arnavutköy de cinnet / Arnavutköy’de kar yağışı etkili oluyor

Arnavutköy De Cinnet

arnavutköy de cinnet

(ÖZEL) Arnavutköy’de cinnet geçiren kadın, kaldığı otelin camından atlamak istedi

Arnavutköy’de bulunan bir otelde kalan İran uyruklu bir kadın, akşam saatlerinde cinnet geçirip cama çıktı. Camdan atlamak isteyen kadını polis ekipleri kurtardı. Kurtarılan kadın sağlık kontrolleri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.
Olay, dün akşam saat sularında Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, otele kocası ve bir çocuğu ile gelen İran uyruklu kadın sabah saatlerinde eşi ile tartışınca beraberinde geldiği kişi ve çocuğu kayıplara karıştı. Kadına çocuğunu göstermeyeceğini söylediği iddia edilen kişiyle telefonda konuştuğu esnada cinnet geçiren kadın kaldığı otelin camına çıkarak atlamak istedi. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin ikna çalışmaları esnasında polis ekiplerinin müdahalesi ile camdan indirilen kadın kontrolleri yapılmak üzere Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm İstanbul Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Arnavutköy'de cinnet getiren adam önce karısını sonra arkadaşını öldürdü

Arnavutköy'de eşini ormanlık alanda öldüren kişi, daha sonra arkadaşı olduğu öğrenilen kişinin evini basarak kurşun yağdırdı. Arkadaşını da öldüren saldırgan polis tarafından yakalandı.

Çifte cinayet Arnavutköy'de yaşandı. Edinilen bilgiye göre Ersin Y. Hacımaşlı mevkii ormanlık alanda eşi Elif Y.'yi silahla ateş ederek öldürdü. Ersin Y. daha sonra Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hıdır sokak üzerindeki Emrah Erdoğan'ın yaşadığı eve giderek zili çaldı. Kapıyı Erdoğan'ın eşi açtı. Ersin Y. bir anda eve girerek Erdoğan'a silahla ateş etmeye başladı. Erdoğan kanlar içinde yere düşerken, saldırgan hızla evden çıkarak kayıplara karıştı.

GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİ KAYBETTİ

Silah seslerini duyan komşular durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Erdoğan'ın öldüğünü belirledi. Gözlerinin önünde eşi öldürülen kadın sinir krizi geçirdi.

Polisin soruşturması devam ederken, kaçan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı. Ersin Y.'nin polis sorgusunda iki cinayeti de işlediğini kabul ettiğini söylediği öğrenildi. Ersin Y.'nin gözaltındaki işlemleri devam ederken, polisin soruşturması çok yönlü olarak devam ediyor.

Arnavutköy'de cinnet getiren adam önce karısını sonra arkadaşını öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

ArnavutköyPTT3. SayfaHaberler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir