kent hastanesi alsancak izmir / Özel Kent Hastanesi | Özel Hastane | Türkiye

Kent Hastanesi Alsancak Izmir

kent hastanesi alsancak izmir

Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi, Konak, nerede, Otobüs, Tramvay, Tren veya Vapur ile nasıl gidilir?

Konak şehrinde Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi konumuna Toplu Taşıma

Konak, Türkiye'deki Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Alsancak Devlet Hastanesi; Alsancak Limanı; Hocazade Cami; Alsancak Gar; Alsancak; Liman.

OtobüsTren:ALIAĞA-ÇIĞLIMENEMEN-CUMAOVASITEPEKÖY-ALIAĞATramvay:KONAKVapur:ALSANCAK - KARŞIYAKA

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi için yol tarifi alın.

Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Konak konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi için Otobüs, Tramvay, Tren ve Vapur fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi adres: Konak Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Sokağı

Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi

Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi, İzmir ili Konak ilçesinde tıp merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Kent Hastanesi bünyesinde Nisan ’de açılan Kent Alsancak Tıp Merkezi, kuruluşundan bugüne sadece poliklinik hizmetlerinin verildiği bir sağlık merkezi olmanın ötesine geçmiş, çeşitli branşlarda günübirlik ameliyatların yapılabildiği gündüz hastanesine dönüşmüştür.

Kent Alsancak Tıp Merkezi, İzmir’in merkezindeki hayatın yoğun akışına tanık olan Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde m2’lik kapalı alanda çeşitli branşlarda poliklinikler, laboratuarlar, görüntüleme merkezi, 2 ameliyathane ve ameliyat öncesi ve sonrası dinlenme, gözlem odaları ile adeta “butik hastane” olarak hizmet vermektedir.

Özel sağlık sigortalı ve anlaşmalı kurum üyesi hastalar, Pazartesi-Cumartesi günleri - saatleri arasında Kent Alsancak Tıp Merkezi’nde randevu ile muayene olabilmektedir.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kliniklerimiz

  • Ağız ve Diş Hastalıkları
  • Anestezi ve Reanimasyon
  • Beslenme ve Diyet
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk Alerji ve İmmunolojisi
  • Dermatoloji
  • Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
  • Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Gastroenteroloji
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kozmetoloji
  • Kulak Burun Boğaz
  • Laboratuvar
  • Nefroloji
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Radyoloji
  • Psikiyatri
  • Üroloji
  • Psikoloji
  • Fonksiyonel Tıp

Kent Alsancak Tıp Merkezi

Kent Alsancak Tıp Merkezi

Göz doktoru, Dermatolog, Kulak burun boğaz doktoru, İç hastalıkları uzmanı, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Genel cerrah, Göğüs hastalıkları doktoru, Algoloji doktoru, Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt, Gastroenterolog, Psikolog, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, Diyetisyen (beslenme uzmanı), Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Ağız ve diş sağlığı, Nörolog daha fazla

77 görüş İzmir, Kıbrıs Şehitleri Cad. No Alsancak
Kent Alsancak Tıp Merkezi

Göz doktoru, Dermatolog, Kulak burun boğaz doktoru, İç hastalıkları uzmanı, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Genel cerrah, Göğüs hastalıkları doktoru, Algoloji doktoru, Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt, Gastroenterolog, Psikolog, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, Diyetisyen (beslenme uzmanı), Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Ağız ve diş sağlığı, Nörolog daha fazla

77 görüş İzmir, Kıbrıs Şehitleri Cad. No Alsancak

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Kent Alsancak Tıp Merkezi kadrosunda 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, bulunmaktadır. Kent Alsancak Tıp Merkezi İzmir ilinde Kıbrıs Şehitleri seafoodplus.info Alsancak Konak adresinde bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (77)

    U

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Süreyya Paksoy • Diğer

    Süreyya hocam son derece bilgili deneyimli bir hekim. Muayenehanesine girdiğinizde bunu size konuşmaları ile direk hissettiriyor. Çocuğumuza ayırdığı vakit uzun, ayrıntılı inceleme yapıyor. Manisa'nın Akhisar ilçesinden sırf Süreyya hocam için geliyoruz. Son derece dikkatli muayene ediyor .Biz kendi şehrimizde özel veya devlet muayeneye girdiğimizde inanın Doktorlar anne babayla sohbet etmek çocuğa bakmıyorlar. Çocuğu tanımak adına ayrıntılı sorular soruyor ve Emin olun bu teşhislerindeki doğruluk yüzdesini yazdığı ilaçlardaki tedavi oranı çok yükseltiyor. Onun sayesinde gereksiz en ufak şeye antibiyotik kullanmaktan kurtulduk. İyi ki Süreyya hocamla tanışmışız iyi ki çocuğumuzun doktoru. Yanında görev yapan hemşire hanım için de birkaç şey söylemek istiyorum o da son derece çocukların dilinden anlıyor. Doktor bey ile inanılmaz uyumlular. İkisine de çok teşekkür ediyoruz.

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Füsun Salgür • Diğer

    Diyabet ve karaciğer yağlanması tanısıyla sevkedildiğim ve, tiroit sorunumun da olduğunu kendisinden öğrendiğim son derece ilgili , konusuna hakim , güleryüzlü ve sabırlı bir insan. Tanısını koyup hastalığın ilerleyişi konusunda sabırla beni bilgilendirdi, endişelerimi giderdi ve tedaviye başladı.Kendimi şanslı hissediyorum. Kendisine bir puan vermek haddim olmasa da doktor hanıma teşekkür ediyor , başarılar diliyorum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Prof. Dr. Ethem Tankurt • Karaciğer Fonksiyon Testleri

    Karaciğer yağlanması sebebiyle gittiğim ve tüm sorularıma yanıt bulduğum ayrıca diyabet rahatsızlığımın olduğunu ilk kez kendisinden duyduğum harika insan. Kendisine puan vermek haddim olmasa da , gönül rahatlığıyla gidebileceğinizi söyleyebilirim.

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Müge Yetener • Diğer

    15 yıldır kas iskelet sistemi rahatsızlıkları yaşıyordum. Skolyoz, mfas, bel-boyun fıtıkları, kronik ağrı, tekrarlayan tendinitler, burkulmalar, kas tutulmaları bunlar için korse-atel, kronik ağrı ilaçları, ameliyatlar, fizyoterapiler, algolojik işlemler yapılmıştı. yine de aynı şeyleri yaşıyordum.
    2 yıl önce seafoodplus.info ameliyat olmam gerektiğinde doktorumla tanıştım ve hayatımın dönüm noktası oldu.
    Müge hocam, yalnızca kas iskelet rahatsızlıklarına odaklanmadı, bedenimi ve mental sağlığımı bütün olarak ele aldı. hastalıklarımın tedavisi ve hastalıkların altında yatan nedenlerin iyileştirilmesi için tedavi planı oluşturdu. bu tedavi süreci, benim durumuma özel oluşturulan, adım adım ilerleyen, vücudumu destekleyen, eksik olanı yerine koyan, bedenime zararlı olanları uzaklaştıran, iyi geleni artıran bir süreçti. kısa zamanda sonuç aldık. 3. kez ameliyat olmama da eskiden aldığım tüm diğer işlemlere ve ilaçlara da hiç ihtiyacım olmadı.
    Hayatıma kattıkları için, kendisine minnettarım

    A

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Dilek Sınmaz • Diğer

    Dilek Hanım'la, kızım 3 yaşlarındayken, alerjik astımının ve asla geçmeyen burun tıkanıklığının zirve noktasındayken tanıştık. Duyma problemleri başlamıştı ve çok zor günler geçiriyorduk. Operasyonlarla ilgili aldığı doğru kararlar, sıkı takibi ve ilgisi sayesinde şu an 6 yaşındaki kızım çok iyi duyuyor ve burnundan nefes alabiliyor. Bu sayede öksürüğü azaldı, uyku kalitesi arttı, büyümesi hızlandı. Hem çok iyi bir operatör hem çok iyi, ilgili bir doktor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyor, anlatıyor ve kafamızda asla soru işareti bırakmıyor. İlaç kullanımı konusunda da çok özenli. Kızımla kurduğu sevgi dolu iletişimleri de cabası. Hem yetişkin hem de çocuk konusunda iyi bir kulak burun boğaz doktoru arayanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

    A

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Dilek Sınmaz • Diğer

    Dilek Hanim ile yilinda hamileyken gecirdigim enfeksiyon uzerine tanistik ve bu zamana kadar tum bogaz enfeksiyonlarimda ve korona tedavimde en guzel sonuclari almama vesile oldu. Ailecek her rahatsizligimizda dogru teshis ve tedavi icin Dilek Hanim'a kosariz. Zarif, ciddi ve her tedavisi cok guzel sonuclar veren doktorumuza tesekkur ederiz.

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Atilla Özer • Diğer

    Apandisit ameliyatına acilen alındım, zamanında geldi ve her zaman doyurucu bilgilendirmelerde bulundu ve iyileşme sürecinde sağolsun her türlü anlayışı gösterdi. Her zaman çok kibar ve ilgiliydi. Çok teşekkür ediyorum bütün süreçte yanımızda olduğu için..

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Atilla Özer • Diğer

    Esimin safra kesesi tas iltahap odem bulunmasi
    Dolayisiylq kendisine once telefonla seafoodplus.info kendi cebi uzerinden geri donus yapti .mukemmel ve alisik olmadigimiz derecede ameliyat once ve sonrasi seafoodplus.info bir operasyon seafoodplus.infok un beni turk doktorlarina emanet ediniz sozunun hakkini veren ,gurur duyulacak mutevazi,sabirli,insancil bir seafoodplus.infour kelimesi memnuniyetimizi ifade etmek icin yetersiz kalir,iyi ki var hep varolur umuyoruz.

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Atilla Özer • Diğer

    19/07/ günü Atilla beye kasık fıtığı ameliyatı oldum hastalığımın nedeni ortaya çıkan durum ve tedavi süreci ile ilgili bayram öncesi konuşup 19/07 ameliyat tarihini belirledik şunu net söyleyebilirim ki Atilla bey ameliyata beni aldıkları ilk andan itibaren bilgili ilgili yaklaşımı hastayı motive eden tavrı sıfır egosu ile muhteşem bir Dr ve cerrah bir çok ameliyat geçmişi olan biri olarak ilk defa bir Dr size hastalığınızı unuturup dinleyip ilgilendiğini gördüm kendisine iyi ki bu ameliyatı olup kurtuldum ama ameliyat ve tedaviden daha önemlisi Dr hep yanınızda olması sorması ilgilenmesi inşallah tüm hastalar Atilla bey gibi işini seven ve önemseyen hekimler ile karşılaşırlar kendisine buradan teşekkürlerimi iletip genel cerrahi ile ilgili sorunları olan hastalara da Atilla beyle tanışmalarını ve tedaviyi görmelerini isterim çünkü sonrasındaki memnuniyet hasta açısından çok çok önemli

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Atilla Özer • Diğer

    Atilla bey butun apandist ameliyati suresi boyunca son derece konuya hakim ve ilgiliydi. Istanbul’da yasiyor olmama ragmen ameliyat sonrasi surecte de son derece yardimci oldu. Sorunsuz bir ameliyat ve hizli bir iyilesme sureci gecirdim.

    Hata oluştu, tekrar deneyin

    Tümünü göster  

İletişim

Kıbrıs Şehitleri Cad. No Alsancak, İzmir Google Haritalar&#;da göster

Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Halk Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Vakıfbank Mensupları, Halkbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Halk Hayat Ve Emeklilik, İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri, Ziraat Hayat Ve Emeklilik, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Tüm sigortaları göster

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir