işlemek için yeşil ekran.

SSS:
S: Ekran görüntüleri nerede saklanıyor?
C: Ekran görüntüleri, Android 10 ve sonraki sürümler için "/Internal Storage/DCIM/ElPose3D/" dizininde saklanır. Android 9 ve altı için, ekran görüntüleri dahili depolamanın tabanındaki "ElPose3D" klasöründe saklanır.
S: Ekran görüntüsü kaydedemiyorum/yükleyemiyorum/alamıyorum, sorun ne?
C: Telefonunuzda Ayarlar > Uygulamalar'a giderek depolama iznini etkinleştirmeniz gerekir.
S: Kütüphane ve Spor Salonu özelliklerine nereden erişebilirim?
C: Alt çekmeceyi yatay olarak kaydırarak Kütüphane ve Spor Salonu özelliklerine erişebilirsiniz. Varsayılan olarak Armory olarak ayarlanmıştır.

İletişim:
Lütfen sorularınızı [email protected] adresine gönderin. Geliştiricilerimiz size doğrudan oradan yanıt verecektir.

Güncellenme tarihi

22 Eki 2022

"Ne evliliği ayrıldık biz" Günler önce sevgilisiyle el ele poz veren Hilal Altınbilek'ten kötü haber!

Giriş Tarihi: 10.06.2023 12:19 Güncelleme Tarihi: 10.06.2023 12:29

'Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki başarısı ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Hilal Altınbilek, yakın zaman Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde de "Aile kurmak istiyorum" diyen 32 yaşındaki Altınbilek'in bu hamlesi, "Evlilik yakın" dedirtmişti. Hilal Altınbilek'in evlilik hayali suya düştü. Aşktan yana yüzü gülmeyen Hilal Altınbilek günler önce el ele görüntülendiği sevgilisi ile evlilik planları sorulunca bombayı patlattı!

Ne evliliği ayrıldık biz Günler önce sevgilisiyle el ele poz veren Hilal Altınbilek’ten kötü haber!
Ne evliliği ayrıldık biz Günler önce sevgilisiyle el ele poz veren Hilal Altınbilek’ten kötü haber!
Ne evliliği ayrıldık biz Günler önce sevgilisiyle el ele poz veren Hilal Altınbilek’ten kötü haber!
Ne evliliği ayrıldık biz Günler önce sevgilisiyle el ele poz veren Hilal Altınbilek’ten kötü haber!
SON DAKİKA

Aşıklar el ele poz verdi... 1 aydır birlikteyiz!

Haberin Devamı

Flaşların patlamasıyla şaşkınlık yaşayan Başavcı, sevgilisine “Kameralar bizi mi çekiyor?” diye sordu. Subaşı, “İlişkimiz daha çok yeni. 1 aydır birlikteyiz. Her şey çok güzel gidiyor” dedi. (Sayit DURMAZ)

Aşıklar el ele poz verdi... 1 aydır birlikteyiz

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler... 

Hedefim oyunculuk

Yasmin Erbil, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde tek başına alışveriş yaptı. Erbil, YouTube kanalı ‘Spontane’ için yoğun bir tempoda çalıştığını söyledi.

Ünlü isim, oyunculuk eğitimleri aldığını da açıkladı: “Asıl hedefim oyunculuk. Bu alanda da emin adımlarla ilerlemek için eğitim almaya devam ediyorum.”

Haberin Devamı
Aşıklar el ele poz verdi... 1 aydır birlikteyiz

Bu işler kısmet

Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay önceki gün eşi Seda Han Özmen ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Çift, çocuk sorularına “Hayırlısı. Bu işler kısmet” cevabını verdi. Gencebay, rol aldığı dizinin çekimlerine ara verildiğini söyledi: “Biraz dinleneceğim. Sonrasında teklifleri değerlendireceğim.”

Aşıklar el ele poz verdi... 1 aydır birlikteyiz

Ekranı özledim

Ayça Ayşin Turan önceki gün Zorlu AVM’deydi. Oyuncu, yeni sezon ürünlerini inceledi. Bir süredir ekrandan uzak olan Turan, şu sıralar bol bol senaryo okumaları yaptığını söyledi: “Gelen teklifleri değerlendirme aşamasındayım. Ekranları ve setleri çok özledim.”

Aşıklar el ele poz verdi... 1 aydır birlikteyiz

Sezonu açtı

Zeynep Alkan, arkadaşları ile yaz sezonunu açtı. Ünlü isim, Bodrum’da sahilde ve partilerde çekilmiş karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Alkan’ın pozları binlerce beğeni ve yorum aldı.

Haberin Devamı
Aşıklar el ele poz verdi... 1 aydır birlikteyiz

Set sonrası egzersiz

Kanal D’nin sevilen dizisi “Veda Mektubu”nda rol alan Selim Bayraktar, setten anlarını hayranları ile paylaşmaya devam ediyor. Oyuncu, rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay ile poz verdi. Fit haliyle dikkat çeken Bayraktar, set sonrası da spora gitti. Oyuncunun sporda en zor hareketleri bile rahatlıkla yapması takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Aşıklar el ele poz verdi... 1 aydır birlikteyiz

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir